Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 9:45:28
|
|
|
|
tejalea
|
čESTIKTE, Lana. Se vidi, da ste pohiteli . Bolje tako, kot pa na uro. Uživajte, pri nas spet sneži!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 9:53:51
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: bit Lana ja čestitke za vajino krasno Živo. ..si se pa resno bala biti tešča v Po . Hihi . Mimogrede, a je katera že kaj razmišljala, katero P bi kazalo izbrati? mi bomo kar v Ljubljani imam 5 min z avtom do porodnišnice s parkiranjem
< Sporočilo je popravil bit -- 9.3.2010 9:54:41 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 10:07:41
|
|
|
|
zup2
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Mimogrede, a je katera že kaj razmišljala, katero P bi kazalo izbrati? Jaz grem tudi kar v Ljubljano, čeprav je naša pupa iz Postojne
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 10:15:02
|
|
|
|
7lina7
|
jutro punce!! sam ,da vam javim - otroci po naročilu so zakon!! ...spi in papca pa kako pleničko vmes zamaže ... tak ,kot smo naročili!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 10:16:14
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 jutro punce!! sam ,da vam javim - otroci po naročilu so zakon!! ...spi in papca pa kako pleničko vmes zamaže ... tak ,kot smo naročili!! ja najboljše od najboljšega skupaj scomprajo... lepo se cartajte in čestitke še iz moje strani
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 10:35:25
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Mimogrede, a je katera že kaj razmišljala, katero P bi kazalo izbrati? Jaz grem tudi kar v Ljubljano, čeprav je naša pupa iz Postojne Bit in Zupika, pa sta kontemplirali tudi o kateri drugi P? Mi smo tudi mislili v Lj, pa sem malo posrfala in je cel kup horor zgodbic - ignoriranje porodnega načrta, AE če ravno utegnejo, neazdostna oskrba s štofom (beri: brisačke, vložki ipd.)... o zaskrbljujoče nehigieničnih sanitarijah pa raje niti ne bi.... Ampak ja, tole je samo s forumov, ni ravno iz prve roke info...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 10:36:51
|
|
|
|
S*
|
Lana iskrene čestitke!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 10:38:27
|
|
|
|
Urshy78
|
Lana, iskrene čestitke
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 10:43:53
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: zup2 IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Mimogrede, a je katera že kaj razmišljala, katero P bi kazalo izbrati? Jaz grem tudi kar v Ljubljano, čeprav je naša pupa iz Postojne Bit in Zupika, pa sta kontemplirali tudi o kateri drugi P? Mi smo tudi mislili v Lj, pa sem malo posrfala in je cel kup horor zgodbic - ignoriranje porodnega načrta, AE če ravno utegnejo, neazdostna oskrba s štofom (beri: brisačke, vložki ipd.)... o zaskrbljujoče nehigieničnih sanitarijah pa raje niti ne bi.... Ampak ja, tole je samo s forumov, ni ravno iz prve roke info... Biba.... pri meni je tako da imam zmanjšano delovanje ledvic...sama bi raje rodila v Postojni so bolj človeški in prisluhnejo nosečkam. tudi otroka ti odpeljejo čez noč, kar sama mislim da je v prvih dneh doborodošlo da se spočiješ. Glede na to da se zna zgoditi da bom morala roditi prej.... mislim da je LJ bolje opremljena zame in za otroka. Glede zgodbic pa škoda besed in branja forumov...tudi v Postojni, Kranju, Jesenicah, Izoli so zgodbice in ZGODBE. Preveč branja slabih izkušenj drugih nas samo napsihira.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 10:45:20
|
|
|
|
Reby
|
bibon - iz tega razloga sem šla jaz v CE rodit, čeprav sem v LJ. No, pa drugače sem Celjanka in v P je osebje enkratno, jedilnik - zbiraš lahko med 3 meniji in hrana je res super, vsega je dovolj, še za domov sem dobila vložke, hlačke, hladilno mazilo, Ribodermin in mazilo za bradavice
