|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
26.2.2010 18:26:46   
Pikab84
Phelps ti čestitam še tukejuser posted image user posted image user posted image ...sem res vesela zate!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 751
26.2.2010 18:28:52   
phelps
Hvala user posted image

Jaz kar še jočem, upam, da tale user posted image ne izgine (me je začelo skrbeti)... Vrtinec občutkov user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 752
26.2.2010 18:33:51   
Pikab84
Ne phelps ne bo izginuuser posted image ...verjemi...jaz sem tudi delala test 4 dni prej in se je pokazala res rahla črtica, kateri sprva tudi jaz nisem verjela. Misli pozitivno in bo!

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 753
26.2.2010 18:37:14   
Klemy82
user posted image ooooooo, kako lepo je tole prebrat, Phelps.  Super!!!

Jst.

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 754
26.2.2010 18:46:58   
phelps
Hvala obema!

Vem, da ne bo izginila. In preprosto vem, da sem postala srečka user posted image user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 755
26.2.2010 20:42:32   
ribica77
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super phelpsuser posted image joj kolk fino user posted image
jest sem tudi vesela zate user posted image
upam, da se ti kmalu pridružimo...
Uživajta ob veseli novici! Izpit boš pa že nekako...

Vsem pa lep vikend!!!

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 756
27.2.2010 10:49:43   
portorož
PHELPS-KAJ JAZ TO VIDIM????

user posted image ?????

JUPIIIIIIII! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO, ČESTITAM!!!!

Zdaj pa se oring stisni k svojemu in uživajta oba v trenutkih user posted image !

Me ostale, pa vadimo user posted image še naprej user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image lep vikend vsem!

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 757
27.2.2010 11:24:27   
nadinne
Živjo.

Pa se vam pridružuje še ena nova, ki si želo žimprej postati srečka user posted image . Vsake toliko spremljam tale forum in sedaj ne morem več da se vam ne bi pridružila...lepo je kdaj poklepetati o teh stvareh in držati fige da nam uspe user posted image Z dragim delava na tem od novembra, po tem ko sem oktobra nehala s KT. Na srečo imam zaenkrat redne m, kar v moji preteklosti nikoli ni bilo, da ne omenjam PCOja. ampak zaenkrat še nisva bila uspešna. Prejšnji mesec mi je m zamudila 5 dni in me je pa že skoraj "prestrašila" da nama je uspelo...test je bil negativen in potem isti dan pride tečka. tako da se trudimo nov krog in upam da je čez 14 dni tokrat res ne bo. Medtem pa z dragim redno user posted image user posted image Imam pa eno vprašanje: ali ima katera od vas kdaj zelo občutljive bradavičke? Jaz jih imam sedaj že 4 dni in je kar neprijetno...ponavadi me bolijo prsi, tokrat pa ne. A je mogoče to lahko znak ovulacije? Sem namreč ravno nekje na sredini ciklusa. Moj komaj čaka da me nehajo boleti, ker mu ne pustim da se jih dotika user posted image

Phelps tebi pa ČESTITKE in lepo user posted image ti želim. Upam da se ti kmalu pridružimo. Če je še katera user posted image ji želim enaki...nisem prebrala vseh postov user posted image

Lep vikend vsemuser posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 758
27.2.2010 14:53:47   
phelps
Pupe, hvala še enkrat! Vas pridem še kaj pogledat! user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 759
28.2.2010 8:58:57   
phelps
Dobro jutro!

Danes sem naredila še test CB in je tak lep močan +user posted image , saj sta bili že v petek na FS dokaj močni, ampak si kar nisem upala priznati user posted image Nejeverni Tomažek

Torej se vidimo v novembru, kajne? Do takrat pa veselouser posted image in bodite pridne! Jaz vas čakam in pričakujem med novembrkami user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 28.2.2010 8:59:35 >

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 760
28.2.2010 9:48:54   
ribica77
Hej phelps, še enkrat čestitkeuser posted image user posted image user posted image
super! Upam, da se ti čim prej pridružimo. Jaz naj bi danes dobila user posted image . Upam, da je ne bo user posted image . Če je ne bo, jutri naredim test...

