|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
8.3.2010 13:46:29   
KAHLO
oj PUNCE!!

Evo jaz sem spet v radnički klasi................in življenje teče kot bi moralo, pipika gre v varstvo mami pa ati pa v službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mala veselouser posted image naokrog, mami pa upa da bodo zdaj odvečne kilce kar letele z meneuser posted image user posted image user posted image user posted image
k ste se že lih pogovarjale o kahlah....moram rečt, da je mala sama pokazala interes za kahlo, in to samo zaradi račke ki je bla na njej narisana, najprej se je z njo igrala in jo dajala na glavo, midva sva ji pa razlagala da kahla ni za igrat pač pa za kakat in lulat, in zdaj hodi lepo kakat v kahlo, lepo mi pride rečt mami kaka....in že je akcija.....je pa full grozno ko sva kje zunaj ali pa na kavi v kaki gostilni pa mi ona reče mami kaka.......in pol valda tam nimajo kahle (na školjko pa še noče it), in ji moram rečt da naj kr v hlače kakauser posted image user posted image .....takrat se mi prav smili....k me tako čudno gleda!!!! nevem zakaj se tako boji na školjki oz. ko sem jo par krat dala na wc je jokala da je au........pojma nimam kaj jo je žulilo, tudi če sem jo na tisti nastavek za na wc dala!!!................mah...se pa tudi nič ne obremenjujem.............sem pa zelo vesela da pokaže interes......user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
8.3.2010 20:32:49   
Lara Croft
da je au........pojma nimam kaj jo je žulilo, tudi če sem jo na tisti nastavek za na wc dala!!!.....

Au je pri teh naših škratih vse, kar jim povzroča neprijetne občutke... ni treba, da je bolečina.... vsaj tko sem jaz pri Lari opazla.... tudi, če se boji "buba"... če ji pade hrana na majčko, tudi "buba".. hahaha

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
8.3.2010 21:13:35   
taja1235
Hejla,

najprej VSE CESTITKE VSEM KI STE TUKAJ GOR user posted image  obenem pa opravicilo, ker nism bla ze kar nekaj casa tukaj gor......
namrec delam do treh eno uro do doma, potem grem po tamalo pridem domov ob pol petih in evo pol urce se igramo in ze zacnemo stimat za naslednji dan....vikendi so ponavadi mirni, ali pa obdani z obiski izleti...

skratka cas hitro mineva....nasi pikiji rastejo....no nasa bejbika zelo pocasi...vam pa povem da sm obupala nad dohtarji...in sm se obrnila na bioenergijo in upam da nam uspe in da bo zastavljen cilj uspesen....dohtarje sm pa poslala na mars kjer nej se se mal izobrazjo in nej nehajo delat poskuse na nasih malih nedolznih otrockih..........!!!!!!!!!!!!!! sm bla tok jezna da vam niti nisem pisala......ampak ne morm da vam vsaj tega nebi omenila....skratka sedaj nam gre na bolje in upam srcno da bo se bo vse dobro izteklo...

vidm da ste se meile o kahlcah.....js do te faze se nism prsla bm pocas sla v nabavo in kupla eno lepo zanimivo da bomo tudi mi hodili na kahlco lulu in kaka...

a vasi bebiji kej govorijo ze velik...pr nas je se mami se vedno mama in ati ma... ;))))

Punce se vam se kaj oglasim....bodite mi pridne skrbne mamice in zene pa imejste se radi!!!!!

NAJLEPŠI POZDRAVEK.............na dolenjskem ze kar mocno snezi...ceste so ze bele....brrrr....spet sneg...kaj ga ni bilo ze dovolj letos??!!... ...........LAHKO NOČ

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
9.3.2010 9:57:58   
KAHLO
Oj!!

