|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
5.3.2010 13:07:49   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: nell

Hej js sm še tud tuki, sicer ponavad sam preberem, pol so pa kakšne priprave na vrsti, ipd.

Erin - mi imamo tud hude težave s tole agresijo. Sicer je po mojem mnjenju najbolj trma in potem iz te trme pride na sve in svašta. Tibor je agresiven izključno do mene, zelo redko, da bi dil do koga drugega. To pomeni, da me udari, ščipne, brcne (npr. ko se previjava) - ampak to on orng - aja pa občasno do sebe - mislim tko k mu kej ne štima, se udari, pa tko. Pravi P, da je to faza - ajde js tud vem, da je to faza, ampak vseeno menim, da mu moram nekak pojasnit, da je to zame nesprejemljiv način obnašanja. Tibor npr. udari in potem že isti trenutek reče "moja, moja" ali pa kriči iz trme ker nekaj ne želi, js bi pa rada, da se npr. oblečeva in potem spet tist "moja, moja" - in kao mami vse pozabi in oprosti. Ravno ta teden mi je pritisk dvignil čez mejo obvladovanja in sem ugotovila, da ga vedno samo prosim. Postavim mejo in popustim, ker drugače ne gre. pa sem zaorala - je bil šokiran, ker sem ga res skregala, ker se nisem želela crkljati, ker "moja, moja" ni več palila in ker sem se držala prvotnega plana (stala sem za svojimi besedami). Zdej tko je - takrat je palilo, če bo naslednjič, ne vem.
Se pa tud sama obremenjujem in sprašujem, kaj naj naredim v dani situaciji. In priznam, da večkrat u+zavedno rečem sama sebi: "Če bi bil moj ...!" To pomeni, da moram sama sebe opomnit, da če tujega nebi, bi potem svojega.

Včasih res ne vem kaj naj naredim s to trmo. Ne vem zakaj mi je v salužbi jasno, pri mojem pa ne.
Kolegica je imela enkrat napisan en dober rek: Vsi znamo vzgajati otroke, samo predstavljajmo si, da so sosedovi!

tole čitam in Erin se podpišem pod Nell tud Zoja je kopija Tiborja, čeprav je sedaj mal popustila, hm od prihoda Ule, sploh tega nisem povezala. Sicer jih pa včekrat faše moj. Odregirala sva jasno in odločno, da se tega ne počne, da naju boli, in da samo božamo. P tudi nama rekel, da je faza v razvoju.

Pri nas je podobno. Samo, da sebe zaenkrat še ne udari oz. se ne zabija v steno ali tla. Aja, pa ''opraviči'' se tudi ne. Pa nič ne pomaga, ker se ti samo smeji v obraz, če se kao razhudiš. user posted image Njemu je to smešno! user posted image Najhuje je, da udari tudi s kakim predmetom, ne samo z roko, pa te lahko že poškoduje, če nisi pozoren. user posted image Upam, da je tole res faza in da bo hitro minila.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
5.3.2010 13:33:30   
Ryssa
Tudi naš je en pretepač. Če mu kaj ne dovolim, je velika verjetnost da bom dobila igračo v glavo user posted image

Za krče so pa nam najbolj pomagale biogaia kapljice, probiotične, tiste za v hladilnik. Prej je bil obup, potem po nekako enem tednu jemanja teh kapljic je bil pa mir. Koroške smo imeli pa za trenutno pomiritev, so pa tudi super.

Cela sem uničena danes, skoraj celo noč se je drl. Je pa to že tretja takšna noč. Ni mi več jasno kaj je narobe z njim. Tista trebušna viroza je že mimo, še zadnja trojka je zunaj..... Res pa ni še cela zunaj, a je možno da bi ga to tako matralo?
Prav kriči v spanju user posted image Zjutraj se je umiril šele ko sem ga zbudila user posted image Potem pa ni bilo več videti da bi ga kaj bolelo. Možno da je kakšna reakcija na cepljenje.... sicer je pa že več kot 1 teden od tega..... eh bo že.

Vsi bolni pozdravite se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
5.3.2010 22:12:58   
Erin
Hvala punce za ogovore, zlate ste.

Ryssa, čist možno je da ga dlesen boli, npr mene sedaj ful bolijo dlesni  ker imam vnete, ravkar predsta dlesen je pa še sveža in isto boli, mislim da ni bolečin konec ko zagledamo špičko, mora še cel "kol" ven pridt... upam da bodo naslednje noči lepše.

