|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
8.3.2010 19:40:27   
Anonimen
joj nincrli, upam, ušeska je imel pokritam pa tetro čez voziček, ampak vseeno je bil čist mrzel...v kolkem času pa se pojavi, če bo zbolel

in koliko mora imeti temp. če katera ve

(odgovor članu nincrli)
  Neposredna povezava do sporočila: 1801
8.3.2010 19:53:25   
ellie
KiA*** moj je tud enkrat imel čisto mrzel nosek...pa ni blo nič. Glavno da ga v ušeska ni napihalo. Temperatura pa je normalna okrog 36,5.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
8.3.2010 19:54:20   
grahek85
Hoj punce!

Čestitam za 8. marec user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Žaži
Lupinico imam pa jaz PP, v prvo sem jo uporabljala 10 mesecev, ko je imel prej cm kot kg za v stolček, pa je bil sin kar okrogel in težek dokler ni shodil. Tako da ne kupujte prehitro, ker so otroci sedaj še debelo oblečeni, še kak mesece in bodo brez vseh teh kombinezonov in se bodo prav zgubili noter v lupinici s temi malimi ritami pa brez širokega povijanja bodo in boste videle da bodo še lep čas zdržale lupinice, še vse do jeseni,ker tudi kg in cm ne bodo več tako hitro rasli kot prve mesece in od vsek stolčkov so lupinice res najbolj varne napram skupini II. No, pač predlagam oziroma povem izkušnjo, da ne boste zapravljale prehitro če to ni treba ali pa nimate kake bone za porabit.

To se popolnoma strinjam! Smo že šli parkart brez kombinezona v lupinico. Je bil mali zunaj samo od vrat do vrat in ga potem za pot dam samo v debelega pliškota in pokrijem z dekicami. Mu je bila lupinica čisto dovolj velika oz. je bilo še kar nekaj prostora, je bla res ful razlika.

Pamperske - naš mišek res zelo veliko lula in mu tudi te nočne včasih premočijo za robom že po 4ih urah. Samo to čez dan, ponoči lula manj. Smo pa mi že več kot 2 tedna na št. 3, ker nam je na dvojki skoraj vedno dreki peki na hrbtu ven pogledal. Drugače sem pa res ful zadovoljna s Pamperskami. Če je katera iz Lj - zdaj bodo od 10. 3. v akciji v Leclercu (Giant Pack namesto 15,69€ za 12,08€), pa do 15. 3. se da zraven vnovčiti še tisti bon za 2€ iz BabyCenter spletne strani in je res poceni. So pa verjetno poljske.

Dudo mi mamo, samo jo zadnje čase ven meče in si raje pesti tlači v usta user posted image Sem bla pa najprej zelo proti in je nisem hotela. Potem je bilo pa že v P jasno, da ma mali res precej močan sesalni refleks in po nasvetu babic smo jo šli kupit. Je pa res ves čas visel na zizi in je vlekel vse, kar se je približalo ustkom, tudi trakec od zapestnice user posted image

kimsy - pozdravljena user posted image Pri nas je tako, da čez dan večinoma zizava na 2 do 3 ure, ponoči pa nekje na 4, včasih celo 5. Čez dan nama to znese nekje osem zizanj, včasih tudi samo sedem. Zadnje dni se vse bolj in bolj nagibamo k sedmim rundam, ker jih osem že prav lovimo, sploh če se zadržimo kje na sprehodu. Ziza pa večinoma 10 minut, včasih 15, vsake toliko pa tudi samo 5. Odvisno je tudi, na kateri zizi je - iz leve bolj teče in ponavadi hitreje opraviva. Je bil pa na primer prejšnji četrtek nekaj tečkast in sva zizala devetkrat, malo nam je zmanjkalo do desetkrat. Pa popoldne pogosteje ziza kot dopoldne.

