|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički
5.3.2010 9:06:46   
skuštrana
user posted image
Ali ste pred dobavo po cca. 8 tednih od naročila kaj poklicale v BC in so vam dali kakšne info o datumu dobave?

Naročiš in čakaš. In čakaš..in čakaš (vsaj nekatereuser posted image ) No, jaz sem imela srečo, vse kar sem preko njih naročila je šlo relativno hitro, pa tudi tisto karsem naročila v Zg je bilo zelo hitro pri meni. Košaro sem pa itak kar v trgovini vzela, so imeli barvo na zalogi.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Mariana)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
5.3.2010 9:18:50   
boni25
Punce a mi samo lahko drugač razlozite razliko med riderjem pa sliderjem?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
   [Brisano sporočilo]
5.3.2010 9:25:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu boni25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1153
5.3.2010 9:43:35   
boni25
Hm ne vem kako se bom odločila sta mi oba huda,mogoče mi je se pr sliderju to vseč k se da ročaj obračat.Ne vem mogoče bom zdej kupila samo kosaro pol pa spotni del posebi,ker je to kr finančno velik zalogaj.Čeprav ga lahko tud na obroke vzames so mi rekliuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
   [Brisano sporočilo]
5.3.2010 10:20:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu boni25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1155
5.3.2010 10:22:52   
boni25
Ja lahko pa vzames pri njih papirje in jih neses na banko da ti vpisejo zadne tri prilive in mas pol moznost do 24 obrokov.Tko je men prej rekla.

Neposredna povezava do sporočila: 1156
   [Brisano sporočilo]
5.3.2010 10:43:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu boni25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1157
5.3.2010 10:45:45   
endrina
Ja zgleda da jim je od zadnjega naročila, ki je bil dostavljen 15.2. ostala zaloga, morda zaradi odpovedi naročil. Če imaš prilko, si kar nabavi, magari samo ogrodje, pa če ti bo kakšna košara všeč. Športni del pa si itak lahko naročiš kasneje, ko že imaš bebija. Tako si stroške malo porazdeliš, da ne daš kar 700€ v enem kupu ven.

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
5.3.2010 10:49:28   
boni25
Ja sej zato bom vrjetno vzela ogrodej pa kosaro zdej aja pa tisto nakupovalno,ker mi je voziček čudn če nima tiste kosare za v trgovino.No sej bom vidla kako bo.Zdej sm itak na bolniski pa ne morem kej dost okol hodit tko da upam da bom se kej dobila.

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
5.3.2010 11:34:16   
endrina
Kolker vem nakupovalne košare ne moreš namestit na voziček, če je gor globoka košara, ampak samo pri športnem delu. Vsaj tako so povedale punce v prejšnjih prispevkih. Je pa dobro če si jo kupiš če jo slučajno imajo na zalogi, ker je zdaj kar precej časa niso imeli.

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
5.3.2010 12:00:53   
Mariana

zivepo ali si kdaj naročala preko Pingpong oz.ali je katera naročala? Meni nikakor ne uspe oddat naročila. Sem se registrirala in
ko vnesem v košarico naročilo se moram še vpisat, potem pa mi takoj košarico zbriše, kot da ni naročila.

Mogoče veš ti kako?
hvala za pomoč.

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
5.3.2010 12:15:29   
skuštrana
IZVIRNO SPOROČILO: endrina

Kolker vem nakupovalne košare ne moreš namestit na voziček, če je gor globoka košara, ampak samo pri športnem delu. Vsaj tako so povedale punce v prejšnjih prispevkih. Je pa dobro če si jo kupiš če jo slučajno imajo na zalogi, ker je zdaj kar precej časa niso imeli.

Lahko jo namestiš tudi ko je gor košara. user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
   [Brisano sporočilo]
5.3.2010 12:30:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1163
5.3.2010 13:11:22   
BIS30

Hojla, punce!

