|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
10.3.2010 15:37:48   
MIHAILO
moj je itak brez želja in moram včasih skor znoret, da začne sploh razmišlat, kaj si želi......u bistvu on je tipičen kmečki sin, ki želi uglavnem samo to, da je južna na mizi pa da je POSPRAVLJENO, bolje rečeno ZGLANCANO ......njega se najbolj očara s pospravlanjem

To mi je full znano...jaz pa sem nora na cote in bi kr oblacla,sam on ma dost oblacil in nic ne nuca-receuser posted image

< Sporočilo je popravil MIHAILO -- 10.3.2010 15:38:24 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
10.3.2010 15:43:28   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Katjuša ma ja sej prvič je res težko preživet noč brez otročka, ampak se mi zdi da je tud za otroke fino da mal okolje zamenjajo. Itak majo pa 100% pozornost tko da se jim gode. Me mal zvija ker bo to za Žiga prvič samo se nama res lušta kak izlet v dvojeuser posted image

sej imata prav.... moj bi rad šel na neke gradove pa nisem imela poguma.... ampak enkrat bo treba.... no ko nama bodo finance dopuščale ga povabim:)

Na Gradove Ludviga Bavarskega? Midva mava v ožjem izboru te bavarske gradove al pa Toskana s Firencamiuser posted image Mogoče že za okol prvega maja. Bomo vidliuser posted image

midva sva bila-res je lepo.....sva šla pa za 2 dni(1x prespiš)-ampak to ni za otroke ker je res veliko hoje(gradovi so na hribčkih.....me je pa najbolj očaral tisti ki je Disney kopiral po njemu

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
10.3.2010 15:43:52   
MIHAILO
Mi smo bili pri p. in nismo bili cepljeni,ker je se bolan...je rekla da se ne cuje veliko,fajn noseka pucat,veliko tekocine,pa prospan sirup...Pa sem rekla ,aha to lahko kupimo al kaj ,je rekla ja...me prav zanima ,ce se ga dat dobit na recept ,ker potem je pa nesramna ,je rekla tko kot da mam lekarno doma...sej mi ni tesko placat tiste 4e ,sam zakaj pa bi ce bi lahko bilo na receptuser posted image

Glede hrane...zivimo z mojimi starsi ampak vsi zdravo jemo,ni vazno al kuham jaz al mami je full zdrava prehrana...

PETRUSK kar povej ,da hoces da je zdravo hrano...sam verjetno se drzi ,ce ji tko poves...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
10.3.2010 15:54:26   
Čebel@
kok imamo vse skromne desceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......jaz nikoli ne vem kaj mojmu kupiti,ker on je brez željauser posted image user posted image user posted image ....mi smo pojedli kosilo-Hana jedla juhico,pol sem ji pa še malo pora prepražila,dodala zeleno papriko,koščke piščančka,malo podušila,zalila,dodala bučko in krompir in se je do konca pokuhalo-na koncu pa še malo kisle smetane in je bilo MJAMIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....za malico je par pri meni malo jedla čokoladni puding,zdej se pa naliva s sokom......ati zgleda nič nezdrži zraven naju,in je že pobegnil v delavnicouser posted image .....je rekel da ima konec tedna namen naju nekam pelat-me prav zanima če bo kaj iz tegauser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
10.3.2010 15:56:56   
Katjusa
mihailo mi mormo še calpol kupit.... no ene 2x sem ga zdej dobla enkrat od dežurnega k je mel flori vnetje ušesk in enkrat od naše, drgač pa kar se da mormo vse sami kupit......

