TamaraJ
|
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7 TamaraJ, tudi jaz nebi šla na NS, če moj nebi tako želel iti. v bistvu greva zato, ker se mi zdi, da je sam pregled lep in da bo on končno tudi videl da nekaj resničnega raste v meni. se mi zdi, da naši moški nekako niso še pri stvari vse dokler ne vidijo na lastne učke, kaj je v naših trebuščkih. grem v bistvu zaradi njega, ker če prav vidim njegov urnik, sploh ne vem, če bo še kak pregled ujel, da nebi bil ravno takrat v tujini ali nujno v službi, tako da niti nisem komplicirala, ko je izrazil željo. me pa prav briga, kaj bodo tam namerili, mi bomo tega otročka imeli in pika. če ti je namenjen, ti je, če ti ni, ti ni, ne glede na tabele in sekirancijo, ki jo dajemo skozi če ni vse po tablecah... ampak kljub vsemu te pa malo ta pregled vseeno lahko pomiri, če se bojiš, da bi lahko bilo kaj narobej, zato vseeno podpiram tudi to stran... Ja, se je strinjam. Moj je bil nazadnje z mano na NS, pa sinko Timi tudi. Sej je bilo lepo... rezultati OK in cela nosečnost OK. Samo kdo bi si mislil, da bom pa jaz ena izmed nevemkoliko tisoč, ki se je ravno v nosečnosti okužila s CMV. Tako, da mene izračuni, ena proti koliko imam šans, da je nevamkaj... ne zanimajo več. Meni se je zgodilo, da sem ravno jaz padla med izbranke. Pa smrt otroka zaradi ovite popkovine se tudi ne dogaja vsak dan. Je pa res, da če pregled pomiri bodočo mamico, naj seveda gre. Nič ni narobe s tem pregledom, HB da živimo v delu sveta, kjer imamo možnosti teh pregledov. Samo jaz iz navedenih razlogov ne grem. Moj je super očka...samo potem, ko se je otroček rodil :) Prej pa itaq ni imel kakšnega posebnega feelinga... pa sej mu ni za zameriti. Ženske valjda vse skupaj drugače dojemamo. Meni je bolj pomembno, da je tako super ati kot je, mali ga obožuje in seveda spodoben soprog :) :)