|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
9.3.2010 10:26:13   
corfu

IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

Kje si pa bila na EA?

NM

Uživaj življenje...

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
9.3.2010 11:03:47   
nenka7
TamaraJ, tudi jaz nebi šla na NS, če moj nebi tako želel iti. v bistvu greva zato, ker se mi zdi, da je sam pregled lep in da bo on končno tudi videl da nekaj resničnega raste v meni. se mi zdi, da naši moški nekako niso še pri stvari vse dokler ne vidijo na lastne učke, kaj je v naših trebuščkih. grem v bistvu zaradi njega, ker če prav vidim njegov urnik, sploh ne vem, če bo še kak pregled ujel, da nebi bil ravno takrat v tujini ali nujno v službi, tako da niti nisem komplicirala, ko je izrazil željo. me pa prav briga, kaj bodo tam namerili, mi bomo tega otročka imeli in pika. če ti je namenjen, ti je, če ti ni, ti ni, ne glede na tabele in sekirancijo, ki jo dajemo skozi če ni vse po tablecah...

ampak kljub vsemu te pa malo ta pregled vseeno lahko pomiri, če se bojiš, da bi lahko bilo kaj narobej, zato vseeno podpiram tudi to stran...

(odgovor članu karbobo)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
9.3.2010 11:15:37   
NEA_TEJA
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Ojla,

Mal se javljam :) Včeraj sem bila na pregledu in je vse ok. Pikica lepo raste in se razvija in kot berem, vaše pikice tudi. To pa je itak najvažneje. Na NS ne grem, ker nekako ne čutim, da bi šla... Kaj pa vem...vem, da sem ena redkih. Ampak ko je usojeno, da gre narobe so lahko vse preiskave ok..pa je potem le kaj narobe. ne mislim se obremenjevat s ciframi, tabelami in primerjavami...vsaj ne več. Le uživam v nosečnosti in se prepuščam lepim občutkom, ko pobožam trebušček, ki že lepo raste :)

Uživajte še naprej, ven itak ni za hodit (delam v PO in tukaj je buuurja in mraaaaazzzzz in sneeeg). Tako da sem za compom, zraven radiatorja prav srečna :)

Objem mamice
No no to je pa lepo slišat tami da je vse ok držim pestke da bomo septembra skup šetkale.Ja kava pa bo enkrat v bližnji prihodnosti zdej je spet Selima zamelo.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
9.3.2010 11:18:23   
bambinca

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

JEEE!!!user posted image user posted image user posted image včeraj sem dobila izvide od DHT in zdaj imam res dober rezultat v kombi. z NSuser posted image user posted image user posted image

superuser posted image

katrinka hvalauser posted image

< Sporočilo je popravil bambinca -- 9.3.2010 11:19:07 >

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
9.3.2010 11:18:37   
TamaraJ

IZVIRNO SPOROČILO: karbobo

TamaraJ: končno ena iz mojga konca, če prou vidm...Cerknica?user posted image

Hmmm, iz kje si pa ti? :)

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu karbobo)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
9.3.2010 11:20:52   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Kje si pa bila na EA?

NM

Aha, a tam imaš kadar koli na voljo? A si čutila popadek in potem pritisk?

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
9.3.2010 12:13:49   
Anonimen
Punce vse pišete, da bo NS prvi pregled, ko bodo očki videli srčeka? Kaj ni bil pri nobeni zraven na 1.pregledu? Ker moj je čakal v čakalnici (je sestra rekla, da naj ne hodi zraven), pa je šla G sama po njega, ko mi je delala UZ...

(odgovor članu bambinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3507
9.3.2010 12:19:34   
archie
ne, pri meni ni bil nikoli zraven. In tudi do sedaj (tretji pregled) nisem videla nikoli nobenega moskega v cakalnici.
Na nuhalno gre prvic z mano.

Uf, danes sem izvedela, da sem v 4 tednih (od prejsnjega pregleda) shujsala za 2 kg user posted image . v bistvu imam ful apetita, skoz neki jem, ampak ocitno imam res vecjo porabo kalorij kot prej in malo so temu pripomogle tudi slabosti. Saj ne, da se kaj pritozujem, ker imam itak zalogo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
9.3.2010 12:19:45   
Jinx
Pri mojem 1. pregledu mož ni bil zraven, ker mu ne bi bilo najbolj všeč, glede na to da je bil vaginalni ultrazvok user posted image