IZVIRNO SPOROČILO: ellie
Pa probleme imamo z vneto ritkouser posted image   sicer ni hudo, ampak malo pa je. Zdaj pa res ne vem, al so krive plenice...ker smo prej imeli nemške pamperske, zdaj pa poljske. Tiste, ki kupujete v lj v müllerju...imajo tam mogoče pampers premium care? Ker v mb jih ni. So pa ene pamperske (modro-rumena embalaža) in so noter enake kot premium care. Ampak danes niti teh niso imeli...police s plenicami so bile izropane. In zdaj prav iščem neke nemške pamperske...da vidim, če je to krivo pri naši mali ritkiuser posted image

Ja jih majo, vsaj v Mullerju v Supernovi na Rudniku sem jih videla. Ti pa za vneto ritko priporočam praško pasto, se dobi v lekarni. Mi mamo tudi precej občutljivo ritko in smo sprobavali vse možno. Od Sudocrem je bilo še slabše, Bepanthen ni nič pomagal, pediatrinja nam je predpisala Canesten pa tudi ni bilo efekta. Mami mi je ves čas razlagala o tej praški pasti, samo nam so na MŠ svetovali da raje ne, da preveč izsuši. No samo potem sem bila tako obupana, da smo jo šli kupit. Najprej sem jo mešala z Bepanthenom, pa je bilo malo boljše, potem ko sem jo pa samo uporabljala pa kar nisem mogla verjet - ritka je bila opazno boljša iz previjanja v previjanje! Praška pasta je torej delovala že v dveh ali treh urah. V dveh dneh smo bili pa čisto ok in to po treh tednih vnete ritke. Zdaj uporabljam samo hladilno mazilo brez cinkovega oksida, če je malček rdeče pa dam čez še tanek sloj praške paste in je do naslednjega previjanja ok.

IZVIRNO SPOROČILO: KiA***
Danes sva šla od 15h do 16h z user posted image   na sprehod in mi je delovalo vse ok, potem pa ko pridem domov pa šok, imel je čisto mrzel nosek in skoraj bela usteca, pa med potjo mi je deloval čist ok.

Sedja imam takooooo slabo vest, da sem ga polomila, kaj če mi zboli????!!!????

Nosek ni merodajen. Če mu položiš prste pod bodi na prsni koš, mora biti prijetno toplo. Nič se sekirat, noske ful hitro dobijo mrzle, tako da verjetno ni bilo nič hudega. Sploh če je bil lepo pokrit in zavit user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
8.3.2010 20:19:38   
Anonimen
joj, hvala vam punce user posted image

(odgovor članu grahek85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1804
8.3.2010 21:26:06   
Januarčk
IZVIRNO SPOROČILO: zmajčika

Mela bi eno vprašanje glede uz. kolkov, na kerem odd v bolnici Trbovlje opravljajo ta pregled, da vem kam poklicat. A so mogoče kake čakalne dobe.

Čau! UZ kolkov opravljajo v Dispanzerju za žene v ZD (dr. Fakin). Čakalnih dob, kolikor vem, ni. Nama je dala pediatrinja termin na 1. posvetovalnici.

Lep dan žena vsem mamicam! user posted image

(odgovor članu zmajčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
8.3.2010 21:54:25   
zmajčika
Januarčk-user posted image hvala za odgovor nism vedla, ker drgač nisem iz Trbovel pa pediatra mam v Laškem. Pa bi rada vseen šla v Trb. ker so tam delal taprvič pa naj pol še drugič. 

(odgovor članu Januarčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
8.3.2010 22:03:37   
ellie
Jaz sem pa zdaj nekaj gledala na pampers.com in če se ne motim te premium care v nemčiji niti ne delajo. So pa new baby nemške enake...take mehke (s slončki), ker polske new baby pa so s tistimi različnimi živalcami. Bo treba v müller po pleniceuser posted image

Zdaj pa grem spat...Anej že 1 urco spi, jaz pa tud grem...še komaj gledamuser posted image

(odgovor članu zmajčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
9.3.2010 1:37:42   
tinncyka
ojla!! končno se še jaz malo oglasimuser posted image user posted image

našo malo zadnja dva dneva nekaj daje ponoči - ob 20h začne stokat in jokat potem pa se ta zgodba nadaljuje do 22h...24h...1h... včeraj celo do 1.30h danes pa tudi zdle ne ve kaj jo mučiuser posted image  potem pa spi HB celo noč do 8h včeraj je celo potegnala spanec do 10h očitno jo muči to da spi celi dan potem pa proti noči ne more zaspat... jo bom morala očitno budit podnevi.

drugače pa tudi dojim ne več kakšena 2t ker mi je nažalost zmankalo mlekauser posted image  so se mi zize napolnile komaj po 4 dneh pa še to je danes takoj spila... pač pa dobiva zdaj mleko v prahu od Novalaca.

danes imam pa pregled pri G me prav zanima kaj bo povedal in če bomo končno lahkauser posted image  se že obema malp lušta user posted image user posted image user posted image  ker že ene 4 mesece nisva (prej zaradi nosečnosti zdaj pa zari čiščenja)

v soboto imam pa poskusno maturo - bom vidla kak mi bo šlouser posted image

lep pozdravček in lako noč user posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 9.3.2010 1:38:29 >

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
9.3.2010 7:46:54   
nincrli
Dobro jutro!

