Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 7.3.2010 22:20:07
|
|
|
|
Ksantipa77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži Jaz tudi ponoči ne previjam, nisem nikoli tega delala, pa je tudi 12 ur v isti plenici, zato pa imam Pamperske za ponoči, ker bi ji samo zbudila. Previla bi jo edino, če bi se pokalala, ampak na srečo ni še nikoli kakala ponoči, vedno to naredi dopoldan in potem še enkrat zvečer okoli 19h. Imata z bratcem popolnoma enako prebavo, ker kakata ob istih urah Žaži, katere pa so pamperske za ponoči, jaz bi jih tud vsekakor nabavila. A se jih dobi tud pri nas oz. v Mercatorju npr.?
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 7.3.2010 22:44:52
|
|
|
|
Kika99
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77 IZVIRNO SPOROČILO: Žaži Jaz tudi ponoči ne previjam, nisem nikoli tega delala, pa je tudi 12 ur v isti plenici, zato pa imam Pamperske za ponoči, ker bi ji samo zbudila. Previla bi jo edino, če bi se pokalala, ampak na srečo ni še nikoli kakala ponoči, vedno to naredi dopoldan in potem še enkrat zvečer okoli 19h. Imata z bratcem popolnoma enako prebavo, ker kakata ob istih urah Žaži, katere pa so pamperske za ponoči, jaz bi jih tud vsekakor nabavila. A se jih dobi tud pri nas oz. v Mercatorju npr.? dobiš jih vsepovsod. Jaz kupim št.3, ker c št.2 jih nimajo. Je pa taka embalaža http://b2c.baby-center.si/include/ArticleBigImageView.asp?ArticleID=209624 lunica je narisana moraš pazit
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 8.3.2010 6:50:25
|
|
|
|
nikita 33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77 IZVIRNO SPOROČILO: Žaži Jaz tudi ponoči ne previjam, nisem nikoli tega delala, pa je tudi 12 ur v isti plenici, zato pa imam Pamperske za ponoči, ker bi ji samo zbudila. Previla bi jo edino, če bi se pokalala, ampak na srečo ni še nikoli kakala ponoči, vedno to naredi dopoldan in potem še enkrat zvečer okoli 19h. Imata z bratcem popolnoma enako prebavo, ker kakata ob istih urah Žaži, katere pa so pamperske za ponoči, jaz bi jih tud vsekakor nabavila. A se jih dobi tud pri nas oz. v Mercatorju npr.? dobiš jih vsepovsod. Jaz kupim št.3, ker c št.2 jih nimajo. Je pa taka embalaža http://b2c.baby-center.si/include/ArticleBigImageView.asp?ArticleID=209624 lunica je narisana moraš pazit Muler ima tudi številko 2. sem jih jaz tam kupla :)
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 8.3.2010 7:30:12
|
|
|
|
Žaži
|
IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33 IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77 IZVIRNO SPOROČILO: Žaži Jaz tudi ponoči ne previjam, nisem nikoli tega delala, pa je tudi 12 ur v isti plenici, zato pa imam Pamperske za ponoči, ker bi ji samo zbudila. Previla bi jo edino, če bi se pokalala, ampak na srečo ni še nikoli kakala ponoči, vedno to naredi dopoldan in potem še enkrat zvečer okoli 19h. Imata z bratcem popolnoma enako prebavo, ker kakata ob istih urah Žaži, katere pa so pamperske za ponoči, jaz bi jih tud vsekakor nabavila. A se jih dobi tud pri nas oz. v Mercatorju npr.? dobiš jih vsepovsod. Jaz kupim št.3, ker c št.2 jih nimajo. Je pa taka embalaža http://b2c.baby-center.si/include/ArticleBigImageView.asp?ArticleID=209624 lunica je narisana moraš pazit Muler ima tudi številko 2. sem jih jaz tam kupla :) To je to ja . V bistvu sem pa hotela povedati, da imam ponoči Pampersko ker vem da res zdrži, podnevi pa kar Hoferjeve, so mi ok od št.2 dalje za to da jih polula in pokaka, je pa res da ni nič občutljiva.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 8.3.2010 7:36:15
|
|
|
|
Žaži
|
