Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 12:33:36
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek IZVIRNO SPOROČILO: bcljka aja... sm dubla nek telegram... sm našla obvestilo v nabiralniku ba sm že mojga napadla da kok lepo k mi je telegram poslov (+darilo)... pa je reku da ni on nč poslal... Samo, da ni telegram od komisije nisem ga šla še iskat... tko da možno dons so mogl mojo pošto dobit... mogoče je pa zahvala za opravičilo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 12:48:37
|
|
|
|
pupa*81
|
krtkova ni problema zdej se grem pa nažret kje je pa aglaia pozor, pogrešana !
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 12:52:51
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 kje je pa aglaia pozor, pogrešana ! mogoče je tašča pršla na obisk, pa se je ne more znebit
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 12:54:31
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 kje je pa aglaia pozor, pogrešana ! mogoče je tašča pršla na obisk, pa se je ne more znebit To je bila tudi moja prva asociacija
< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 8.3.2010 12:55:44 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 12:59:52
|
|
|
|
živa
|
Aglaia - ker je bila cel vikend na Štajerskem, menda ni spet jezik stegnila in komu na žulj stopila , pa jo je skupila .
< Sporočilo je popravil živa -- 8.3.2010 13:00:34 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 13:16:00
|
|
|
|
krtkova
|
bcljka- je nekaj vmes prišlo, pa ga bom raje kr sama kupila. Sm našla na netu za 300 eur, kar je 75 ceneje kot v slo. Poštnina do avstrije je 10 eur, fotr ma tam en naslov, v celovcu, tko, da če ne bodo hotl v slo dostavti, bomo šli pa v celovc. po mojem se je pa aglaia v prekmurju tok nažirala z njihovo dobro hrano, da se zdej premaknit do računalnika ne more. a ste slišale kakšno vreme nas čaka v sredo???????? bi šla katera jutri na telovadbo na Fužine?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 13:18:34
|
|
|
|
candy24
|
Pozdravljene, malo bom vpadla v debato. Berem vas redno in vam moram povedat, da se vsak dan zelo smejim vašim zabavnim komentarjem. Res imate smisel za humor! Vpadla pa sem zato, da vam "podarim" nekaj za dan žena. Sicer sem pa že med Julijkami 2010. Drugače sem pa Štajerka, ki živi v Ljubljani. Če želite me lahko dodate na seznam - če sprejemate "priseljenke" (PDP: 3. julij, pričakujemo pa , 2. nosečnost, nič , ) Mlada sem pa 24 let. Fajn bodite!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 13:19:37
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova bi šla katera jutri na telovadbo na Fužine? pust telovadbo na fužinah... pejt z mano, te spet vabm na sproščanje in jazz balet... zakaj pa pol ne vzameš JANE? k ti je bil tok ušeč...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 13:26:06
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka zakaj pa pol ne vzameš JANE? k ti je bil tok ušeč... ker mam košaro in lupinco že doma (drug "dobavitelj") za quinnya. Pa pol sm slišala nekaj negativnih komentarjev za Jane (nekvalitetno, se kr trese, ni tok stabilno). Sej ne trdim, da je zanič voziček, sam zdej sm se za tega odločila.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 13:28:03
|
|
|
|
bcljka
|
aaaaa, razumem no sej zato sva midva voziček kupla pr nam, da ga lahko reklamiram če bi blo treba (upam seveda da ne ) ... zaenkrat se dobr drži... k je že od jauarja na istem mestu
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 14:25:48
|
|
|
|
živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: candy24 če sprejemate "priseljenke" Nikakor, me tukaj smo same avtohtone ljubljanske mestne srajce . Sploh midve z Aglaio .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 14:38:33
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova a ste slišale kakšno vreme nas čaka v sredo???????? Raj ne pomislim na napoved. Dons sm šla samo do pošte in sm mislila, da me bo odpihnilo. Da o tem, s kakšno frizuro sem prišla nazaj, ne govorim. Še napoved: Opozarjajo tudi, da predvsem v sredo lahko pričakujemo močno poslabšane vozne razmere povsod po državi, še posebej pa na Primorskem. "Kdor lahko odloži svojo pot v sredo, bi bilo to zelo primerno" Torej...v sredo smo vsi doma.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 14:41:57
|
|
|
|
anajrim
|
Krtkova in bcljka - jaz pridem jutri na telovadbo, če le ne pride kaj nepredvidljivega vmes!!! lep vetroven dan želim vsem...
