|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
4.3.2010 13:37:36   
gajka
ZM - mogoče boš pa tisto svojo firmo spravila na noge prej kot si imela v planih, če bo pač treba... Sam težko po eni strani meni o tem govorit, ker še sama vem, da mi je kak dan prav žal, da sem se za tako pot odločila... user posted image

anita g. - a ima lahko Ula tudi enake probleme z netoleranco mleka? user posted image A si že kaj poskusila ponovit tisto dieto, ki si jo pri Zoji imela?

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
4.3.2010 13:50:08   
Zoja Miša
Gajka, ja nekaj takega bo treba.

Neža, Oleovit D3, lekarna Arnika, pošljejo tudi po pošti.

Anita, čestitke za obletnico. Pa avto je kul, klinc glede prstanuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
4.3.2010 14:15:28   
bella02
Ojla!
Še sem tle, sam nimam časa user posted image . Zbolela je Tjaša, ima Mononukleozo. Več zvečer o tem sranju. Šibam po Tejo. Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2578
4.3.2010 14:35:24   
Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Gajka, ja nekaj takega bo treba.

Neža, Oleovit D3, lekarna Arnika, pošljejo tudi po pošti.

Anita, čestitke za obletnico. Pa avto je kul, klinc glede prstanuser posted image

Zoja Miša.... o hvala user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2579
4.3.2010 19:42:43   
sandra123
Čeruser posted image ...ja, ZojaMiša, ne se toliko jezit, nouser posted image ...jaz imam krizo...v službi totalni kaos, doma pa še večji, ko pridem s T&T po službi/vrtcu domov...Sicer nimata nobenih posebnih težav z vrtcem, kljub temu, da sta bili cel mesec doma, zjutraj ni težav z vstajanjem, čisto veseli gresta v vrtec, ampak doma je pa potem katastrofa...sitnarjenje cel dan, zdaj pa še vreme nagaja, da ven ne moremouser posted image ...Danes sta šli spat že ob 18.30, ker sta bili čisto aut, nagajajo nam zobki, zato so noči user posted image , danes sem že od 4-ih zj. pokonci, se mi je cel danuser posted image user posted image ...No, pa sem si malo časa še zase vzela in vas prišla malo pozdraviti. Tina in user posted image sta šla na plezanje, jaz pa malo pospravljam to katastrofo po stanovanjuuser posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: bella02
Zbolela je Tjaša, ima Mononukleozo. Več zvečer o tem sranju. Šibam po Tejo. Pa pa

Ojejuser posted image ...pa ima potrjeno bolezen? No, čuvaj Tejo, ker je zadeva zelooooo nalezljivauser posted image ...Pa še košuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravite...

Anita, žal še ne vem, če je naša stalna lokacija na Krku še sploh aktivna, ko kaj konkretnega izvem, se ti javimuser posted image . Upam, da vam ti krči čimprej minejo...Kapljice iz Koroških lekarn poskusi, nam so edino tiste pomagale...Še zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Erin, kako si zrihtala danesuser posted image Upam, da je vse ok s tebojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sayuri, še dobro, da se je vse dobro končalouser posted image user posted image Veš, tudi jaz imam grozne probleme s T&T, ko pridem po njiju v vrtecuser posted image ...Ko gremo proti avtu, gre ena na levo, druga na desno, avtomobili vsepovsod, preden ju v avto napakiram, sem cela premočena od nervozeuser posted image ...ponavadi eno kar nesem v avto, ampak, kaj mi to pomaga, če mi druga noče rokce datuser posted image , pa mi zašiba v kontra smer...ko pridemo do doma pa spet isto sruser posted image , ker nočeta ubogat in počakat pred vhodnimi vratiuser posted image user posted image ....ma čisto podivjani sta, nouser posted image .
Ja, to so pa tiste nevšečnosti, ko imaš dva radovedneža naenkrat, a ne user posted image ...

