Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.3.2010 12:10:18
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Joj, lušten trebušček !!! tkole večji zgleda kot pa če sem oblečena
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.3.2010 12:48:46
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit dobro jutro, dober dan, punce moje želim vam lep današnji dan imejte se radi. pa eno vprašanje imam..kako se čuti metuljčke v trebuhu... sama čutim tu pa tam kot srčni utrip v spodnjem delu trebuha...a je to to ..jaz sem jih čutila, kot da bi me kdo s peresom na lahko pogladil ....ali pa kot da bi se milni mehurčki kobacali in pokali... uuu Fargi, lep buši...jaz svojega ne upam prilepit
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.3.2010 13:01:38
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 uuu Fargi, lep buši...jaz svojega ne upam prilepit zakaj ne?! jutri ga ne bo več!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.3.2010 13:42:31
|
|
|
|
bit
|
Fargi... iiiii kako lepi bušek... Fargi in Lana hvala..... potem zna bit da že čutim razbojnika,ki se premetava. Predvsem ga čutim ker ima moj mehur za tampolin. Včeraj se mi je ene 3x zgodilo da nisem še zapustila WCja pa sem spet vlekla hlače dol Lana jutri pa dihamo....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.3.2010 15:02:51
|
|
|
|
loremi
|
Lana70 kar pokaži trebušček, jutri boš pa slikala svojo pupiko in nam potem še njo ob priliki pokazala. Bomo dihale s tabo! bit že čutiš premike? Waw lepo! Jaz to komi čakam, sem pa brala, da naj bi v prvih nosečnostih bili šele po 20. tednu ... no očitno so prej. fargesia krasen trebušček!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.3.2010 16:21:17
|
|
|
|
Fargesia
|
loremi, jaz sem prve premike čutila v 19.tednu (mislim da sem bila 18t3d)...sam nisem bla takrat ziher da je to to.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.3.2010 16:29:44
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi bit že čutiš premike? Waw lepo! Jaz to komi čakam, sem pa brala, da naj bi v prvih nosečnostih bili šele po 20. tednu ... no očitno so prej. sej ne vem če je bilo to to...sam spračujem..lahko je bila prebava...mal mi je bilo vse skupaj čudno včeraj ker sem čutla kot srčni utrip v spodnjem delu trebuH... tudi meni se je zdelo hitro....sem pa 17 tednu ne vem pa ali ima veze ali ne baje da nosim spredaj plod...se pa že sedaj veslim tistih pravih brcik... s
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.3.2010 20:05:49
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Lana70...srečno jutri, bom ful mislila nate. A si že pripravljena? Ja lahko bi nam pa postregla s slikco bušija, da ga mal občudujemo Če se bo jutri začelo, ti želim hiter in neboleč porod in zdravo liziko Fargica...waaaaaaaaaaaaaw kolk je lep ...komej čakam da bo moj tut tak koliko si pa že nabila plusa?! Bit...ja jest sploh ne čutim metujčkov, mene ornk brcne, al pa se mu kolca, sam prej bi rekla da so brcike, pa prvič sem čutla ko sem bla 17t 4d Barbi...čestitke za dve pupi, verjamem da si presrečna, čeprav sploh ni važno kakšnega spola sta, sam potihem si vsi želimo en spol bolj kot drugi. Midva z možem se skoz zezava. Jest nalašč pravim, spet me je brcnila, mož me pa popravi: Spet te je brcniiiiiil Lina...čestitke za tako lepega fantka :))) Samo da bosta zdrava Zup...ja fleten voziček, a ima košaro spodaj, al ne?! Jest tut navijam za trikolesnika, so mi tolk cort, da moram mojega prepričat. Bo pa definitivno v oražni barvi, ker je moj čist nor na oranžno Sva pa v petek kupla omaro, čist preprosta s predali, pa še draga ni bila. Drugače sva pa midva ok, tistih krčev več nimam, grem pa v sredo al pa v četrtek na kontrolo, pa bomo videli, kaj bomo nalulali.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.3.2010 20:46:28
|
|
|
|
lana70
|
Hvala punce , javim kako bo potekalo....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.3.2010 21:07:52
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Fargica...waaaaaaaaaaaaaw kolk je lep ...komej čakam da bo moj tut tak koliko si pa že nabila plusa?! hmmm, v bistu na tiste kile ob zanositvi slabo kilo...od prvega pregleda do danes pa slabe 4 kg...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.3.2010 21:26:45
