poopek
|
živjo mamuške, kako ste?? vse najlepše za dan žena želim! naša je danes taka tečka... skos neki jamra.. nevem, če niso mal te ad3 pripomogle.. komaj ob 15 uri je zaspala... jz nevem kako vam uspejo mali spati toliko skup.. a to vam spijo brez zbujanja?? naša spi odvisno... od 22-7 ampak je pa vmes 2-3x zbujanje in hranjenje.. previjam jo ne ponoči, proti jutru okol 6 začne kakat, pol se pa itak hmal zbudi pa jo previjem. zala jz mam ta ležalnik in je do 3. leta :) za tolk velke je kot stolček :) no, vsaj naš je tak. je pa idealen za zdej, ko je naša pupa še zelo majhna, ker se vzglavje spusti in uživa v njem. je pa res draga zadeva, vendar mi ni žal, ker lahko podnevi tudi spi v njem in je v dnevni v galami naš se tud ne gunca, vendar je tak narajen kot zibka in ko mala brcka, se tud sama hojska. moj mi nič ne pomaga ponoči, ko pride iz službe pa. pri kopanju, nošenju, podiranju kupčka. pleničk ne menjava, niti ne kopa, ne oblači. mu tudi nebi pustila , ker bi vse predolgo trajalo, bi tamalo kap, preden bi vse to on naredil :) je za druge stvari dober za ponucat. jz imam tud pamperske premium care in sem zelo zadovoljna, sem probala že z 2 in je takoj dobila izpuščaj. tako da se ne mrdamo s teh moja tud noče dude!!! pa kaj bi dala da bi, ufff tole zizkanje za brezveze je . otroci, ki pa dudo cuzajo po 2.letu je pa tud to much. tko kuker ga odvadiš od zize, je z dudo. vendar starši imajo premalo volje in predvsem časa da bi otroka odvadili od dude. isto je s pleničkami i wc... vsaj kolikor jz vidim pri svoji familiji in prijateljih... v današnjem času enostavno nimaš toliko časa ukvarjat se z otrokom in enostavno popuščaš. to pri 5. letih je pa absurd, svašta! no, sej kot je rekla nincrli, da navm pol jz mela tako kimsy pozdravljena in dobrodošla pri nas. jz jo tud dojim približno na 3-4 ure, čez dan pa večkrat tud na 1 uro, dojenje pa traja po uro in pol včasih. se slišmo še zvečer, dobim čez urco obiske, stanovanje pa v razuslu. šibam!
|