Greva pa danes skupaj na NS user posted image

< Sporočilo je popravil Jinx -- 9.3.2010 12:20:05 >

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
9.3.2010 12:25:27   
lillchy123
moj je bil tud z mano na prvem pregledu, ker me je blo ful strah, če je vse ok. sem mu že prej povedala, kako UZ zgleda, mene je pa tud že vidu nagouser posted image tko da je bil čist navdušen, ko je srčka vidu, pa ene 3x je vprašu, če je res vse ok in če je res sam enuser posted image bo šel sigurno z mano tud na amnio in na morfologijo, na ostale preglede pa ne, razen če bo kaj posebnega, pol bo moja moralna podporauser posted image
v prvi user posted image je bil tudi pri prvem UZ zraven, ga je zdravnica poklicala, pa na NS, morfologiji in na 3D UZ- sva šla samoplačniško.
tko punce, zdej grem pa jst probat kakšno urco odspat.. pa upat, da se zbudim bolj zdrava..user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
9.3.2010 12:26:32   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Jinx

Pri mojem 1. pregledu mož ni bil zraven, ker mu ne bi bilo najbolj všeč, glede na to da je bil vaginalni ultrazvok user posted image

user posted image user posted image user posted image začnita kar trenirat, ker porod tud ne gre kar čez trebuh user posted image user posted image
mal heca..

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
9.3.2010 12:29:12   
TamaraJ

IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

TamaraJ, tudi jaz nebi šla na NS, če moj nebi tako želel iti. v bistvu greva zato, ker se mi zdi, da je sam pregled lep in da bo on končno tudi videl da nekaj resničnega raste v meni. se mi zdi, da naši moški nekako niso še pri stvari vse dokler ne vidijo na lastne učke, kaj je v naših trebuščkih. grem v bistvu zaradi njega, ker če prav vidim njegov urnik, sploh ne vem, če bo še kak pregled ujel, da nebi bil ravno takrat v tujini ali nujno v službi, tako da niti nisem komplicirala, ko je izrazil željo. me pa prav briga, kaj bodo tam namerili, mi bomo tega otročka imeli in pika. če ti je namenjen, ti je, če ti ni, ti ni, ne glede na tabele in sekirancijo, ki jo dajemo skozi če ni vse po tablecah...

ampak kljub vsemu te pa malo ta pregled vseeno lahko pomiri, če se bojiš, da bi lahko bilo kaj narobej, zato vseeno podpiram tudi to stran...

Ja, se je strinjam. Moj je bil nazadnje z mano na NS, pa sinko Timi tudi. Sej je bilo lepo... rezultati OK in cela nosečnost OK. Samo kdo bi si mislil, da bom pa jaz ena izmed nevemkoliko tisoč, ki se je ravno v nosečnosti okužila s CMV. Tako, da mene izračuni, ena proti koliko imam šans, da je nevamkaj... ne zanimajo več. Meni se je zgodilo, da sem ravno jaz padla med izbranke. Pa smrt otroka zaradi ovite popkovine se tudi ne dogaja vsak dan. Je pa res, da če pregled pomiri bodočo mamico, naj seveda gre. Nič ni narobe s tem pregledom, HB da živimo v delu sveta, kjer imamo možnosti teh pregledov. Samo jaz iz navedenih razlogov ne grem.
Moj je super očka...samo potem, ko se je otroček rodil :) Prej pa itaq ni imel kakšnega posebnega feelinga... pa sej mu ni za zameriti. Ženske valjda vse skupaj drugače dojemamo. Meni je bolj pomembno, da je tako super ati kot je, mali ga obožuje in seveda spodoben soprog :) :)

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
9.3.2010 12:39:42   
Jinx
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123
user posted image user posted image user posted image začnita kar trenirat, ker porod tud ne gre kar čez trebuh user posted image user posted image
mal heca..

Ja kaj naj, če je pa bolj "občutljive" sorte user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
9.3.2010 12:54:54   
marella1

Jinx: kje pa imaš NS danes?

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
9.3.2010 12:56:55   
Jinx
Pri dr. Strahovi user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
9.3.2010 12:59:21   
marella1

Pri dr. Strahovi user posted image

Aha. Jaz imam tudi namreč danes, ampak pri Pušenjaku user posted image .

