|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički
7.3.2010 14:57:02   
alex17
ojla!
jaz imam urban riderja in je zakon!!! s temi kolesi res prideš povsod, tudi po snegu sem veliko vozila, res pa je odvisno, kje ga misliš prevažat. mi živimo bolj v naravi pa mi zelo prav pride. pa seveda da imaš dokaj velik avto, če ga nočeš zlagat-v Berlingota gre cel user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
7.3.2010 15:13:31   
anju
cliota mamuser posted image zaenkrat se je za stare omaraste TV-je odlično izkazaluser posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
8.3.2010 7:24:35   
Honey26
IZVIRNO SPOROČILO: PikapolonicaM

Še enkrat malo bolj pregledno podajam ponudbo:

1) MUTSY KINDERWAGEN 4RIDER SINGLE SPOKE 2010 Gestellauswahl: Next Silver 20,00 EUR (z usnjenim ročajem)
Mutsy Sportsitz: Active Champagne 402,90 EUR (to je cena za podvozje + športni del!!!) Mutsy Babywanne: Active Champagne 149,00 EUR Mutsy Regenschutz Sportsitz De Luxe 45,00 EUR Mutsy Regenschutz Babywanne 9,00 EUR Mutsy Wickeltasche: New Style Active Champagne 54,90 EUR Mutsy Sonnenschirm: Active Champagne 35,00 EUR Mutsy Fußsack: Active Champagne 44,90 EUR Mutsy Shopping Bag 35,00 EUR GESAMTBETRAG: 795,67 EUR     2) Maxi Cosi Cabrio Fix 2010 Botanic Luxury 149,00 EUR 3) Mutsy Adapter Maxi Cosi 29,00 EUR 4) Maxi Cosi Family Base für Cabriofix Isofix Neu 139,90 EUR     Versandkosten (shipping costs)   25,00 EUR (poštnina je za vse pošiljke enaka in jo plačaš 1x, četudi paket slučajno prispe v 2 ali več delih) Skupna cena za artikle 1-4: = 1.138,57 EUR   Abzgl. 5% Skonto auf Vorkasse (payment by transfer) - z upoštevanim 5-% popustom je končna cena, ki sva jo plačala: = 1.081,64 EUR
P. S.: Morda v primerjavi s Slovenijo res ni zelo bistvene razlike v ceni (midva sva naredila primerjalni izračun na podlagi podatkov iz Babycentra, ki pa nama je posredoval cene artiklov sezone 2009!!!, ker cen za modele 2010 sploh še niso imeli, in izračunala, da sva (z že všteto poštnino) pri naročilu preko yatego.com privarčevala cca 50-60 EUR. Predvidevava pa, da so modeli 2010 v Sloveniji zdaj nekoliko dražji od lanskih in je razlika v resnici torej še nekoliko višja), zato pa je nama veliko pomenilo, da sva lahko modele 2010 naročila že v začetku leta in da je čakalna doba bistveno krajša kot za naročila v Sloveniji.

Em, jest ne razumem čist dobr tehle transferjev... na podlagi česa je ta 5% popust? In a si mela opcijo zbirat barve footmufa in torbe pri nabiranju stvari? Ker jest sm tudi naročila preko te spletne strani, pa za košaro in športni del sem lahko definirala katero barvo hočem, pri torbi in futmufu pa ne... upam da so "dojel" da bi rada v isti barvi kot košaro in šp. del... popusta pa tud ni bilo nobenega....

(odgovor članu PikapolonicaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
9.3.2010 14:11:09   
PikapolonicaM
Oj!

Res je, neposredno na strani ni opcije za izbiro barv. Ampak jaz sem se pol po e-pošti obrnila na gospoda Grahmanna in mu napisala, kaj točno hočem in spluh ni blo problema. Res, res sem bila zadovoljna z njihovo storitvijo.

Glede popusta pa: vprašala sem, če dajo kak popust. pa je gospod dejal, da če plačam vse takoj preko e-banke, mi priznajo 5 % popusta!

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
9.3.2010 14:14:23   
PikapolonicaM
Evo, tu še enkrat pišem kontaktni e-naslov za gospoda Grahmanna: kontakt@online-cart.de

Neposredna povezava do sporočila: 1180
9.3.2010 19:50:36   
lenca1

Torej, da spomnim: voziček  MUTSY 4RIDER model 2010 (Active Champagne) sva za najino punčko naročila preko nemške spletne strani www.yatego.com, in sicer vse komplet (podvozje, košaro, športni del, vse možne dodatke), ob tem pa še "JAJČKO" MAXICOSI, prav tako model 2010 (Botanic Luyury), in
MAXI COSI FAMILYFIX BASE za montažo sedeža v avtu.