Prva prespana noč pa 8. marec in dva meseca Spat je šla ob 21h in prvič jedla šele ob 6h in sedaj še kar spi . Prvič je sin tudi tako prespal noč pri 7 tednih in nato vedno večkrat do nekje 7 meseca ko je začel spati vsako noč 12 ur v kosu. Se mi Marijica osebno prikaže da se to spet ponovi . Je pa do takrat še 5 mesecev Vsem želim srečno za Dan žena, jaz sem masažo dobila za darilo, pride kasneje sestra čuvat Živo da lahko grem, popoldan pa gremo z mamo obiskat babico in nest rožico. Za vrtec sem pa kar Merci bomboniero kupila, nimam letos časa niti ideje kaj sama delat.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 8.3.2010 8:06:42
|
|
|
|
Zala01
|
Lep 8. marec vsem , nekaj me zanima...tiste, ki imate tisti vibrirajoči ležalnik z glasbo od Fisher Price...kaj so malčki radi v njem, pa še to-je mogoče omejen s kakšnimi kilogrami (naš bo kmalu 6 kg)? Bi ga rada kupila, pa ne vem, če nisem že malo prepozna, glede na to, da je imel včeraj že 2 meseca , pa ni ravno poceni. Navaden ležalnik že ima, je srednje rad v njem, skoz ga mora nekdo guncat in imam poln kufer tega.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 8.3.2010 8:23:32
|
|
|
|
nony
|
Dobro jutro...Vsem želim lep 8.Marec...
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 8.3.2010 8:24:40
|
|
|
|
Žaži
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 Lep 8. marec vsem , nekaj me zanima...tiste, ki imate tisti vibrirajoči ležalnik z glasbo od Fisher Price...kaj so malčki radi v njem, pa še to-je mogoče omejen s kakšnimi kilogrami (naš bo kmalu 6 kg)? Bi ga rada kupila, pa ne vem, če nisem že malo prepozna, glede na to, da je imel včeraj že 2 meseca , pa ni ravno poceni. Navaden ležalnik že ima, je srednje rad v njem, skoz ga mora nekdo guncat in imam poln kufer tega. Jaz imam FP gugalnico in je omejena z 9kg, sem jo dobila pri sinu za darilo ko je imel 3 mesece in je bil potem bolj malo časa še notri, ker je ful hitro bil na 9kg, tako da bi mi bilo škoda denarja, če bi kupila sama. Ne vem pa če misliš isto oz. podobno stvar. Lupinico imam pa jaz PP, v prvo sem jo uporabljala 10 mesecev, ko je imel prej cm kot kg za v stolček, pa je bil sin kar okrogel in težek dokler ni shodil. Tako da ne kupujte prehitro, ker so otroci sedaj še debelo oblečeni, še kak mesece in bodo brez vseh teh kombinezonov in se bodo prav zgubili noter v lupinici s temi malimi ritami pa brez širokega povijanja bodo in boste videle da bodo še lep čas zdržale lupinice, še vse do jeseni,ker tudi kg in cm ne bodo več tako hitro rasli kot prve mesece in od vsek stolčkov so lupinice res najbolj varne napram skupini II. No, pač predlagam oziroma povem izkušnjo, da ne boste zapravljale prehitro če to ni treba ali pa nimate kake bone za porabit. Imam pa za potem Roamerja, sedaj je sin v njemu, tako da bom potem kupila zanj povišanega jahača in Živa dobi njegovega.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 8.3.2010 8:36:31
|
|
|
|
Isabelle
|
Lep dan žena želim vsem! Jooj, to vreme, sonček je, ampak piha k zmešano. Pa še nek sneg napovedujejo in mraz. Naša punca je danes spala od 23:30-07:00. Je pojedla in zdej nazaj spančka. Js je ponoči ne previjam, zdej itak ne k spi celo noč, prej je pa tudi nisem, edino na začetku sem jo, sam pol sem vidla da se preveč prebudi in pol sem to opustila.Uporabljam pa Pampers Premium Care tudi za ponoči in so super, jih ne menjam za nobene pleničke.Nikoli ji ne prepušča in ritko nima prou nič rdečo. Moj mi ponoči ne pomaga nič, itak prej ko je še jedla ponoči sem ji naredila stekleničko, je pojedla in nazaj zaspala.Ga nisem niti hotla motit ker zjutri ma službo.Mi pa čez dan dosti pomaga.Jo nahrani, no previl je še ni, ampak ga moram tudi v to vpeljat , mi pomaga ko jo kopam, pa posesa, kej pospravi... Avtosedeži-mi imamo zdej lupinico od Peg perego, potem pa imamo že doma avtosedež Maxi Cosi, smo ga dobili za darilo.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 8.3.2010 8:36:40