...in že me več ni...user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
4.3.2010 20:51:26   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Aja, pa krče imamo od sobote, al sem vam že to pojamralauser posted image , Ula se dere od 15ih do 20ih, vmes mal zakinka, kaka pa zeleno, s primesjo sluzi, jaoo edin krvi, HB, pa nisem več opazila. Sem misnla vseeno, da nas bo to sranje od krčev, obšlo, ma ja, seveda.

Boga user posted image Ali ji dajaš AD3? Jaz jih ne dajam vendar mi je mož včeraj povedal, da baje imajo sedaj D3 kapljice in ne samo AD3. Bom v torek za njih vprašala, ker ne povzročajo krčev.

Draga naša Nežika, te kapljice - D3 -  imajo že nekaj časa, sem tudi jaz pisala o njih, smo jih mi imeli. Nam niso delale nobenih problemov, tko da lahko rečem samo user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
4.3.2010 20:53:04   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Ojla!
Še sem tle, sam nimam časa user posted image . Zbolela je Tjaša, ima Mononukleozo. Več zvečer o tem sranju. Šibam po Tejo. Pa pa

Aiiiiiuser posted image user posted image user posted image pozdravite se*

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
4.3.2010 20:56:47   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Erin, kako si zrihtala danesuser posted image Upam, da je vse ok s tebojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Hvala za vprašanje.user posted image Ne ve se še, čez 1,5 m imam 24h ekg in se bo takrat bolje videlo.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
4.3.2010 21:05:52   
Erin
Aja, pa svaka čast sayuri in sandri ker uspeta krotiti dva 1,5 letnika. Men se že pri enem včasih user posted image Vaju prav občudujem, res, kapo dol.

Naš je pa na lepem prešel v fazo agresivnosti... tepe mene, mojega, mačka, meče igrače v naju... ma ne vem več kaj naredit, sem probala vse metode..njemu nič ne zaleže, čez pol ure spet vse jovo na novo, kot da se ni nič zgodilo zraven se pa še reži k "pečen maček". Pa sem dr vprašala glede tega pa je rekla da je mogoče zaradi bolezni in negativnega počutja tak, da se na tak način sprošča...eh, kr neki.

So vaši tudi kaj agresivni? Kako ste ve to reševale?user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
4.3.2010 21:13:56   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Mislim, da smo najbolj priden tukaj še ti, Gajka in jaz! Ne vem zakaj user posted image so ostale poniknileuser posted image .

Eeeeeeeej sorči lubči ampak jaz ne morem na šihtu na netu bit, popoldan sem pa velikokrat sama ker ma moj faks popoldan, da bi pa še jaz bila odsotna pri igri z mojim otrokom mi pa ni fer, sem z njim. Ko le lahko pišem-pišem, sam kur* ko ne vem kaj vam pišem... spet smo bolni, in spet smo bolni in spet smo bolni..nočem vam morit glede tega skoz in skoz, mam občutek da se potem vsem smilim... in potem raje berem in nič ne pišem... ostajam vaša, to pa za zmeri...

Neposredna povezava do sporočila: 2585
4.3.2010 21:33:40   
nell
Hej js sm še tud tuki, sicer ponavad sam preberem, pol so pa kakšne priprave na vrsti, ipd.

Erin - mi imamo tud hude težave s tole agresijo. Sicer je po mojem mnjenju najbolj trma in potem iz te trme pride na sve in svašta. Tibor je agresiven izključno do mene, zelo redko, da bi dil do koga drugega. To pomeni, da me udari, ščipne, brcne (npr. ko se previjava) - ampak to on orng - aja pa občasno do sebe - mislim tko k mu kej ne štima, se udari, pa tko. Pravi P, da je to faza - ajde js tud vem, da je to faza, ampak vseeno menim, da mu moram nekak pojasnit, da je to zame nesprejemljiv način obnašanja. Tibor npr. udari in potem že isti trenutek reče "moja, moja" ali pa kriči iz trme ker nekaj ne želi, js bi pa rada, da se npr. oblečeva in potem spet tist "moja, moja" - in kao mami vse pozabi in oprosti. Ravno ta teden mi je pritisk dvignil čez mejo obvladovanja in sem ugotovila, da ga vedno samo prosim. Postavim mejo in popustim, ker drugače ne gre. pa sem zaorala - je bil šokiran, ker sem ga res skregala, ker se nisem želela crkljati, ker "moja, moja" ni več palila in ker sem se držala prvotnega plana (stala sem za svojimi besedami). Zdej tko je - takrat je palilo, če bo naslednjič, ne vem.
Se pa tud sama obremenjujem in sprašujem, kaj naj naredim v dani situaciji. In priznam, da večkrat u+zavedno rečem sama sebi: "Če bi bil moj ...!" To pomeni, da moram sama sebe opomnit, da če tujega nebi, bi potem svojega.

