|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
3.3.2010 21:49:29   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

kakanje, lulanje...mi spet capljamo za karavano user posted image

prav fino se ji zdi, ko sedi na kahlici...verjetno zato, ker ima takrat vso pozornost očija in mamice ...not pa ne spusti niti kapljice, kaj šele kakce user posted image

ah, bo že. poleti...

Tud mi - kot vedno user posted image user posted image user posted image

Jaz imam zdaj druge skrbi, lulanje in kakanje se bom,o šli čez par mesecev; zdaj bo bolj aktualna temo "Spoznaj sestrico - ni prišla samo za en dan" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
3.3.2010 21:53:05   
leda
tko, preden grem tolažit otročiča, bom pa še eno poleno vrgla na ogenj:

"Poslanec Pukšič se je s patosom vprašal, češ, kdo pa je "fprašal" otroke, ali želijo imeti takšne (istospolno usmerjene) starše. Khm. Kot da je kdo vprašal otroke, ali želijo imeti narodnega poslanca Pukšiča za svojega očeta?"

tole je iz miheljakove kolumne v dnevniku. mu lahko le ploskam. obenem pa ne morem verjet na kakšnem nivoju je bila debata včeraj v parlamentu. katerokoli stran že zastopamo, mene je prov sram. pa sem samo brala, ker gledat tega cirkusa sploh ne morem.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
3.3.2010 21:53:16   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: pf
Po novem obiskujem še dvakrat tedensko aerobiko, zdajle sem ravno prišla iz vadbe, pa včeraj sem bila, tak da je kar pestro. Sem se odločila da bom bolj fit stopila v pomlad. Lep večer, grem pod tuš in jagode jest z user posted image .

Tako se govori!!!

Moj drema že ob drugem filmu, jagod pa tud nimamo user posted image user posted image user posted image ; sem pa pojedla že en duplo in še nekaj sladkega imam na zalogi; imam še tri kile v dobrem v primerjavi s prvo nosečnostjo, pa se mi fino zdi;

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
3.3.2010 21:54:28   
leda
zdaj bo bolj aktualna temo "Spoznaj sestrico - ni prišla samo za en dan"

hahaha. jah od prijatlov tamav je po enem dnevu sobivanja doma zahteval, naj jo vrnejo v porodnišnico. user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
3.3.2010 21:59:30   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: leda
obenem pa ne morem verjet na kakšnem nivoju je bila debata včeraj v parlamentu. katerokoli stran že zastopamo, mene je prov sram. pa sem samo brala, ker gledat tega cirkusa sploh ne morem.

Eh, sej se je vedelo, na kakšnem nivoju bo debata ... takle mamo pri nas, na žalost ...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
3.3.2010 22:01:06   
Čarli08

hahaha. jah od prijatlov tamav je po enem dnevu sobivanja doma zahteval, naj jo vrnejo v porodnišnico. user posted image

No, tega se tud jaz bojim ...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
4.3.2010 21:55:46   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image

naša dva pa se imata fuuuul rada. Res. Sicer je skoz drenje, ampak en brez drugega pa ne moreta user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
4.3.2010 22:26:24   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

naša dva pa se imata fuuuul rada. Res. Sicer je skoz drenje, ampak en brez drugega pa ne moreta user posted image

pri nas je istouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
5.3.2010 9:18:31   
ključek
ojla, punce!! imam malo časa, pa sem na hitro prebrala, kaj je pa v glavi ostalo, je pa drugo vprašanje.....user posted image

user posted image user posted image user posted image ..............za bolančke.

čarli.....že gnezdiš na polno, kajne??user posted image

kahlica, stranišče......prvega še kupila nisem, drugega je videla že, probali pa nismo še nič, ker se mi zdi absolutno prekmalu. poletje bo kmalu tu in bomo takrat začeli s tem.

pf.......pridna, pridna!!!user posted image

lara........torbica je zelo lepa. katero barvo si potem kupila?

bubi.......ja, če otrok ponoči ne spi, je res kriza. user posted image

saraya..............M pa res raztura!!user posted image  kako pa kaj šola??

tako....mislim, da nise nič pozabila.......

aja, olivija*...........capljamo vštric z vami..........user posted image  ali smo pa še malo zadaj, ker še nimamo kahle.user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 5.3.2010 9:21:18 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
5.3.2010 9:22:27   
ključek
včeraj je bila LN stara že leto in pol..........joj, kako čas beži!!!!user posted image   

zadnje dni imamo malo problemov zjutraj v vrtcu, sploh noče iti k vzgojiteljici. potem je okej, ampak začetek je kriza. mogoče zato, ker sva skoraj cel teden sami, atija vidi samo zjutraj, ko jo pelje v vrtec. ne vem, predvidevam.

