Anonimen
|
igrače: preveč. kar naenkrat ugotoviš, da se otrok ne igra z igračami temveč s posodami za kuhanje, ker lepše zvenijo (zraven gre obvezno še "kuhovnica"), Kasija je omenila prazne škatle, ki so odlične za bujenje otrokove domišljije_kaj vse nastane iz ene same škatle za čevlje! ali pa iz škatle za televizor, ki ji izrežeš vrata in okna... kmalu je hodeči robot. v banji so razen ladjice aktualni še lončki in embalaža za mila in šampone... imam pa tudi sama sistem skrivanja igrač. ko O.ju zmanjka idej, odkrijeva kakšno staro igračo. ivana, tudi mi otroke kdaj pobašemo v zaboje, kjer sicer hranimo igrače in jih v njih prevažamo ali pa skrijemo pod pokrov... pa kot sta že omenili šivilja pa Leela - lego kocke_igrača, za katero ti ni nikoli žal, da si jo kupil. pa moja fanta sta nora na vrvice... stonoga na vrvici pa še zdaleč ni tako zanimiva kot avtoček, na katero privežem vezalko. ali pa vrvica, katere konec stisnem v taperver posodico pa mogoče vanjo dam še kakšno kroglico... sčasoma te otroci naučijo čudovitih iger in ugotoviš, da je domišljija prekrasna zadeva. sem se razpisala... U. uživa, ko obešam perilo. z veseljem pretakne vsako kljukico, ki mi "pade" na tla in včasih jih položi v košarico in jo spet vzame ven. pomaga mi dati oprano perilo iz košare na tla. in z njim včasih pobriše kavč, vrata in seveda parket. njegovo največje veselje je prižiganje dvd in cd predvajalnika in izbiranje risank oz. glasbe... oh, pozabila sem na računalniško miško in telefon (tisti otroški in sampler nista okej, ker nista prava)... pa obožuje stati ob hladilniku, na katerem imamo magnetke... igrače pa tako: če se slučajno igram jaz ali O., bi se tudi U., drugače pa mu niso zanimive (no, kakšna ropotuljica ali pa ksilofonček).... zdaj je pa čas, da neham. sem popila preveč kave!
|