Včasih res ne vem kaj naj naredim s to trmo. Ne vem zakaj mi je v salužbi jasno, pri mojem pa ne.
Kolegica je imela enkrat napisan en dober rek: Vsi znamo vzgajati otroke, samo predstavljajmo si, da so sosedovi!

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
4.3.2010 23:25:36   
bella02
Hej!
Spet sem le preletela. Zato me ne user posted image , prav, Zoja Mišauser posted image ?
Ja, Tjaša ima mononukleozo oz. Pfeiferjevo bolezen oz. bolezen poljubljanja (?) user posted image
Pravzaprav gre za gnojno angino s povečanimi bezgavkami (povsod, ne le na vratu), otečeno vranico, visoko vročino in stalnim občutkom utrujenosti. No, naša ima vsazga po malem. Je kot megla, zdaj se je v joku zbudila in čeprav nima glih 38,5°C, sem ji dala malo Calpola, ker pravi, da jo boli vrat, hrbetuser posted image .
Nevarno pri tej bolezni je, da bi ob naporu počila vranica, kar bi lahko bilo usodno. Zato mora počivat. Pa itak je vsa brezvoljna. Gre pa za virusno okužbo in je dobila le Calpol. Prenaša se s slino in upam, da Tejo obvarujem. Še bolj gledam, da ne bi pili iz enega kozarca, še bolj pa sem pozorna, da se ne lubčkata, ker bi jo Tjaša včasih skoz cmokala na lička. Pri tem vztrajam, da se na usta ne daje lubčkov, tako da ... Bom pazila, da ne zboli še tamala, ker ne vem, kako bi jo umirila, ker je skoz, sam res skoz v elementu.
Koliko časa bo doma, še ne vem. Do drugega ponedeljka ziher.

Zoja Miša, joj, želim ti, da se ti to s službo dobro izteče. Pa tisto, ko si spraševala glede varstva. Če midva kam greva, malidve zrihta tašča. Je pa res, da neju Teja ne sme videt, da odhajava in ni nobenga problema. Te pa čist razuimem, ker jaz še danes Tejo kar mal težko pustim. Je pa res, da drugje kot pri tašči še ni bla. Bog ve, kako bi blo, če bi jo dala moji mamiuser posted image Verjetno precej joka, ker se res malokrat vidimo, sam bi verjetno šlo. Poskusi, prej ne boš vedela.

Sayuri, vaša hiška je tako lepa! Pohvale možičku! In vidim, da sem očitno zgrešila eno vašo ne preveč lepo dogodivščino? Bom šla mal brskat nazaj. Enkrat ...

Sandra, ja, bolezen je potrjena user posted image . Kaj pa vi? A še ni konec izraščanja zob? Jaouser posted image , koliko eni pretrpite pri tem, mi smo pa komaj vedeli zanjeuser posted image

anita, a sem kaj zgrešila v zvezi s prstanom??? Pa pohvale obema puncama, Zoji za frizerja, Uli pa za potrpežljivostuser posted image . Tudi naša Teja se je v soboto prvič srečala s škarjami z zadnjimi laski, spredej smo jo že strigli. In je bla dobre voljeuser posted image

Erin, hvala za objemčke. Kaj si pol kupila? In upam, da je agresivnost le del razvojne poti!

Gajka, ti se dobro počutiš? Rok že registrira, da rast še en dojenček?

Dojenč, čestitke!!!

