|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
9.3.2010 10:16:46   
petrazg
A pride katera v SUPERNOVO? Sva se s Kasijo zmenili ob 11... 

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 426
9.3.2010 10:17:36   
šivilja
Ja, Petrazg nažalost imaš čisto prav, lahko izpadeš zaradi napačne izbire. Samo jaz nimam kaj za razmišljat.
Mi ja zadnjič bilo povedano, da bo kar dosti mest razpisanih v našem vrtcu, tako da se verjetno nimam kaj za bat. Ta vrtec nima veliko okoliškega prebivsalstva ima pa velik vpis otrok iz občin izvem MOL, tako da imamo vsi iz MOL veliko prednost.
UPAM, drugače pa nimam pojma.

< Sporočilo je popravil šivilja -- 9.3.2010 10:19:19 >

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 427
9.3.2010 10:18:54   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Gresta potem na kosilo?
Bom premislila, mogoče pa .

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 428
9.3.2010 10:20:50   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Gresta potem na kosilo?

Po vsej verjetnosti user posted image ... Itak bomo sigurno do ene 14,30 spet strašile tam....user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 429
9.3.2010 10:26:41   
ajetam*

Gresta potem na kosilo?

Po vsej verjetnosti user posted image ... Itak bomo sigurno do ene 14,30 spet strašile tam....user posted image

Midva ob 11-ih ne moreva, lahko kakšno uro kasneje :)

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 430
9.3.2010 10:28:20   
šivilja
Mene ne bo - se se spomnila, da moram Merc. počakat. Pa H. je nekaj topla. Sem ji merila vročino - ima 37.2. Pa še po oba moram iti danes in mora ona hočeš, nočeš z mano, tako da bova raje doma.
Pa drugič.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 431
9.3.2010 10:32:45   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Ma dej nehi, glavo imam ko balon, cel dan se samo dere. Kdo jo hoče, jaz bom popi*!!!!! user posted image

Kar k meni jo pripelji. Moja spet spi, ponoči je pa harala. Mogoče jo bo pa M. lahko naučila puzat, ker je mi očitno ne znamo user posted image

Petrazg, oprosti, mi je ušlo iz glave, da vas čaka operacija.

K.tja user posted image , pa upam, da je danes, kljub snežnemu viharju (vsaj pri nas), s teboj bolje.

Tanja user posted image  da bo služba tvoja!

Katmat, super za hiško, pa če jo lahko skeširata, se probajta še malo spogajati za ceno, ker je definitivno buyer's market.

IZVIRNO SPOROČILO: eelyy
izgovor da ni mogel nikamer al pa res ni uspel med službo kaj pa vem...user posted image

Paperlapap, če hoče, gre v trafiko in ti vzame eno trač revijo in eno Snickers, pa ti to da in vzame malega za eno uro, da se ti pocrkljaš ob čokoladi in branju. Saj ti ne rabi iti po diamantne uhane. No, pa vidim, da si potem dobila jagode in kremšnito. Se sploh nimaš kaj za pritoževat.

Jaz sem pa včeraj tudi dobila ful lepo presenečenje za dan žena. Kino karte za romantično komedijo Prestopno leto. Sva šla in je bilo ful luštno (kaj ne bi bilo, če sem bila v kinu nazadnje pred kakšnim letom), seveda sta nama punci potem po polnoči dali vetra, ampak vseeno. Sem že pozabila, kako se je fino v kinu v temi držati za roke.

Bi ful prišla, ampak pri nas je snežni metež. Potem, ko sem starejšo dostavila v vrtec, sem komaj prišla po klancu nazaj domov...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 432
9.3.2010 10:33:32   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

moram mojga pohvalit....me je ucer na vecerjo peljal za 8. marecuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

moram mojga pohvalit....me je ucer na vecerjo peljal za 8. marecuser posted image

user posted image user posted image user posted image

moj je prišel prej domov, pa kruh je prinesu user posted image user posted image user posted image to tud šteje user posted image user posted image user posted image

UuuuUuuu priden g. ledeni user posted image user posted image user posted image

Aja ledenka...sem te sanjala danes user posted image  ... smo bli na dopustu in pride en naš kolega s svojim prjatlom in ta pravi, da pol pride pa njegova žena...in si ti pršla user posted image user posted image user posted image

Sem klicala P. Je rekla da če bo kaj kar naj pokličem in pridem, drugače pa ni treba hodit če je Maja bolje. Zdele spančka že celo uro, je ful utrujena... Drugače pa živahna, se igra. Danes je srček.

ma sej se men zdi, da se ti kr neki BZ pritožuješ user posted image user posted image user posted image  a vidiš kako pridnega otroka maš

Joj Šivilja, boga si s temi zobki user posted image user posted image user posted image Pa še nič ne smeš vzet ponoči... Drži se, upam da bo kmal konec.