Smo bolj malo spali danes, ima tamali zabasan nosek in je vsako uro jokal pa sem mu mogla fiziološko not dajat, aspiratorja pa tu nimam, mam itak sam čist navadnega tak, da bom mogla novga nabavit... Drugače pa je dobre volje, tak da zgleda mu sam nosek nagaja. Ne bomo nč vn hodli dans, da ne bo še slabše.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
9.3.2010 9:26:29   
ugi
Jutro

Danes pa spet zima, spet nič s sprehodom. user posted image Včeri je tko pihal, da sem misnla, da nam bo bajto odnesl. Groza. Pa za jutri tudi napovedujejo hud veter. Jooooooooooj, kdaj bo že pomlad?

Se moram pa malo pohvalit, namreč imamo zdaj pravnomočno gradbeno dovoljenje za gradnjo prizidka k naši hišici. Tako, da bosta potem Luka in Lara imela vsak svojo sobico. user posted image Zdej je Lara še pri nama v spalnici, potem bosta malo skupaj z Lukom delila sobo, potem pa upava, da čez tri leta, pa bosta že vsak v svoji sobi.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
9.3.2010 9:51:25   
Žaži
Brrrr, res je mraz, pri nas snežinke že naletavajo. Sem se odločila da bom jutri sina doma obdržala, ker bo zjutraj okoli -10 in še pihalo bo, pa zakaj bi šel v ta mraz, če mu ni treba. Bomo doma kaj počeli, ker sedaj tri dni sigurno ne grem nič ven, potem se pa za vikend in naslednji teden napoveduje že lepše vremeuser posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
9.3.2010 10:31:32   
ugi
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Brrrr, res je mraz, pri nas snežinke že naletavajo. Sem se odločila da bom jutri sina doma obdržala, ker bo zjutraj okoli -10 in še pihalo bo, pa zakaj bi šel v ta mraz, če mu ni treba. Bomo doma kaj počeli, ker sedaj tri dni sigurno ne grem nič ven, potem se pa za vikend in naslednji teden napoveduje že lepše vremeuser posted image

Jooo, upam, da bo res lepše. Sej načeloma imam rada sneg (sem 8 let trenirala smučanje), ampak to zimo ga mam pa že res preveč. user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
9.3.2010 10:36:07   
nincrli
Žaži fajn, da si me spomnila na bolho user posted image dobim sterilizator za 15€.

Optimism always works!!!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
9.3.2010 10:49:12   
somic

IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Žaži fajn, da si me spomnila na bolho user posted image dobim sterilizator za 15€.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tudi jaz sem te spomnila na bolho

ti povem, bolha je zakon user posted image user posted image user posted image

jaz tudi tam marsikan najdem

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
9.3.2010 11:58:54   
Isabelle
Daaan user posted image

Mi smo imeli danes UZ kolkov.Po porodu je imela 2A, zdej ima 1B in je reku zdravnik da moram še preventivno široko povijati in imamo aprila še en pregled.

Pri nas nenormalno piha in malo sneg naletava, groza. user posted image Kdaj bo že ta pomlad??

Naša punca je danes spala od 23:30-07:30. user posted image Je ne dojim, dajam ji Novalac.Učeri sem ji prvič dala malo čajčka, od Hipp-komarčkov, je malo popila.

Dudo ji js dam ko je sitna kadar je zaspana in malo pojokca, pol se pomiri z dudo in zaspi.

Za ritko imam js kremo Fissan.V bolnici je imela kr fajn vneto ritko, pol k smo pršle domov sem ji začela s to kremo mazat in od takrat nima več vnete, pa še Pampers premium care uporabljamo.

