|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
8.3.2010 17:30:12   
tejči28
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

Punce,

ali katera bere knjigo 'Devet stopnic' mogoče? user posted image

Ne.Jo priporočaš?

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
8.3.2010 18:19:58   
Božička09
Ja, zelo user posted image

Meni je všeč, ampak jaz sem bolj tak tip, da verjamem v to, da si otrok sma izbere straše etc., ta knjigica pa opisuje potovanje duše, ki se odloči za ponovno rojstvo, njeje poiskuse navezovanja stika s straši in tako naprej - še nisme do konca prišla user posted image

Om Šia Ezoterika v BTC-ju ali pa na Trubarjevi jo ima. Lušno branje, ti ostane tudi potem, ko nisi več noseč user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
8.3.2010 18:57:56   
tinkatonka
Hej punce!

Jaz grem pa jutri službeno na Primorsko zdaj pa vidim, da me bo odpihnolo. user posted image  Upam, da živi in celi pridemo tja in nazaj, pa da nam ne zaprejo ceste, ker potem bo cel obisk propadel. user posted image

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
8.3.2010 20:31:35   
karbobo
Kaj se spet dogaja...user posted image ? Začelo me je grlo bolet, ko požiram...ne, glih zdej bom čist use staknila, kar je možnouser posted image !

Upam, da bo jutri bolje in ne bo treba h zdravniku.

Lahko noč vsem souser posted image !!!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
8.3.2010 20:38:50   
Jinx
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka
Jaz grem pa jutri službeno na Primorsko zdaj pa vidim, da me bo odpihnolo. user posted image  Upam, da živi in celi pridemo tja in nazaj, pa da nam ne zaprejo ceste, ker potem bo cel obisk propadel. user posted image

Jaz hodim vsak torek in sredo službeno v Koper in me tudi skrbi za ta teden user posted image

Lp,
Jinx

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
9.3.2010 8:09:03   
lillchy123
danuser posted image

najprej vse najlepše za naš praznik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala vsem za lepe želje.jaz bom zgleda še kar nekaj časa doma. sem zdej pokasirala še angino tko da mora bit moj škratek še nekaj dni na počitnicah, da mi primejo antibiotiki. ga že noro pogrešam. si zdaj šele predstavljam, kako se je počutila ena mamica, ki je bila z mano v P, ki je zaradi prezgodnjega poroda in ker je imel sin kar nekaj težav, svojega ta velkiga škratka zaradi prepovedi obiskov ni videla nekaj tednov zdaj vem, zakaj je toliko jokala

glede želodca.jaz sem zdaj prvič imela kakšne resne težave. in sem drugi dan res hudih bolečin začela jesti samo prepečenec in piti čaj za pomiritev želodca. na vsake tri ure, tudi ponoči. pa je bilo samo čedalje slabše in sem pristala na urgenci, kjer mi je predpisala tablete proti bolečinam in v bistvu je šele tisto potem tolk pomagalo, da se je dalo preživet in se je želodec tudi dejansko začel umirjat. zdej gremo pa počasi počasi nazaj na normalno prehrano. pa upam, da bo ok.user posted image

mmm, knjige- meni ena najljubših stvari, a odkar sem mamica ni več časa, oz. so druge prioritete.user posted image mi je pa ena ljubših knjig Imenovali so jo dvoje src. sem jo brala v bolnici, ko je imel moj sonček prvo operacijo in mi je dala voljo, moč in vero, da bo vse u redu. če katera rada bere, jo priporočam.

grem zdaj malo na kavč, lepo se imejte in pazite, da vas ne odpihne user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
9.3.2010 8:10:38   
nenka7
dober zjutrej vsem! sploh tistim, ki morajo na primorsko, vprašanje, če boste sploh prišle do cilja, kolikor jaz poslušam je kriiiizaaa, pa popolne zapore in podobno... žal mi je, da je tako, ampak proti vremenu ne moremo popolnoma nič...

včeraj sem imela tako strašen glavobol, da sem dragija prosila, da pride prej po mene in naj me domov pelje, popoldan pa še predavanje, pa sem ga lepo skrajšala na pol urce in mi je bilo prav vseeno za vse. povedala sem vse, kar sem imela, potem pa domov in pred osmo sem bila že v posteljci. da ne govorim kak user posted image  je moj dragi, mi je skuhal, me peljal na šolo, me prišel iskat, me pedenal... vse bi naredil zame in prav vsem bi privoščila takšnega partnerja, ki ga imam jaz!! user posted image  user posted image  user posted image

božička09, sploh ne smem povedat, kaj delam, ker me boste vse napadle, je pa služba 8h in vesela sem, da sem jo našla, sploh sedaj, ko bomo imeli naraščajček user posted image

