nenka7
|
dober zjutrej vsem! sploh tistim, ki morajo na primorsko, vprašanje, če boste sploh prišle do cilja, kolikor jaz poslušam je kriiiizaaa, pa popolne zapore in podobno... žal mi je, da je tako, ampak proti vremenu ne moremo popolnoma nič... včeraj sem imela tako strašen glavobol, da sem dragija prosila, da pride prej po mene in naj me domov pelje, popoldan pa še predavanje, pa sem ga lepo skrajšala na pol urce in mi je bilo prav vseeno za vse. povedala sem vse, kar sem imela, potem pa domov in pred osmo sem bila že v posteljci. da ne govorim kak je moj dragi, mi je skuhal, me peljal na šolo, me prišel iskat, me pedenal... vse bi naredil zame in prav vsem bi privoščila takšnega partnerja, ki ga imam jaz!! božička09, sploh ne smem povedat, kaj delam, ker me boste vse napadle, je pa služba 8h in vesela sem, da sem jo našla, sploh sedaj, ko bomo imeli naraščajček še eno vprašanje imam. ali se ve že kaj mažete? nekaj sem brala da je super karitejevo maslo za telo, a kera pozna? tako za mamico, kot potem za dojenčka. je pa kar draga, mislim da je 40€, če sem prav vidla zadnjič v l`occaitane... lep dan vsem skupaj, jaz upam, da me glavoboli danes pustijo pri miru!!
|