NATAŠA35
|
drage moje, super za telovadbo nax mali bo dobil sesalni refleks, pač potrebuje malo več časa, sploh ker je prej rojen...zaupaj vase in v njega, črpaj še naprej pridno mleko, pa vem, da bo steklo...držim pesti... jaz sem včeraj imela pregled, ampak pravi, da se še nisem začela odpirat, čeprav me matra , se je pa zgleda predvčeraj obrnil na glavo in se lepo zasidral, zato me mori in matra, saj v prejšnjih so se otroci obrnili v pravilno lego, samo so bili malo višje in so jih morali spustiti dol pred porodom...ima pa naša pikica laske, ni čudno koliko nas je dajala zgaga ...je G rekla, naj se pripravim, da se bo bolečina pojačala in moramo bolj počivat - to ona meni pravi drugače pa imamo zdaj čas za pranje pajackov, ki smo jih imeli kar na omari v vrečah za perilo lepo zložene, samo kaj ko so nekako postale rumene in zdaj upam, da se bo ta rumena barva sprala, če ne je treba kar veliko lepih stvari lepo stran vržt ...sem pa včeraj oprala eno turo, danes pa belo - plenice, bodije.... pa bomo videli....pa še čas imamo za vse pripravit... vse skupaj smo se zredili 6 kg, NP imamo čez dva tedna 24.03. takrat bo tudi CTG...voda + kri super, tokso še vedno negativna