|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički
4.3.2010 10:08:39   
Anonimen
nenka7 ... glede naklona poležanega hrbtišča se je men vedno zdelo takole: če misliš v športnem delu že od začetka naprej vozit otroka, potem se mora naklon ABSOLUTNO spustit čisto v vodoravnega ... če imaš pa za prve 4-6 mesece košaro, pa ta minimalni naklon športnega dela sploh ni več problematičen. Ti garantiram, da se je moja tamala v njem počutila ko carica pa sva bili lani poleti več zunaj z vozičkom kot doma in da je z glavico dvignjeno za par stopinj spala zelo komot.
Ja zaenkrat še iščem razlog, da opravičim nakup marele ... mogoče bo bolj priročna za v kak šoping it, ker je vseeno lažja od 4-riderja (samo ne vem, če je tudi bolje vodljiva) ... samo je pa spet res, da pri mareli ni ogrooomne nakupovalne košare, kot jo imam pri 4-riderju ... duš user posted image user posted image

(odgovor članu nenka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1126
4.3.2010 10:21:09   
nenka7
absolutno nebi kupila vozka brez košare, zato se pa tudi meni ne zdi nekaj katastrofalnega to, da bo frocek v športnem delu mičkeno dvignjen, pa se mi res ne zdi da je to nek hud minus... pri vseh plusih, ki jih ta vozek po tvojem pričevanju ima, se sploh ne bom dala motit!
sem pa tudi jaz nakupovalno košaro nabavila zraven, ja, čeprav me je moj postrani gledal, kao da je ne rabim, ampak mislim, da jo vseen rabim, sigurno se bova sprehodila z bejbijem tudi do kake štacune in nič ni potrebno potem v rokah nosit. sem pa likvidirala dežniček, ker ste rekle, da je brez veze in si bom potem kupila tisti senčnik... komej čakam!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
4.3.2010 10:27:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7
sem pa tudi jaz nakupovalno košaro nabavila zraven, ja, čeprav me je moj postrani gledal, kao da je ne rabim, ampak mislim, da jo vseen rabim, sigurno se bova sprehodila z bejbijem tudi do kake štacune in nič ni potrebno potem v rokah nosit. sem pa likvidirala dežniček, ker ste rekle, da je brez veze in si bom potem kupila tisti senčnik... komej čakam!! user posted image

Ja pepenyja ti 110% priporočam!!! Pa nakupovalna košara je res zakon! Problem je, ker je tista ki je že na ogrodju precej plitva in nizko tako da med sprehodom vanjo pade precej kamenčkov in kapljic, če je zunaj mokro ... tako da jaz imam v njej kar skos samo dežno prevleko zloženo in en mini zložljiv dežnik zame ... v tavelki nakupovalni košari pa vse ostalo. Je pa fina, ker se da tako fino snet in nest ... tako da sem jaz previjalno torbo na vozičku zelo zelo malo rabila, ker sem imela vse potrebščine kar v nakupovalni košari, ki sem jo potem s seboj v stanovanje nesla.

(odgovor članu nenka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1128
4.3.2010 13:09:27   
endrina
Ja to z nakupovalno košaro se je tudi pri meni doma zgodilo tako kot sem iz BC pripeljala športni del vozička, pa to nakupovalno košaro, pa me je moj dolgo gledal postrani zakaj zdaj to rabimo. Mislim... Bo že videl ko bomo šli na dopust, kaj vse se bo znašlo v njej, a ne? Pri PP smo vse navesili  gor na ročaje, ki so bili ločeni in ne takšni kot pri Mutsyju ko je ročaj en sam zaokrožen in nanjga res ne moreš nič obesit. No tolko o košari.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
4.3.2010 19:55:20   
little angel

