Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 19:36:11
|
|
|
|
šivilja
|
Sem imela obiske (mamo in sestro), ki so se ukvarjali z otroci, tako da sem dokončala zapestnico - jutri bo na FB. Moji otroci so bili pa nenormalno pridni - sta pomagala pripravit večerjo, lepo pojedla, pospravila po večerji in se lepo umila. Da bi trajalo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 19:37:22
|
|
|
|
Tanja_
|
dudi pa drugič-se ne mudi tok zelo. flaska sej bo kmalu konec te zime. Mene moj skoz tolaži, da ima zdej sonce že toliko moči, da čim bo posijalo, bo stopilo sneg in bo pomlaaaaaaaaaaad! šivilja sej nima tolk igrač veš. V bistvu ima še vendo igralni center postavljen, pa še ene par drugih igrač in to je to. Si že zasluži še kako
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 19:39:20
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Sem imela obiske (mamo in sestro), ki so se ukvarjali z otroci, tako da sem dokončala zapestnico - jutri bo na FB. Moji otroci so bili pa nenormalno pridni - sta pomagala pripravit večerjo, lepo pojedla, pospravila po večerji in se lepo umila. Da bi trajalo. Bravo Pridna četica
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 19:40:34
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ flaska sej bo kmalu konec te zime. Mene moj skoz tolaži, da ima zdej sonce že toliko moči, da čim bo posijalo, bo stopilo sneg in bo pomlaaaaaaaaaaad! hihi, bom verjela ko ne bom več snega kipala dol za avta parkrat na dan tole čakamo vse, ane:
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 19:41:44
|
|
|
|
šivilja
|
Aja, ker pri nas je rojstvo prvega otroka sprožilo darovanje kupov igrač. Pri tretjem pa nič. Samo Dupo je res dobra investicija - zdaj se že vsi trije igrajo - dva zidata en pa podira, pa so vsi navdušeni. Jaz jima skor nisem drugih igrač kupovala kot Lego in Duplo, večino sta pa dobila za darila od drugih.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 19:43:25
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ flaska sej bo kmalu konec te zime. Mene moj skoz tolaži, da ima zdej sonce že toliko moči, da čim bo posijalo, bo stopilo sneg in bo pomlaaaaaaaaaaad! hihi, bom verjela ko ne bom več snega kipala dol za avta parkrat na dan tole čakamo vse, ane: Ja, samo namesto knjige boš imela dva otroka v naročju
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 19:44:37
|
|
|
|
Tanja_
|
Ja, to čakamo Še malo....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 19:51:30
|
|
|
|
PapuaNG
|
ivana, traktorčka res še ne kupovat-mi smo zadnjič poganjalčka, pa mu še ne potegne. Ko ga dam gor, je kake pol minute gor (ne gre naprej), pol pa dol zleze. Je pa tak, da se ga da predelat v porivalca, to je pa danes zgruntal Sem posnela prve 'korake' Mulo je pa zdej tok poln energije, da ne vem, kdaj bo šel danes spat...mah, počasi se bom spravila h kopanju, pa bo kar bo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 19:59:59
|
|
|
|
tubby
|
Tanja nas tud igrače ne zamotijo preveč... naš bi plezal pa skoz okno gledal... zadnjič sm mu dala enga slončka k mu v glavo mečeš žogice, pa mu je šlo, pol pa se oglasi glasba... se mi zdi da je Tiny love sm ga ne najdem... drugač pa obožuje žogice pa avtomobilčke
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 20:00:35
|
|
|
|
lake
|
Tanja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 20:01:59
|
|
|
|
lake
|
Sm prezgodej poslala. Tole je mislna dudica.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 20:08:51
|
|
|
|
ivanamdb
|
hvala punce kot vedno, potem pa kupim sotor...ce ne grem prepozno. ma daj flaska, ti kriva za bronhitis?!?!?!? edino ce mu kadis v obraz! mislim, moja mami je bila tolk previdna, in bi me ful oblekla, pa bodije, pa spodnje majce, pa kapa, sal, in vse to, in bi spet vse dobila - bronhitis, tonsilitis, laringitis, in kaj vse ti pade na pamet to sem vse imela, pa tud pljucnico..... in ni ona bila kriva, taksna sem bla in pika. z D gremo vn tud ce piha, dez, sneg in vse in do sedaj ji ni nc blo....a jaz in moj sva tolk bla bolana v zadnje cajte, njej pa nic....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 20:09:03
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Sm prezgodej poslala. Tole je mislna dudica. uuu kje si jo pa našla Tud katmat je ful všeč
