Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 15:37:48
|
|
|
|
MIHAILO
|
moj je itak brez želja in moram včasih skor znoret, da začne sploh razmišlat, kaj si želi......u bistvu on je tipičen kmečki sin, ki želi uglavnem samo to, da je južna na mizi pa da je POSPRAVLJENO, bolje rečeno ZGLANCANO ......njega se najbolj očara s pospravlanjem To mi je full znano...jaz pa sem nora na cote in bi kr oblacla,sam on ma dost oblacil in nic ne nuca-rece
< Sporočilo je popravil MIHAILO -- 10.3.2010 15:38:24 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 15:43:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša ma ja sej prvič je res težko preživet noč brez otročka, ampak se mi zdi da je tud za otroke fino da mal okolje zamenjajo. Itak majo pa 100% pozornost tko da se jim gode. Me mal zvija ker bo to za Žiga prvič samo se nama res lušta kak izlet v dvoje sej imata prav.... moj bi rad šel na neke gradove pa nisem imela poguma.... ampak enkrat bo treba.... no ko nama bodo finance dopuščale ga povabim:) Na Gradove Ludviga Bavarskega? Midva mava v ožjem izboru te bavarske gradove al pa Toskana s Firencami Mogoče že za okol prvega maja. Bomo vidli midva sva bila-res je lepo.....sva šla pa za 2 dni(1x prespiš)-ampak to ni za otroke ker je res veliko hoje(gradovi so na hribčkih.....me je pa najbolj očaral tisti ki je Disney kopiral po njemu
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 15:43:52
|
|
|
|
MIHAILO
|
Mi smo bili pri p. in nismo bili cepljeni,ker je se bolan...je rekla da se ne cuje veliko,fajn noseka pucat,veliko tekocine,pa prospan sirup...Pa sem rekla ,aha to lahko kupimo al kaj ,je rekla ja...me prav zanima ,ce se ga dat dobit na recept ,ker potem je pa nesramna ,je rekla tko kot da mam lekarno doma...sej mi ni tesko placat tiste 4e ,sam zakaj pa bi ce bi lahko bilo na recept Glede hrane...zivimo z mojimi starsi ampak vsi zdravo jemo,ni vazno al kuham jaz al mami je full zdrava prehrana... PETRUSK kar povej ,da hoces da je zdravo hrano...sam verjetno se drzi ,ce ji tko poves...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 15:54:26
|
|
|
|
Čebel@
|
kok imamo vse skromne desce ......jaz nikoli ne vem kaj mojmu kupiti,ker on je brez želja ....mi smo pojedli kosilo-Hana jedla juhico,pol sem ji pa še malo pora prepražila,dodala zeleno papriko,koščke piščančka,malo podušila,zalila,dodala bučko in krompir in se je do konca pokuhalo-na koncu pa še malo kisle smetane in je bilo MJAMI ....za malico je par pri meni malo jedla čokoladni puding,zdej se pa naliva s sokom......ati zgleda nič nezdrži zraven naju,in je že pobegnil v delavnico .....je rekel da ima konec tedna namen naju nekam pelat-me prav zanima če bo kaj iz tega
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 15:56:56
|
|
|
|
Katjusa
|
mihailo mi mormo še calpol kupit.... no ene 2x sem ga zdej dobla enkrat od dežurnega k je mel flori vnetje ušesk in enkrat od naše, drgač pa kar se da mormo vse sami kupit......
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 16:14:54
|
|
|
|
Katjusa
|
punce če bi rade zgledale WAW http://www.nivea.si/imported_specials/show/16660 ko se vam tole odpre kliknite naprej in desno zgoraj kliknite na oblaček naroči vzorček
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 16:21:59
|
|
|
|
baki
|
urša ne sekiri se saj sem se jst tudi pregrešila .a veš kaj jem zdaj .prepečenc in doručak.res ne gre drgač hrana je hrana.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 16:22:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce če bi rade zgledale WAW http://www.nivea.si/imported_specials/show/16660 ko se vam tole odpre kliknite naprej in desno zgoraj kliknite na oblaček naroči vzorček meni napiše da stran ni več v uporabi pa me je zanimalo kako je,ko zgledaš waw
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 16:23:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce če bi rade zgledale WAW http://www.nivea.si/imported_sp ecials/show/16660 ko se vam tole odpre kliknite naprej in desno zgoraj kliknite na oblaček naroči vzorček meni napiše da stran ni več v uporabi pa me je zanimalo kako je,ko zgledaš waw kak če sem jst glih naročila
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 16:23:58
|
|
|
|
Katjusa
|
probi še enkrat meni odpre
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 16:25:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa probi še enkrat meni odpre Storitev, ki jo iščete, ni več na voljo ali pa ste vnesli napačen URL. V nekaj sekundah boste samodejno preusmerjeni na domačo stran NIVEA. to mi napiše
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 16:27:10
|
|
|
|
Katjusa
|
pol pa pejt na nivea.si pa piše spodaj je slikica 2 punci in piše nivea angel star in za uau videz in to klikni...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 16:30:58
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela si našla al ti jst naročim?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 16:34:45
|
|
|
|
Urša08
|
čebela men pa odpre tole Katjuša hvala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 16:35:35
|
|
|
|
Urša08
|
Možek in Nejc kidata dvorišče, midva z Žigcem se pa cartava na toplem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 16:36:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela men pa odpre tole Katjuša hvala ni kej... no sej če greste na baby so tud vzorčki ti so že ful cajta gor mi smo jih že porabli
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 16:36:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Možek in Nejc kidata dvorišče, midva z Žigcem se pa cartava na toplem a se splača kidat mislim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 16:38:07
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Možek in Nejc kidata dvorišče, midva z Žigcem se pa cartava na toplem a se splača kidat mislim Kidat ne vem če se. Je pa super da je Nejc mal zunaj na snegu A ste vi že vsi doma?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 16:39:20
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo pri nas je razen svečk in d3 kaplic vse za plačat. BAki je kr težka dieta ane? Sam se bomo še zmer merkale ane, ne smemo obupat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 16:40:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Možek in Nejc kidata dvorišče, midva z Žigcem se pa cartava na toplem a se splača kidat mislim Kidat ne vem če se. Je pa super da je Nejc mal zunaj na snegu A ste vi že vsi doma? čakamo možeka pol gremo pa po mlekeca v trgovino
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 16:43:50
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša potem pa dobr šopingirejte
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 16:44:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša potem pa dobr šopingirejte sej sem ravno mojga klicala če bomo šli k tak sneži pa pravi da ja da se mal umaknemo.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 16:46:33
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo pri nas je razen svečk in d3 kaplic vse za plačat. BAki je kr težka dieta ane? Sam se bomo še zmer merkale ane, ne smemo obupat urša finta je v tem da se pač nikoli ne smeš do sitega najest.pa zvečer je najbolš popit sam šalco mleka pa spat.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 10.3.2010 18:08:43
|
|
|
|
baki
|
ka kaj delate ob takem vremenu?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pomagajmo ustvariti čarobni december za vseDecember je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?