|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
10.3.2010 19:36:11   
šivilja
Sem imela obiske (mamo in sestro), ki so se ukvarjali z otroci, tako da sem dokončala zapestnico - jutri bo na FB.

Moji otroci so bili pa nenormalno pridni - sta pomagala pripravit večerjo, lepo pojedla, pospravila po večerji in se lepo umila.user posted image user posted image user posted image Da bi trajalo.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 951
10.3.2010 19:37:22   
Tanja_
dudi pa drugič-se ne mudi tok zelo.

flaska sej bo kmalu konec te zime. Mene moj skoz tolaži, da ima zdej sonce že toliko moči, da čim bo posijalo, bo stopilo sneg in bo pomlaaaaaaaaaaad!

šivilja sej nima tolk igrač veš. V bistvu ima še vendo igralni center postavljen, pa še ene par drugih igrač in to je to. Si že zasluži še kakouser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 952
10.3.2010 19:39:20   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Sem imela obiske (mamo in sestro), ki so se ukvarjali z otroci, tako da sem dokončala zapestnico - jutri bo na FB.

Moji otroci so bili pa nenormalno pridni - sta pomagala pripravit večerjo, lepo pojedla, pospravila po večerji in se lepo umila.user posted image user posted image user posted image Da bi trajalo.

Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image Pridna četicauser posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 953
10.3.2010 19:40:34   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
flaska sej bo kmalu konec te zime. Mene moj skoz tolaži, da ima zdej sonce že toliko moči, da čim bo posijalo, bo stopilo sneg in bo pomlaaaaaaaaaaad!

hihi, bom verjela ko ne bom več snega kipala dol za avta parkrat na danuser posted image

tole čakamo vse, ane:
user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 954
10.3.2010 19:41:44   
šivilja
Aja, ker pri nas je rojstvo prvega otroka sprožilo darovanje kupov igrač. Pri tretjem pa nič.
Samo Dupo je res dobra investicija - zdaj se že vsi trije igrajo - dva zidata en pa podira, pa so vsi navdušeni.
Jaz jima skor nisem drugih igrač kupovala kot Lego in Duplo, večino sta pa dobila za darila od drugih.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 955
10.3.2010 19:43:25   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

hihi, bom verjela ko ne bom več snega kipala dol za avta parkrat na danuser posted image

tole čakamo vse, ane:
user posted image

Ja, samo namesto knjige boš imela dva otroka v naročju user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 956
10.3.2010 19:44:37   
Tanja_
Ja, to čakamouser posted image user posted image user posted image user posted image Še malo....

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 957
10.3.2010 19:51:30   
PapuaNG
ivana, traktorčka res še ne kupovat-mi smo zadnjič poganjalčka, pa mu še ne potegne. Ko ga dam gor, je kake pol minute gor (ne gre naprej), pol pa dol zleze. Je pa tak, da se ga da predelat v porivalca, to je pa danes zgruntal user posted image Sem posnela prve 'korake' user posted image

Mulo je pa zdej tok poln energije, da ne vem, kdaj bo šel danes spat...mah, počasi se bom spravila h kopanju, pa bo kar bo user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 958
10.3.2010 19:59:59   
tubby
Tanja nas tud igrače ne zamotijo preveč... naš bi plezal pa skoz okno gledal...
zadnjič sm mu dala enga slončka k mu v glavo mečeš žogice, pa mu je šlo, pol pa se oglasi glasba...

se mi zdi da je Tiny love sm ga ne najdem...

drugač pa obožuje žogice pa avtomobilčke  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 959
10.3.2010 20:00:35   
lake
user posted image

Tanja

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 960
10.3.2010 20:01:59   
lake
Sm prezgodej poslala. Tole je mislna dudica. 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 961
10.3.2010 20:08:26   
tubby
tega mislim

http://pan9.fotovista.com/dev/9/0/A2310009/l_A2310009.jpg

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 962
10.3.2010 20:08:51   
ivanamdb
hvala punce kot vedno, potem pa kupim sotor...ce ne grem prepozno.

ma daj flaska, ti kriva za bronhitis?!?!?!? edino ce mu kadis v obraz! mislim, moja mami je bila tolk previdna, in bi me ful oblekla, pa bodije, pa spodnje majce, pa kapa, sal, in vse to, in bi spet vse dobila - bronhitis, tonsilitis, laringitis, in kaj vse ti pade na pamet to sem vse imela, pa tud pljucnico..... in ni ona bila kriva, taksna sem bla in pika. z D gremo vn tud ce piha, dez, sneg in vse in do sedaj ji ni nc blo....a jaz in moj sva tolk bla bolana v zadnje cajte, njej pa nic....

