|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
11.3.2010 7:35:25   
PapuaNG
jutro,

smo spali malo bolje kot dan prej, pa vseeno-ko se je zbudil, je bil čisto buden in sem ga komaj uspavala nazaj. Tudi če je flašo popil...upam, da so to res samo zobki in bo kmalu spet bolje...Je bil pa že malo čez šesto pokonci user posted image No, bo šel pa hitro spet spat user posted image

Poganjalčka imam tistega, ki ga je maja prilepila...ki se predela v porivalca. Zdej se moram it pa počas že špilat, že neki jokca, da mu je dolgčas...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
11.3.2010 7:39:23   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

someone had sex tonight ane flaska?*??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaahahahahahahahhahahahahhahahhahahhaaaa!!!

BBBBBuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahahahahhahahhahahhahahha!!!

NOT! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
11.3.2010 7:42:50   
christiana21
Jutro!

Krute ste...zakaj jezite FLASKO?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
11.3.2010 7:43:58   
FLASK_A
Pri meni se odvija znanstvena fantastikauser posted image user posted image user posted image user posted image Zdej mam spet OBA doma. Z vročino.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..
..
..
..
..
..
Mislim da bi vseen rajš sexala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
11.3.2010 7:44:28   
FLASK_A
Christiana, oooooo!!!! Zdravo! Se crkljate? user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
11.3.2010 7:49:25   
lake
Dobro jutro¨!

Kati sm odtipkala fisher price žirafa.

Kavico sm že spila, T. mi puzzle raztavlja. Kar se igrač tiče, zjutri mi vse razmeče ven iz škatle, pol je pa bolj zanimiv računalnik, pa TV, pa vse ostalo kar ni njeno. Obešanje perila je tud pri nas top igrača, jst gor, ona dol.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
11.3.2010 7:51:51   
Tanja_
Jutro!

Spali smo dobro-zdej že nekaj časa. Zdej moram pa zajtrk pripravit.Pa ne grem na faks danes-se mi ne ljubi. Pa H. mi je neki kašljat začela-upam, da se kej ne razvije iz tega.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
11.3.2010 7:53:48   
christiana21

Ja, na veliko se crkljamouser posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
11.3.2010 8:00:24   
koala.cek
dobro jutro in dober dan ! ste pa pridne s čvekanjem !

sem vas kar pogrešala, ampak nekaj dni se mi že pošteno trena in rabim prav fejst odklopa.

sem bivša zmajčica-mamica dveh pobalinovuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1009
11.3.2010 8:01:05   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Ja, na veliko se crkljamouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1010
11.3.2010 8:02:15   
PapuaNG
aja, flaška-če hočeš ti lahko dam eno flaško lučnikovega sirupa-mi je tašča dala dve, pa itak lahko še kakšno dobim, če mi zmanjka. Piše, da odpravlja zasluzenost pljuč in pomaga pri izkašljevanju ter deluje ugodno proti astmi,močnemu kašlju in bronhitisu. Je sicer kao za odrasle, ampak sem ga malemu dala, pa se mi zdi, da se je ful hitreje popravilo kot zadnjič, ko je bil prehlajen. Sem mu dala pa malo manj kot polovično dozo-piše tri žličke na dan, jst sem dala pa zjutraj malo manj kot eno žličko pa včasih še zvečer. Vsebuje pa vodo, sladkor, lučnik in jeglič. Pomoje da škodit ne more? 

Neposredna povezava do sporočila: 1011
11.3.2010 8:10:36   
šivilja
FLASKA - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanja - pri meni si vedno dobrodošla na testiranju igrač (pa ostale tudi)- so pa že malo starejšega datuma, ker jih H. nič ne kupujemo

Majana - a vas je zasnežilo?

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
11.3.2010 8:14:12   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

dobro jutro in dober dan ! ste pa pridne s čvekanjem !

sem vas kar pogrešala, ampak nekaj dni se mi že pošteno trena in rabim prav fejst odklopa.

sem bivša zmajčica-mamica dveh pobalinovuser posted image user posted image

who??

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
11.3.2010 8:14:56   
KatMat

Pri meni se odvija znanstvena fantastikauser posted image user posted image user posted image user posted image Zdej mam spet OBA doma. Z vročino.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..
..
..
..
..
..
Mislim da bi vseen rajš sexala. user posted image user posted image user posted image

ja boscki....pa glih na kofi sem te mislila povabit

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
11.3.2010 8:17:27   
šivilja
A ste vidle tole:

http://www.zps.si/otrok/odpoklic-izdelkov-za-otroke/odpoklic-otroski-avtosedez-isofix-basis-familyfix.html?Itemid=398

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
11.3.2010 8:22:09   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

A ste vidle tole:

http://www.zps.si/otrok/odpoklic-izdelkov-za-otroke/odpoklic-otroski-avtosedez-isofix-basis-familyfix.html?Itemid=398
to bi blo dobr se na fb dat....da se kaksen ki tole uporablja prebere

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
11.3.2010 8:36:35   
maja1488
Jutro....spali NOT user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
11.3.2010 8:39:07   
Tanja_
Ne razumem na kaj se zdej to nanaša?Na sedež ali na family fix podstavek?Mi imamo Easy fix podstavek, najbrž je to okej?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
11.3.2010 8:39:29   
KatMat
jaz tudi ne...od 00.00 naprej nic

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
11.3.2010 8:40:18   
Dudica1
sm mela taščo na kavi user posted image

flaska OMG user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
11.3.2010 8:40:25   
Tanja_
Kok bedasto napišejo-da je odpoklican otroški sedež maxi cosi, v naslednjem stavku pa da vsi podstavki Family fix.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
11.3.2010 8:42:49   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Ne razumem na kaj se zdej to nanaša?Na sedež ali na family fix podstavek?Mi imamo Easy fix podstavek, najbrž je to okej?
pomoje ja samo family

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
11.3.2010 8:43:46   
PapuaNG
uf kati...kaj je pa blo? 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
11.3.2010 8:47:58   
majana79
Jutro!

kr neki noč...

šivilja, ni panike, se da pridet ven, če bi bil moker sneg, bi bil problem

komi čakam da varuška pride

še 45 min... user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
11.3.2010 8:52:16   
Dudica1
Danes je pa lepo samo mrzlo,sem zjutraj poslušala da naj ne bi bilo več snega in da se bodo tud temerature višale in ne več nižale user posted image

Popoldne morva pa s T po copate za v vrtec sem vidla da ma že čist na koncu prst...pa sm gledala da so cicibanove samo do 26 številke torej ima še dvoje fore ker ima zdaj 24 številko...pol pa ne vem kaj mu bomo dali,najbž balerinke samo ne vem če jih smejo metuser posted image ...al pa te ala robezke

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......