Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 18:19:36
|
|
|
|
FLASK_A
|
Punce Ivana Dudi, nimam pojma
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 18:21:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Dudica kaj pa če bi dala fiziološko na robček, gazo pa pritisnila na dlesen z notranje strani?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 18:24:07
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Dudica kaj pa če bi dala fiziološko na robček, gazo pa pritisnila na dlesen z notranje strani? misliš prav na ranico
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 18:25:28
|
|
|
|
Leela
|
ja najbljš direkt na rano
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 18:29:48
|
|
|
|
ivanamdb
|
pa tud nekaj mrzlega na ustnico, sigurno bo jokal, ampak recimo tale instant led pakung poskus, mrzlo ustavi krvavitev.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 18:31:58
|
|
|
|
Tanja_
|
Nič z vodo ne izpiraj, samo pritisni gazo gor in drži toliko časa, da se ustavi krvavitev
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 18:35:43
|
|
|
|
lake
|
Flaška Nikakor ne moreš bit kriva za bronhitis, edina varianta da bi bila delno kriva je, da nekdo skoz kadi zraven nje, oz. da bi jo kakorkoli drugače izpostavljala cigaretnemu dimu. Dudica Pusti pri miru da se mu kri ustavi.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 18:36:14
|
|
|
|
PapuaNG
|
uf dudi pojma nimam...je pa mene tut strah tega, ker se vedno v kopalnici obeša na rob od drsnih vrat... je pa zdej spal skor dve uri, ne vem, kako bo ponoč Zgleda sem ga prej preveč zmatrala..kje nej najdem energijo,da ga še enkrat tok zmatram, pa pojma nimam
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 18:36:48
|
|
|
|
Dudica1
|
sej mislim da bo zdaj upam...če ne pa ponoči ko bo spal sigurno hvala
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 10.3.2010 18:37:19 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 18:55:17
|
|
|
|
Dudica1
|
za traktor je sigurno še prezgodej ker je na pedala,naš T je mal pred 36 letom začel gonit tak večji traktor...definitivno pa priporočam poganjalca...T ga je dobil za 1 rojstni dan in se je kmal naučil poganjat in se še zdaj najraje po hiši vozi z njim. Šotor bi pa bolj prav zdaj prišel, jaz bom zdaj naročila tist šotorček z tunelom da se bosta igrala
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 10.3.2010 18:57:43 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 19:06:33
|
|
|
|
Anonimen
|
tale šotorček sem tudi jaz gledala. mi je žal, ker nisem kupila tistega, ki je bil decembra_z žogicami. traktor je pri nas O. dobil za 2. rojstni dan. na njegovo željo. kakšen mesec smo ga vlekli za seboj, potem pa je že dobil moč v nogah in ga sam gnal... najljubša igrača! obvezno mora imeti prikolico. za sedaj bi tudi jaz priporočala poganjalčka. ali pa tisti tricikel z ročajem, ki je nam služil namesto vozička.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 19:06:39
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Flaška Nikakor ne moreš bit kriva za bronhitis, edina varianta da bi bila delno kriva je, da nekdo skoz kadi zraven nje, oz. da bi jo kakorkoli drugače izpostavljala cigaretnemu dimu. Resno misliš? Ni krivo to da gremo ven?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 19:07:15
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kaj pa v epic centru erazmus al kaj je Baje je pica zanič. Nisem probala....sam slišala. Dudi....ja letališče je v PO IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A a sem res jaz kriva da ima spet diagnozo bronhitis sej je bla zdrava, a potem ne smem na morje in v bazen čofotat Ja šit no....flaška Pa nisi ti kriva...so pač občutljivi otroci....moji so tut taki...kaj čmo IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb ma je 4 od 5 tel. je blo na tiho...in on na kateri klice, vedno na 5. kateri se ne da izklopt.... tamala sevedno krici!!!!!!!!!!!! bom pop*****@@@@@@@@@###### preveč telefonov imaš IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A nekdo mi je očital ma sem bedna, grozno se počutim... Pa res nočem da je bolana nooo V rit ga brcni! IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A nekdo mi je očital ma sem bedna, grozno se počutim... Pa res nočem da je bolana nooo grrrr...