sassy0
|
Pozdravljene, pa imamo spet toliko snega, kot da nikoli ne bi bili brez, pa še kar mede, jao to bo spet enega kidanja. Drugače sem bila danes z malim celo na sprehodu v vsem tem snegu, sem mogla našo pisno na sprehod peljat, ker sem bila sama. Pa sem ga lepo fino oblekla in namontirala dežno prevleko gor, nase pa palerino, pa je bilo po svoje kar fino. Mali je bil pa čisto topel in je pančkal, ko polhek. Tako da, če imate dežne prevleke, se da tudi v malo slabšem vremenu ven, samo če se vam da, hehe. Mečava: naš ima še kar odprto, sicer je kao vse ok, samo ima sigurno dolgo še kaka 2-3 cm, po širini pa 1 cm. Pa Zala ni te treba bit nič strah, ker tole je vse skupaj ful bolj trpežno kot izgleda. So možgani zaščiteni z opno, ki je kar debela in so nevarni samo močni direktni udarci v predel mečave, tako, da če ga kdaj pa kdaj pogladiš, ni nič narobe. Se pa strinjam, da izgleda pa res ne prav prijetno, sploh ko utripa. Slikanje: našemu moramo tudi počsi dat delat OI, sem pa jaz rešila ta problem pri tastarejšem tako, da sem ga sama doma slikala (ker imaš miljon trenutkov,ki so za to primerni in lahko narediš milijon slik) in potem dala razvit v foto studio. In je bil mali star šele 1 mesec, ker smo šli pri njegovih še ne dveh, že na morje. Tako, da bom tega ravno tako slikala sama in nesla sliko samo razvit-pa še to, imejte jih več, pa naj oni zberejo najprimernejšo, ker vejo, kako naj bi izgledala. Po moje je to še najlažje. Januarček, seveda pri tebi joka, ko te pa voha in točno ve, da je mlekarna blizu Če ti ni problem, jo pač dajaj vedno na joško, pa bo, drugač pa vztrajat, pa navajat na dudo. Samo se meni zdi kar malo kruto to delat, ne vem, prvi se je vedno tako uspaval in umirjal, pa smo ga čisto lahko odvadili-kar čez noč. Kakanje: naš tudi kaka cca 1-3x na dan, sem pa ugotovila, če mu dam par žličk čaja, sigurno kaka vsaj 3x, če pa ne, pa recimo 1x. Ampak je kaki lep in ga nič več ne napenja. Baje da je normalno tudi kakanje na par dni in je vse ok, če je dojenček zadovoljen, če ga pa krči, mu pa najbrž mleko ne odgovarja. Tudi pri nas je bilo na začetku tako, sedaj po Babylove, pa nimamo več teh problemov.