|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
9.3.2010 9:45:28   
tejalea
čESTIKTE, Lana. Se vidi, da ste pohiteli user posted image . Bolje tako, kot pa na uro. user posted image
Uživajte, pri nas spet sneži!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
9.3.2010 9:53:51   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: bit

Lana ja čestitke za vajino krasno Živo.user posted image ..si se pa resno bala biti tešča v Pouser posted image .

Hihiuser posted image user posted image user posted image .

Mimogrede, a je katera že kaj razmišljala, katero P bi kazalo izbrati?

mi bomo kar v Ljubljani imam 5 min z avtom do porodnišniceuser posted image s parkiranjem

< Sporočilo je popravil bit -- 9.3.2010 9:54:41 >

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
9.3.2010 10:07:41   
zup2

Jaz grem tudi kar v Ljubljano, čeprav je naša pupa iz Postojne user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
9.3.2010 10:15:02   
7lina7
jutro punce!!

sam ,da vam javim - otroci po naročilu so zakon!! ...spi in papca pa kako pleničko vmes zamaže ... tak ,kot smo naročili!! user posted image user posted image user posted image

Lin@

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
9.3.2010 10:16:14   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

jutro punce!!

sam ,da vam javim - otroci po naročilu so zakon!! ...spi in papca pa kako pleničko vmes zamaže ... tak ,kot smo naročili!! user posted image user posted image user posted image

ja najboljše od najboljšega skupaj scomprajo...

lepo se cartajte in čestitke še iz moje straniuser posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
9.3.2010 10:35:25   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Jaz grem tudi kar v Ljubljano, čeprav je naša pupa iz Postojne user posted image

Bit in Zupika, pa sta kontemplirali tudi o kateri drugi P? Mi smo tudi mislili v Lj, pa sem malo posrfala in je cel kup horor zgodbic - ignoriranje porodnega načrta, AE če ravno utegnejo, neazdostna oskrba s štofom (beri: brisačke, vložki ipd.)... o zaskrbljujoče nehigieničnih sanitarijah pa raje niti ne bi.... Ampak ja, tole je samo s forumov, ni ravno iz prve roke info...

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
9.3.2010 10:36:51   
S*
Lana iskrene čestitke!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
9.3.2010 10:38:27   
Urshy78
Lana, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
9.3.2010 10:43:53   
bit

IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Bit in Zupika, pa sta kontemplirali tudi o kateri drugi P? Mi smo tudi mislili v Lj, pa sem malo posrfala in je cel kup horor zgodbic - ignoriranje porodnega načrta, AE če ravno utegnejo, neazdostna oskrba s štofom (beri: brisačke, vložki ipd.)... o zaskrbljujoče nehigieničnih sanitarijah pa raje niti ne bi.... Ampak ja, tole je samo s forumov, ni ravno iz prve roke info...

Biba.... pri meni je tako da imam zmanjšano delovanje ledvic...sama bi raje rodila v Postojni so bolj človeški in prisluhnejo nosečkam. tudi otroka ti odpeljejo čez noč, kar sama mislim da je v prvih dneh doborodošlo da se spočiješ. Glede na to da se zna zgoditi da bom morala roditi prej.... mislim da je LJ bolje opremljena zame in za otroka.
Glede zgodbic pa škoda besed in branja forumov...tudi v Postojni, Kranju, Jesenicah, Izoli so zgodbice in ZGODBE. Preveč branja slabih izkušenj drugih nas samo napsihira.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
9.3.2010 10:45:20   
Reby
bibon - iz tega razloga sem šla jaz v CE rodit, čeprav sem v LJ. No, pa drugače sem Celjanka in v P je osebje enkratno, jedilnik - zbiraš lahko med 3 meniji in hrana je res super, vsega je dovolj, še za domov sem dobila vložke, hlačke, hladilno mazilo, Ribodermin in mazilo za bradavice user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
9.3.2010 10:46:50   
Reby
bit - tudi v CE so mi prvo noč odpeljali otročka za 5 ur, je pa problem, ker ga moja cimra ni hotla dat user posted image - je bla poglavje zase in tako seveda nč nisem spala user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
9.3.2010 10:52:01   
biba007