PikapolonicaM - sem opazila, da ste naročili familiyfix podlogo za MC lupinico - na eni drugi temi pa je ena uporabnica ravno objavila link, da so odpoklicali vse familyfix-e izdelane pred 03. marcem - ne vem pa, če gre za isto stvar, kot ste jo vi kupili - preveri. Aja še link: http://www.maxi-cosi.com/be-en/news/1085

Neposredna povezava do sporočila: 1181
10.3.2010 13:34:52   
Honey26

Oj!

Res je, neposredno na strani ni opcije za izbiro barv. Ampak jaz sem se pol po e-pošti obrnila na gospoda Grahmanna in mu napisala, kaj točno hočem in spluh ni blo problema. Res, res sem bila zadovoljna z njihovo storitvijo.

Glede popusta pa: vprašala sem, če dajo kak popust. pa je gospod dejal, da če plačam vse takoj preko e-banke, mi priznajo 5 % popusta!

Aha, bom dopisala še en mail..da bo ziher... čeprov če je košara in šp. del ene barve predvidevam da vedo da more bit futmuf glih barve user posted image , ampak,zihr je zihr.

Za popust pa... škoda, da nisem vedla že prej, sicer smo ravno tako plačali vse takoj preko e-banke, ampak nisem pa ekstra spraševala za popust... mi niti ni padlo na pamet... eh, pa vem za drugič :)

naročilo je bilo oddano dobre dva tedna nazaj.. zdej pa morm še mal počakat..... ma me ma, da bi ga že mal "na suh" trenirala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1182
10.3.2010 18:18:09   
Aniiita
Pikapolonica M- hvala za info. Sem potem naročila športni del na ping pong. de in je gospod ful hitro na maile odgovarjal. Naj bi prišel ta teden, vendar bo šele odpremljen naslednji, tako da ga pomoje lahko pričakujem po 20.3.. Tako da zivepo, tudi na košaro boš morala še malo počakati. Vendar jo dobiš zagotovo takoj, ko dobim športni del.
Plačali smo pa z mastercardom. Sem vprašala, čebi šlo tudi po povzetju,pa je rekel da ne.

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
   [Brisano sporočilo]
10.3.2010 18:58:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1184
11.3.2010 16:10:48   
Aniiita
No, ma do konca marca mislim, da bi že mogla bit pri tebi.. razen, če ga ne bodo kaj na veliko biksalli s tem športnim delom, ma upam da ne. user posted image

Izbrala sem mojo najljubšo barvo- vijola user posted image

Sem zadovoljna, ker se letos, ker je kao moderna, ful v njen dobi..moram osvežit garderobo, doklerje še čas..pol je splet ne bo na spregled nikjer.

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
23.3.2010 23:15:39   
Aniiita
Mi smo danes dobili športni del user posted image In mi je tako lepa ta vijola barva, da sem prav ful vesela.Ping pong spletno trgovino lahko tako samo pohvalim.

zivepo- lahko se zmenimo za košaro user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
24.3.2010 7:49:29   
endrina
Ja super. čestitam za novo pridobitev. Kolko časa pa si čakala od naročila do dobave?

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
24.3.2010 12:45:56   
Mariana

Aniiita, tudi sama čakam Mutsyja preko Ping Ponga. Bo nekje v 14 tednu. to je 6 tednov od naročila.
Veseli me user posted image , da si zadovoljna z barvo (jaz sem naročila brown), mi je pa tvoja tudi zelo všeč. Kako so ti dostavili paket in katera hitra pošta?

pozdravčekuser posted image ,
Mariana

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
   [Brisano sporočilo]
24.3.2010 16:25:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mariana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1189
24.3.2010 19:48:59   
Joob
Ojla,
spet jst...sem zadnjič okoli obračala športni del in mi spet nekaj čudno visi vse skupaj...pa je bilo ok ko so mi ga v BC namontirali...zdej pa spet ni fiksen...joooj, pa tut zdi se mi, da tamali tko čudno leži oz sedi notri...splog ga ne morem namontirati da bi lepo sedel...sedi kot pijanček...tam kjer se sedišče in hrbtišče stikata, nam nekaj ne špila...user posted image user posted image user posted image
OTIKA HEEEEELP MEuser posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
24.3.2010 19:51:19   
Joob
Aja, pa še nekaj...ko ga posedim in dam v čist sedeči položaj, tamali sploh ni pod strehico ampak je je streha cca 2 cm za njegovo glavo...user posted image nič jasno...user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
24.3.2010 19:58:24   
Anonimen
Joob ne zamerit, ampak a si ti malo antitalent user posted image  user posted image