Anita,
dobr si ti to spedenala, obe punci.. jaz bi gotovo kar mojega počakala da se začne akcija.. sej pravm ,dobre ste tiste ki imate 2x take micene...

Zojči - sprosti se pa dragega mal k seb stisn,.. tud družba Kaji Lini ne bi bla švoh ideja..uf, sam kako te bo šele poj metal k bodo hormončki noreluser posted image Lah pa mene še kake pol leta počakaš pa gremo kermu bo prej rataluser posted image Srček bije tika taka, menda ni ogrožajoče ampak za vsak slučaj ima 24 urni ekg čez 1,5 meseca.

Bella - porkaduš no..kerga je pa pecala Tjaša? Upam da vam rata "zajeztit" oz omejit to bolezen da je ne dobi še Teja. Tjaši pa želim hitro okrevanje. aja, avtuček..opel astra karavan... bom šmeki user posted image

Tejka - kako si? Si kaj bolje?user posted image

Gajka - kuga je zej to, a ti ves cuker poješ al ga kej Roku pustiš?user posted image Pa bravo tenti za čebljanje! Mi bi tutuser posted image eh sej bo...

K_a_t_J_A - ku kuc!user posted image

Grem v mižule, imamo jutri (v soboto) en seminar, beda, poden, mora... ma kje so najdl soboto? HB da naj bi samo cc 4 ure trajal... pa še to je preveč...

Nočko!

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
5.3.2010 22:58:46   
K_a_t_j_a
Se sam na kratko javim. Jan ima neke čudne izpade zdajle že par dni. Trenutno spi spet v najini postelji. Noče spat v kinderpetu, se zbudi vedno okoli 22.00 ure ali še prej pol pa žurka, noče zaspat v kinderpetu, hoče da sem samo jaz ob njem, predvčerajšnjim se je hotel igrat... user posted image Ne vem kaj ga drži. Jaz sem še vedno nahlajena malo. Na ustnici se mi hoče herpes začet delat, to je standard pri meni, ko imam nahod. Vendar ga zatiram z neko kremo proti herpesu iz Hoferja.

Tudi Jan je zdaj šmrkav, sam on je vredu proti meni.
Jutr sma spet cel dan sama, moj dela do jutra enkrat...

Bella držim pesti, da se ne okužite še vsi ostali in da bo Teja čimprej zdrava. Tole more bit pa kar hudo.user posted image

Vsi ostali bolančki, želim da ste čimprej zdravi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da mi uspe pokomentirat jutri, ker pišem še dispozicijo zraven.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 5.3.2010 23:00:18 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
6.3.2010 9:46:53   
bella02

user posted image

Hej!
Zunaj se dela krasen dan, mi bomo pa spet domauser posted image . Končno en vikend, ko smo imeli nedeljo frej, da bi lahko kam šli, pa spet ne bo  nič. Danes bi imeli popoldne še obiske za tjašin rd, tako pa bomo lepo sami. Zunaj tako lepo sonce, sneg, vem pa, da je zelo mrzlo. Včeraj je tko medlo, da je v slabi urci pobelilouser posted image . Prav lep je pogled ven.
Tjaša je tko kot vse te dni, kar nekam meglena. Čist brez volje. HB nima visoke vročine, bezgavke so pa tudi že splahnele.
Teja mi pa skače sem pa tja in nabira kilometreuser posted image , le jezi me, ker skoz daje copate dol. Zdaj so ji cicibanovi premajhni in sen ji kupila zajčke, pa jih skoz daje doluser posted image .
Drugače pa berem, kako so vaši trmasti in borbeno nastrojeni. Naša zaenkrat ni, je pa razlika med fanti in puncami, tega se zavedam. Upam, da ostaneta taka sončka še naprej, ti moji frajliuser posted image .

In hvala vsem za lepe želje za Tjašo!

