Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 20:47:25
|
|
|
|
ivanamdb
|
flaska - ja to je, sam to sm hotela rect, da mas taksne otroke ki lahk zbolijo tud ce jih obleces in si previden, in potem mas taksne katerim se nc ne zgodi tud ce kricijo po 2 ure.... (ja mal sm znorela ker sam ze 3 dni sama z njo.......sam zarad tega) a ja drugac, ste govorile o tem da nocejo nc jest pa mleka spit, moja tud, mislim, poje, ampak moram je vsakic zabavat, mleko da skoraj sploh ne pije, edino zjutraj ko je zaspana, in ponoci ko ze spi ji damo se eno flasko, priblizno 150ml vsakic... sok/kamilico cez dan, odvisno, en dan skoraj nc, drug dan pa do 200ml.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 20:49:57
|
|
|
|
maja1488
|
Jst se grem mal umit, pa grivo oprat....sem avstralopitek že neki dni. Me je moj prej mal čudno gledal
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 20:58:16
|
|
|
|
Leela
|
Midva pa moreva jutri popoldne v Treviso, petek zjutraj pa sistematski. Se mi nič ne da. poganjavčki so res super. http://www.igrarija.com/vozila/poganjalci.html te bobby car pohvalijo. Fini so vstavljalci likov-škatla ko like notri mečeš, kocke duplo (imam še od L. baby lego, ki se jih zdaj ne dobi več), pa tisti lončki ki jih skladaš drug vrh drugega, razne žogice, avtomobilčki...F. zravem brrrrrrrr z usti dela ko se igra z avtom .
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 21:12:44
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb flaska - ja to je, sam to sm hotela rect, da mas taksne otroke ki lahk zbolijo tud ce jih obleces in si previden, in potem mas taksne katerim se nc ne zgodi tud ce kricijo po 2 ure.... (ja mal sm znorela ker sam ze 3 dni sama z njo.......sam zarad tega) Drži! Uf, kako drži. Ni recepta. IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jst se grem mal umit, pa grivo oprat....sem avstralopitek že neki dni. Me je moj prej mal čudno gledal A je AB že prijel? Sem ti rekla da ga bo treba nagradit ko ti je zdaj tolk pomagal
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 21:13:56
|
|
|
|
Leela
|
aja jaz F. dam na poganjalca in ga zadaj porivam, počasi, pa kar vriska zraven. Pa če jih daš v kakšno škatlo in malo porivaš okoli imajo tudi radi.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 21:15:01
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela poganjavčki so res super. http://www.igrarija.com/vozila/poganjalci.html te bobby car pohvalijo. Fini so vstavljalci likov-škatla ko like notri mečeš, kocke duplo (imam še od L. baby lego, ki se jih zdaj ne dobi več), pa tisti lončki ki jih skladaš drug vrh drugega, razne žogice, avtomobilčki...F. zravem brrrrrrrr z usti dela ko se igra z avtom . Hihi, jaz imam tudi to škatlo ko like not mečeš, pa obročke za natikat, za noret po stanovanju en traktorček Vse je aktualno. Maji najbolj za v usta in za razbijat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 21:15:29
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ja, poganjavčka imajo pri varuški. Kaj so to nori
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 21:18:16
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Leela poganjavčki so res super. http://www.igrarija.com/vozila/poganjalci.html te bobby car pohvalijo. Fini so vstavljalci likov-škatla ko like notri mečeš, kocke duplo (imam še od L. baby lego, ki se jih zdaj ne dobi več), pa tisti lončki ki jih skladaš drug vrh drugega, razne žogice, avtomobilčki...F. zravem brrrrrrrr z usti dela ko se igra z avtom . Hihi, jaz imam tudi to škatlo ko like not mečeš, pa obročke za natikat, za noret po stanovanju en traktorček Vse je aktualno. Maji najbolj za v usta in za razbijat Ja F. je že vse sprobal-dobesedno pa D. danes je tudi vse poskusila, ane ivana . ma so vsi glih.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 21:20:32
|
|
|
|
Kasija
|
tanja potem se pa kaj vidimo na kavi upam in takrat poveš kaj več igrače ne vem od kod se jih je vzelo malo morje. jaz kupujem lego duplo. pa stvari za ustvarjanje za starejšega. vse ostalo je prišlo samo k hiši. trenutno se gal rad igra z reklamami, ki jih prelistava vsako jutro - on jih raztrga, seveda. dajem mu prazne škatle. eno veliko, v katero lahko tudi zleze, ima starejši v sobi. poganjalec ga tudi zanima. uporablja ga - pa stolček ali mizico tudi - da z njim hodi ob opori po sobi. imata pa bobby car in je res zakon tanja sicer ne vem, če bi se že igrala z njim toliko. predlog - odpravi se po obiskih k drugim ljudem z majhnmi otroci in sprobavajta igrače flaska ne poslušaj takih neumnosti! res ne1 itak da nisi kriva za bronhitis. otroci so pač bolj ali manj občutljivi. pa se jim z boleznimi utruje in gradi imunski sistem.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 21:28:48
|
|
|
|
Kasija
|
šivilja super si, da imaš toliko energije. se ukvarjaš z otroci, šivaš, kuhaš... stalno v pogonu.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 21:30:31
|
|
|
|
Tanja_
|
To škatlo za like in obročke imamo tudi mi. Pa je že vse skužila,tko da ji ni več zanimivo. Zdej kar ven zmeče iz škatle pa tko pusti, k se je očitno naveličala nazaj notri zlagat kasija dober predlog, ampak poznam samo vas, tko da se bom kar vsak dan k eni povabila Hec. Ja, upam da se kmalu kaj vidimo na kavi-se že dolgo nismo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 21:35:02