Ja, maš prav lara......au je za vse.......včeraj popodlan je bila že tako utrujena, in je od 6 naprej tečnarila, tud opotekajoče je hodila, in ko je padla na kolena totalen jokec, pa jo vprašaš kje je blo au........ona pa pokaže glavo!!user posted image user posted image user posted image user posted image tako da pol namesto kolena pihamo glavouser posted image user posted image
Mi se zdaj borimo no ati se bori z jutranjim vstajanjem.....mala nikakor ne mora vstat, prej ko sem bla doma je lahko do 8 drnjohcala, zdaj pa mora ob 7.15 vstat.....in ji ni kakor ne gre, včeraj je šla že ob 7.50 spat.......pa ni mogla not spravituser posted image user posted image user posted image   sva se pa včeraj cel popoldan v šparu s tom vlakeci igrali, danes pa bova zgleda doma not zaprti.............mah to vreme je čist za en d.......user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
9.3.2010 10:24:46   
arabela*
Eto,mi smo imeli danes posvetovalnico...zadnjouser posted image

M bila cepljena,zelo pridna,pa še pohvaljena,ker tako lepo že stavke tvoriuser posted image

Zdaj pa imamo pri treh letih komajuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
9.3.2010 21:08:01   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

zdaj pa mora ob 7.15 vstat.....in ji ni kakor ne gre, včeraj je šla že ob 7.50 spat.......pa ni mogla not spravituser posted image user posted image user posted image   

Bubika ob sedmih že spi. Zbuja pa se potem med 6. in 6.30. Sama, nasmejana, dobro naspana.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
9.3.2010 21:32:32   
leda
da sm obupala nad dohtarji...in sm se obrnila na bioenergijo in upam da nam uspe in da bo zastavljen cilj uspesen.

uh taja. upam, da bo šlo na bolje. jst sem sicer skeptična do vseh teh bio zadev, ampak bolj zato, ker je pri nas premalo nadzora in polhn enih šelebajzarjev, ki jim zato uspeva. drugače pa, kljub temu, da sem zelo racionalno nastrojena, verjame, da je medicinski pogled le del celostnega...

bi ti pa vseeno svetovala, da ne zanemariš povsem uradne medicine. ej ne vem točno, a je problem le teža, ali tudi velikost. ker če je slednje, rastni hormon daje dobre rezultate. le pravočasno ga je treba začet dajat. punčka naših kolegov je na njem in zdaj lepo napreduje. so pa tut razočarani nad odnosom zdravnikov...

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
9.3.2010 21:36:17   
leda
M bila cepljena,zelo pridna,pa še pohvaljena,ker tako lepo že stavke tvor

bravo m. stavki?!! sem šla glih včeri gledat filmčke od taprve in bla šokirana nad njeno gostobesednostjo v tem obdobju. v primerjavi s tadrugo seveda. ki pa ji je včeri ratal en poskok, pa pazle zlaga, pa...ful enih stvari, ki jih je taprva obvladala šele kak let kasneje...

no, vsaj mi mamo rdeče in črno doma user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
9.3.2010 21:40:56   
leda
Bubika ob sedmih že spi. Zbuja pa se potem med 6. in 6.30. Sama, nasmejana, dobro naspana.

ob 7?!! super. mi smo sicer sinhroniziral spanja od obeh enkrat jeseni in gresta spat med osmo in pol deveto in se vedno tamlajša prej zbudi. kar pa variira od šestih (kar hb ni blo že dolg) do osmih. ampak mam k sreči tako službo, da se nam zjutri ne mudi in sem jo po moje enkrat morala budit. za pediatra...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
9.3.2010 21:50:04   
leda
če ji pade hrana na majčko, tudi "buba".

jao tele naše device. ela nosi za mano copate, če jih pozabim obut (sebi in njej), zapira omare, ki jih ostali neurejeni člani naše familje puščamo odprte, dons mi je prinesla modrc, ki sem ga vrgla na kavč, ker sva itak sami doma in bom že zvečer pospravla. trikrat. ji je ene parkrat ratal jest čokolado tko, da je ugriznila, odložila, pogledala rokico, jo iztegnila k meni in rekla: eeeee. sem jo obrisala, je spet prijela čokolado, ugriznila, odložila, pogledala rokico, jo stegnila k meni,...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
10.3.2010 8:05:16   
KAHLO
oj!!