Želim vam lep viked!!!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
6.3.2010 10:37:32   
sayuri
bella, kaj ima Tjaša? user posted image Prvič slišim za to bolezen. Upam, da se čimprej pozdravi. in da se je ne naleze še Teja user posted image Pa ponavadi je povsod tako...čakaš, čakaš vikend, da boš izpolnil plane, pol pa neki že pride vmes. Mi tudi tičimo doma že tri tedne. nimamo avta user posted image Sploh ne morjo ugotovit, kaj je narobe user posted image

Glede trme in agresivnosti.....saj ne vem, kje bi začela pisat. Trmasta sta oba oz. vsi trije.user posted image Lovro še za nekaj odtenkov bolj, kot Zara. Če nekaj ne doseže, se s tako silo vrže nazaj na hrbet, da se bojim, da si bo še zad glavo razbil user posted image Potem pa tako vpije in kriči iz grla, da se kar davit začne. user posted image Seveda izkorišča in preučuje situacijo. Takrat pomaga samo totalna ignoranca in čisto nič drugega.
Drugače pretirano agresivna nista. Se pa med sabo stepeta, zlasata, popraskata, pogrizeta... user posted image Jah, vedno ne morem preprečit. Je pa Zara bolj bojevita, kot Lovro. pravzaprav je zvita, ku lisica in ga zanalašč izziva, mu vzame kakšno stvar in potem Lovro nori, kriči, joka, vpije. Naposled zalaufa za ZAro, ona laufa pred njim, potems e v sobi zlasata, spraskata, pretepeta(dobesedno) in na koncu oba kričita, kot zmaja. Obsedeno vsakodnevno stanje.

sandra jaz za v vrtec še vedno uporabljam voziček. Ko parkiram, dam ven voziček, oba napokam not in ju peljem kakih 50m. Voziček pustim tekom dopoldneva kar tam, za nazaj pa isto. NI ŠANS, da oba lovim po tistem velkem parkirišču. Ker zgleda potem tako, kot si napisala.... AMpak bo boljše...enkrat, a ne? user posted image

Evo, končno sta zaspala. Danes je v vodo padel plan o obisku sejma Dom v LJ: NImava varstva, zato je šel mož sam. user posted image PA tko sem si želela it. user posted image Saj, eč bi imela ta velik avto, bi se potem vsi vlekli, tko imamo pa Cliota, v katerega se še jaz sama komi not stlačm user posted image user posted image user posted image
Aja, pa na ločevalni dieti sem spet user posted image SIcer mal po svoje, grešim z belimi kavami in pijem vodo z okusom user posted image ,ampak do poletja je treba bit lep user posted image user posted image user posted image

ANredites i leeeeep vikend user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
6.3.2010 11:14:41   
bella02
Sayuri, Tjaša ima mononukleozo. Dam link.
http://www.viva.si/clanek.asp?id=2645
Sem že prej napisala, da vročine nima visoke, sam je taka, brezvoljna. Ah ja, kaj čmo. Tejo držim stran od nje, da se ne stiskata, lupčkata, pa striktno ločen kozarec in pribor. Prenosljivo je s slino, tako da upam, da nam uspe preprečit.

Dobro si opisala vaše razmere in razumem, kaj se med dvojčki dogaja. Poznam primer, ki je identičen vašemu. Eden iziva, pol je pa fajtuser posted image
Škoda, da ti ni uspelo it na sejem, če si si želela. Mene ne zanima, tudi nisva nič v stanju gradnje, le ograja za na balkon je letos v planu (upam).
Nič, lepo bodite!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
6.3.2010 16:03:36   
sandra123
Danuser posted image ...
Bella, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa upam, da bo Tjaša čimprej boljše...
Sayuri, kje boš drugi vikend? Ima naša Tina v soboto v Ribnici svojo prvo tekmo v športnem plezanju user posted image ...Danes sta šla z user posted image in trenerjem tja malo povaditi, pa zdaj razmišljam, če bi šla drugi teden še jaz zraven s T&T in bi se mogoče končno lahko videliuser posted image ...
Katja, pozdravita se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tejkaz, kje se pa skrivašuser posted image Ste zdravi???