IZVIRNO SPOROČILO: Mariana
Hojla punce,
tudi sama sem včeraj naročila Mutsyja v BC Lj. Dobava v 10-12 tednih, upam, da res, namreč 17.5. je moj PDP.
Zanima me zakaj vas je 4-rider navdušil. Sama sem naročila Sliderja. Mogoče sem kaj spregledala. Ima 4 rider
kaj boljšega? Cena za Sliderja(ogrodje+košara+šp.del.+marela+dežna zašč.+footmuf+adapt.za Maxi Cosi) je cca.720 eur.
Med njima ne vidim kaj dosti razlike, razen v športnem delu in Slider ima možnost pogleda naprej ali nazaj. Toliko vem.
Kolikšna je pa cena za 4-riderja?
Hvala za vaša mnenja in lepo se imejte.
Mariana

jaz imam sliderja in sem zeeeloo zadovoljna. narocila sem ga v baby centru in sem cakala vec kot 5 mesec. potem sem imela dovolj in sem ga narocila preko interneta (Pingpong) in sem ga dobila v 10 dneh!v baby centru pa so mi samo obljubljali da bo drug mesec...user posted image je pa res super vozicek in mi ni niti malo zal da smo se odlocli zanj. sportni del pa je enako naret kot pri quinny in bugabooju. meni je vsec da je sportni del tak narejen. po moje ni to slaba lastnost. ce otrokom ne bi pasalo tak lezat po moje ne bi delali takega sportnega dela. pa kolko jaz vem se da polezat do konca.... pac nogice so malo visje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
4.3.2010 21:09:21   
boni25
http://www.pingpong-online.de/osc/product_info.php?cPath=484_487&products_id=3734
Punce a je tole cena s kosaro al samo ogrodje.Ker se mi zdi neki pocen.

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
4.3.2010 21:12:32   
boni25
No pa se par vprasanj imam.Sej mi je ze otika enkrat povedala pa sm ze pozabila.Se pravi kater model je tak da lahko obračas sportni del al pa ročaj.Pa katerega se najbol splača vzet?Pa ga je varno naročit na teli strani ping pong?

Hvala punce ste ze tok napisale na teji temi da kr ne pridem do konca.
So pa tud men tok hudi teli vozički sam so kr dragi zato zdej gledam če se da kej prsparat.

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
4.3.2010 21:12:55   
Anonimen
Kakor jaz razumem gre samo za ogrodje s športnim delom.

(odgovor članu boni25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1133
4.3.2010 21:14:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: boni25
Sej mi je ze otika enkrat povedala pa sm ze pozabila.Se pravi kater model je tak da lahko obračas sportni del al pa ročaj.Pa katerega se najbol splača vzet?

Ti bom pa šeenkrat ... tisti, ki se mu obrača sedež in ročaj je Slider. Katerega se ti pa najbolj splača vzet? Ja to ej pa od tvojih potreb in prioritet odvisno ... če mene vprašaš 4-riderja user posted image

(odgovor članu boni25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1134
4.3.2010 21:21:04   
boni25
Aha 4- riderja.Če sm zdej prov prebrala na teji spletni strani pride ogordje 280e.Ne vem pa kok pride kosara.Sej sportni del bi pa lahko kasnej dokupila kr v baby centru recimo , a ne?Joj kok je hud voziček resuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
4.3.2010 21:26:35   
Anonimen
za 4-ridera je ogrodje s penastim ročajem 229€ z usnjenim pa 239€ ... za košaro pa ni cene ... je bila pa v BC leto in pol nazaj 150€.

(odgovor članu boni25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1136
4.3.2010 21:31:58   
boni25
Hvala otika bom zdej kr lepo od začetka prebrala kaj vse ste punce napisale.Da se orng pozanimam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 21:48:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu boni25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1138
4.3.2010 21:51:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo
4rider
prvo je link za košaro cena 149€
http://www.pingpong-online.de/osc/product_info.php?cPath=484_485_492&products_id=3718

Ja dddddd user posted image ... mi je ušlo, da ima zavihek accessories 2 strani user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1139
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 21:53:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1140
4.3.2010 22:00:01   
boni25
Zivepo ful hvala za tele podatke.Ja sej glavno mi je da se da vsaj sportni del obračat.Ma sej jest sm smotana veste punce.Doma imam ze voziček baby relax starega skor 2 leti,kupil so mi ga pa moji pri prvi nosečnosti zato pol tud nism nč sama gledala za vozičke ker je blo to darilo.No res da imamo zdej rok pa konc julija sm se pa jest zapičla da bi rada mela voziček s kosaro in prov ta voz mi je fullll dobr.Aja no hotla sm pa povedat to da se pr temu staremu vozičku da obračat ročaj in to mi je blo ful dobr recimo k je pihal sm ga obrnila proti sebi pa je bil zasčiten.Zato zdej gledam vozičke ki imajo to moznost.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
4.3.2010 22:14:21   
PikapolonicaM
Draga Aniiita in ostale,

najprej se opravičujem, da zeloooo zamujam z odgovorom. Rizična nosečnost je pač nepredvidljiva ...