Biba.... pri meni je tako da imam zmanjšano delovanje ledvic...sama bi raje rodila v Postojni so bolj človeški in prisluhnejo nosečkam. tudi otroka ti odpeljejo čez noč, kar sama mislim da je v prvih dneh doborodošlo da se spočiješ. Glede na to da se zna zgoditi da bom morala roditi prej.... mislim da je LJ bolje opremljena zame in za otroka.
Glede zgodbic pa škoda besed in branja forumov...tudi v Postojni, Kranju, Jesenicah, Izoli so zgodbice in ZGODBE. Preveč branja slabih izkušenj drugih nas samo napsihira.

Tole bo pa kar držalouser posted image . Mah ja, saj pravim, meni tudi ni padlo na pamet, da bi se šla vozkat po Sloveniji....ampak zdaj mi je pa res malo dojadilo tole z Lj. - moja godba je sicer trapasta, da ne moreš verjeti, ampak nima smisla ponavljat, ti pa okrni zaupanje v sam sistemuser posted image

In, ekola, zdaj razmišljamo o alternativah.... Postojna se tudi meni sliši fajn. EA očitno ni problem, pa še (opa!) koncept "sobivanja partnerja" imajo (kar me je, razumljivo, očaralo). Aja, pa nimajo MŠ, ampak "Šolo za straše" (saj vem, malenkostna nomenklatura, ampak kaže pa na drugačen pristop, ni res?). Aha, pa v okviru te imajo tudi ogled P, kar se mi zdi tudi fajn - po sistemu čim-manj-neznak, tem-manj-stresa... Ah, kaj pa vem, bi bila pa vesela še kakšnega razmisleka.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
9.3.2010 10:54:43   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

bibon - iz tega razloga sem šla jaz v CE rodit, čeprav sem v LJ. No, pa drugače sem Celjanka in v P je osebje enkratno, jedilnik - zbiraš lahko med 3 meniji in hrana je res super, vsega je dovolj, še za domov sem dobila vložke, hlačke, hladilno mazilo, Ribodermin in mazilo za bradavice user posted image

Aha, glej-no-glej, o CE pa še nisem razmišljala.... se grem malo podučit... Samo na hitro: kako je z EA in "sobivanjem partnerja"?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
9.3.2010 11:08:34   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Aha, glej-no-glej, o CE pa še nisem razmišljala.... se grem malo podučit... Samo na hitro: kako je z EA in "sobivanjem partnerja"?

Za EA se mi zdi, da se moraš vnaprej dogovoriti.
Sobivanje partnerja pa nimam pojma - po mojem lahko, če imaš nadstandardno sobo. Jaz sem jo hotela, pa so bile vse zasedene. Po mojem je včasih kr fajn, da si sama v sobi, se lahko vsaj spočiješ, naspiš in prilagodiš samo sebi in svojemu pikecu.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
9.3.2010 11:10:47   
bit
Biba.. v Postojni sem bila na Laparo in AC in moram povedat da so sestre zelo prijazne. Mene je bolj strah tega, kaj če .....sej vem da kompliciram....samo me gloda črv...kaj če se zakomplicira...potem te deportirajo v LJ.  Koliko časa s tem izgubijo..? Ali imajo dovolj znanja glede mojih ledvic....ali imajo dovolj inkubatorjev? In sem spet na začetku.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
9.3.2010 11:15:04   
zup2
Biba jaz imam največ zaupanja v Ljubljansko porodnišnico. Bog-ne-daj da se kaj zakomplicira, ampak tukaj so vsi strokovnjaki in lahko nudijo takojšnjo pomoč. Včeraj je bil moj dragi na hitrem tečaju za bodoče očke in so mu razložili, da lahko (ko se porod začne) pokličeš v P, če je anasteziolog za EA na voljo in se takrat odločiš ali k njim ali kam drugam. Da imajo pa res pomanjkanje le-teh. Moram pa priznat, da me zaenkrat poroda ni čisto nič strah, zato o EA še nič ne razmišljam.
So pa zgodbice takšne in drugačne, in v vsaki P imajo svoje pluse in minuse.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
9.3.2010 11:28:59   
gasilka
Lana Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
9.3.2010 13:29:32   
biba007
Bitika, tole pa čisto razumem. Jasno, da ne gre komplicirat še z vožnjo.