Spodaj pod sedežem morata biti tista 2 kavlja ki se držita sedeža obvezno pred in pod tistima dvema črnima prečkama od ogrodja, če je sedež obrnjen v smeri vožnje.
Pa tisto ko je tam na stičišču sedala in hrbtišča čudno, poglej levo in desno od zunaj na sedežu imaš 2 vrtljiva gumba (pritisneš not in zavrtiš) s tem se regulira globina sedežnega dela in če je na small naštiman je v ležečem poločaju mal luknje vmes in sem jaz tja eno zvito pleničko podložila. Kako sem jo namontirala, da ni visela na stran,  sem pa že enkrat pisala tule ... dekco sem zvila v dolg svitek in ji dala sredino pod kolena (med njo in pas med nogami), konce pa ob telesu do ramen in je bila prav lepo fiksna in ni nič lezla sem in tja.

(odgovor članu Joob)
  Neposredna povezava do sporočila: 1192
24.3.2010 19:59:25   
Anonimen
Glede strehce pa n vem kako ti to rata ... res ni največja in smo pri nas to reševali s pepenijem, samo vseno je v popolnoma sedečem položaju glava čisto pod streho.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1193
24.3.2010 21:43:33   
Joob
Sem klicala v BC in zdej pa pravijo, da šp.del ni v stišču fiksen...nič mi ni več jasno...grem v soboto itak v BC pa se bom še dol oglasila, da mi pokažejo kaj je narobe. Ja une dva kavlja pa vem, kako morata biti...Otika, vseno hvala!

In ne...nisem anti...user posted image user posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
25.3.2010 9:04:44   
endrina
Če katero zanima globoka košara barva Team New White - jo bom čez kakšen mesec prodala. Rabljena do sedaj 4 mesece. Zelo zelo lepo ohranjena, kot da je iz trgovine, brez kakršnega koli flekca. Tudi notri je taka kot nova, ker sem na podlogo dala dekico in otrok dejansko na tisti podlogi niti ni direktno ležal. Cena - po dogovoru.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
28.3.2010 7:52:17   
anju
Otika nisi mi povedala, da urban riderja navaden neizkušen smrtnik še z mesta ne more spelat, če je parkiran v vrsto vozičkov za vrsto vozičkov! user posted image sicer mi je prodajalka rekla, da se ga je potrebno navadit. verjetno res, ampak urban rider pri meni odpade. pa sej sem že od kar vozim bicikl, avto navajena "dajat ukaze" na prednje kolo, kolesa. sm prav malo razočaranauser posted image

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
28.3.2010 9:06:57   
SKIRCA
Endrina, mi bi vzeli košaro. Kakšna je cena ? Mi bomo naročili 4 riderlight na pingpongu. Tam je trenutno nova košara 150 evrov - 5%, se pravi 143e. A imate riderja ali sliderja? Lahko me kontaktiraš tudi na mail. tadeja.mrak@gmail.com lp

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
28.3.2010 12:39:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anju

Otika nisi mi povedala, da urban riderja navaden neizkušen smrtnik še z mesta ne more spelat, če je parkiran v vrsto vozičkov za vrsto vozičkov! user posted image sicer mi je prodajalka rekla, da se ga je potrebno navadit. verjetno res, ampak urban rider pri meni odpade. pa sej sem že od kar vozim bicikl, avto navajena "dajat ukaze" na prednje kolo, kolesa. sm prav malo razočaranauser posted image

Ja jaz sem ga tut probala malo peljat po trgovini zadnjič ko sem bila ravno v BC in navajena 4-riderja sem bila čisto razočarana kako slabo je urbanrider vodljiv. Ampak saj sem že parkrat napisala ... potrebno je predviddet za kake terene se voziček rabi in za hud makedam in gozdne poti je definitivno urban boljši.

(odgovor članu anju)
  Neposredna povezava do sporočila: 1198
28.3.2010 15:18:32   
endrina
Košara ki jo ponujam na prodaj je dejansko za 3Riderja, 4Riderja in Urban Riderja. V BC so mi zagotovili da paše na vsa ta podvozja. Cena - 120 €.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
28.3.2010 16:00:05   
skuštrana
Urban rider je zelo vodljiv, samo navadit se ga morašuser posted image Men je takoj poštekal, moj mož me pa še sedaj zeza, da sem kupila voz za katerega moraš najprej vozniško položit user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?