Maja, kako pa ti kej? (upam da nisem kakega tvojega posta spregledala)

Ja, sem danes po Majinem nasvetu spala napol v sede in je bilo bistveno bolje

user posted image user posted image user posted image  Upam, da čimprej mine. A si kej smrčala user posted image ?

Jst sem bila pri P...imam ogromne bezgavke na vratu, velike pod pazduhami in majhne v dimljih. Sem dala kri še 1x in morm poklicat za izvide okol enih. Z se dere v postelji in noče spat. Ponoči se je 3x zbudila in ni hotla spat user posted image

Grem jo mal pomirit.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 433
9.3.2010 10:44:11   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
Sem klicala P. Je rekla da če bo kaj kar naj pokličem in pridem, drugače pa ni treba hodit če je Maja bolje. Zdele spančka že celo uro, je ful utrujena... Drugače pa živahna, se igra. Danes je srček.

ma sej se men zdi, da se ti kr neki BZ pritožuješ user posted image user posted image user posted image  a vidiš kako pridnega otroka maš

user posted image user posted image user posted image

Jst sem bila pri P...imam ogromne bezgavke na vratu, velike pod pazduhami in majhne v dimljih. Sem dala kri še 1x in morm poklicat za izvide okol enih. Z se dere v postelji in noče spat. Ponoči se je 3x zbudila in ni hotla spat

Grem jo mal pomirit.

Ojoj, upam da ti bodo dali kaj za pomiritev, to mora boletuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 434
9.3.2010 10:49:47   
ajetam*

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Gresta potem na kosilo?

Midva ob 11-ih ne moreva, lahko kakšno uro kasneje :)

Midva sva si premislila, ne bova prišla. Me nič ne vleče ven v tem vremenu.

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 435
9.3.2010 10:49:54   
maja1488
Dudi...kolko si dala za tiste copatke prek FBja?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 436
9.3.2010 10:58:29   
ledenka
resno razmišljam, da greva v SN user posted image

maja user posted image user posted image user posted image a še v sanjah te preganjam user posted image user posted image user posted image pa user posted image user posted image za rezultate!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 437
9.3.2010 11:00:01   
Dudica1

Dudi...kolko si dala za tiste copatke prek FBja?

13€ se mi zdi in ful so lepe in lepo mu stojijo.Zdaj jih čakam še za T.
Zakaj?

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 9.3.2010 11:06:42 >

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 438
9.3.2010 11:10:27   
Dudica1
MAJA sem dala še enkrat gor od copatkov na fb če te bo kaj zanimalo-

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 439
9.3.2010 11:15:07   
ledenka
sem pogledala na termometer in ne greva v SN user posted image nimam avta,do busa pa je le ene10 min peš, pa se mi ne da v tem vetru.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 440
9.3.2010 11:16:30   
Dudica1

sem pogledala na termometer in ne greva v SN user posted image nimam avta,do busa pa je le ene10 min peš, pa se mi ne da v tem vetru.

res je sibirija user posted image ...najboljš bo notr na toplem

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 441
9.3.2010 11:17:39   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

res je sibirija user posted image ...najboljš bo notr na toplem

do trgovine bova šla, delj pa ne user posted image

itak mam popoldan pilates... 2 uri fraj user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 442
9.3.2010 11:21:52   
Dudica1
Jaz pa G kličem že res pol ure in je skoz zasedeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 443
9.3.2010 11:22:48   
Tanja_
ledenka si spregledala moje vprašanje?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 444
9.3.2010 11:25:25   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Aja ledenka- ti imaš highline prevleko na avtosedežu, a ne?A v tej naj se ne bi potili?Ali je potrebno vseeno tisto prevleko kupit?

zdaj pozimi se ne poti, kako pa bo poleti, pa nimam pojma. bom najbrž kupila tudi poletnoprevleko, ampak samo tega se mi ne splača naročat

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 445
9.3.2010 11:26:50   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Aja ledenka- ti imaš highline prevleko na avtosedežu, a ne?A v tej naj se ne bi potili?Ali je potrebno vseeno tisto prevleko kupit?

zdaj pozimi se ne poti, kako pa bo poleti, pa nimam pojma. bom najbrž kupila tudi poletnoprevleko, ampak samo tega se mi ne splača naročat

Thanks!A mi daš še link od trgovine, kjer si ga naročila, lepo prosim?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 446
9.3.2010 11:38:38   
KatMat
ajmo....ne morem se odlocit...dejte mi pomagat z glasovanjem

torta 1

user posted image

torta2

user posted image

torta3

user posted image

torta4

user posted image

torta 5

user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 447
9.3.2010 11:43:00   
Dudica1
kati če je to za očeta in če bi delala take kot na sliki (barve) bi jaz 1 ali 4 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 448
9.3.2010 11:44:04   
mama11
Torti 1 in 3 mi izgledata "poročni". Torta 5 mi ni za moškega. Od tort 2 in 4, mi pa definitivno bolj potegne slednja. A boš sama delala?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 449
9.3.2010 11:44:10   
Dudica1
ma jaz sem za 1 user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......