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 20:11:17
|
|
|
|
lake
|
Samo cena je pa 40 evrov.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 20:11:57
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG ivana, traktorčka res še ne kupovat-mi smo zadnjič poganjalčka, pa mu še ne potegne. Ko ga dam gor, je kake pol minute gor (ne gre naprej), pol pa dol zleze. Je pa tak, da se ga da predelat v porivalca, to je pa danes zgruntal Sem posnela prve 'korake' Mulo je pa zdej tok poln energije, da ne vem, kdaj bo šel danes spat...mah, počasi se bom spravila h kopanju, pa bo kar bo Kaj pa je to za en?Kje si nabavila?Jaz bi kaj takega ja, ker je naša tko kot od tubby-bognedej pri miru bit. Mora bit skoz akcija.Pa skoz ,mi pleza na stopnico, ki gre na balkon in odgrne zavese in pol stoji ob šipi in tolče po njej. Iz te stopnice se je pa tud že n-krat zvrnila
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 20:18:08
|
|
|
|
maja1488
|
Mi imamo tole ki se raztavi in rata tole
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 20:19:14
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Samo cena je pa 40 evrov. ja jaz sem dala za miklavža v mulerju je bil mislim da takrat ene 33€
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 20:21:54
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG ivana, traktorčka res še ne kupovat-mi smo zadnjič poganjalčka, pa mu še ne potegne. Ko ga dam gor, je kake pol minute gor (ne gre naprej), pol pa dol zleze. Je pa tak, da se ga da predelat v porivalca, to je pa danes zgruntal Sem posnela prve 'korake' Mulo je pa zdej tok poln energije, da ne vem, kdaj bo šel danes spat...mah, počasi se bom spravila h kopanju, pa bo kar bo Kaj pa je to za en?Kje si nabavila?Jaz bi kaj takega ja, ker je naša tko kot od tubby-bognedej pri miru bit. Mora bit skoz akcija.Pa skoz ,mi pleza na stopnico, ki gre na balkon in odgrne zavese in pol stoji ob šipi in tolče po njej. Iz te stopnice se je pa tud že n-krat zvrnila tisti: http://b2c.baby-center.si/search.asp?srchString=poganjalec&submit1=Najdi saj papua ma prav, poganjalci so super ideja, D. je danes probala F.ga in ji je blo ful vsec! drugac pa tud moja stoji ob sipi in non stop tolce po njej!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 20:21:59
|
|
|
|
Dudica1
|
Naš T je dobil takega za 1 RD in je tud Maju že fuL zanimiv in zelo rad sedi gor in šofira ko le ima možnost za to Ga bo najbrž tud on dobil za 1 rd
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 10.3.2010 20:23:35 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 20:23:32
|
|
|
|
Leela
|
Danes je bil naporen dan...Moj se je dve uri vozil.Promet. Vidiš Ivana dobro, da nisi nikamor šla. Splužil pa niso nič.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 20:26:24
|
|
|
|
Dudica1
|
zdej grem pa še mal k mojmu nočko
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 20:29:11
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Danes je bil naporen dan...Moj se je dve uri vozil.Promet. Vidiš Ivana dobro, da nisi nikamor šla. Splužil pa niso nič. jap, res! dobr si svetovala!!! hvala! zdaj se cakam da moj pride, pol ure nazaj je bil tam blizu palmanove...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 20:36:42
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ flaska sej bo kmalu konec te zime. Mene moj skoz tolaži, da ima zdej sonce že toliko moči, da čim bo posijalo, bo stopilo sneg in bo pomlaaaaaaaaaaad! hihi, bom verjela ko ne bom več snega kipala dol za avta parkrat na dan tole čakamo vse, ane: Ja, samo namesto knjige boš imela dva otroka v naročju ne bo težav Ivana, samo da je zdrava! Ok, pulijo živce če kričijo Sam nimaš kej, pride v kompletu. Uuu, kakšne igrače!!! Eh, jaz mojim otrokom samo kaj za sestavljat kupim. Kocke, pa v Ikei sem en super komplet dobila za šraufat in sestavljat... Tole me pa nič kaj ne privlači... Prevelike kompozicije za moj okus
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 20:38:37
|
|
|
|
FLASK_A
|
Sovražim usrano stanovanje. In sovražim pucanje. Kaj narest? Najboljš da grem spat da ne bom te štale gledala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......