O trmi pa rajši jaz ne bom govorila, ker je vsak dan slabše...se mi zdi, da imata res zdaj eno obdobje, ko preizkušata, do katere meje lahko grestauser posted image ...In imamo tudi mi težave z lasanjem, praskanjem, pretepanjem, sploh Taja udari Tejo po glavi z vsem, kar ji pride pod roke, sploh, če ji kakšno igračo vzame...Teja pa seveda potem tuli, kriči na ves glas, pa ugrizne nazaj...Pa še probleme imamo, kadar greva user posted image ali jaz sama skozi vrata od doma...Teja tako tuli, kriči pred vrati, da ne moreš verjeti...Danes je Teja končno dobila svojo 1.trojkico, ampak posledica tega pa ful vneta ritkauser posted image , se sploh noče previjatiuser posted image ...Pa na kahlico je tudi ne spravimo, se tako upira, da joj, Taja je pa pravo nasprotje, kar sama pokaže, da bi šla na kahlicouser posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
6.3.2010 18:48:59   
Ryssa
bella upam da bo Tjaša čimprej ok, ne se pa sekirat četudi Teja dobi, sem brala da otroci do dveh let prebolijo to bolezen kot obični prehlad, jo niti dokažejo ne ker je brez tipičnih znakov. Poglej na med.over.net.

katja pozdravita se!

erin javljaj se tudi ko je tamali bolan in nam povej kaj ima. Veš, meni čisto vsaka izkušnja prav pride. Res. Pa tudi drugim najbrž. Pa upam da date to čimprej skozi, komaj čakam pomlad in poletje da bo konec tega sranja.

Naše noči pa še vedno user posted image
Ne vem kaj ga daje, lahko da je luna z zamudo.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
6.3.2010 21:22:31   
Erin
hmmm Ryssa... smo včeraj očitno od vas "pobrali" jokanje ponočiuser posted image user posted image CEEEEELOOO noč je jokal v spanju, mu tud trojke ven lezejo...mater, za vsak zob vemo kdaj prihaja...

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
6.3.2010 21:37:10   
Ryssa
Madoniš je tole nalezljivo user posted image
Upam da mine, pr vas in pr nas.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
7.3.2010 7:57:54   
clara23
Jutrouser posted image ,

izvolite kavico!

Glede pretepanja in agresivnosti...Mark na srečo še ne ve kaj je to. Njegovo najbolj "kruto" dejanje do zdaj je bilo, da je mačku skušal stopiti na trebuh. Ampak mu potem niuser posted image . Se pomoje pozna, da ni v vrtcu. On samo boža, lupčka in objemauser posted image . Aja, edino, če se kam udari potem tisto stvar, ob katero se udari nazaj udari in reče:"Ti, ti, ti"user posted image

Drugače smo na srečo zdravi. V četrtek smo šli po drugo dozico cepiva za KME, zdaj pa čakamo vabilo na sistematski pregled..

Se mi pa zdaj že skoraj en teden vsako noč pokakauser posted image user posted image user posted image . In mi ni jasno, kako je zdaj prišel do te ideje...

V petek pa sem končno zbrala pogum in se rešila 30cm svojih lasuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem pa full vesela in zadovoljna, tako da mi ni žaluser posted image user posted image .

Lepo, sončno nedeljo želim vsem!

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
8.3.2010 7:06:39   
sandra123
Jutrouser posted image , ena sveža kavica za vse
user posted image ,
zraven pa še user posted image za vse, ker je danes naš dan...

Ja, pa smo spet tam...spet smo zboleliuser posted image . Taja mi je že včeraj zakuhala na 38.6, kašlja...danes je že Teja začela kašljat...Eh, jaz hočem pomlad, pa sonček, ne pa te blesave vremenske spremembe, ki nam samo sranje povzročajo....user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 8.3.2010 7:14:36 >

Lp, Sandra

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
8.3.2010 8:08:36   
anita goitan
Jutro,
Zoja šla v varstvo, Ula bo potrebovala vsak cajt še eno joško, potem pa mal pospravim, kajti vikend je bil obupenuser posted image
jaz zakuhala, kihala, kašljala, ja vse na K mi je šlo, Ula se drla cle popoldan (krči), Zoja ji je občasno pomagala, ni ga čez sinhrono petje mojih punčkuser posted image , Moj je tudi nekaj kašljal, ampak na koc je bil itak on bolj bolan...nošenje Ule je bilo že nevarno početje kajti čist vsak sklep me je bolel..pa tako me je potrebovalauser posted image ..zvečer vzamem lekadol in zaspim, Ula se samo 2x ponoči zbudi in zjutraj sem se zbudila kot da NIČ ni bilouser posted image , ma kaj je to???

Ja, mami res ne sme zbolet in pika!