Naša ma pa fetiš s čevlji in copati, bog nedaj da kdo bos hodi, takoj prinese čevlje in še copate.......pa tud umazana ni rada mi hitro reče da ma beko, zadnič ko pa sva bili v peskovniku, pa sem ji rekla naj si roke v hlače obriše, pa je prišla do mene pa si kr v moje obrisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo pr nas v lj še kr sneži............jaoooooooooooo.......kje si pomlad!!! jaz ne bom več sank vlekla iz kevdra!!!user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
10.3.2010 13:01:21   
Čarli08
pa je prišla do mene pa si kr v moje obrisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pametna punca

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
10.3.2010 13:05:32   
Čarli08
Pri nas pa glede nočnega spanja ni težav, včasih ga malce zvečer sračka in hoče družbo preden zaspi, ampak nimam pripomb. Je pa naš mulček začel štrajkat pri popoldanskem spancu - v vrtcu kar trikrat zaporedoma ni hotel zaspati, enkrat čez vikend tudi doma ne - pa po mojem ni fora v tem, da ne bi rabil več popoldanskega počitka, ker je ful tečkast, če ne spi. Ne vem, kaj ga muči - kot da bo kaj zamudil, če bo zaspal ...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
10.3.2010 13:09:08   
Čarli08
stavki?!!

Pri nas ne - pri nas je največkrat na tapeti "še am". In poleg vseh družinskih članov se mu ne morejo upreti niti vzgojiteljice user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
10.3.2010 15:08:21   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: leda

M bila cepljena,zelo pridna,pa še pohvaljena,ker tako lepo že stavke tvor

bravo m. stavki?!! sem šla glih včeri gledat filmčke od taprve in bla šokirana nad njeno gostobesednostjo v tem obdobju. v primerjavi s tadrugo seveda. ki pa ji je včeri ratal en poskok, pa pazle zlaga, pa...ful enih stvari, ki jih je taprva obvladala šele kak let kasneje...

ja...tud sama ne morem verjet,kako se pogovarja...včeraj sem jo dala sošolki na telefon in sta kramljale.....pa tud A vem,da je bila zelo hitra pri govorjenju....lapaste babe...kaj drugauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
10.3.2010 15:11:00   
arabela*
Aja..najbolj je pogost zjutraj...ob vekendih...ati ali pa aneja ali mama budi se,Risa šla pa pauser posted image in pa Risa šla na ceja....[sm=smiley36.gif]...ps....risa....po njeno za njeno imeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
10.3.2010 21:12:22   
Lara Croft
jao tele naše device. ela nosi za mano copate, če jih pozabim obut (sebi in njej), zapira omare, ki jih ostali neurejeni člani naše familje puščamo odprte, dons mi je prinesla modrc, ki sem ga vrgla na kavč,

Jst sem ena tistih, ki puščajo rabljene štumfe po tleh..... in tako je Lara en dan našla dva para nogavic (seveda rabljenih) pri moji postelji po tleh.... seveda jih je lepo pospravila v predal k tačistim in ga za sabo zaprla.... user posted image user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
11.3.2010 9:24:05   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: leda

poskok? bubika sonožno skače že kakega pol leta. Po drugi strani pa se 2,5 m starejši nečakec še vedno ne odlepi od tal.
Puzzle pa bubiki še ne grejo.... ji pokažem, ampak ona bi še vedno razstavila tako, da v ravnini narazen vleče. Se ve, da temu sledi trma in kričanje, ker ne gre user posted image  Vem pa, da je bubi na morju že zelo dobro zlagal tiste v knjigicah, ki imajo 6 koščkov in sliko spodaj. Star je bil leto in 8m.