Zadnje čase pa kr dosti roko tlači v ustka pa prst cuza, ponavadi ko je lačna.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
9.3.2010 12:30:43   
nincrli
Hvala tebi tudi somic user posted image

Zdaj pa ne več klicat pomladi ampak je treba govorit kak fajn, da je sneg pa bo ziher pomlad, sam da bo narava misla da nas je zaj... user posted image user posted image user posted image user posted image

Js pa morem v mesto pol, pa sn sestri enkrat urbano posodla pa mi valda pozabla vrnit in zaj sn brez... Ma ka si je Jankovič zmislo no... Žetoni so bli čist kul za nas, ki nismo od tu... A nej zdaj novo kupim al ka... 2€ pa tud ni poceni za to reč, peš it v takem pa se mi tud zdi maluser posted image avta pa sploh omenjali ne bomo... user posted image

Aja pa ka men ni jasno kak je lahk v flaširani vodi tolk vodnega kamna? Js, ko jo prekuhavam, da mu nardim mleko je tud pol belouser posted image Za to Ljubljansko nisn glih ziher, če bi mu dajala pa flaširano pol kupim. A ve, ki ste od tu kar iz pipe prekuhate?

Optimism always works!!!

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
9.3.2010 12:43:53   
Žaži
nincrli, problem vidnega kamna je samo to, da je grdo videti, ni pa niti malo škodljiv ne otrokom in ne nam, vodo pač moramo prekuhati zaradi drugih stvari v vodi pa še to skoraj bolj preventivno, ker je voda v slo povsod pitna in je flaširana vode velik obolj nezdrava, ker voda v njen mesece dolgo stoji in se navzema vsega slabega kar je v plastiki ali tetrapaku. Zato si jaz na tvojem mestu nebi delala nepotrebnega stroška. Vodni kamen je pa res samo bljaki za videt, škodi pa ne nikomur.

Bolha je pa res zakon, jaz sem ravno včeraj šla v MB do ena po paket oblačil za sina in imam celega za poletje oblečenega za tako smešen denar da mi še sedaj ni jasno kako je to mogočeuser posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
9.3.2010 13:12:44   
Anonimen
Nincrli - jaz sem iz Lj, pa sama že skoz pijem vodo iz pipe, mi ne pade na pamet flaširano kupovat, to je sam biznis, ker tista plastika in plin, s katero jih polnijo je šele strup. Za tamalega sem pa tudi iz pipe pripravljala, ko sem parkrat dodajala. Sploh pa če se voda prekuha, se vse uniči.

Kakšen blažen mir. Je prišel moj domov in mi sedaj malega uspava, zdaj spita skupaj v spalnici. Jaz ga sploh ne morem uspavat. Čim me vidi, hoče sesat user posted image

Zdaj grem pa malo pospravljat, mamo že tako kot da bi bomba padla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1818
9.3.2010 13:17:26   
nincrli
Ja saj mata prav, ker pijem tud sama kar iz pipe. Ma saj nem komplicirala, se mi niti ne lubi več vlačit teh flaš pa še en kup odvečne plastike je pol...

Jaz bom verjetno še kinderpet kupla na bolhi, ker rabima enga za tam, ko smo zdaj, ker bomo večkrat na počitnicah, novga pa bzv kupujem... 

< Sporočilo je popravil nincrli -- 9.3.2010 13:18:29 >

Optimism always works!!!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
9.3.2010 13:35:34   
čebelica mala
IZVIRNO SPOROČILO: Nattoule

IZVIRNO SPOROČILO: ellie

Punce mene pa zanima...tiste, ki ste nabavile sling in temu podobne zadeve...katere, kakšne, kje, za kakšno ceno?

Ellie,

Jaz grem jutri na predstavitev razlicnih nosilk, ki jih prodajajo na mojskratek.si

Bom vzela pupo s sabo, da sprobava in vidimo, ce nam kaj ustreza.

Že nekaj čakam, da bo Nattoule sporočila, kako je bilo na predstavitvi, pa se ne javi več. Je bila še katera?

(odgovor članu Nattoule)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
9.3.2010 13:37:08   
naja6
Pomoč;moj mi pomaga recimo pri gospodinjskih opravilih,pa pocarta ga,pa kupčeka podirata,kadar je doma,za hranjenje zjutraj pa je po pravici rečeno kr malo len,pa še to ko mi ustreže,sem z enim očesom pri njima,da moj ne zaspi zraven,tako da tak nimam nič od tega če ga on zjutraj nahrani,pa še reče mi,daj ti ga previj,tak da se tako ali tako predramim.
Vrtec;po parih klicih sma na srečo naletela na enega,ko so nama rekli,da naj kar oddama vlogo aprila,ko imajo tudi dan odprtih vrat,samo  naj pripišema,da bo začel hodit v vrtec jan.2010,tak da se splača na več strani poklicat,kdo pač ima to možnost(komur ni Jankovič županuser posted image ),da sem prav srečna,da  sma danes poklicala tudi na to stran