|
|
|
|
nincrli
|
Dobro jutro! Tudi od mene vsem Lep dan žena!!! IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 Lep 8. marec vsem , nekaj me zanima...tiste, ki imate tisti vibrirajoči ležalnik z glasbo od Fisher Price...kaj so malčki radi v njem, pa še to-je mogoče omejen s kakšnimi kilogrami (naš bo kmalu 6 kg)? Bi ga rada kupila, pa ne vem, če nisem že malo prepozna, glede na to, da je imel včeraj že 2 meseca , pa ni ravno poceni. Navaden ležalnik že ima, je srednje rad v njem, skoz ga mora nekdo guncat in imam poln kufer tega. Tot ležalnik mislim, da je do 18kg al pa do 16 100%, ravno zato smo tega vzeli, ker niso poceni in ga lahko dolgo ima, pozneje se bo lahko sam not guncal. Naš je že 2 dni 8ur skup spal, sicer danes od 20h-4h pa potem do 6.30, ga je pa moj šel nahranit in previt, sem jaz še mal podremala Jaz tud nisem vedela za nočne pamperske...superca, ker pri teh se še vseeno včasih zgodi, da kaj premočijo... Mi2 boma šla pa potem mal v center ljubljane že tak dolgo nisem bla pa še tak fajn sonček je... Aja eno vprašanje za tiste, ki dajete am... A mu vedno dajete čaj ali vodo? A moramo nujno dajat, ker jaz mu več ne dajem pa me je moj nekaj prestrašil, da ne bo tamali dehidriral, sam če lula skos pol ne more dehidrirat... No po čaju ga zvija in mu ga nisem več dajala, sem pa mu dala vodo ene parkrat, sam ne vem a je to nujno al kak?
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 8.3.2010 8:46:29
|
|
|
|
Zala01
|
Ja nincrli ta ležalnik mislim,pol ga bom šla pa kupit. Kaj tvoj pikec je rad v njem? Žaži čestitke za prespano noč in 2 meseca .
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 8.3.2010 8:47:04
|
|
|
|
Žaži
|
Nincrli, itak da ne bo dehidriral če ima polulano pleničko, saj je ravno polulala plenička znak da otrok dovolj pije. Jaz ji dam čaj vmes med obroki včasih, ko se mi zdi da še ni čas za jesti, da ni toliko lačna kot žejna in zna kar fajn potegniti in potem brez težav popije flašo mleka ob času za hranjenje. Le gledam da ji ne dam recimo v zadnji uri pred naslednjim hranjenjem, pa to samo zato da potem le popije celo mleko in ni želodček prepoln in potem mleko ven meče. Se pa zgodi da ji tudi kak dan ne dam nič čaja, včasih kar sama malo pozabim. Priznam .
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 8.3.2010 9:50:53
|
|
|
|
somic
|
januarske mamice, želim vam vse najlepše ob današnjem dnevu in da vas vaši moški čim lepše pocrkljajo danes in vse ostale dni.. jaz imam tudi od fp tist ležalnik, zala, pa smo zelo zadovoljni z njim, je pa tako kot je napisala nincrli, mislim, da do 16 kg, tako, da bo še kar nekaj časa v uporabi. je pa patrik zelo rad v njem in tudi pogosto spi tam notri. sem zadovoljna z nakupom nočne pamperske so zakon!!! čajček dajem vsak dan. kolikor ga spije, ga pač spije, ga ne silim. včasih mu paše, všasih pa ne
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 8.3.2010 10:00:45
|
|
|
|
Kika99
|
Lep 8. marec vsem januarkam Mi2 sva se ravno zbudile. Spali smo od 21.30 do 9.30 . Nočne pamperske so res zakon
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 8.3.2010 10:29:59
|
|
|
|
marijaa
|