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Fargica...waaaaaaaaaaaaaw kolk je lep ...komej čakam da bo moj tut tak koliko si pa že nabila plusa?! hmmm, v bistu na tiste kile ob zanositvi slabo kilo...od prvega pregleda do danes pa slabe 4 kg... ...pridne...jaz sem danes stopila na vago...me je kar odneslo....štart 57...postopek + 5, danes 83...pa računajte ...jaj, jaj
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.3.2010 21:40:10
|
|
|
|
hedviga
|
Ih in oh pupe...trebuščki in metuljčki... Ah kam je to šlo tako hitro nooooo.... Meni se še po enem letu kolca po lepem nosečniškem času. Minilo kot dih. Uživajte ga kar se le da, ker potem je vse kot.. no, na toboganu!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.3.2010 21:40:15
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Fargica...waaaaaaaaaaaaaw kolk je lep ...komej čakam da bo moj tut tak koliko si pa že nabila plusa?! hmmm, v bistu na tiste kile ob zanositvi slabo kilo...od prvega pregleda do danes pa slabe 4 kg... ...pridne...jaz sem danes stopila na vago...me je kar odneslo....štart 57...postopek + 5, danes 83...pa računajte ...jaj, jaj Ja se res nisem zredila in takrat ko sem imela krče sem imela 67 kg, danes 9 dni kasneje pa imam 70 ....verjetno je to zaradi vode, ker sem res ful pila, al pa premal kakam Je pa res, da sem malo več jedla prejšnji teden Je pa fajn, k se mi vsaj buši pozna
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.3.2010 22:28:23
|
|
|
|
Goldy
|
lana70 - držimo pesti za jutri, da bo vse potekalo hitro in s čim manj bolečinami!! fargi - res lep buši! Barbi - čestitke za dve liziki! Tanja, bit, zup, hermy in ostale nenamerno izpuščene mirno noč oz. dobro jutro!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 7:25:27
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! Lana70 srečno danes na poti do porodnišnice ob takem vremenu in želim ti čimhitrejši in čimlažji porod!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 7:39:24
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro. Lana, srečno vožnjo in da danes stisneš v objem svojo liziko. Naj poteka vse lepo, brez zapletov in hudih bolečin. Mislim nate.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 7:40:52
|
|
|
|
Reby
|
Lana sporoča: Sem Živa, težka 3630 g in dolga 52 cm in sem prijokala na svet ob 5.43. Tole pa je bilo presenečenje, a ne punce? Čestitke družinici
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 7:51:27
|
|
|
|
loremi
|
Wow kakšno presenečenje! Iskrene čestitke družinici, želim vam zdravja in ljubezni polno!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 7:57:58
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Lana sporoča: Sem Živa, težka 3630 g in dolga 52 cm in sem prijokala na svet ob 5.43. Tole pa je bilo presenečenje, a ne punce? Čestitke družinici Bravo Lanči in Živa Je pa mala resno vzela tale 9. marec, kaj ?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 8:14:13
|
|
|
|
nokes
|
d' jutro, moje najlepše in najljubše nosečke sem prišla mal pomagat dihat, pol pa tole!!! ČESTITAAAAAMMMM!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 8:17:33
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Lana sporoča: Sem Živa, težka 3630 g in dolga 52 cm in sem prijokala na svet ob 5.43. Tole pa je bilo presenečenje, a ne punce? Čestitke družinici uuuuuuuuuuu, tole je bilo pa ekpres!!! ČESTITKEEEE!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 8:53:13
|
|
|
|
zup2
|
Lana iskrene čestitke za malo Živo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 9:07:49
|
|
|
|
bit
|
Lana ja čestitke za vajino krasno Živo. ..si se pa resno bala biti tešča v Po . Super za lepo presenečenje... cartajta se veliko veliko....pa lubčka od RR tetk
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 9.3.2010 9:22:00
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Lana ja čestitke za vajino krasno Živo. ..si se pa resno bala biti tešča v Po . Hihi . Mimogrede, a je katera že kaj razmišljala, katero P bi kazalo izbrati?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Čudež poroda ujet na fotografijiVeliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.