Moja mičkana lubica, no ki sploh ni mičkana

user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
8.3.2010 9:23:44   
gajka
Drage šjore! Naj bo ta dan samo vaš!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2615
8.3.2010 11:17:51   
Zoja Miša
Gajka, hvala! Enako tudi tebi!

In ja, zdaj se tako daleč, da vseeno nekako išem službo.user posted image Gajka, kaj iščejo pri tvojemu? Vprašati ni greh....

Vikend preživeli doma. Kaja Lina ima neke izpuščaje po vratu, trebuščku, pod pazduho, po hrbtu, po nogicah okoli lule...zgledajo ko rdečkeuser posted image , ne vem kaj je? Alergija bi bilo čudno...nič novega nismo jedli, perem z istim...res sem malo zmedena. Danes jo čuva babi, ker je v vrtec tako nisem mogla dat. Vročine nima, počuti se fajn, je veliko (to je edino kar je sedaj drugačeuser posted image ). Mislim, sploh ne vem...
P bo moral povedat svoje. Upam, da pridemo danes na vrsto.

Sandra, pozdravite se!

Anita, kaj pa je bilo to? Gripa enodnevnicauser posted image ?

Sayuri, pa kake mehanike pa imete?user posted image

Erin, kamot še pol leta počakam...če ne bom še več...najprej se mora situacija glede službe nekako zjasnitiuser posted image Pa kul za tika-taka!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
8.3.2010 11:42:20   
Zoja Miša

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Moja mičkana lubica, no ki sploh ni mičkana

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2617
8.3.2010 14:11:36   
gajka
Razmišljam, če se čem it malo špekulacije glede Rokovega vpisa v vrtec... user posted image Sem se pozanimala po emailu, če imajo v našem vrtcu trenutno kakšno prosto mesto za letnik 2008 in dobila negativen odgovor. Zraven so mi rekli, da lahko dam vlogo za vpis in če se bo kdo izpisal (v kar malo dvomim), bi mesto takoj ponudili prvemu na seznamu čakajočih. Glede na načine točkovanja pri vpisu bi najbrž (predvidevam tako) taka ''zavrnjena'' vloga tudi prinesla dodatne točke za jesenski vpis, ko pač imamo vrtec v resnici v planu. No, sicer tudi, če bi vrtec dobil, bi ga najbrž kar vpisala in ne bi nič komplicirala za teh par mesecev... user posted image So pa bili letos vsi sprejeti v vrtec, je pa res bilo ful otrok in ne bi rada, da bi zaradi te odločitve, da bo 1 leto v domačem varstvu, naslednje leto izvisel, ker so skupine že itak od letos polne...
user posted image Kaj bi ve storile? 

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
8.3.2010 15:08:33   
Zoja Miša
http://www.bayercropscience.si/Vreme/
Evo, ko že komaj čakamo pomladuser posted image

Gajka, jaz bi vsekakakor dala vlogo! No, če je bilo to vprašanjeuser posted image . Eh, sem mau zmedena danes, ker je vse skupaj v kuser posted image

A katera ve - itak da veuser posted image , a je potrebno kljub temu, da je otrok že v vrtcu vlogo ponovno dati?user posted image

Mi imamo P ob 17.40h, pa bomo videli kaj bo rekel.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
8.3.2010 15:09:18   
Zoja Miša
A ja, za videti vremensko napoved je potrebno vtipkati mesto...

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2620
8.3.2010 15:43:12   
K_a_t_j_a

Želim vam lep današnji dan.

user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 2621
8.3.2010 15:56:43   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
A katera ve - itak da veuser posted image , a je potrebno kljub temu, da je otrok že v vrtcu vlogo ponovno dati?user posted image

Odgovor: ja, samo je malo drugačna vloga (vsaj pri nas je tako, sem na netu videla). user posted image
Glede mojega razmišljanja o vrtcu pa sem spet v dilemi... Itak imam potem porodniško, pa še mama gre v penzijo... Letni znesek za vrtec je pa o-ho-ho!

