|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
10.3.2010 18:19:36   
FLASK_A
Punce user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ivanauser posted image

Dudi, nimam pojmauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 926
10.3.2010 18:21:57   
Anonimen
Dudica kaj pa če bi dala fiziološko na robček, gazo pa pritisnila na dlesen z notranje strani?

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 927
10.3.2010 18:24:07   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Dudica kaj pa če bi dala fiziološko na robček, gazo pa pritisnila na dlesen z notranje strani?

misliš prav na ranico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 928
10.3.2010 18:25:28   
Leela
ja najbljš direkt na rano

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 929
10.3.2010 18:29:48   
ivanamdb
pa tud nekaj mrzlega na ustnico, sigurno bo jokal, ampak recimo tale instant led pakung poskus, mrzlo ustavi krvavitev.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 930
10.3.2010 18:31:58   
Tanja_
Nič z vodo ne izpiraj, samo pritisni gazo gor in drži toliko časa, da se ustavi krvavitev

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 931
10.3.2010 18:35:43   
lake
Flaška Nikakor ne moreš bit kriva za bronhitis, edina varianta da bi bila delno kriva je, da nekdo skoz kadi zraven nje, oz. da bi jo kakorkoli drugače izpostavljala cigaretnemu dimu.

Dudica Pusti pri miru da se mu kri ustavi.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 932
10.3.2010 18:36:14   
PapuaNG
uf dudi pojma nimam...je pa mene tut strah tega, ker se vedno v kopalnici obeša na rob od drsnih vrat...
je pa zdej spal skor dve uri, ne vem, kako bo ponoč user posted image Zgleda sem ga prej preveč zmatrala..kje nej najdem energijo,da ga še enkrat tok zmatram, pa pojma nimam user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 933
10.3.2010 18:36:48   
Dudica1
sej mislim da bo zdaj upam...če ne pa ponoči ko bo spal sigurno

hvala

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 10.3.2010 18:37:19 >

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 934
10.3.2010 18:48:23   
ivanamdb
jutr grem do hoferja...ce odkopam avto... zdaj en nasvet bi prosila - kaj naj ji kupim:
traktor - http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_15167.htm
ali sotor - http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_15159.htm
....hmmm mozno je prezgodaj za traktor....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 935
10.3.2010 18:55:17   
Dudica1
za traktor je sigurno še prezgodej ker je na pedala,naš T je mal pred 36 letom začel gonit tak večji traktor...definitivno pa priporočam poganjalca...T ga je dobil za 1 rojstni dan in se je kmal naučil poganjat in se še zdaj najraje po hiši vozi z njim.

Šotor bi pa bolj prav zdaj prišel, jaz bom zdaj naročila tist šotorček z tunelom da se bosta igrala user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 10.3.2010 18:57:43 >

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 936
10.3.2010 19:06:33   
Anonimen
tale šotorček sem tudi jaz gledala. mi je žal, ker nisem kupila tistega, ki je bil decembra_z žogicami.

traktor je pri nas O. dobil za 2. rojstni dan. na njegovo željo. kakšen mesec smo ga vlekli za seboj, potem pa je že dobil moč v nogah in ga sam gnal... najljubša igrača! obvezno mora imeti prikolico.
za sedaj bi tudi jaz priporočala poganjalčka. ali pa tisti tricikel z ročajem, ki je nam služil namesto vozička.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 937
10.3.2010 19:06:39   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Flaška Nikakor ne moreš bit kriva za bronhitis, edina varianta da bi bila delno kriva je, da nekdo skoz kadi zraven nje, oz. da bi jo kakorkoli drugače izpostavljala cigaretnemu dimu.

Resno misliš? Ni krivo to da gremo ven?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 938
10.3.2010 19:07:15   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

kaj pa v epic centru erazmus al kaj je

Baje je pica zanič. Nisem probala....sam slišala.

Dudi....ja letališče je v PO user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

a sem res jaz kriva da ima spet diagnozo bronhitisuser posted image user posted image user posted image

sej je bla zdrava, a potem ne smem na morje in v bazen čofotatuser posted image

Ja šit no....flaška user posted image user posted image user posted image  Pa nisi ti kriva...so pač občutljivi otroci....moji so tut taki...kaj čmo

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

ma je 4 od 5 tel. je blo na tiho...in on na kateri klice, vedno na 5. kateri se ne da izklopt....
tamala sevedno krici!!!!!!!!!!!! bom pop*****@@@@@@@@@######

preveč telefonov imaš

nekdo mi je očitaluser posted image user posted image user posted image

ma sem bedna, grozno se počutim... Pa res nočem da je bolana nooouser posted image user posted image user posted image

V rit ga brcni!