Tudi jaz sem nekaj vremenska, se mi neč ne da. Tako da grem v mižule. In ne glejte napak, verjetno je kakšna, pa se mi ne da čekiratuser posted image . Nočka!

Neposredna povezava do sporočila: 2587
5.3.2010 7:56:12   
Zoja Miša
Jutro, user posted image .
Pridem nazaj.user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
5.3.2010 8:37:31   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

anita g. - a ima lahko Ula tudi enake probleme z netoleranco mleka? user posted image A si že kaj poskusila ponovit tisto dieto, ki si jo pri Zoji imela?

ne, ampak pri Zoji sploh ni blo problem mleko in mlečni..dali testiranje skoz, pa pri gastro.bli, vse bp, na konc se je izkazala zdrava kmečka pamet od babce: ob napenjanju (krči)  poči kapilara. To kar se krvavih nitk tiče. Zeleno blato je pa značilno za krče (žolč takrat dela 100 na uro in sprošča to sluz).

Danes se je tudi samo 1x zbudila, uf je luštn spat, ob 6.30 me je seveda vse tiščalo, ampak je Ula pokazala da je laačnaaauser posted image

bella nič nisi zamudila glede prstana, ne preferiram nakita, splohuser posted image

Mraz je, pa mal piha, še mal..potem pa grevi ven.

se beremo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
5.3.2010 8:40:53   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Aja, pa krče imamo od sobote, al sem vam že to pojamralauser posted image , Ula se dere od 15ih do 20ih, vmes mal zakinka, kaka pa zeleno, s primesjo sluzi, jaoo edin krvi, HB, pa nisem več opazila. Sem misnla vseeno, da nas bo to sranje od krčev, obšlo, ma ja, seveda.

Boga user posted image Ali ji dajaš AD3? Jaz jih ne dajam vendar mi je mož včeraj povedal, da baje imajo sedaj D3 kapljice in ne samo AD3. Bom v torek za njih vprašala, ker ne povzročajo krčev.

še to, pozabila:
ne jih še ne dajem, pri 3m začnem, enako sem tudi pri Zoji, ja in dajala bom AD3, sme že pri Zoji razlagala zakaj (problemi z očmi pri mojmu itd.)...drugače smo pa veliko zunaj, to kar se vit.tiče

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
5.3.2010 9:13:27   
gajka
anita g. - mi smo za Rokove krče imeli tudi vetrovne kapljice od Koroških lekarn (priporočala patronažna), glede pomaganja, kaj pa vem, krči niso čudežno izginili, so bili pa mogoče blažji/krajši. Tiste famozne ultra drage kapljice, ki jih tako radi reklamirajo kot čudežen izdelek v lekarnah (ne vem imena, mislim, da je neka rumena embalaža, pa v hladilniku jih moraš hranit) pa so pomagale en k*. Je pa najbolj pomagala čisto taka na izi telovadba - tako da se usedeš, daš otroka na stegna tako, da ima ritko pri tvojem trebuhu, glavo na kolenih, potem pa ga za rahlo pokrčene nogice primeš in jih sučeš levo/desno.

bella02 - uf, upam, da ti uspe ubranit ta malo pred okužbo. user posted image Pa da je še kdo od odraslih ne skasira (a je to tudi možno user posted image ). user posted image Koliko pa se Rok zaveda prihajajočega dojenčka, pa pojma nimam. user posted image Včasih mu kaj rečeva, da bo postal bratec in ima mamica dojenčka v trebuščku, pa se smeji ali pa čudno gleda, včasih da lupčka na bušija, drugič pa uprizori en wrestling skok nanj... user posted image user posted image

sandra123 - si ne predstavljam krotit dveh Rokov naenkrat, imam prevečkrat še tega vrh glave! user posted image

Aja, pri nas se pa nekomu jezik razvezuje. Zadnja dva dni, ko ga prime, tako ponavlja besede kot ena mala papiga! Ene mu uspe bolj lepo ponovit, druge slabše, ampak važno da je začel kazat voljo! user posted image Je pa najbolj posrečen, ko pokažeš na njega, pa ga vprašaš, kdo je to, odgovori 'tenta' (=čenča). user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 5.3.2010 9:14:52 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
5.3.2010 9:15:44   
Zoja Miša
Anita, če rabiš Koroške kapljice, ti jih lahko prinesem. Povej. Ampak dobiš jih potem po 14.3., ker pre ne grem v naše konce.