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
10.3.2010 16:14:54   
Katjusa
punce če bi rade zgledale WAWuser posted image user posted image user posted image user posted image
http://www.nivea.si/imported_specials/show/16660
ko se vam tole odpre kliknite naprej  in desno zgoraj kliknite na oblaček naroči vzorčekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
10.3.2010 16:21:59   
baki
urša ne sekiri se saj sem se jst tudi pregrešilauser posted image user posted image user posted image user posted image .a veš kaj jem zdaj .prepečenc in doručak.res ne gre drgač hrana je hrana.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
10.3.2010 16:22:15   
Čebel@

punce če bi rade zgledale WAWuser posted image user posted image user posted image user posted image
http://www.nivea.si/imported_specials/show/16660
ko se vam tole odpre kliknite naprej  in desno zgoraj kliknite na oblaček naroči vzorčekuser posted image user posted image user posted image

meni napiše da stran ni več v uporabiuser posted image pa me je zanimalo kako je,ko zgledaš wawuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
10.3.2010 16:23:00   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

http://www.nivea.si/imported_spuser posted image ecials/show/16660

meni napiše da stran ni več v uporabiuser posted image pa me je zanimalo kako je,ko zgledaš wawuser posted image

kak če sem jst glih naročila

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
10.3.2010 16:23:58   
Katjusa
probi še enkrat meni odpre

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
10.3.2010 16:25:32   
Čebel@

probi še enkrat meni odpre
Storitev, ki jo iščete, ni več na voljo ali pa ste vnesli napačen URL.
V nekaj sekundah boste samodejno preusmerjeni
na domačo stran NIVEA.

to mi napiše

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
10.3.2010 16:27:10   
Katjusa
pol pa pejt na nivea.si
pa piše spodaj je slikica 2 punci in piše nivea angel star  in za uau videz in to klikni...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
10.3.2010 16:30:41   
Katjusa
o še za vaše možeke, da jih boste presenetle
http://www.nivea.si/highlights/local_highlight/ndo_deo_sport

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
10.3.2010 16:30:58   
Katjusa
čebela si našla al ti jst naročim?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
10.3.2010 16:34:45   
Urša08
čebela men pa odpre tole user posted image Katjuša hvala

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
10.3.2010 16:35:35   
Urša08
Možek in Nejc kidata dvorišče, midva z Žigcem se pa cartava na toplemuser posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
10.3.2010 16:36:33   
Katjusa

čebela men pa odpre tole user posted image Katjuša hvala

ni kej...
no sej če greste na baby so tud vzorčki ti so že ful cajta gor mi smo jih že porabliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
10.3.2010 16:36:55   
Katjusa

Možek in Nejc kidata dvorišče, midva z Žigcem se pa cartava na toplemuser posted image  

a se splačauser posted image user posted image user posted image user posted image kidat mislimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
10.3.2010 16:38:07   
Urša08

a se splačauser posted image user posted image user posted image user posted image kidat mislimuser posted image user posted image user posted image

Kidat ne vem če se. Je pa super da je Nejc mal zunaj na sneguuser posted image A ste vi že vsi doma?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
10.3.2010 16:39:20   
Urša08
Mihailo pri nas je razen svečk in d3 kaplic vse za plačat.

BAki je kr težka dieta ane? Sam se bomo še zmer merkale ane, ne smemo obupatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
10.3.2010 16:40:21   
Katjusa

Kidat ne vem če se. Je pa super da je Nejc mal zunaj na sneguuser posted image A ste vi že vsi doma?

čakamo možeka pol gremo pa po mlekeca v trgovino

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
10.3.2010 16:43:50   
Urša08
Katjuša potem pa dobr šopingirejteuser posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
10.3.2010 16:44:54   
Katjusa

Katjuša potem pa dobr šopingirejteuser posted image  

sej sem ravno mojga klicala če bomo šli k tak sneži pa pravi da ja da se mal umaknemo.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
10.3.2010 16:46:33   
baki

Mihailo pri nas je razen svečk in d3 kaplic vse za plačat.

BAki je kr težka dieta ane? Sam se bomo še zmer merkale ane, ne smemo obupatuser posted image user posted image user posted image user posted image

urša finta je v tem da se pač nikoli ne smeš do sitega najest.pa zvečer je najbolš popit sam šalco mleka pa spat.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
10.3.2010 18:08:43   
baki
ka kaj delate ob takem vremenu?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?