še eno vprašanje imam. ali se ve že kaj mažete? nekaj sem brala da je super karitejevo maslo za telo, a kera pozna? tako za mamico, kot potem za dojenčka. je pa kar draga, mislim da je 40€, če sem prav vidla zadnjič v l`occaitane...

lep dan vsem skupaj, jaz upam, da me glavoboli danes pustijo pri miru!! user posted image

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
9.3.2010 8:20:41   
lillchy123
še eno vprašanje imam. ali se ve že kaj mažete? nekaj sem brala da je super karitejevo maslo za telo, a kera pozna? tako za mamico, kot potem za dojenčka. je pa kar draga, mislim da je 40€, če sem prav vidla zadnjič v l`occaitane...

jaz sem se v prvi user posted image mazala z masažno ploščico od Lush-a (nisem prepričana, da se tako napišeuser posted image ) in nisem dobila niti ene strije nikjer. imajo pa prou takšno za nosečniceuser posted image tudi zdaj jo imam in se vsake toliko namažem- predvsem po kopanju.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
9.3.2010 8:36:09   
binabina
DOBER DAN VSEM SO user posted image !

No jaz sem že 2 uri in pol v službi pa ne vem kako bo kaj kajti križ me v levem predelu tako boli da ne vem več kako se naj naštimam da se bolečina malo umiri,... me pa že dva tedna boli in sem delala vaje doma za hrbtnenico, pa nič ne pomaga,... ko pa sem doma pa po počivam pa je vse ok,user posted image user posted image user posted image , danes ko pridem domov pa ko bom šla počivat bom na tleh ležala,..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
9.3.2010 8:37:00   
katrinka
kajca - res super za sluzbouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: karbobo

Pa smo se spet napapcali testenin carbonara...in veliko skledo motovilca.

njami, njamiuser posted image user posted image user posted image

archie
- vse smo in bodo rodile, naj te ne bo nic strah, vrjemi da bo vse uredu in tudi bo, ne zivciri se po nepotrebnem...se ne splačauser posted image

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
9.3.2010 8:49:43   
nenka7
ojoj, vidim, da imate nekatere kar velike težave...

jaz sem očitno rojena pod srečno user posted image  ker me pravzaprav nič kej tako zelo ne muči. občasno že malo, ampak nič ne vem koliko omembe vredno. se mi kar smilite, sploh ker vem, da je treba vseeno v službo hodit in ni nič kaj prijetno s takimi težavami prebroditi tistih 8 ur, ki se potem vlečejo kot cela večnost. potem pa prideš domov, pa samo padeš dol... jaz sem z vami in mislim na vas vse!

ker se mi pa zdi, da je lažje, če človek malo pojamra in vidi da ni sam v tem zosu, kar orng pojamrajte tukaj na forumu, mogoče izmenjava mnenj prinese tudi za vas kak pozitiven rezultat, kot je tisto, kako se najbolje izogneš bolečemu želodčku... mislim, da bodo tile nasveti od laiele prav prišle marsikateri user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
9.3.2010 8:56:51   
tejči28
dobro jutro,

jaz pa sem že mislila,da je konec zime,zdaj pa spet vse belo.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
9.3.2010 9:12:26   
mala2001
Sneg pada zato, ker se imamo mi namen selit čez vikend in ko se mi selimo vedno pada sneg!user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
9.3.2010 9:15:03   
archie
dober dan vsem!!

Sedaj smo pa tudi mi na zeleni veji in fuuuuuuuuul veseli!!user posted image Danes sem bila na pregledu, naredil mi je samo UZ (vaginalni), pa nekaj casa gleda, je tiho, jaz ga pa previdno vprasam: a je kaj narobe? On pa meni: ne, ne, lepo se vidi, srcek bije, edino vecji za to starostuser posted image user posted image (pri 6t ga ni bilo videti, pri 7t je bil manjsi, sedaj je pa vecji za svojih skoraj 12t). user posted image user posted image skratka, lahko recem, da je vse ok, raste (velik je okoli 4 cm), dobila sem ful lepo slikico, dolocil mi je PDP in sicer 23.9. (ostajam z vamiuser posted image ), dobila sem materinsko, dala vodo, kri...

