![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.3.2010 21:49:29
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* kakanje, lulanje...mi spet capljamo za karavano prav fino se ji zdi, ko sedi na kahlici...verjetno zato, ker ima takrat vso pozornost očija in mamice ...not pa ne spusti niti kapljice, kaj šele kakce ah, bo že. poleti... Tud mi - kot vedno Jaz imam zdaj druge skrbi, lulanje in kakanje se bom,o šli čez par mesecev; zdaj bo bolj aktualna temo "Spoznaj sestrico - ni prišla samo za en dan"
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.3.2010 21:53:05
|
|
|
|
leda
|
tko, preden grem tolažit otročiča, bom pa še eno poleno vrgla na ogenj: "Poslanec Pukšič se je s patosom vprašal, češ, kdo pa je "fprašal" otroke, ali želijo imeti takšne (istospolno usmerjene) starše. Khm. Kot da je kdo vprašal otroke, ali želijo imeti narodnega poslanca Pukšiča za svojega očeta?" tole je iz miheljakove kolumne v dnevniku. mu lahko le ploskam. obenem pa ne morem verjet na kakšnem nivoju je bila debata včeraj v parlamentu. katerokoli stran že zastopamo, mene je prov sram. pa sem samo brala, ker gledat tega cirkusa sploh ne morem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.3.2010 21:53:16
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Po novem obiskujem še dvakrat tedensko aerobiko, zdajle sem ravno prišla iz vadbe, pa včeraj sem bila, tak da je kar pestro. Sem se odločila da bom bolj fit stopila v pomlad. Lep večer, grem pod tuš in jagode jest z . Tako se govori!!! Moj drema že ob drugem filmu, jagod pa tud nimamo ; sem pa pojedla že en duplo in še nekaj sladkega imam na zalogi; imam še tri kile v dobrem v primerjavi s prvo nosečnostjo, pa se mi fino zdi;
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.3.2010 21:54:28
|
|
|
|
leda
|
zdaj bo bolj aktualna temo "Spoznaj sestrico - ni prišla samo za en dan" hahaha. jah od prijatlov tamav je po enem dnevu sobivanja doma zahteval, naj jo vrnejo v porodnišnico.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.3.2010 21:59:30
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda obenem pa ne morem verjet na kakšnem nivoju je bila debata včeraj v parlamentu. katerokoli stran že zastopamo, mene je prov sram. pa sem samo brala, ker gledat tega cirkusa sploh ne morem. Eh, sej se je vedelo, na kakšnem nivoju bo debata ... takle mamo pri nas, na žalost ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.3.2010 22:01:06
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda zdaj bo bolj aktualna temo "Spoznaj sestrico - ni prišla samo za en dan" hahaha. jah od prijatlov tamav je po enem dnevu sobivanja doma zahteval, naj jo vrnejo v porodnišnico. No, tega se tud jaz bojim ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.3.2010 21:55:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda zdaj bo bolj aktualna temo "Spoznaj sestrico - ni prišla samo za en dan" hahaha. jah od prijatlov tamav je po enem dnevu sobivanja doma zahteval, naj jo vrnejo v porodnišnico. naša dva pa se imata fuuuul rada. Res. Sicer je skoz drenje, ampak en brez drugega pa ne moreta
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.3.2010 22:26:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* naša dva pa se imata fuuuul rada. Res. Sicer je skoz drenje, ampak en brez drugega pa ne moreta pri nas je isto
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.3.2010 9:18:31
|
|
|
|
ključek
|
ojla, punce!! imam malo časa, pa sem na hitro prebrala, kaj je pa v glavi ostalo, je pa drugo vprašanje..... ..............za bolančke. čarli.....že gnezdiš na polno, kajne?? kahlica, stranišče......prvega še kupila nisem, drugega je videla že, probali pa nismo še nič, ker se mi zdi absolutno prekmalu. poletje bo kmalu tu in bomo takrat začeli s tem. pf.......pridna, pridna!!! lara........torbica je zelo lepa. katero barvo si potem kupila? bubi.......ja, če otrok ponoči ne spi, je res kriza. saraya..............M pa res raztura!! kako pa kaj šola?? tako....mislim, da nise nič pozabila....... aja, olivija*...........capljamo vštric z vami.......... ali smo pa še malo zadaj, ker še nimamo kahle.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 5.3.2010 9:21:18 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.3.2010 9:22:27
|
|
|
|
ključek
|