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
9.3.2010 13:01:29   
Jinx
Držim pesti za čim boljši rezultat user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
9.3.2010 13:02:33   
archie
Porocajta potem, kako je slo user posted image

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
9.3.2010 13:12:16   
marella1

Držim pesti za čim boljši rezultat user posted image

Enako. Se tipkamo

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
9.3.2010 13:24:49   
lumpa6
matr sem besnauser posted image user posted image user posted image , v januarju sem se naročila na amiocintezo v postojno in sedaj izvem , da se vse skup prestau na 23 za kar pa jaz nism primerna saj bom že preveč noseča , pa še to nebi zvedla če nebi poklicala, ker sem hotla vprašat par stvari okoli tega, pa kaj hudiča se grejo, če nebi poklicala sploh nebi vedla in bi šla zastonj dol, pol sem pa klicala v lj. porodnišnico in imam sedaj 12.3 amio, jutri itak pregled pri svoji g, 

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
9.3.2010 13:26:32   
Mašna
živjo punce!
da se vam po dolgem času oglasim in povem kaj vse se doživi lahko ko si user posted image .
v nedeljo sem imela take bolečine v spodnjem delu trebuha, da nisem mogla hodit. šli smo na urgenco, kjer so me po hitrem postopku operirali - slepič. in menda da se veliko slepičev vname ravno v nosečnosti. groza me je bilo, ker sem dobila narkozo in zdravila, nobeden, pa ni hotel 100% zatrditi da z user posted image ne bo nič narobe. jutri imam pregled pri svoji ginekologinji in držim pestke da bo vse
OK
lepo se imejte in skrbno božajte svoje bušije!

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
9.3.2010 13:32:50   
Natalija28
Okrog NS imam eno retorično vprašanje: Zakaj se gre na NS? Jaz sem šla zato, da sem izvedela, kakšna je verjetnost, da bi najin user posted image bil mongoloid. V kolikor bi rezultati pokazali zelo veliko verjetnost za to bolezen bi v najkrajšem možnem času opravila AC. In če bi še ta preiskava potrdila možnost te bolezni bi se definitivno odločila za splav. Res je, da se grdo sliši, ampak vem kako živijo ti otroci in kako dolgo živijo. Vem tudi koliko je takih otrok v raznih ustanovah, kjer skrbijo zanje in kolko staršev dejansko redno hodi ponje!!! Nekateri ne pridejo niti za praznike, niti rojstne dneve,...user posted image Vem, da bi zame to bila to najtežja odločitev, ampak verjamem, da se je treba v življenju pametno odločati in verjamem, da sem se jaz odločila najbolje po svoji vesti.

Nič osebnega ne vzet in ne me zaj napasti... To je vglavnem moje mnenje. 

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
9.3.2010 13:37:36   
NiNiBo
Hoila!

Uh ste cveke, sem rabila da sem prebrala za tri dni nazaj. Evoti mi smo povedal se pri njegovih, danes sva povedala se v sluzbi (delava na istem oddelku, istega instituta) in sedaj je to za nama. Sem bila pa vceraj tako zmatrana, ne vem od aviona, letanja sem pa tja al od mraza na Nizozemskem, da sem skoraj cel dan spala in nisem sla v sluzbo. user posted image

Midva bova dala NS, pa morfologijo, vse ostale preglede (torej tisti, ki niso obvezni) pa ne. Tako, sva se soglasno odlocila, takoj po prvem pregledu ko nama je G rekla naj malo premisliva kaksne preglede si zeliva. Drugace pa je bil in bo moj zraven pri pregledih. Pri vaginalnem pregledu, ga je G lepo postavila za mojo glavo, mu monitor lepo obrnila, da je vse videl in ni bilo panike.

Vsem ostalim pa cestitke za izpite, pa super opravljene preglede in lepo rastoce trebuscke!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
9.3.2010 13:45:35   
TamaraJ
Glede pregledov...jaz imam super G in mi vsak pregled opravi temeljito, vzame si čas, pogovarjava se veliko, z UZ ne špara (vsak pregled) in mu zaupam. Včeraj sem imela res lep pregled, kjer se mi je posvetil in tudi morfologijo dela zelo temeljito.
Pa zaupam univerzumu ;)

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
9.3.2010 14:15:51   
bambinca
matr sem besna , v januarju sem se naročila na amiocintezo v postojno in sedaj izvem , da se vse skup prestau na 23 za kar pa jaz nism primerna saj bom že preveč noseča , pa še to nebi zvedla če nebi poklicala, ker sem hotla vprašat par stvari okoli tega, pa kaj hudiča se grejo, če nebi poklicala sploh nebi vedla in bi šla zastonj dol, pol sem pa klicala v lj. porodnišnico in imam sedaj 12.3 amio, jutri itak pregled pri svoji g,

ja sranje no! to je pa totalno neodgovorno! A so kaj povedali v svoj bran?

< Sporočilo je popravil bambinca -- 9.3.2010 14:16:22 >

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?