Vidim, da bo pa mutsyev letos veliko več videti kot pa do sedaj, ko so bili dokaj redki. Midva sva imela res srečo, da sva bila v BC v BTC ravno, ko so dobili robo, pa sva ogrodje in košaro vzela za svojo, naročili smo samo nakupovalno košaro in adapterje. Torbo za previjanje sem naročila črno z vzorcem, ker še ne vem kakšen bomo imeli športni del. Sva pa ravno včeraj doktorirala z zlaganjem vozička - dobila sva pohištvo in ker je bilo potrebno v sobici narediti prostor, sva vzela košaro dol, ogrodje pa nikakor ni šlo skupaj. Potem sem mojemu kazala posnetek na you tube in je videl, da je treba mal butnat in res pa je šlo!!! Sem se že vidla v trgovini, kako reklamiram...

Pa če katera rabi lupinico, so zdaj v BC (vsaj na internetu) res ugodne - 109,00 - celo tiste, ki so drugače 149,00. Midva sva mislila rabljeno kupiti, pa če bi tam dala cca 80,00 + poštnina (15,00) pa že imamo skoraj novo!!!
Dobro, da me je moj umiril kak mesec nazaj, ker sem jo že hotela kupiti!

Je pa res problem pri Mutsyu to naročevanje- posebej so naju opozorili za naročilo športnega dela, da bova pravočasna. Otroček pride maja, tako da nekje avgusta bova naročila športni del...

Res pa ne vem, zakaj jih za v trgovine več ne naročijo - pri nas v Celju še letos nisem videla Mutsya in zato tudi marsikdo ne ve, da ti vozički sploh obstajajo!!!

Lepo pozdravljene!

Neposredna povezava do sporočila: 1164
   [Brisano sporočilo]
5.3.2010 13:20:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu BIS30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1165
5.3.2010 13:30:06   
BIS30
Zivepo, sej veš kake smo - kolikor se poznam, mi itak ne bo gratal do avgusta čakat, ha, ha,ha!!! Midva sva pa dobila za 180 bonov, pa še 30.6. bo obračun, pa bodo spet boni... U nulo!!!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1166
   [Brisano sporočilo]
5.3.2010 14:10:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu BIS30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1167
5.3.2010 14:45:46   
boni25
zivepo kdaj pa bo spet tak vikend ko bodo dajal bone za vsakih 50e, bi kar prov prislouser posted image .Kdaj majo ponavd to?Jest dobivam od baby centra sms,pol bodo zihr obvesčal

Neposredna povezava do sporočila: 1168
   [Brisano sporočilo]
5.3.2010 18:58:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu boni25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1169
5.3.2010 19:34:30   
boni25
O fino,super si tole  dobila.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1170
5.3.2010 20:17:37   
BIS30
Na celoten nakup sva dobila 10% popust v bonih, če pa si njihov član (kar smo menda kar vse), pa se ti na vsake pol leta seštejejo nakupi in potem je od višine odvisno, koliko procentov dobiš v obliki bonov! Tako piše pod ugodnosti članov... Tako da bo ravno super prav prišlo za nakup športnega dela!

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1171
7.3.2010 14:38:21   
anju
mi katera pove razliko med urban in 4riderjem? mi je urban rider neprimerno lepši. ni mi všeč, da so na eni strani kolesa manjšauser posted image
vidim pa da se bolj za 4riderja odločate, zakajuser posted image

(odgovor članu BIS30)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
7.3.2010 14:40:50   
anju
še nekaj: traveller avtosedež se pri nas dobi?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
7.3.2010 14:44:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anju

mi katera pove razliko med urban in 4riderjem? mi je urban rider neprimerno lepši. ni mi všeč, da so na eni strani kolesa manjšauser posted image
vidim pa da se bolj za 4riderja odločate, zakajuser posted image

Poglej si predstavitev na spletni strani Mutsyja pa ti bo takoj jasno kakšne so razlike. Le-te so samo v pogrodju, sedež je pa isti.Urban je bolj za težke terene, 4-rider je pa napol že mestni in je veliko bolj vodljiv.

Treveler lupinica se dobi, samo na testih ni najbolje ocenjena, pa manjša je od MC lupinice, ki tut paše na ogrodje od Mutsy-ja-

(odgovor članu anju)
  Neposredna povezava do sporočila: 1174
7.3.2010 14:51:46   
anju
sem pogledala, pa bi res mogla še poskusit.
testov za to lupinico nisem šla gledat, no se je še daleč... poizvedujem, hvala Otika.

a v BC (Lj, mogoče še kje?) imajo razstavljenih več modelov?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?