Zala Mi imamo tudi 2 vibrajoča ležalnika od fisher price, sta oba do 15 kg, sem ju dobila od očeta za darilo. Ja uživata notri oba, je pri nas kar veliko v rabi. Ko kuham ju položim na mizo in me gledata. krst Midva mislim, da bova tudi dala 50 €. Pri nas je več otrok hkrati krščenih. Ton noč je bilo malo bolje, Sem oba nazadnje previla ob 22 h in nato še podojila, se je Alina zbudila ob 2.30, sem jo podojila, ker z dudo ni bila zadovoljna, no do 5 h je bil mir, takrat se ej najprej spet Alina zbudila, čez 5 minut še Tian, pa sem kar njega še zraven pristavla. plenice Jaz sem dvojko nočne tudi kupila v Mulerju, pa tudi v Dm že. Za čez dan imajo pa moji kar lidlove, ker grejo v velikih količinah. Sem z njimi zelo zadovoljna. Tusi za velikega sem jih že uporabljala A une pumperske slosionom,če je ritka vneta še obstajajo? Jih nič več ne vidim. Saj kadar ima službo dopoldan mu tudi ne težim, da vstane, ker mora ob 5h itak vstat, če je pa popoldan ali prost mu pa rečem kadar je zelo hudo in po hranjenju jokanje ne preneha. Pri nas je ta problem, da z tuljenjem budita drug drugega pa še tavelikega, pol je pa cirkus. Nahranit ju itak on ne more, ker zaenkrat še polno dojim, čeprav se mi kdaj dozdeva, da Alina ne dobi več dovolj in nimam več tako polnih jošk. Če bo po hranjenju še spet kdaj divje jokala, ji bom dala še flašo z aptamilom. A vaši imajo dude?
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 8.3.2010 10:35:19
|
|
|
|
Zala01
|
Marijaa naš ima dudo kupljeno, ja...pa je ne mara...ga tudi jaz včasih skušam z dudo zamotit, da mi ne bi gor skoz visel, samo mi ne uspe, jo ven pljuva.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 8.3.2010 10:51:18
|
|
|
|
somic
|
jaz sem dudo kupila samo zato ker je moj tako težil, drugače je niti nisem imela namen kupit, ker mi dojenčki z dudam "niso všeč", pa tudi mi je mami rekla, da je jaz niti moj brat nisva marala, tako, da sem upala, da bo pri patriku enako. in tudi je samo da vidi dudo se začne jokat. sva probala mu jo dat dva krat, pa ga niti ne silim več, ker nima smisla. bolje tako, kot pa da imam potem težave z odvajanjem od nje, kot vidim to pri prijateljici, ko njena punčka še vedno vleče dudo v prvem razredu imam pa verjetno res srečo, ker je patrik tako priden, da skoraj ni res. zelo malo joka. sem super zadovoljna
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 8.3.2010 10:52:27
|
|
|
|
zmajčika
|
ojla z ljubeznijo objet 8 marec Mela bi eno vprašanje glede uz. kolkov, na kerem odd v bolnici Trbovlje opravljajo ta pregled, da vem kam poklicat. A so mogoče kake čakalne dobe. Drgač pa naš Matic spi nekje 4 ure v kosu pol pa ga sredi noči zbudi grozna lakota madona k tko je je že pravi velikan, ga nemorem več dolg met na eni roki k je že težak . Upam da dans nebo preveč pihal da bova šla lahko vn. Učeri nisva bla ker je res močno pihalo, ker ma pol takoj vneto učko če ga preveč napiha. uživajte
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 8.3.2010 10:57:32
|
|
|
|
Žaži
|
Dudo ima bolj za okras, včasih jo ima, ko je krče imela je prav prišla, ni pa kaka ljubiteljica.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 8.3.2010 10:57:43
|
|
|
|
sisi77
|
ojla! Vse najboljše za dan žena vsem mamicam. Upam da vas bodo vaši dragi danes kaj presenetili. Mene je povabil na kosilo da nebom rabla kuhat in to je to. Glavno da se je spomnil. IZVIRNO SPOROČILO: ellie Mi na srečo med previjanjem in kopanjem nimamo problemov. Anej je najbolj srečn, če je nagec. Včasih ga prav s tem namenom slečem in pustim na previjalni...ker toliko uživa. Med kopanjem pa sploh. Moj je tudi zelo srečen ko lahko razkazuje svoje premoženje. Kot kaže je Anejem res nudizem na kožo pisan Pomoč moj ponoči ne vstaja. Jaz ga enkrat previjem ker se tudi enkrat zbudi in ga takrat tudi podojim. Moj ga edino malo pomiri v postelji če preveč joka ko jaz pospravljam previjalno in čaka na dojenje. Čez dan ga moj tu pa tam previje redko ko je pokakan včasih podre kupcek pa malo se poigra z njim. če grem jaz kam in sta sama ga ponavadi da v gugalnik on pa daljinca v roko ali pa na internet tako da se nič ne ukvarja preveč s tem da bi ga kaj zabaval. No če joče potem pa že pocarta. Pri kopanju je vedno zraven. Pri gospodinjstvu pa pobriše tla tu in tam ter kuhinjo pospravi pomije posodo če je pomivalec poln in to je več ali manj vse.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 8.3.2010 11:07:36
