|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
9.3.2010 8:20:07   
lake
Dobro jutro!

Hvala za kavico, zgleda slastna, si jo bom šla jst tud narest.

Dons bomo samo čez okno gledal.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 376
9.3.2010 8:27:50   
Leela
jutro,

Danes bomo doma čepeli. Nekaj mi net počasi dela. pred dvema letoma, ko smo imeli še kabelsko tv in net je burja krožnike odpihnila.

flaska težko je rečt. Tudi sama ne bi vedla. jaz bi mogoče vseeno peljala, lahko se je vročina začasno umaknila.

tanja a ni super, ko otroci spijo, ma res so luštni user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 377
9.3.2010 8:31:39   
Leela
đizs sem pogledala je bilo pet let nazaj

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 378
9.3.2010 8:32:50   
Dudica1
leela za taperver mi boš povedala kaj naj vprašam

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 379
9.3.2010 8:34:05   
ledenka
jutro user posted image mogoče mi bo pa danes uspelo prit do trgovine user posted image

šivilja, kako tvoji zobki? da se dobit še marsikaj proti bolečinam, kar lahko dojilje jemljemo, je pa na recept user posted image meni so bile po CR učinkovite tablete Zaldiar ali nekaj takega

petra a, se bojim, da v tem vremenu zagotovo ne bom hodila naokoli user posted image je pa že čas, da se vidimo na kavici user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 380
9.3.2010 8:38:45   
KatMat
moram mojga pohvalit....me je ucer na vecerjo peljal za 8. marecuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 381
9.3.2010 8:41:44   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

moram mojga pohvalit....me je ucer na vecerjo peljal za 8. marecuser posted image

user posted image user posted image user posted image

moj je prišel prej domov, pa kruh je prinesu user posted image user posted image user posted image to tud šteje user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 382
9.3.2010 8:42:47   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

moj je prišel prej domov, pa kruh je prinesu user posted image user posted image user posted image to tud šteje user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 383
9.3.2010 8:50:59   
lake
 Na zdej sm pa pozabla kaj sm hotla napisat. user posted image

Bravo g. KatMat user posted image user posted image user posted image In kam te je pelu?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 384
9.3.2010 8:59:00   
Dudica1

user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 385
9.3.2010 8:59:28   
majana79
jutro

otrok noče spat, samo po nogah mi visi, če vid računalnik bi pa udarjal po njemu user posted image

upam da čim prej zaspi, je od 6 in neki pokonc.. me pripravlja na službo očitno

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 386
9.3.2010 9:11:33   
Tanja_
Bravo G. Katmatuser posted image user posted image user posted image user posted image Kam si pa Tijo dala?

ledenka-tvojemu pa tudi pohvaleuser posted image Pa Zaldiar so tiste tablete, ja.
user posted image Do kdaj boste otročkom ponoči obuvale nogavičke?Namreč, H. ima pižamo brez stopal in ji dajem nogavičke gor in ne vem, do kdaj je to treba?K mi tud ne spimo v nogavicah.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 387
9.3.2010 9:12:22   
Tanja_
Aja ledenka- ti imaš highline prevleko na avtosedežu, a ne?A v tej naj se ne bi potili?Ali je potrebno vseeno tisto prevleko kupit?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 388
9.3.2010 9:16:29   
FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

moram mojga pohvalit....me je ucer na vecerjo peljal za 8. marec

moj je prišel prej domov, pa kruh je prinesu to tud šteje

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 389
9.3.2010 9:16:33   
petrazg
Jutro....

Vidim, da so bili možeki včeraj pridni... pohvalno user posted image user posted image user posted image Meni je tudi rožco prinesel user posted image
KatMat... tvoj si posebne pohvale zasluži user posted image

Nogavičke... moj ima pajacke z nogicami , tako da ne vem...
Šivilja, Maja user posted image user posted image user posted image

Aja... a katera prakticiranje nakupovanje v outlet vasicah, trgovinah... Gremo v soboto v Celovc pa me zanima, če je kaj takšnega tam v bližini??? Oz. kje blizu v Italiji?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 390
9.3.2010 9:20:16   
FLASK_A
Sem klicala P. Je rekla da če bo kaj kar naj pokličem in pridem, drugače pa ni treba hodit če je Maja bolje. Zdele spančka že celo uro, je ful utrujena... Drugače pa živahna, se igra. Danes je srček.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 391
9.3.2010 9:22:09   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Jutro....

Vidim, da so bili možeki včeraj pridni... pohvalno user posted image user posted image user posted image Meni je tudi rožco prinesel user posted image
KatMat... tvoj si posebne pohvale zasluži user posted image

Nogavičke... moj ima pajacke z nogicami , tako da ne vem...
Šivilja, Maja user posted image user posted image user posted image

Aja... a katera prakticiranje nakupovanje v outlet vasicah, trgovinah... Gremo v soboto v Celovc pa me zanima, če je kaj takšnega tam v bližini??? Oz. kje blizu v Italiji?

