portorož
|
Ola damice moje *Star* , ne se sekirat, saj tak vse vemo, da več kot uživat , noge držat u luft, pazit na zdravo prehrano+gibanje itak ne moremo... Ko bo štorklja zagledala naš naslov, bo itak prišla.... Ja, to je še starinski način prinašanja "pošte", zato pa čakamo vse ko žute... Jaz predlagam, da se složno zberemo in tega rdečega pošljemo na dooooolg (seveda 9mesečni) dopust. Naj gre gnjavit in težit tistim, ki jo čakajo.... Šment, pa takšna nesrmanost , da nas gnjavi.... Eh, moram vas malo nasmejati, da bomo lažje šle čez to čakanje, ki nam živčke pošteno matra . Vidiš, phelps, sem ti rekla, da bo moja podzavest takoj zagrabila , me že napeljuje na "čudne misli"... (ja, ta slabost mi je neka smešna, pa prsa so sakramentsko boleča, špika me...., zdrava pamet mi jasno kaže, da je to ovulacija z velikim O..., a prvič smo tudi takoj na začetku ciklusa pikico in zdaj...), jap- katastrofa sem, a je lažje, ko vas berem tukaj in vidim, da nisem sama v tem šmornu, ko hormončki norijo in te lastna podzavest mota okoli tvojega prsta.... Same "čudne" smo tukaj..., a vse z tako iskreno in veliko željo po . Kje pa ste zasledile te kitajske karte za izračun spola? No, da se še jaz malo poigram s tem . Moj itak pravi, da sem z Lune priletela in vmes malo Venero oplazila.... Punce, pridne bodite vem ja, same frise vam kažem
|