včeraj je bila LN stara že leto in pol..........joj, kako čas beži!!!! zadnje dni imamo malo problemov zjutraj v vrtcu, sploh noče iti k vzgojiteljici. potem je okej, ampak začetek je kriza. mogoče zato, ker sva skoraj cel teden sami, atija vidi samo zjutraj, ko jo pelje v vrtec. ne vem, predvidevam. včeraj sva imela tudi govorilne ure v vrtcu, sem bila zelo vesela, ker jo je ful pohvalila, da zelo sodeluje, vse razume, tudi razvoj je okej. kadar imajo hrenovke za zajtrk, vedno, ampak res vedno prosi 2x za njih.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 5.3.2010 9:27:00 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.3.2010 9:27:40
|
|
|
|
ključek
|
punce, lep vikend vam želim!! se še tipkamo!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.3.2010 19:28:19
|
|
|
|
arabela*
|
M lula in kaka v WC brez nastavka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.3.2010 19:29:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you saraya..............M pa res raztura!! kako pa kaj šola?? vredu......matematika me malo jezi edino.....hvalabogu je to zadnji predmet...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.3.2010 21:01:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
lara........torbica je zelo lepa. katero barvo si potem kupila? Nobene, ker tiste v bež barvei nimajo več in baje je tudi ne bo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.3.2010 22:01:51
|
|
|
|
Čarli08
|
sploh noče iti k vzgojiteljici Naš pa domov ne ... in že dvakrat ni spal po kosilu danes je bila norišnica do petih, potem je padel dol; ob pol sedmih zvečer se je zbudil za pol ure in se je pol ure cmeril in potem spet koma ... adijo pamet
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.3.2010 22:02:34
|
|
|
|
Čarli08
|
čarli.....že gnezdiš na polno, kajne?? Se je začelo, ja ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.3.2010 22:04:01
|
|
|
|
Čarli08
|
Nič, tud jaz želim vsem lep vikend!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.3.2010 14:12:11
|
|
|
|
anchy82
|
Pozdravljene septembrke08!!! Po reeees doooolgeeem času sem vas šla malo prebrat, pa da se vam na hitro malo oglasim! Berem, da imate debato o kahlicah...Naša Vita že gre lulat na kahlico, in še sama pove "lu-lu". Mi je prav hecna zdej, ko tako veliko govori po svoje - še dobro, da je kr veliko že razumem. Ati pa pravi, da bo zgovorna po mamici - sej je res tak V vrtcu tudi redno kaka v kahlico, doma se je pa čudež zgodil samo enkrat . Ampak me tolaži to, da bo kmalu toplo in se bo lahk brez pleničke sprehajala, tako da bo poleti (srčno upam) že čisto brez pleničk. Čarli...kdaj imaš pa rok?? Vau, super!!! Js tudi našo navihanko pripravljam na prihod novega družinskega člana - pričakujemo avgustovčka . Sicer še ne vem spola, čakam zdaj na morfologijo - in če se bo videl spol, super, drugače bomo pa pač imeli presenečenje. Morem pa povedat, da imam rok 9.8., pri viti pa sem imela 9.9. Torej so nam devetke nekako usojene . Imamo pa v torek sistematski pregled, saj bo naša velikanka 10. dopolnila leto in pol. Joj, kr ne morem verjet, kako čas neusmiljeno beži!! Mene pa spet - zdaj že tretjič v tem letu - muči grozen prehlad. Upam, da to hitro mine in da bo kmalu spet topleje - dost imam tega zimskega vzdušja Nč, grem, ker se mi tamala tečka zraven dere pa mi pritiska na tipkovnico...je danes obupna. Uživajte pa se še kej oglasim!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.3.2010 20:57:21
|
|
|
|
Olivija*
|
opaaaa, še ena čestitam!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.3.2010 21:59:59
|
|
|
|
Čarli08
|
Čarli...kdaj imaš pa rok?? 12-4 - še 5t
< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 7.3.2010 22:00:31 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.3.2010 22:13:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
Joj sistematski... sem pozabla, da bi se mogla že zdavnaj naročit... pa še od prejšnjega dolgujeno lulanje...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.3.2010 10:50:11
|
|
|
|
ključek
|
Drage moje....čestitke za 8. marec!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.3.2010 10:50:38
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* opaaaa, še ena čestitam! čestitke še od mene!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.3.2010 10:51:04
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Čarli...kdaj imaš pa rok?? 12-4 - še 5t še malo.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.3.2010 12:57:49
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Drage moje....čestitke za 8. marec!!!! se podpišem pod to, lep pozdrav vsem
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKam se lahko odpravite na Prešernov dan?Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.