|
|
|
|
ivanamdb
|
predlog - odpravi se po obiskih k drugim ljudem z majhnmi otroci in sprobavajta igrače ja ja to je tud dobra ideja. hehehe leela - je vse je dobr poskusila, in zdaj tud mi kupimo poganjalca, ker drugac tud ne bi vedla ce a) ji je vsec b) ce se lahk usedne na to. a ja pa mi mamo en zaboj s kolesi iz BCja in jo ati poriva po stanovanju... tale - http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=167258
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 21:40:54
|
|
|
|
ivanamdb
|
Leela - previdno jutr do trevisa! burja ne piha tolko, ampak bo sigurno ful veliko tovornjakov.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 21:50:56
|
|
|
|
maja1488
|
M ima tolko igrač, da ne vem več kam stavit. Neki sem sama kupila, ful je obila. Vsakič ko pride kdo na obsik ji neki prinese. Zdaj tudi Z. Obe teti in moja dva starša pridejo redko na obisk in ko pridejo, jima nosijo vreče igrač. Sem že ene parkrat rekla, naj ne nosijo. Pravijo, da ju toklo pogrešajo, da ko kje vidijo kaj lepega, ne morejo, da nebi kupili . Kaj morem....če M ne vidi kake igrače, hitro skrijem Imam na vrhu svoje omare eni 2 barbiki, pa ne vem kaj še vse. Morm pogledat en dan.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 22:56:15
|
|
|
|
petra a
|
ejejej, kaj berem...katmat ne more bit ljubljančanka, že po difoltu...če je doma iz cerknice in ne živi v ljubljani, temveč v trzinu...trzin pa nikoli ni bil ljubljana, ampak je spadal pod domžale, no zdaj so svoja občina, da ne bo pomote...sorry, sem mogla komentirat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 23:03:44
|
|
|
|
Anonimen
|
petra a... te razumem a diploma gre?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 23:25:29
|
|
|
|
Anonimen
|
igrače: preveč. kar naenkrat ugotoviš, da se otrok ne igra z igračami temveč s posodami za kuhanje, ker lepše zvenijo (zraven gre obvezno še "kuhovnica"), Kasija je omenila prazne škatle, ki so odlične za bujenje otrokove domišljije_kaj vse nastane iz ene same škatle za čevlje! ali pa iz škatle za televizor, ki ji izrežeš vrata in okna... kmalu je hodeči robot. v banji so razen ladjice aktualni še lončki in embalaža za mila in šampone... imam pa tudi sama sistem skrivanja igrač. ko O.ju zmanjka idej, odkrijeva kakšno staro igračo. ivana, tudi mi otroke kdaj pobašemo v zaboje, kjer sicer hranimo igrače in jih v njih prevažamo ali pa skrijemo pod pokrov... pa kot sta že omenili šivilja pa Leela - lego kocke_igrača, za katero ti ni nikoli žal, da si jo kupil. pa moja fanta sta nora na vrvice... stonoga na vrvici pa še zdaleč ni tako zanimiva kot avtoček, na katero privežem vezalko. ali pa vrvica, katere konec stisnem v taperver posodico pa mogoče vanjo dam še kakšno kroglico... sčasoma te otroci naučijo čudovitih iger in ugotoviš, da je domišljija prekrasna zadeva. sem se razpisala... U. uživa, ko obešam perilo. z veseljem pretakne vsako kljukico, ki mi "pade" na tla in včasih jih položi v košarico in jo spet vzame ven. pomaga mi dati oprano perilo iz košare na tla. in z njim včasih pobriše kavč, vrata in seveda parket. njegovo največje veselje je prižiganje dvd in cd predvajalnika in izbiranje risank oz. glasbe... oh, pozabila sem na računalniško miško in telefon (tisti otroški in sampler nista okej, ker nista prava)... pa obožuje stati ob hladilniku, na katerem imamo magnetke... igrače pa tako: če se slučajno igram jaz ali O., bi se tudi U., drugače pa mu niso zanimive (no, kakšna ropotuljica ali pa ksilofonček).... zdaj je pa čas, da neham. sem popila preveč kave!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 0:25:17
|
|
|
|
petra a
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja zdaj je pa čas, da neham. sem popila preveč kave! katja - pol pa nauš mogla spat. moja diploma...počasi se daleč pride, pišem, kakšen dan tud ne, mam že okol 50 strani, vsakič me boli glava ker se mi zdi da ni ničemur podobna, klinc, bo že sem pa dons dala vlogo v vrtec, upam da jo naujo zgubil, ker sem jo oddala pred 15-im tkole bojno razpoložena grem v mižule...če verjamete da bom kaj spala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 0:27:53
|
|
|
|
petra a
|
sem začela jemat Q10...če me bo kaj pomladil
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 7:18:50
|
|
|
|
Dudica1
|
jutrček
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 7:27:00
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Tanja lake kje si tole nasla?!?!?!?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 7:30:53
|
|
|
|
FLASK_A
|
jutro!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 7:33:30
|
|
|
|
KatMat
|
someone had sex tonight ane flaska?*??
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 11.3.2010 7:35:02
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat someone had sex tonight ane flaska?*?? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaahahahahahahahhahahahahhahahhahahhaaaa!!! BBBBBuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahahahahhahahhahahhahahha!!! NOT!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......