< Sporočilo je popravil gajka -- 8.3.2010 15:57:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 2622
8.3.2010 15:59:48   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Ne. Pri nas ne. In mislim, da nikjer ne.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2623
8.3.2010 16:26:40   
Krysia
POzdrvaljene

Lepo praznujte današnji dan, ča ga pač praznujete ... mi2 z Rokom sva sama - možek na terenu user posted image
Mal prej sva prišla od P - cepljenje ... Jooj, skor sem znorela ... čakala sva tokrat samo 45 minut (vsaj nekaj) pol pa ... "aja, a ne hodi po stopnicah? Ja, kako pa to? " Ma, kaj jst vem kako, mi na kraj pameti ne pride, da bi sprobavala, če hodi po štengah ... Pol mu pa kaže tiste živali in je zamešal konja pa psa ... sta bla enako velika ozirma majhna na tistih slikcah, še jst sm mogla dobro pogledat ... pa pustmo to, da ji je v isti sapi kazal psa v omari (ma P pač neke igrače v vitrini) in ji razlagal, da je pes tam ... Ampak ne, ni v redu, ker ji ni pokazal na sliki .... da ne govorim o tem, da ji je vmes razložil, kje je cerkvica (sam ona ni razumela user posted image ), pa ji pokazal vse luči v ordinaciji in kje se prižgejo, ... Pol je dal dojenčku pit v popek user posted image user posted image No, pol je pokazal, kje on pije, pa vse dele telesa, kar se jih je spomnila ... in na koncu je tud tistega dojenčka nafutral z uno ogromno flašo, ki je približno tko velika kot dojenček ... zložil stolp, dal rozino v flaško in iz nje ... pa itak, da mormo čez en mesec prit zarad kožice na lulčku ... cepljenje prestal brez joka, na koncu, ko smo rekli, da je čebelica naredila pik, se je še smejal ...

Ok, pojamral sem, zdej pa še mal komentarjev ...

Bella02, mononukleoza? Nč fajn, pri nas je to razsajalo eni 2 leti nazaj na šoli - katastrofa ... pa se zna kr dolg vlečt ta bolezen. Upam, da jo Tjaša hitro preboli in da se Teja ne naleze ...

Sandra123, kaj je zdej to - spet bolni? Pozdravte se čimprej!

Zoja Miša, nova služba? Sva že dve ... zame trenutno nič ni, ampak bomo že kej našli ... Upam, da se tale tvoja situacija čimprej razreši ... sem mela vedno občutek, da ti je fajn v službi ... ampak če ne gre naprej, pač ne gre ... Pa upam, da tile vaši fleki čimprej izginejo in da niso nič hudega ... poročaj, kaj pravi P. Kako pa tvoja ščitnica?

Gajka, kaj pa vem glede vrtca ... jst bi verjetno dala vlogo ... da ne boste na koncu res zvisel ... A veš, ko boš pa na porodniški, ti bo pa tud pasala kakšna urica miru, da se boš vsaj malo spočila ... pri nas v LJ je zdej itak tko, da so končno uvedli centralni register teh vlog za vrtce, tko da se naslednji teden spravimo pisat vlogo ... in če ne dobimo s septembrom, ni panike, ampak vseen upam, da bomo dobil mesto, ker se mi zdi, da se Rok ful ne znajde v družbi - sploh če je več otrok .... tko stoji v kotu in rabi ful velik časa, da se opogumi ... sma to je tud karakter, ni to sam zato, ker ni v vrtcu ...

anita, ti si pa eno hitro gripo prebolela user posted image Upam, da te zdej bolezni pustijo pri miru ... in tko kot si rekla .. mami ne sme zbolet!

Erin, kdaj praviš, da se spet začnemo zbirat na novi temi? user posted image Mi smo zdej dočakali tistih 6 mesecev od SS, tko da počas začnenjamo razmišljat o še enem user posted image Čeprov sem včasih že pri Roku tko utrujena, da si sploh ne predstavljam met še enga ... tko da občudujem vse, ki imate dva otroka (ali več) in ful majhno razliko med njima (od nekaj minut do par let user posted image )

No, da vam povem, kakšno bedarijo sme naredila v petek - sem spakirala teste za popravit, jih dala v torbo in šla domov ... v soboto odprem torbo, dam teste ven in ... ugotovim, da sem vzela teste, ki so že popravljeni, nepopravljeni so pa ostali v šoli ... tko da moram zdej popravit še 2 razreda testov .. Rok je pa poln energije, tko da mi ni čist jasno, kako bom to izpeljala ... grem probat ...

Se tipkamo ...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
8.3.2010 20:33:42   
bella02
user posted image

Punce, sicer pozno, ampak vseeno: vse lepo ob našem dnevu (sej malo ga je še ostalo)!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?