Nadinne, dobrodošla med nami. Midva tudi od novembra delava na user posted image . Kar se tiče ovulacije, jaz čutim samo jajčnike in dobim mozoljčke kak dan prej. Drugega zaenkrat nisem opazila. Mogoče katera druga kaj ve?

Lep vikend še naprej vsem skupaj!

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 761
28.2.2010 17:51:08   
coris
PHELPS....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a jaz tole prav berem user posted image jupiiiiiii
user posted image dela svoje user posted image

kok sm vesela zate user posted image bravo, bravo, bravo user posted image jupiiiiii

prosim zaupaj nam kaj je bilo tokrat drugače od vseh ostalih znakov ki si jih imela ponavadi user posted image

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 762
28.2.2010 18:33:10   
luna_25
phelps....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....joj kako sem vesela da ti je uspelo....sem upala da se boš pridružila oktobrkam, no sej pa mogoče jaz še padem v novembrčke, ker imam na koncu oktobra rok...pa bomo spet skupaj podoživljale občutke.
Še enkrat čestitke pa lepo user posted image  ti želim.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 763
1.3.2010 6:24:26   
Natalija28
phelps - zelo sem vesela te novičke. čestitam ti iz srca. zaj se nam pa kar pridruži med srečke nosečke. user posted image  

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 764
1.3.2010 6:56:58   
ribica77
Hej punce,

mene je včeraj doletela user posted image , točno po urniku. Nisem bila najbolj srečna... Ampak glavo pokonci, gremo v naslednji krog. Upam, da najdeva čim več primernih trenutkov za user posted image in da bo tokrat končno uspe.

Lep dan želim! 

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 765
1.3.2010 8:26:28   
portorož
Hali halo damice!

Ribica77, razumem te user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jaz sem tudi bila razočarana (spet).
Gremo pogumno dalje user posted image user posted image user posted image user posted image . Poglej našo phelps in vse ostale, ki jim je uspelo user posted image .

Dajmo punce, user posted image na obraz, eno dobro user posted image (brezkofeinsko) in košček user posted image , potem pa v napad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, phelps, povej nam iz prve roke, kakšni so bili znaki in kaj je bilo drugače (ha ha, da bo moja podzavest spet imela delo čez kakšnih 20 dni) user posted image

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 766
1.3.2010 8:56:00   
ribica77
Joj portorož, sem se začela kar smejat user posted image  Lušna si, full in imaš prav user posted image

Komaj čakam, da lahko spet začneva user posted image user posted image user posted image

Ajde pupe, sem full vesela, da vas imam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 767
1.3.2010 10:24:26   
*Star*
Phelps - se pripravljam na izpit, pa saj vsi vemo, kako je to, ko se moraš učit pa ti vse drugo po glavi hodi... in se čez nekaj časa spomnim nate, seveda pogledat če se kaj dogaja - in glej, resssss, sem prav domnevala, čestitke, fuuullll sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image
Čestitke še z moje strani!!!!!!!!!!!
Upam, da se ti pridružim med novembrkami in ostale tudi!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

< Sporočilo je popravil *Star* -- 1.3.2010 10:25:07 >

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 768
1.3.2010 11:56:44   
phelps
Oooo, pupe, ful ste me razveselile s posti user posted image Jaz sem se že čisto razpisala med novembrkami 2010user posted image . No, glede tega naj povem samo, da imam rahle težave s hormoni (brezvezne stvari se me dotaknejo, sicer sem pa ok). Je pa kar drugačen oblutek. Se sprašujem, kje je tista pozitivna, stara jaz, se kar nekaj obremenjujem, čeprav čutim, da je vse tako kot mora biti.