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 14:55:53
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim Krtkova in bcljka - jaz pridem jutri na telovadbo, če le ne pride kaj nepredvidljivega vmes!!! lep vetroven dan želim vsem... sej jst ne hodm na telovadbo... mam na faksu obvezno sproščanje in jazzbalet zdej en mesec ob torkih... in vabm še kkšno nosečko zravn da bi blo bolj zabavno... predvsem na jazz
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 14:57:20
|
|
|
|
candy24
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa IZVIRNO SPOROČILO: candy24 če sprejemate "priseljenke" Nikakor, me tukaj smo same avtohtone ljubljanske mestne srajce . Sploh midve z Aglaio . Še dobro... Sem že mislila, da se ne bo nobena oglasila... Šopka pa ni nobena pokomentirala... Vam ni všeč?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 15:14:19
|
|
|
|
Božička09
|
Za seznam: Stara sem 27, to je moja prva nosečnost in bo tudi prvo dete
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 15:32:58
|
|
|
|
pupa*81
|
he he, čaki, od šopka si še sline brišemo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 15:33:13
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: candy24 IZVIRNO SPOROČILO: živa IZVIRNO SPOROČILO: candy24 če sprejemate "priseljenke" Nikakor, me tukaj smo same avtohtone ljubljanske mestne srajce . Sploh midve z Aglaio . Še dobro... Sem že mislila, da se ne bo nobena oglasila... Šopka pa ni nobena pokomentirala... Vam ni všeč? seveda si dobrodošla... a ni samoumevno?! če so ti naše fore smešne glede šopka... šopek je lep, sam tip je pa čudn drgač pa mimgrede... sm ugotovila od koga je telegram!! medtem k me je mož obtoževal da mam skrivnega oboževalca... sm pol poklicala na hitro pošto... in telegram je od tašče!!! torej, njegove mame
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 16:02:57
|
|
|
|
sasa1975
|
Spoštovana NEKA NOČ iskreno se vam opravičujem za neljubi dogodek.... ni bilo namerno je pa zanimivo za ostale,da vidimo kako sledijo snovi...ha ha ja sej tiste,ki me poznajo vedo,da sem blond in sem se zatipkala namenjeno je bilo NAX, lp, VAŠ tiskarski škratek
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 16:29:43
|
|
|
|
marjanaj
|
candy24 jest sem pa gledala v sliko in cakala, če je kaj animirana in če bo šopek pol dol padu pa ni bcljka telegram od tašče? Hehehe... hitr na pošto, da vidiš kaj je poslala danes grem pa najbrž plavat k nosečkam v Atlantis po dolgem času. Sem končno prišla do enega prostega večera Upam, da bom jutri lahko hodila. Nazadnje ko sem malo zabušavala čez novo leto in ko sem šla spet na televadbo v Atlantis, me je tako vse bolelo čist zakrnela
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 16:39:11
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj bcljka telegram od tašče? Hehehe... hitr na pošto, da vidiš kaj je poslala sm bla na poti na pošto in ugotovila da telegram lahko dvigneš sam tm v mestnem logu... tko da sm si kr še eno dostavo naročila... darilo je pa orhideja zdej mi ena že od avgusta uspeva, tko da je pomoje preventivno novo poslala... (ker men namreč vse rože, še kaktus, crknejo v 1 tednu!) uživi na telovadbi... bom misnla nate na kavču skupi s prijateljicami napolitankami
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 17:05:43
|
|
|
|
krtkova
|
candy - prilepi slikco tortic in boš vidla reakcije!!! Drugače si pa absolutno dobrodošla! edino rada bi te opozorila, da imamo ostre jezičke in da nas ne smeš preresno jemati. Si pa vabljena 15. na zgodnjo večerjo ob 17h, lokacija še ni določena, kjer nas boš spoznala še osebno. V južni franciji je že začel padati sneg, ta prihaja k nam!! jaoooooo Danes smo mel na MŠ - fizioterapijo. Namesto mojga dragega, je bila moja draga - marjanaj!! pa še MM in njen, ki je revež cel čas igral igrce na telefonu, ker res ni bla to tema zanj.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 8.3.2010 17:30:40
|
|
|
|
MaliMišek
|
Candy dobrodošla!!! Krtkova ampak res ni bila tema zanga...revež še kar ne pride k seb in se sprošča ob igranju igrc..tokrat na malo večjem zaslonu . IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 IZVIRNO SPOROČILO: krtkova a ste slišale kakšno vreme nas čaka v sredo???????? Raj ne pomislim na napoved. Dons sm šla samo do pošte in sm mislila, da me bo odpihnilo. Da o tem, s kakšno frizuro sem prišla nazaj, ne govorim. Verjetno si zgledala kot da bi se počesala s petardo Torej...v sredo smo vsi doma. sem takoj za!!!
< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 8.3.2010 17:31:53 >
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?