Zupek, mi je všeč tak junaški pristop.

Rebika, CE se pa res sliši fino, smo ga uvrstili na krajši seznamčič potencialnih opcij. Bom šla pa resno prečekirat še PO.

Aha, pa Fargijin lepi-lepi buši me je spomnil, da bi lahko našega tudi še malce ovekovečili. 31t2d.

user posted image

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
9.3.2010 13:31:37   
bit

user posted image

Bibon............. sem brez besed.. lep trebušček....lepa slikcauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
9.3.2010 13:36:59   
biba007

Bibon............. sem brez besed.. lep trebušček....lepa slikcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ooooooooouser posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
9.3.2010 13:49:17   
bit

Ooooooooouser posted image

kdo je avtor slike....tvoj možekuser posted image meni je ČB tehnika zakon

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
9.3.2010 13:50:01   
lučka 25
biba, jaz sem rodila v KR, ker sploh nisem kaj drugega razmišljala, ker sem itak doma čez cesto in jo vsak dan gledam. user posted image  Je p tako, povsod so lepe in slabe zgodbice. To je odvisno tudi od tega, kakšne oči imaš ti, kakšne zahteve,...ker ljudje smo si različni. Enim se neka stvar ne zdi pomembna. drugim pa to pomeni vse,...zato pa toliko zgodbic. Je pa tako, da v KR to otroka prvo noč odpeljejo, da se lepo spočiješ. Naslednjo noč je kot želiš, zadnjo noč pa ga moraš imeti pri sebi. Jaz sem 2 noč tudi Nežo imela pri njih, ampak ne zaradi sebe. Sem mela v sobi cimro, ki je ravno tisti dan rodila, so bile pri malem težave in je bil na cevkah, pa ji nisem hotla otežit vsega skupaj. Ker naša se ni hotla dojit, pa jokala je.... 
Da te je pa strah je pa za mene normalno. Je bilo mene tudi, ampak zapomni si le to, da zaupaj babci, jo poslušaj, pozabi večino kar povedo v MŠ, prepusti se babci, ker ma vsaka svoj ritem.

Na, zdaj e pa pri nas kot v New Yuorku. Same sirene. 2 rešilca, 3 gasilci, 2 polcaja,.....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
9.3.2010 14:03:47   
zup2
Oooo Bibon kašen lep trebušček! Si prav lepa user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
9.3.2010 14:08:53   
biba007
Hvala, hvala, se naš malček klanja in vam pošilja eno prav ljubečo brcikouser posted image . In ja, avtor je možek (ker se iz načelnih razlogov ne šetam nagi-nagi okrog neznancevuser posted image user posted image ).

Lučka, hvala. Jah, saj če bi jaz z balkona videla P, se najbrž tudi ne bi ravno na veliko ukvarjala s selekcijouser posted image user posted image

Ampak tole pa moram deliti z vami. Zjutraj sem poslala par vprašanj v PO. V zvezi s pripravo na porod. In piše, da ti odgovorijo v cca 14 dneh. No, pa so mi žeuser posted image . S pripisom "Lepo Vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z Vami." Oooooooooo, pa če tole ni a signuser posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
9.3.2010 14:10:11   
mismis

user posted image

tole je pa buši nad bušiji, fenomenalna slika, sploh je tale ČB tehnika super user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.