|
|
|
|
kimsy
|
ojla! Vas že full dolgo berem, še prej, ko ste ble nosečke, zdaj pa bi se vam rada pridružila, ker dobim pri vas full informacij. Tudi mi imamo eno januarko, ki bo drug tedn stara že dva meseca. Se pa zeloo rada carta z dudo, so mi jo v porodnišnici razvadili! :) Imam eno vprašanje za tiste mamice, ki samo dojite. Kako pogosto hranite svoje otročke? Jst jo zelo različno, včasih na 3 ure, lahko tudi na 5, če spi, če pa je sitna tudi po uri in pol. Ponoči pa mi spi od 9ih do 8-ih, z dvema ustajanjema, okoli druge in pol šeste ure. Poje v 6 min in spi dalje. Previjam ponoči je ne, razen, če je polulana, pa pri strani kaj vn prikaplja! :) Želim vam lep 8. marec, pa čimveč sončka in čim manj vetra!
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 8.3.2010 11:25:38
|
|
|
|
somic
|
kimsy, pozdravljena... lepo da si se nam pridružila
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 8.3.2010 11:52:55
|
|
|
|
ALEXI M.
|
Živjo kimsy- DOBRODOŠLA med nami čvekicami... jaz samo dojim in imava takole. Čez dan bi skoz na zizi bil in nimam pojma zakaj še na wc grem komaj ker je jok in stok.. ponoči je pa angelček okrog 20h je treba it ajat k drugače je že hudo in potem spi 4-6ur se pravi približno 1-2 podoja na noč...
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 8.3.2010 12:04:07
|
|
|
|
nincrli
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 Ja nincrli ta ležalnik mislim,pol ga bom šla pa kupit. Kaj tvoj pikec je rad v njem? Žaži čestitke za prespano noč in 2 meseca . Ja že skos je rad notri, posebej takrat, ko vibrira in zaspi, ko pa ugasneš vibracijo pa se zbudi IZVIRNO SPOROČILO: marijaa plenice Jaz sem dvojko nočne tudi kupila v Mulerju, pa tudi v Dm že. Za čez dan imajo pa moji kar lidlove, ker grejo v velikih količinah. A vaši imajo dude? Dans v dm mi je rekla da nimajo nočnih plenic in da so te navadne, nočne pa ne obstajajo pol nism pa nič kupla, sem pa šla še enkra pogledat link od kike pa sn tak tiste gledla, sam rajš nism vela, ko nism bla ziher... No bom pa jutri... Je pa rekla da premium care manj ržijo, ker so naravne, tak da bom za ponoči res une nabavla... Mi dudo imamo, sam je nima nekam fuuul rad, včasih se potolaži z njo. Če ima pa otrok v 1. razredu dudo je pa res katastrofa... No nem preveč glasna, ko pol se ravno tebi to zgodi, sam se mi res zdi mal mim. kimsy dobrodošla! Mam pa spet eno vprašanje... Pri prekuhavanju flašk se tolk tega vodnega kamna nabere, da je katastrofa, flaške so že prav grde sterilizatorji pa se mi zdijo predragi... A ma ktera kakšno rešitev? Mogoče bi mogla mal kisa dat zraven...
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 8.3.2010 12:13:55
|
|
|
|
nikita 33
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli Mam pa spet eno vprašanje... Pri prekuhavanju flašk se tolk tega vodnega kamna nabere, da je katastrofa, flaške so že prav grde sterilizatorji pa se mi zdijo predragi... A ma ktera kakšno rešitev? Mogoče bi mogla mal kisa dat zraven... Probaj sterilizacijsko tekočino od Chicota, ki jo majo v DMju.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.