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
9.3.2010 13:58:11   
majčyca
Za nami pa je malo bolj čudna noč kot ponavadi - Pia je včeraj zaspala že ob 19h in se prvič zbudila že ob 23.30, se najedla in zaspala nazaj, drugič se je zbudila ob 3.15 in se najedla in bedela še cca. 20 min in zaspala in potem se je spet zbudila ob 6h. Je pa celo noč med spanjem nekaj jamrala in mislim, da je bilo krivo napenjanje, ker je tudi celo noč prdela.

Drugače pa ni pri nama nič kaj novega. Jaz imam jutri končno pregled pri ginekologu, da se zmenim za zaščito, da ne bo več treba pazit pri user posted image potem pa gremo še vsi skupaj v Maribor malo v šoping user posted image moramo kupit plenice, pa nekaj malega za oblečt za Pio, pa mislim, da si bom še jaz privoščila kaj za oblečt user posted image in pa razmišljam, da bi kupila ta gugalnik http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175501   
pa me zanima če mogoče katera ve, do koliko kg je, ker nič ne piše zraven. In če ima katera takšnega, je user posted image rad v njem?

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
9.3.2010 14:19:19   
ugi
?
S čim čistite od kakecev umazane oblekice. Jaz dam na madež malo mila, ki je naraven in je sicer za šmir pucat, ampak ni šlo vse ven user posted image user posted image , pa perem na 90 - ne vem kaj naj naredim. Se mi je zdaj že ene parkrat pokakala tako da je bila do pol hrbta usrana. Mogoče bi pa mogla šaltat na 3. Zaenkrat imam Pampers premiun care 2. Kaj mislite? Ampak pupa še nima niti 5 kg - a serje pa za 6. user posted image user posted image user posted image A obstajajo kakšni odstranjevalci madežev, k venish ni kul za male, a ne? No sej ga niti nimam.

Sem pa zadnjič v DM-ju vidla tak prah za otroške cotke prat, ki vsebuje UV zaščito, tako da je pol tudi pod obleko dodatno zaščiten. Zanimiv, ne? Sam nisem kupla.

Grem obesit perilo do konca ...

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
9.3.2010 14:25:21   
ellie
majčyca mislim, da ima fp vse te gugalnike do nekje 11,12 kg.

Mi smo danes tud imeli noro noč. Vse je bilo super dokler se mu spet ni čisto zadelal nosek. Tak da sva ob pol 3eh ponoči spet to čistilauser posted image  potem se je najedel in je takoj zaspal...ampak po par minutah ga je pa začelo zvijat, ker ni mogel kakat...in je to trajalo do jutra. Tako da je ponoči celo moj vstal in ga nosil okrog, ker je mali bil pravi revček. Jaz pa že tud čisto zmatrana. In potem me je še heksenšus spet zagrabil in sem še komaj glavo premikala. Zdaj v slebem letu dni že 3. Tak da sem danes že bila na masaži, ker ni za čakat, da se razboli...si zdaj tega res ne morem privoščit. Je pa pasala masaža...fuluser posted image

Res več ne vem, kaj naj s tem njegovim nosom. Si mi zdi, da bi lepo spal celo noč...če se mu ne bi po par urah spanja čisto zamašil. Pa se mi zdi, da kaj več, kot naredim, tako ne morem. Pred spanjem vedno ščistimo nosek do čistega. Probala sem, da smo imeli vklopljen vlažilec zraka, pa pol spet kako noč ne...ampak nič ne pomaga. V bistvu se mu ta sluz nabira v grlu in je ne more pogoltnit, skašljat pa tud ne...in potem ga to nervira.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
9.3.2010 14:31:09   
kemo
Pozdravljene! Se vam oglašam po dolgem času. Naš Franci je fuul priden, se na polno dojiva tk da nam ni hudega. Vmes smo sicer imeli operacijo kile in vodne bule na jajčki ampak to je mimo. Sedaj pa me zanima če katera ve oz je opazila že kdaj takšne kristalčke k je mali lulu oz so bili pol na trebušču in med nogicami. A ve katera od česa bi bilo to.

lp

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.