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

nekdo mi je očitaluser posted image user posted image user posted image

ma sem bedna, grozno se počutim... Pa res nočem da je bolana nooouser posted image user posted image user posted image

grrrr...če rabiš pomoč da ga/jo me staškamo potem povej

prinesem Mjevo taško, je velika in težka!

Uuuu smo vidle ja....si ne želim bit taškana z njo

help

Maj se je udaru ob polico in si je očitno zatrgal not v ustih gor pri zgornji dlesni čist gor tisto zarezico točno na sredini nad enkama...sej veste kaj mislim no...in zdej mu skoz teče kri in ne vem kaj nej nardim skoz mu brišem pa umivam pa še kr je umazan okrog ust user posted image user posted image user posted image

O hudiča...nimam pojma...po mojem dlje traja da se poceli, ker je skoz mokro. Upam, da je zdaj že mimo.

za traktor je sigurno še prezgodej ker je na pedala,naš T je mal pred 36 letom začel gonit tak večji traktor...definitivno pa priporočam poganjalca...T ga je dobil za 1 rojstni dan in se je kmal naučil poganjat in se še zdaj najraje po hiši vozi z njim.

Šotor bi pa bolj prav zdaj prišel, jaz bom zdaj naročila tist šotorček z tunelom da se bosta igrala user posted image

Sam tvoj T je pa star ej....v bistvu je pozno začel peala gonit.
Dudi...šotor s tunelom sem jaz v hoferju kupila lani. Ful sta dobra.

Moj je pršu od zobarja in se zdej igra z malima. Milina. Jutri sem pa sama doma, imajo v kinu šiška neko predstavitev cd-ja. Babe, če hočte it žurat user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 939
10.3.2010 19:10:32   
lake

Če ne greste ven v megli in smogu, pol definitivno ne. Otrok gre lahko ven, če nima vročine.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 940
10.3.2010 19:13:16   
majana79
oh, jaz pa teh igrač sploh ne gledam user posted image , ker jih nimamo kam dat user posted image   že tako moram sproti pobirat to kar ima, če ne hodimo en po drugem...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 941
10.3.2010 19:13:24   
maja1488
K.tja....ZS

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 942
10.3.2010 19:16:54   
Tanja_
neki sladkega bi....

Aja, pa H. bi kupila kako novo igračo-kej da se bo mal zamotila, ker je zdajšnje že vse stokrat obrnila in jih je sita. Kakšne ideje?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 943
10.3.2010 19:23:55   
šivilja

Če ne greste ven v megli in smogu, pol definitivno ne. Otrok gre lahko ven, če nima vročine.

Pa saj se ne morete do polnoletnosti not zapret!!!!!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 944
10.3.2010 19:24:33   
Dudica1
maja smo imeli tiste šotore hoferjeve lani pa jih je uničil pa še zunaj smo jih pustili pa jih je raztrgalo,zdej sm vidla v ikei da je šotor in tunelček user posted image

tanja tebi pa priporočam fischer price žirafo s tremi kroglicami jo ima Maj in je super z njo se lahko cel dan igra...ima usta in daš žogico v usta in se potem pelje po toboganu dol do nogic...čaki bom slikala user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 945
10.3.2010 19:25:21   
Tanja_
No le slikejuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 946
10.3.2010 19:25:51   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Sam tvoj T je pa star ej....v bistvu je pozno začel peala gonit.
Dudi...šotor s tunelom sem jaz v hoferju kupila lani. Ful sta dobra.

user posted image user posted image user posted image ...mi je že prej enkrat to naredilo pa sem popravila zdej pa nisem vidla

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 947
10.3.2010 19:26:09   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

neki sladkega bi....

Aja, pa H. bi kupila kako novo igračo-kej da se bo mal zamotila, ker je zdajšnje že vse stokrat obrnila in jih je sita. Kakšne ideje?

Jaz bi že kar Duplo začela.
Prakticiram pa jaz tako, da imam skrito pol igrač, s polovico se pa igra, ko se naveliča pa zamenjamo. Pri tavelikih isto, pa so igrače vedno znova zanimive in ni potrebno stalno novih kupovat.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 948
10.3.2010 19:29:12   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

No le slikejuser posted image

joj sm se spomnla da ne morem dat pol dol slike ker nimam svojega rač. ta pa nima programa za canona.

Lahko ti po mobitelu pošljem sliko al pa če ti drug dan.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 949
10.3.2010 19:30:47   
FLASK_A
Ja sej... No upam da bo tole stanje kmalu boljše... Čakam na zvončke in tulipanče, toploto in sonček...

Potem pa pogledam skozi okno in me strezneuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......