Torej, za tabelo: PDP 23.9, naslednji pregled 6.4, nuhalna 18.3 (naslednji teden).

Sedaj sem pa res srecna in lahko recem, da sem do konca 3. meseca prisla z res ful malo znaki in simptomi in naj tako ostane tudi v naprej!!user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
9.3.2010 9:24:14   
katrinka
no vidis rchie da je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
9.3.2010 9:27:27   
nenka7
archie super duper user posted image  user posted image  user posted image  si vidla, da je vse ok, zdej maš še en teden prej kot konec meseca, tako da si čiiiisto naša!! čestitke za srčka!!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
9.3.2010 9:52:33   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

lep dan vsem skupaj, jaz upam, da me glavoboli danes pustijo pri miru!! user posted image

Poglej tule: http://www.mediterranea.si/afriska-kolekcija/100-nerafinirano-karitejevo-maslo.html. Jaz sem si naročila 0,5 kg, je ful zanimivo pakirano, ampak meni žal trenutno vonj ne ustreza. Mažem se pa z olivnim oljem po trebuščku.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
9.3.2010 9:54:35   
archie
jaz se mazem kar z navadno kremo (drugace imam ful suho kožo).

P.s. Hvala za cestitke!! Danes se mi fuuul smeji user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil archie -- 9.3.2010 9:55:15 >

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
9.3.2010 9:55:16   
marella1
Archie: čestitke za pregled. Vidiš, da se je vse dobro izteklo.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
9.3.2010 10:02:27   
bambinca
JEEE!!!user posted image user posted image user posted image včeraj sem dobila izvide od DHT in zdaj imam res dober rezultat v kombi. z NSuser posted image user posted image user posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
9.3.2010 10:03:43   
TamaraJ
Ojla,

Mal se javljam :) Včeraj sem bila na pregledu in je vse ok. Pikica lepo raste in se razvija in kot berem, vaše pikice tudi. To pa je itak najvažneje. Na NS ne grem, ker nekako ne čutim, da bi šla... Kaj pa vem...vem, da sem ena redkih. Ampak ko je usojeno, da gre narobe so lahko vse preiskave ok..pa je potem le kaj narobe. ne mislim se obremenjevat s ciframi, tabelami in primerjavami...vsaj ne več. Le uživam v nosečnosti in se prepuščam lepim občutkom, ko pobožam trebušček, ki že lepo raste :)

Uživajte še naprej, ven itak ni za hodit (delam v PO in tukaj je buuurja in mraaaaazzzzz in sneeeg). Tako da sem za compom, zraven radiatorja prav srečna :)

Objem mamice

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
9.3.2010 10:13:41   
corfu

Pozdravljene

Jaz imam nuhalno v ponedeljek 15.3. komaj čakam da z možem vprašava za spol, saj nama je čisto vseeno ker imamo doma že oboje, ampak je tako prijetno user posted image

Jaz sem pri drugem porodu imela EA in jo bom tudi sedaj vzela 100% meni je bilo zakon.

Lep pozdrav

Uživaj življenje...

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
9.3.2010 10:15:15   
bambinca
Kje si pa bila na EA?

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
9.3.2010 10:16:16   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

JEEE!!!user posted image user posted image user posted image včeraj sem dobila izvide od DHT in zdaj imam res dober rezultat v kombi. z NSuser posted image user posted image user posted image

superuser posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
9.3.2010 10:19:20   
karbobo
Spet smo pokonci: pa mormo kej napisat.
Jutr me čaka pregled in že komej čakam, da vidm srčece naše pikiceuser posted image .
Grlo pojenja, me samo še čisto malo boliuser posted image !

Po priporočljive knjige bom šla še danes, saj sm na bolniški in res nimam kaj počet. Odločila sem se, da bom začela pisat dnevnik moje prve nosečnostiuser posted image .

Jst se mažem z mandljevim mlekom, ker mam tut ful suho kožo in me srbi, če se ne namažem. Bomo vidli, kaj bo.

Drugače se pa spet borim s slabostjouser posted image .

TamaraJ: končno ena iz mojga konca, če prou vidm...Cerknica?user posted image

Lep dan vam želim pa čeprav zasnežen!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?