Za Avstrijo ne vem.Smo pa šli v soboto v Udine in je tam na poti Palmanova Outlet Village-mislim, da je ajetam včeraj omenila-samo ne vem, kakšna je ponudba.Pa pri Benetkah so outleti.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 392
9.3.2010 9:25:03   
ajetam*
Jutro!
Smo se ponoči samo enkrat zbudili, je dobil flašo pa spal do sedmih. Tako je zdaj že tri noči, tako da napredujemo.

Šivilja za usnje poskusi pri Usnjarni Grčar (pri Domžalah oz Dragomelj), imajo tudi internetno stran.

Petrazg v katerem vrtcu v Dravljah imaš ti Anžeta in , če je vrtec o.k.. Bom en draveljski vrtec napisala kot drugo možnost. Drugače pa kar se outleta v Palmanovi tiče ni to, da mi ne bi bil všeč, sam z dvema otrokoma, zunaj pa mraz se mi res ni dal nakupovat. Pa zdaj imajo na te outlet cene še znižanje.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 393
9.3.2010 9:25:58   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Na zdej sm pa pozabla kaj sm hotla napisat. user posted image

Bravo g. KatMat user posted image user posted image user posted image In kam te je pelu?

tja kamor si ti ze sla....u paparotija
tija je sla z nama itak je prespala vse skupi...tko da kt da je nebi bilouser posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 394
9.3.2010 9:27:03   
ajetam*
Pa za vrtce, a nam bodo poslal obvestilo, da moramo ponovno vlogo oddat ali naj bi to kar same vedele in jo nesle na vrtec?

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 395
9.3.2010 9:27:43   
majana79
spi... moram it posodo pomit user posted image user posted image

v NM imajo že par centi snega

upam da se LJ izogne

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 396
9.3.2010 9:27:58   
KatMat
zdej pa izbiram spet eno posebno torto...ma moj oče roj dan v nedeljo....pa se ne morem odločit kaksno naj naredim....a bi izglasovale?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 397
9.3.2010 9:30:04   
šivilja
Petrazg - na trgovine se pa jaz ne spoznam, sem te pa hotela vprašat kje v Celovcu je ta Adidas trgovina in če boš povedala, če se splača it. K. rabi superge (za nogomet - danes imajo prvo tekmo user posted image ), pa jaz bi tudi ene, pa sigurno bi se še kaj našlo.

Ledenka - zobje strahotno bolijo, če ležim ali počivam, če sem pokonci je pa OK in sploh ne rabim tablet. Očitno mi ne preostane drugega, kot skozi nekaj delat user posted image

Leela - ti si zadnjič spraševala za merilec za nogice , a ne? Naša predstavitev je bila prestavljena za dva tedna, zato ti nisem nič odgovorila, samo kolikor sem jaz gledala po kaalogum je samo za majhne številke, za moja večjadva že ne pride več v poštev, tako da se mi zdi uporaben samo za krajše obdobje. Fino bi bilo dobiti tisti merilec, ki ga imajo v trgovinah.

Flaska - jaz svoje v takem primeru ne bi še peljala k P, saj tam lahko še kaj faše, če pa bi spet dobila vročino pa vsekakor.

Tanja - večinoma imamo pižamice z nogicami, edino ena je brez in ji nič ne obujem nogavičk, pa je čisto OK

Upam, da nisem česa pozabila!

Ja, včeraj sem potem našla en fajn pocukran film na eni nemški televiziji (Catharine Zeta Jones), tako da sem pokurila kar nekaj inzulina.

Danes bo pa treba iti ven, pa mi ni nič do tega. BRRRRRRRRRR

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 398
9.3.2010 9:31:24   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Pa za vrtce, a nam bodo poslal obvestilo, da moramo ponovno vlogo oddat ali naj bi to kar same vedele in jo nesle na vrtec?

Prejšnji teden je na spletni strani MOL pisalo, da nas bodo pozvali prejšnji oz. ta teden, naj oddamo nove vloge. Slabo kaže....

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 399
9.3.2010 9:31:39   
ivanamdb

hm v celovcu ne vem, drugac ta v palmanovi je:
http://www.palmanovaoutlet.it/index.php/pov

ce ne, pogledaj tud tukaj
http://www.mcarthurglen.com/locations/index.htm
tisti imajo outlete po celi evropi, en je pri benetkah. men so ti mcarthur glen outleti ful dobri, ponavad imajo lepo izbiro.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......