Krysia
|
POzdrvaljene Lepo praznujte današnji dan, ča ga pač praznujete ... mi2 z Rokom sva sama - možek na terenu Mal prej sva prišla od P - cepljenje ... Jooj, skor sem znorela ... čakala sva tokrat samo 45 minut (vsaj nekaj) pol pa ... "aja, a ne hodi po stopnicah? Ja, kako pa to? " Ma, kaj jst vem kako, mi na kraj pameti ne pride, da bi sprobavala, če hodi po štengah ... Pol mu pa kaže tiste živali in je zamešal konja pa psa ... sta bla enako velika ozirma majhna na tistih slikcah, še jst sm mogla dobro pogledat ... pa pustmo to, da ji je v isti sapi kazal psa v omari (ma P pač neke igrače v vitrini) in ji razlagal, da je pes tam ... Ampak ne, ni v redu, ker ji ni pokazal na sliki .... da ne govorim o tem, da ji je vmes razložil, kje je cerkvica (sam ona ni razumela ), pa ji pokazal vse luči v ordinaciji in kje se prižgejo, ... Pol je dal dojenčku pit v popek No, pol je pokazal, kje on pije, pa vse dele telesa, kar se jih je spomnila ... in na koncu je tud tistega dojenčka nafutral z uno ogromno flašo, ki je približno tko velika kot dojenček ... zložil stolp, dal rozino v flaško in iz nje ... pa itak, da mormo čez en mesec prit zarad kožice na lulčku ... cepljenje prestal brez joka, na koncu, ko smo rekli, da je čebelica naredila pik, se je še smejal ... Ok, pojamral sem, zdej pa še mal komentarjev ... Bella02, mononukleoza? Nč fajn, pri nas je to razsajalo eni 2 leti nazaj na šoli - katastrofa ... pa se zna kr dolg vlečt ta bolezen. Upam, da jo Tjaša hitro preboli in da se Teja ne naleze ... Sandra123, kaj je zdej to - spet bolni? Pozdravte se čimprej! Zoja Miša, nova služba? Sva že dve ... zame trenutno nič ni, ampak bomo že kej našli ... Upam, da se tale tvoja situacija čimprej razreši ... sem mela vedno občutek, da ti je fajn v službi ... ampak če ne gre naprej, pač ne gre ... Pa upam, da tile vaši fleki čimprej izginejo in da niso nič hudega ... poročaj, kaj pravi P. Kako pa tvoja ščitnica? Gajka, kaj pa vem glede vrtca ... jst bi verjetno dala vlogo ... da ne boste na koncu res zvisel ... A veš, ko boš pa na porodniški, ti bo pa tud pasala kakšna urica miru, da se boš vsaj malo spočila ... pri nas v LJ je zdej itak tko, da so končno uvedli centralni register teh vlog za vrtce, tko da se naslednji teden spravimo pisat vlogo ... in če ne dobimo s septembrom, ni panike, ampak vseen upam, da bomo dobil mesto, ker se mi zdi, da se Rok ful ne znajde v družbi - sploh če je več otrok .... tko stoji v kotu in rabi ful velik časa, da se opogumi ... sma to je tud karakter, ni to sam zato, ker ni v vrtcu ... anita, ti si pa eno hitro gripo prebolela Upam, da te zdej bolezni pustijo pri miru ... in tko kot si rekla .. mami ne sme zbolet! Erin, kdaj praviš, da se spet začnemo zbirat na novi temi? Mi smo zdej dočakali tistih 6 mesecev od SS, tko da počas začnenjamo razmišljat o še enem Čeprov sem včasih že pri Roku tko utrujena, da si sploh ne predstavljam met še enga ... tko da občudujem vse, ki imate dva otroka (ali več) in ful majhno razliko med njima (od nekaj minut do par let ) No, da vam povem, kakšno bedarijo sme naredila v petek - sem spakirala teste za popravit, jih dala v torbo in šla domov ... v soboto odprem torbo, dam teste ven in ... ugotovim, da sem vzela teste, ki so že popravljeni, nepopravljeni so pa ostali v šoli ... tko da moram zdej popravit še 2 razreda testov .. Rok je pa poln energije, tko da mi ni čist jasno, kako bom to izpeljala ... grem probat ... Se tipkamo ...
|