če rabiš pomoč da ga/jo me staškamo potem povej prinesem Mjevo taško, je velika in težka! Uuuu smo vidle ja....si ne želim bit taškana z njo IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 help Maj se je udaru ob polico in si je očitno zatrgal not v ustih gor pri zgornji dlesni čist gor tisto zarezico točno na sredini nad enkama...sej veste kaj mislim no...in zdej mu skoz teče kri in ne vem kaj nej nardim skoz mu brišem pa umivam pa še kr je umazan okrog ust O hudiča...nimam pojma...po mojem dlje traja da se poceli, ker je skoz mokro. Upam, da je zdaj že mimo. IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 za traktor je sigurno še prezgodej ker je na pedala,naš T je mal pred 36 letom začel gonit tak večji traktor...definitivno pa priporočam poganjalca...T ga je dobil za 1 rojstni dan in se je kmal naučil poganjat in se še zdaj najraje po hiši vozi z njim. Šotor bi pa bolj prav zdaj prišel, jaz bom zdaj naročila tist šotorček z tunelom da se bosta igrala Sam tvoj T je pa star ej....v bistvu je pozno začel peala gonit. Dudi...šotor s tunelom sem jaz v hoferju kupila lani. Ful sta dobra. Moj je pršu od zobarja in se zdej igra z malima. Milina. Jutri sem pa sama doma, imajo v kinu šiška neko predstavitev cd-ja. Babe, če hočte it žurat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 19:10:32
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: lake Flaška Nikakor ne moreš bit kriva za bronhitis, edina varianta da bi bila delno kriva je, da nekdo skoz kadi zraven nje, oz. da bi jo kakorkoli drugače izpostavljala cigaretnemu dimu. Resno misliš? Ni krivo to da gremo ven? Če ne greste ven v megli in smogu, pol definitivno ne. Otrok gre lahko ven, če nima vročine.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 19:13:16
|
|
|
|
majana79
|
oh, jaz pa teh igrač sploh ne gledam , ker jih nimamo kam dat že tako moram sproti pobirat to kar ima, če ne hodimo en po drugem...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 19:13:24
|
|
|
|
maja1488
|
K.tja....ZS
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 19:16:54
|
|
|
|
Tanja_
|
neki sladkega bi.... Aja, pa H. bi kupila kako novo igračo-kej da se bo mal zamotila, ker je zdajšnje že vse stokrat obrnila in jih je sita. Kakšne ideje?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 19:23:55
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: lake Flaška Nikakor ne moreš bit kriva za bronhitis, edina varianta da bi bila delno kriva je, da nekdo skoz kadi zraven nje, oz. da bi jo kakorkoli drugače izpostavljala cigaretnemu dimu. Resno misliš? Ni krivo to da gremo ven? Če ne greste ven v megli in smogu, pol definitivno ne. Otrok gre lahko ven, če nima vročine. Pa saj se ne morete do polnoletnosti not zapret!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 19:24:33
|
|
|
|
Dudica1
|
maja smo imeli tiste šotore hoferjeve lani pa jih je uničil pa še zunaj smo jih pustili pa jih je raztrgalo,zdej sm vidla v ikei da je šotor in tunelček tanja tebi pa priporočam fischer price žirafo s tremi kroglicami jo ima Maj in je super z njo se lahko cel dan igra...ima usta in daš žogico v usta in se potem pelje po toboganu dol do nogic...čaki bom slikala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 19:25:21
|
|
|
|
Tanja_
|
No le slikej
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 19:25:51
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 za traktor je sigurno še prezgodej ker je na pedala,naš T je mal pred 36 letom začel gonit tak večji traktor...definitivno pa priporočam poganjalca...T ga je dobil za 1 rojstni dan in se je kmal naučil poganjat in se še zdaj najraje po hiši vozi z njim. Šotor bi pa bolj prav zdaj prišel, jaz bom zdaj naročila tist šotorček z tunelom da se bosta igrala Sam tvoj T je pa star ej....v bistvu je pozno začel peala gonit. Dudi...šotor s tunelom sem jaz v hoferju kupila lani. Ful sta dobra. ...mi je že prej enkrat to naredilo pa sem popravila zdej pa nisem vidla
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 19:26:09
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ neki sladkega bi.... Aja, pa H. bi kupila kako novo igračo-kej da se bo mal zamotila, ker je zdajšnje že vse stokrat obrnila in jih je sita. Kakšne ideje? Jaz bi že kar Duplo začela. Prakticiram pa jaz tako, da imam skrito pol igrač, s polovico se pa igra, ko se naveliča pa zamenjamo. Pri tavelikih isto, pa so igrače vedno znova zanimive in ni potrebno stalno novih kupovat.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 19:29:12
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ No le slikej joj sm se spomnla da ne morem dat pol dol slike ker nimam svojega rač. ta pa nima programa za canona. Lahko ti po mobitelu pošljem sliko al pa če ti drug dan.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 10.3.2010 19:30:47
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ja sej... No upam da bo tole stanje kmalu boljše... Čakam na zvončke in tulipanče, toploto in sonček... Potem pa pogledam skozi okno in me strezne
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......