Govor pa tudi napreduje, ne bi sicer rekla, da so to celi stavki tako razločno, da bi jo kdorkoli razumel. Nekaj besed že smiselno skupaj sestavi, jaz jo itak vse razumem, ostali pa bodo še malo počakali, da jim bo kaj lepega povedala user posted image

Čevlji pa so pri nas tudi magnet. Sama se obuje, zanimivo da večkrat prav kot narobe. OK, bubijevih čevljev ni problem nataknit, spravi pa gor tudi svoje zimske čevlje. Če smo kje na obisku in začnem govorit, da bomo kmalu šli, je takoj preobuta user posted image  Potem so tu seveda še vsi drugi čevlji, ki jih je treba malo sprobat in blato z njih strest po stanovanju user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
11.3.2010 10:05:04   
leda
bubika sonožno skače že kakega pol leta.

ke?!? ma še dobr da so tile forumi. mi smo ploskal vsej desetniji pamžkov v okolici, ki so osvojili sonožni poskok okrog 2 leta...in so se nam zdel strašno spretni in hitri user posted image

sem mela pa včeri en super mama performans user posted image prvlekla v snežnem metežu oba pamža na cepljenje proti klopnemu meningitisu. vsem treh (z mano vred) dala dol kape, šale, rokavice, bunde, flise. obe zabavala pol ure v čakalnici. obe tuleči užaljenki po pikici potolažila, oblekla kape, šale, rokavice, flise, bunde. sama. in rekla adijo polni čakalnici čist frišnih dojenčkov, ki so prišli na redni pregled in meli seveda s sabo mamo in očeta ali mamo in dedka ali mamo in babico. sem požela veliko občudujočih pogledov user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
11.3.2010 10:15:54   
KAHLO
oJ PUNCE!!!

Mi smo prejšnji teden dali čes cepljenje in sistematski pregled.....nama je tud predlagala da se cepiva proti klopnemu meningitisu.....zdaj moram samo zvohat kje nama je najbliže....no pa nima veze, skratka pol je zdravnica pogledala še ronji zobeke jih imamo skupaj že 17 če verjamete ali ne....no zdaj se pa že 3.4 dni full slini in celo roko v usta tišči, zadnja dva dni pa tudi joka in stoka da je au, in kar naprej kaže v usta.......zdaj pa vročine nima ....ponoči tudi lepo spi, čez dan edino tarna.....nevem kako bi ji olajšala......pol jo kr skušam zamotit s kakšno igrico ali pa kaj druga, ampak vseeno vmes zajokca .....se mi tako smili.....sploh pa ne moram ugotovit kater zobek zdaj ven rine, ker se ji približat ne smem, tud jest noče nič kaj dost.....pol ji dam ščetko al pa nekaj da žuli ......

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
11.3.2010 10:27:21   
leda
sicer pa še HARHARHAR:
- za ronjo in brisanje rok v mamičine hlače
- za malo pospravljalko laro (dokler ne nese v smeti, je čist kul)
- in za malega "še am" lakotnika

zdej pa delat. no najprej si moram nov laptop najdet. kar je v bitvu tut služba user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
11.3.2010 10:28:25   
leda
se cepiva proti klopnemu meningitisu.....zdaj moram samo zvohat kje nama je najbliže..

kahlo, tko male lahko cepi le pediater. so meni povedali.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
11.3.2010 10:55:50   
KAHLO
user posted image user posted image user posted image leda za naju z atijem .....samo moram zbrskat če se lahko jaz v službi cepim.....pa ali se lahko v bližnjem zdravstvenem domu, al se morma pr svojem zdravniku!!! .....Ronja bo prišla ta zadnja na vrstouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
11.3.2010 11:26:43   
leda
leda za naju z atijem

hoho. podpiram to logiko. pri nas bom jaz tazadna. najljubši ma tretjo dozo za dobit, zoja jo je včeri, ela včeri ta prvo...

odrasli grejo lahko brez naročanja na Zavod za??? (neki neki) na Zaloški, pri avtobusni postaji tik ob progi. morm tut jst spet poguglat, ker grem po prvo.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
11.3.2010 11:27:24   
leda
samo moram zbrskat če se lahko jaz v službi cepim..

kje si pa ti v službi??!! se pridem še jst, pa še en kofe mi skuhaš user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.