včeraj sva imela tudi govorilne ure v vrtcu, sem bila zelo vesela, ker jo je ful pohvalila, da zelo sodeluje, vse razume, tudi razvoj je okej. kadar imajo hrenovke za zajtrk, vedno, ampak res vedno prosi 2x za njih. user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 5.3.2010 9:27:00 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
5.3.2010 9:27:40   
ključek
punce, lep vikend vam želim!! se še tipkamo!!! user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
5.3.2010 19:28:19   
arabela*
M lula in kaka v WC brez nastavkauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
5.3.2010 19:29:37   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

saraya..............M pa res raztura!!user posted image  kako pa kaj šola??

vredu......matematika me malo jezi edino.....hvalabogu je to zadnji predmet...user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
5.3.2010 21:01:07   
Lara Croft
lara........torbica je zelo lepa. katero barvo si potem kupila?

Nobene, ker tiste v bež barvei  nimajo več in baje je tudi ne bo...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
5.3.2010 22:01:51   
Čarli08
sploh noče iti k vzgojiteljici

Naš pa domov ne ... in že dvakrat ni spal po kosilu user posted image user posted image user posted image user posted image danes je bila norišnica do petih, potem je padel dol; ob pol sedmih zvečer se je zbudil za pol ure in se je pol ure cmeril in potem spet koma ... adijo pamet

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
5.3.2010 22:02:34   
Čarli08

čarli.....že gnezdiš na polno, kajne??user posted image

Se je začelo, ja ...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
5.3.2010 22:04:01   
Čarli08
Nič, tud jaz želim vsem lep vikend!

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
7.3.2010 14:12:11   
anchy82
Pozdravljene septembrke08!!!user posted image Po reeees doooolgeeem času sem vas šla malo prebrat, pa da se vam na hitro malo oglasim!
Berem, da imate debato o kahlicah...Naša Vita že gre lulat na kahlico, in še sama pove "lu-lu". Mi je prav hecna zdej, ko tako veliko govori po svoje - še dobro, da je kr veliko že razumem. Ati pa pravi, da bo zgovorna po mamici - sej je res takuser posted image user posted image user posted image V vrtcu tudi redno kaka v kahlico, doma se je pa čudež zgodil samo enkratuser posted image user posted image . Ampak me tolaži to, da bo kmalu toplo in se bo lahk brez pleničke sprehajala, tako da bo poleti (srčno upam) že čisto brez pleničk.

Čarli...kdaj imaš pa rok?? Vau, super!!! Js tudi našo navihanko pripravljam na prihod novega družinskega člana - pričakujemo avgustovčkauser posted image . Sicer še ne vem spola, čakam zdaj na morfologijo - in če se bo videl spol, super, drugače bomo pa pač imeli presenečenje. Morem pa povedat, da imam rok 9.8., pri viti pa sem imela 9.9. Torej so nam devetke nekako usojeneuser posted image .

Imamo pa v torek sistematski pregled, saj bo naša velikanka 10. dopolnila leto in pol. Joj, kr ne morem verjet, kako čas neusmiljeno beži!!

Mene pa spet - zdaj že tretjič v tem letu - muči grozen prehlad. Upam, da to hitro mine in da bo kmalu spet topleje  - dost imam tega zimskega vzdušjauser posted image

Nč, grem, ker se mi tamala tečka zraven dere pa mi pritiska na tipkovnico...je danes obupna. Uživajte pa se še kej oglasim!

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
7.3.2010 20:57:21   
Olivija*
opaaaa, še ena user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitam!

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
7.3.2010 21:59:59   
Čarli08

Čarli...kdaj imaš pa rok??

12-4 - še 5t

< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 7.3.2010 22:00:31 >

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
7.3.2010 22:13:35   
Lara Croft
Joj sistematski... sem pozabla, da bi se mogla že zdavnaj naročit... pa še od prejšnjega dolgujeno lulanje... user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
8.3.2010 10:50:11   
ključek
user posted image

Drage moje....čestitke za 8. marec!!!!

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
8.3.2010 10:50:38   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

opaaaa, še ena user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitam!

čestitke še od mene!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
8.3.2010 10:51:04   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Čarli...kdaj imaš pa rok??

12-4 - še 5t

še malo.......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
8.3.2010 12:57:49   
tia
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image

Drage moje....čestitke za 8. marec!!!!

se podpišem pod to,

lep pozdrav vsem

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.