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 10:46:50
|
|
|
|
Reby
|
bit - tudi v CE so mi prvo noč odpeljali otročka za 5 ur, je pa problem, ker ga moja cimra ni hotla dat - je bla poglavje zase in tako seveda nč nisem spala
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 10:52:01
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Biba.... pri meni je tako da imam zmanjšano delovanje ledvic...sama bi raje rodila v Postojni so bolj človeški in prisluhnejo nosečkam. tudi otroka ti odpeljejo čez noč, kar sama mislim da je v prvih dneh doborodošlo da se spočiješ. Glede na to da se zna zgoditi da bom morala roditi prej.... mislim da je LJ bolje opremljena zame in za otroka. Glede zgodbic pa škoda besed in branja forumov...tudi v Postojni, Kranju, Jesenicah, Izoli so zgodbice in ZGODBE. Preveč branja slabih izkušenj drugih nas samo napsihira. Tole bo pa kar držalo . Mah ja, saj pravim, meni tudi ni padlo na pamet, da bi se šla vozkat po Sloveniji....ampak zdaj mi je pa res malo dojadilo tole z Lj. - moja godba je sicer trapasta, da ne moreš verjeti, ampak nima smisla ponavljat, ti pa okrni zaupanje v sam sistem In, ekola, zdaj razmišljamo o alternativah.... Postojna se tudi meni sliši fajn. EA očitno ni problem, pa še (opa!) koncept "sobivanja partnerja" imajo (kar me je, razumljivo, očaralo). Aja, pa nimajo MŠ, ampak "Šolo za straše" (saj vem, malenkostna nomenklatura, ampak kaže pa na drugačen pristop, ni res?). Aha, pa v okviru te imajo tudi ogled P, kar se mi zdi tudi fajn - po sistemu čim-manj-neznak, tem-manj-stresa... Ah, kaj pa vem, bi bila pa vesela še kakšnega razmisleka.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 10:54:43
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby bibon - iz tega razloga sem šla jaz v CE rodit, čeprav sem v LJ. No, pa drugače sem Celjanka in v P je osebje enkratno, jedilnik - zbiraš lahko med 3 meniji in hrana je res super, vsega je dovolj, še za domov sem dobila vložke, hlačke, hladilno mazilo, Ribodermin in mazilo za bradavice Aha, glej-no-glej, o CE pa še nisem razmišljala.... se grem malo podučit... Samo na hitro: kako je z EA in "sobivanjem partnerja"?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 11:08:34
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: Reby bibon - iz tega razloga sem šla jaz v CE rodit, čeprav sem v LJ. No, pa drugače sem Celjanka in v P je osebje enkratno, jedilnik - zbiraš lahko med 3 meniji in hrana je res super, vsega je dovolj, še za domov sem dobila vložke, hlačke, hladilno mazilo, Ribodermin in mazilo za bradavice Aha, glej-no-glej, o CE pa še nisem razmišljala.... se grem malo podučit... Samo na hitro: kako je z EA in "sobivanjem partnerja"? Za EA se mi zdi, da se moraš vnaprej dogovoriti. Sobivanje partnerja pa nimam pojma - po mojem lahko, če imaš nadstandardno sobo. Jaz sem jo hotela, pa so bile vse zasedene. Po mojem je včasih kr fajn, da si sama v sobi, se lahko vsaj spočiješ, naspiš in prilagodiš samo sebi in svojemu pikecu.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 11:10:47
|
|
|
|
bit
|
Biba.. v Postojni sem bila na Laparo in AC in moram povedat da so sestre zelo prijazne. Mene je bolj strah tega, kaj če .....sej vem da kompliciram....samo me gloda črv...kaj če se zakomplicira...potem te deportirajo v LJ. Koliko časa s tem izgubijo..? Ali imajo dovolj znanja glede mojih ledvic....ali imajo dovolj inkubatorjev? In sem spet na začetku.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 11:15:04
|
|
|
|
zup2
|