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 963
10.3.2010 20:09:03   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Sm prezgodej poslala. Tole je mislna dudica. 

uuu kje si jo pa našla user posted image user posted image user posted image user posted image
Tud katmat je ful všeč

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 964
10.3.2010 20:11:17   
lake
Samo cena je pa 40 evrov.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 965
10.3.2010 20:11:57   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

ivana, traktorčka res še ne kupovat-mi smo zadnjič poganjalčka, pa mu še ne potegne. Ko ga dam gor, je kake pol minute gor (ne gre naprej), pol pa dol zleze. Je pa tak, da se ga da predelat v porivalca, to je pa danes zgruntal user posted image Sem posnela prve 'korake' user posted image

Mulo je pa zdej tok poln energije, da ne vem, kdaj bo šel danes spat...mah, počasi se bom spravila h kopanju, pa bo kar bo user posted image

Kaj pa je to za en?Kje si nabavila?Jaz bi kaj takega ja, ker je naša tko kot od tubby-bognedej pri miru bit. Mora bit skoz akcija.Pa skoz ,mi pleza na stopnico, ki gre na balkon in odgrne zavese in pol stoji ob šipi in tolče po njej. Iz te stopnice se je pa tud že n-krat zvrnilauser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 966
10.3.2010 20:18:08   
maja1488
Mi imamo tole

user posted image

ki se raztavi in rata tole

user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 967
10.3.2010 20:19:14   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Samo cena je pa 40 evrov.

ja jaz sem dala za miklavža v mulerju je bil mislim da takrat ene 33€

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 968
10.3.2010 20:21:54   
ivanamdb

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Kaj pa je to za en?Kje si nabavila?Jaz bi kaj takega ja, ker je naša tko kot od tubby-bognedej pri miru bit. Mora bit skoz akcija.Pa skoz ,mi pleza na stopnico, ki gre na balkon in odgrne zavese in pol stoji ob šipi in tolče po njej. Iz te stopnice se je pa tud že n-krat zvrnilauser posted image

tisti: http://b2c.baby-center.si/search.asp?srchString=poganjalec&submit1=Najdi
saj papua ma prav, poganjalci so super ideja, D. je danes probala F.ga in ji je blo ful vsec!
drugac pa tud moja stoji ob sipi in non stop tolce po njej!!!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 969
10.3.2010 20:21:59   
Dudica1
Naš T je dobil takega za 1 RD in je tud Maju že fuL zanimiv in zelo rad sedi gor in šofira ko le ima možnost za to user posted image
Ga bo najbrž tud on dobil za 1 rd

user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 10.3.2010 20:23:35 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 970
10.3.2010 20:23:32   
Leela
Danes je bil naporen dan...Moj se je dve uri vozil.Promet. Vidiš Ivana dobro, da nisi nikamor šla. Splužil pa niso nič.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 971
10.3.2010 20:26:24   
Dudica1
zdej grem pa še mal k mojmu

nočko

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 972
10.3.2010 20:29:11   
ivanamdb

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Danes je bil naporen dan...Moj se je dve uri vozil.Promet. Vidiš Ivana dobro, da nisi nikamor šla. Splužil pa niso nič.

jap, res! dobr si svetovala!!! hvala! zdaj se cakam da moj pride, pol ure nazaj je bil tam blizu palmanove...

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 973
10.3.2010 20:36:42   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

tole čakamo vse, ane:
user posted image

Ja, samo namesto knjige boš imela dva otroka v naročju user posted image

ne bo težavuser posted image user posted image

Ivana, samo da je zdrava!user posted image user posted image user posted image Ok, pulijo živce če kričijouser posted image Sam nimaš kej, pride v kompletu.

Uuu, kakšne igrače!!! Eh, jaz mojim otrokom samo kaj za sestavljat kupim. Kocke, pa v Ikei sem en super komplet dobila za šraufat in sestavljat... Tole me pa nič kaj ne privlači... Prevelike kompozicije za moj okususer posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 974
10.3.2010 20:38:37   
FLASK_A
Sovražim usrano stanovanje. In sovražim pucanje. Kaj narest? Najboljš da grem spat da ne bom te štale gledalauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......