2violina
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: 2violina Dekleta , žene in mamice, danes imamo ponovno priložnost za rekreacijo - odmetavanje snega . V bistvu mi že fulll dol visi ta sneg a kaj ko se je sonček skril in pomlad prestavil še za kakšen teden ali dva. Danes sem na sadju. Počutje je fenometalno, sem polna energije. Včeraj sem šla laufat en velik krog za katerega sem od oka mislila, da bom potrebovala vsaj uro a sem ga z enim krajšim delom hitre hoje pretekla v 45 minutah. Tako, da sedaj premišljujem kje naj grem, da bo moja večerna rekreacija trajala uro. No danes nikamor, bo kar steper laufu, bomo pa stiskal pesti, da tega snegca kmalu nese. Bravo, mi je všeč športanje, tudi sama kar veliko delam na tem, ampak čakam lepo sonce, da začnem zunaj tečt, ker sedaj ne upam, kar tako začet na mrazu, po letu in pol... Tudi sama sem mislila, da me bo zeblo, ker nimam nikakršne tekaške opreme. Tečem v trenirki, supergah in stari malo manj topli bundi. Po 15 minutah bi še bundo dol vrgla. Dejansko je super. Poskusi ne bo ti žal. No drugače pa doma kolesarim in telovadim, sprva vsak dan, nato mi je osbeni trener rekel, da naj delam vsak drugi dan.... SEDAJ IMAM PO 6 MESECIH eno tedensko pavzo, ker mi je že too much neprestano kolo in kolo, tako, da...v ponedeljek nadaljujem, pač s kolesom no Te razumem, meni je muka steper, ker sem ga ves januar in delno v februraju "matrala". Sedaj bo prišel v poštev samo še ob nemogočem vremenu, drugače pa tek in kolo - seveda zunaj.