Biba jaz imam največ zaupanja v Ljubljansko porodnišnico. Bog-ne-daj da se kaj zakomplicira, ampak tukaj so vsi strokovnjaki in lahko nudijo takojšnjo pomoč. Včeraj je bil moj dragi na hitrem tečaju za bodoče očke in so mu razložili, da lahko (ko se porod začne) pokličeš v P, če je anasteziolog za EA na voljo in se takrat odločiš ali k njim ali kam drugam. Da imajo pa res pomanjkanje le-teh. Moram pa priznat, da me zaenkrat poroda ni čisto nič strah, zato o EA še nič ne razmišljam. So pa zgodbice takšne in drugačne, in v vsaki P imajo svoje pluse in minuse.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 11:28:59
|
|
|
|
gasilka
|
Lana Čestitke
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 13:29:32
|
|
|
|
biba007
|
Bitika, tole pa čisto razumem. Jasno, da ne gre komplicirat še z vožnjo. Zupek, mi je všeč tak junaški pristop. Rebika, CE se pa res sliši fino, smo ga uvrstili na krajši seznamčič potencialnih opcij. Bom šla pa resno prečekirat še PO. Aha, pa Fargijin lepi-lepi buši me je spomnil, da bi lahko našega tudi še malce ovekovečili. 31t2d.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 13:31:37
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Bibon............. sem brez besed.. lep trebušček....lepa slikca
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 13:36:59
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Bibon............. sem brez besed.. lep trebušček....lepa slikca Ooooooooo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 13:49:17
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: bit Bibon............. sem brez besed.. lep trebušček....lepa slikca Ooooooooo kdo je avtor slike....tvoj možek meni je ČB tehnika zakon
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 13:50:01
|
|
|
|
lučka 25
|
biba, jaz sem rodila v KR, ker sploh nisem kaj drugega razmišljala, ker sem itak doma čez cesto in jo vsak dan gledam. Je p tako, povsod so lepe in slabe zgodbice. To je odvisno tudi od tega, kakšne oči imaš ti, kakšne zahteve,...ker ljudje smo si različni. Enim se neka stvar ne zdi pomembna. drugim pa to pomeni vse,...zato pa toliko zgodbic. Je pa tako, da v KR to otroka prvo noč odpeljejo, da se lepo spočiješ. Naslednjo noč je kot želiš, zadnjo noč pa ga moraš imeti pri sebi. Jaz sem 2 noč tudi Nežo imela pri njih, ampak ne zaradi sebe. Sem mela v sobi cimro, ki je ravno tisti dan rodila, so bile pri malem težave in je bil na cevkah, pa ji nisem hotla otežit vsega skupaj. Ker naša se ni hotla dojit, pa jokala je.... Da te je pa strah je pa za mene normalno. Je bilo mene tudi, ampak zapomni si le to, da zaupaj babci, jo poslušaj, pozabi večino kar povedo v MŠ, prepusti se babci, ker ma vsaka svoj ritem. Na, zdaj e pa pri nas kot v New Yuorku. Same sirene. 2 rešilca, 3 gasilci, 2 polcaja,.....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 14:03:47
|
|
|
|
zup2
|
Oooo Bibon kašen lep trebušček! Si prav lepa
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 14:08:53
|
|
|
|
biba007
|
Hvala, hvala, se naš malček klanja in vam pošilja eno prav ljubečo brciko . In ja, avtor je možek (ker se iz načelnih razlogov ne šetam nagi-nagi okrog neznancev ). Lučka, hvala. Jah, saj če bi jaz z balkona videla P, se najbrž tudi ne bi ravno na veliko ukvarjala s selekcijo Ampak tole pa moram deliti z vami. Zjutraj sem poslala par vprašanj v PO. V zvezi s pripravo na porod. In piše, da ti odgovorijo v cca 14 dneh. No, pa so mi že . S pripisom "Lepo Vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z Vami." Oooooooooo, pa če tole ni a sign
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 14:10:11
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 tole je pa buši nad bušiji, fenomenalna slika, sploh je tale ČB tehnika super
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.