Glede znakov... Hmm. Sedaj ko gledam za nazaj: takoj po ovulaciji so se mi ful hitro začeli mastiti lasje, pila sem nenormalno in še sedaj (moj se zafrkava, da mi bo kupil cisterno in jo postavil v najin flat). Potem so bila tista zvijanja v trebuhu in v petek so se začela špikanja, ki jih danes ni več. Mi pa totalno smrdi moja pisarna user posted image To je na hitr to user posted image

Sedaj pa šibam na malico, držim pesti za vse vas in vas tako kot sem že rekla pričakujem med novembrkami. Prav z vami mi je najslajše in najbolje deliti občutke, ker se že poznamo in ker smo vse prvič v tem! user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 769
1.3.2010 14:17:45   
Monstera
Joj phelps uvauvuavuavuava!!! Vse čestitke punca pa to je res krasno! Prišla sem se malo javit, res malo pridem na tale forum.. Amapk kaj takega pa res nisem pričakovala. Čestitke!!!
No, midva sva pa imela spermiogram, izgleda da je ok, noben nama ni še nič razložil, sem pa šla z njim na HSG, tam niso nič rekli. HSG je tako za mano, izkušnjo sem opisala v temi HSG. Sedaj do konca cikusa ne smeva zanosit, tako da si bova malo odpočila hehe :D Sem pa naročena nekje v sredini marca h G z vsemi rezultati preiskav, pa bomo videli, kaj bodo porekli. Nekaj bi že mogli narest :S Računam na klomifen in res imam občutek, da bo pomagal.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 770
1.3.2010 14:50:12   
coris
hehehe punce sem rekla da še tole z vami delim...

saj veste kako je ko vse nestrpne iščemo vse možne znake nosečnosti in popolnoma ista sm jaz.....pravijo da znajo prsa kar boleti ko si noseč in seveda se redno in vsak dan bolj temeljito pregledujem če imam kake bolečine v prsih user posted image tako da nič čudnega, da me sedaj cela prsa bolijo ko hudičuser posted image če pa ni znakov si jih pa same pričaramo user posted image no mal heca , v katerem je pa pri meni dosti resnice user posted image en lep dan vam želimuser posted image

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 771
1.3.2010 14:55:49   
MiniMe85
phelps - user posted image  ZAKON PHELPS!!!! user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE !!! user posted image user posted image user posted image

Monstera - tebi pa želim čimveč lepih novic s strani ginekologa in pa čimprejšnjo zanositev !!! user posted image user posted image user posted image
Zaslužiš si vse naj !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 772
1.3.2010 15:05:55   
phelps
Coris, se kar strinjam s tabo. Nočem bit vsa pametna, sedaj ko sem zagledala svoj +, ampak glede znakov postane noro šele potem, ko boste user posted image . Zato je bolje lepo misli speljat kam drugam in čim bolj normalno živeti naprej.

Ooooo, Monstera, kam si nam pa ti izginila? Zelo vesela, da si prišla nazaj, veš, sem te kar malo pogrešala user posted image

(odgovor članu MiniMe85)
Neposredna povezava do sporočila: 773
1.3.2010 16:26:47   
Monstera
Ohojoj punce hvala, sem mislila, da ste me že pozabile hehe. Ja tolk ste klepetale, da sploh nisem mogla sledit pa sem se malo potuhnila :D

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 774
3.3.2010 12:58:26   
Shilou
Živjo.

Sem nova tukaj in se še mickeno lovim tukaj. Stara sem 24 let in z dragim si oba želiva otroka. Zdaj v prvi rundi nava ni ratalo. Moram povedati, da sem bila zelo razočarana in žalostna. Vidim, da je nekaterim uspelo- iskrene čestitke. Čim bolje se čuvajte in veliko se pogovarjajte s trebuščkom in seveda božajte dosti.

Sama bom v kratkem postala teta. Sprva sem bila dokaj ljubosumna na svakinjo. Sedaj že komaj čakam, da bomo lahko cartali štručko. Morda me nekatere ne boste razumele in vam ne bo jasno, kako je lahko nekdo  na nekoga ljubosumen, če je noseč. Moram povedati, da v bistvu si otroka želim že dolgo, a sem to skrivala v sebi. Enostavno nisem si znala predstavljati kako lahko nudiš pri mojih letih otroku vse kar rabi. Prihajam namreč iz družine, kjer nenehno poslušam od očeta, da otroka ne moreš imeti dokler mu ne moreš nuditi vsega, oba  s partnerjem morata biti zaposlena in povrh moraš imeti prihranke,...  Sama sem v zvezi 8let. S partnerjem se zelo usklajujeva, skratka srečna sva in čutiva, da je čas za otroka.  Punce lep preostanek dneva vam želim. Tukaj pri nas je tako lepi sonček danes,.. user posted image

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.