Torej, da spomnim: voziček  MUTSY 4RIDER model 2010 (Active Champagne) sva za najino punčko naročila preko nemške spletne strani www.yatego.com, in sicer vse komplet (podvozje, košaro, športni del, vse možne dodatke), ob tem pa še "JAJČKO" MAXICOSI, prav tako model 2010 (Botanic Luyury), in
MAXI COSI FAMILYFIX BASE za montažo sedeža v avtu.

Vsa komunikacija je potekala preko e-pošte z zelo prijaznim in nadvse ažurnim gospodom Timom Grahmannom (
kontakt@online-cart.de). Najino povpraševanje, priprava ponudbe, izvedba naročila in plačila je stekla v 2 dneh. Na podlagi ponudbe sva vse naročeno plačala 3. februarja. Čakalna doba naj bi bila 3-8 tednov.

No, včeraj je bil 3. marec, torej točno 4 tedne od datuma plačila, in poštar nama je dostavil vse naročeno (razen torbe za na voziček - ta še pride naknadno, v roku 10-12 dni, ker so iz Mutsyja pomotoma poslali torbo v napačni barvi!). In priznati morava, da VSE ŠTIMA!!! user posted image user posted image user posted image Vse stvari so take kot na slikah, tako da sva res zadovoljna in se jih kar ne moreva vsega nagledati ...

Evo, spodaj pa pripenjam še ponudbo za najino naročilo:

ANGEBOT   ARTIKEL     YATEGO.COM   MUTSY KINDERWAGEN 4RIDER SINGLE SPOKE 2010 Yatego-Nr.: CEB7CUPKWD Art-Nr.: 002-Mu-002-1   Gestellauswahl: Next Silver 20,00 EUR Mutsy Sportsitz: Active Champagne 402,90 EUR Mutsy Babywanne: Active Champagne 149,00 EUR Mutsy Regenschutz Sportsitz De Luxe 45,00 EUR Mutsy Regenschutz Babywanne 9,00 EUR Mutsy Wickeltasche: New Style Active Champagne 54,90 EUR Mutsy Sonnenschirm: Active Champagne 35,00 EUR Mutsy Fußsack: Active Champagne 44,90 EUR Mutsy Shopping Bag 35,00 EUR GESAMTBETRAG: 795,67 EUR   Maxi Cosi Cabrio Fix 2010 Botanic Luxury Yatego-Nr.: CFMAKZX27I Art-Nr.: mc-49     149,00 EUR Mutsy Adapter Maxi Cosi 29,00 EUR Maxi Cosi Family Base für Cabriofix Isofix Neu 139,90 EUR   Versandkosten (shipping costs)   25,00 EUR Gesamtpreis 1.138,57 EUR Abzgl. 5% Skonto auf Vorkasse (payment by transfer) 1.081,64 EUR  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
4.3.2010 23:06:13   
PikapolonicaM
Še enkrat malo bolj pregledno podajam ponudbo:

1) MUTSY KINDERWAGEN 4RIDER SINGLE SPOKE 2010 Gestellauswahl: Next Silver 20,00 EUR (z usnjenim ročajem)
Mutsy Sportsitz: Active Champagne 402,90 EUR (to je cena za podvozje + športni del!!!) Mutsy Babywanne: Active Champagne 149,00 EUR Mutsy Regenschutz Sportsitz De Luxe 45,00 EUR Mutsy Regenschutz Babywanne 9,00 EUR Mutsy Wickeltasche: New Style Active Champagne 54,90 EUR Mutsy Sonnenschirm: Active Champagne 35,00 EUR Mutsy Fußsack: Active Champagne 44,90 EUR Mutsy Shopping Bag 35,00 EUR GESAMTBETRAG: 795,67 EUR     2) Maxi Cosi Cabrio Fix 2010 Botanic Luxury 149,00 EUR 3) Mutsy Adapter Maxi Cosi 29,00 EUR 4) Maxi Cosi Family Base für Cabriofix Isofix Neu 139,90 EUR     Versandkosten (shipping costs)   25,00 EUR (poštnina je za vse pošiljke enaka in jo plačaš 1x, četudi paket slučajno prispe v 2 ali več delih) Skupna cena za artikle 1-4: = 1.138,57 EUR   Abzgl. 5% Skonto auf Vorkasse (payment by transfer) - z upoštevanim 5-% popustom je končna cena, ki sva jo plačala: = 1.081,64 EUR
P. S.: Morda v primerjavi s Slovenijo res ni zelo bistvene razlike v ceni (midva sva naredila primerjalni izračun na podlagi podatkov iz Babycentra, ki pa nama je posredoval cene artiklov sezone 2009!!!, ker cen za modele 2010 sploh še niso imeli, in izračunala, da sva (z že všteto poštnino) pri naročilu preko yatego.com privarčevala cca 50-60 EUR. Predvidevava pa, da so modeli 2010 v Sloveniji zdaj nekoliko dražji od lanskih in je razlika v resnici torej še nekoliko višja), zato pa je nama veliko pomenilo, da sva lahko modele 2010 naročila že v začetku leta in da je čakalna doba bistveno krajša kot za naročila v Sloveniji.

(odgovor članu PikapolonicaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
5.3.2010 7:40:44   
skuštrana
Aja no hotla sm pa povedat to da se pr temu staremu vozičku da obračat ročaj in to mi je blo ful dobr recimo k je pihal sm ga obrnila proti sebi pa je bil zasčiten.Zato zdej gledam vozičke ki imajo to moznost.

Pri Mutsyju je to misija nemogoče, ker preden obrneš sedež doktoriraš user posted image Jaz sem tudi imela pri prvem otroku no name voziček, sposojen in je imel možnost da se ročaj obrne, dokler je otrok v vozičku, to je res super zadeva in mi je  kar malo manjkalo to pri mutsyju...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
5.3.2010 8:05:38   
Mariana

Pozdravček,

zanima me kako ste plačale naročilo na Pingpong strani. S kartico ali lahko plačaš preko banke.
Očitno tale stvar s BC jem nekaj šteka, glede na to, da berem, da eni čakajo voziček po 3 in več mesecev.

lp

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
5.3.2010 8:20:55   
endrina
Glej tudi če boš poklicala v King Kros v ZG al pa v XXXLutz v Avstrijo ki imajo tudi prodajo Mutsyjev, ti bodo glede dobave rekle da je 8-10 tednov. V ZG mi je prodajalka povedala, da samo enkrat na mesec naročujejo. Tak da BC ni edini ki ima tak način prodaje. Ne vem pa kako rata tem ponudnikom na internetni prodaji da pošljejo naročilo v tako kratkem času, al imajo zadeve na zalogi al kaj. Ni mi jasno.

(odgovor članu Mariana)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
5.3.2010 8:29:56   
Mariana

Jaz sploh ne bi komplicirala, če mi časovno ne bi šlo po domače"za nohte". Sicer sem ga naročila 1.marca in rečeno je bilo 10-12 tednov.
PDP imam 15 maja, kar bi v najboljšem primeru še šlo. Če bi prej vedela da je taka čakalna doba, bi ga naročila že januarja, pa nisemuser posted image
Ali ste pred dobavo po cca. 8 tednih od naročila kaj poklicale v BC in so vam dali kakšne info o datumu dobave?

LP

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
   [Brisano sporočilo]
5.3.2010 8:33:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu endrina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1148
5.3.2010 8:46:47   
Mariana

Glede plačila preko Pingpong sem si že prebrala na spletni strani, ki jo je poslala živepo.

(odgovor članu Mariana)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
5.3.2010 9:03:55   
boni25
Punce jest sm pa zdele klicala v baby center na rudnik in imajo 4-riderja na zalogiuser posted image .Ogrodje z napihlivimi gumami pa usnen ročaj.Edin barve kosar pa sportni del so samo določene.Pač moram it pogledat pa se odločit.Zdej bo treba sam se dinarčke na kup spravtuser posted image .Aja pride pa ogrodje 290e pa kosara 155e pa sporti del 140e.

(odgovor članu Mariana)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?