Sandra, lepo da si čas za nas vzameš, saj to je sprostitev, ne?user posted image

Erin, ja saj vem kako je. Jaz se v službi najlažje javljam. Če sem doma je skos neka akcija. Sam moraš mi oprostiti, da jamram, če te pa pogrešam.user posted image Me je potolažilo to, da si našauser posted image .
Glede agresivnosti, upam, da je res le faza in da mine.
Kako je bilo pri zdravniku za user posted image ???

Pri nas ima pa princeska druge fore, se spomnete, da sem še prejšnji teden pisala, da veljam samo jaz. Za spat, za jest, za umivat...No, sedaj se je obrnilo in velja le oči. user posted image Kaj vem, malo mi je čudno, ampak očitno bo res očijeva lubica. Serm včeraj rekla user posted image - dej, greva delat novega, ker me ta otrok ne marauser posted image . No ja, sej bomo, menda, enkrat. Najprej mi pravijo, da se moram zrediti. user posted image In glede na moje količine absorbirane hrena, mislim, da bo to kmalu! user posted image

Bella, tole se res sliši resno! Pazite se in pozdravite! lede službe pa ja...sej bo!

Snežiuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2592
5.3.2010 9:22:41   
anita goitan
gajka ja sej probam (kolikor le šefica Zoja dopušča) Ulo nosit na razne sorte, jo masirat, mal nago na previjalni imet..ampak vem, 1x bo minilo. Tiste glede kapljic: vsaka lekarna svoje promovira, eni tržiške, drugi koroške, mi imeli pr Zoji iz Vira (pri Domžalah), vse imajo pa enako sestavo. Aja, mal ji probam dudico priljubit, ampak se ne pusti, lepo se pomiri na joški, potem se kmal tud ornk pokaka..

Še to: včeraj kopanje punc uspelouser posted image , Zoji prštimala banjo, jo slečem, dam notr, zaprem kabino in ji naročim naj pazi naseuser posted image
Pripravim vse za Ulo, jo grem iskat, boga se joče.., slečem, dam v banco, uživa (še ena kandidatka za bazen)..oblečem, nesem v gugalnik (se dere), Zojo na silo ven vzamem (ona bi bla notr še pa še), odpravim, šiba na kavč, prižgem projektor, dam Backa, Ulo podojim..se pokaka, grem previt, pride Zoja, me cuka za hlače in se dere da ona pa ne vem kaj biuser posted image ..šibam z Ulo nazaj v gugalnik, Zoji mleko segrejem..in odklenejo se vrata: pride domovuser posted image ..KONEC pravljiceuser posted image

Danes pa peljem jaz Zojo na bazen..po skoraj dveh mesecihuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
5.3.2010 9:45:07   
gajka
ZM - evo, rešitev za več problemov, hitro še enega user posted imageuser posted image Še dilema s službo bo začasno rešena! 

Neposredna povezava do sporočila: 2594
5.3.2010 10:27:24   
gajka
ZM - evo, rešitev za več problemov, hitro še enega user posted imageuser posted image Še dilema s službo bo začasno rešena! 

Pa še en moj nasvet (iz lastnih izkušenj, sicer kratkih, ampak resničnih): raje si daj prej v plan novo user posted image kot pa štart z novo firmo. Bo veliko manj psihično obremenjujoče.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
5.3.2010 10:40:30   
gajka
Skrajni čas, da se vreme izboljša in da naše državne firme sprejmejo letošnje anekse k pogodbam, da lahko spet začnem kaj uporabnega delat (beri: služit evrčke). Če bom še dolgo doma meditirala, se mi bo še skegljalo! Do porodniške imam pa še dobre 3 mesece, koriščenje dopusta pa bo podrejeno razmeram na tržišču. Ja, hudič, če je človek na svojem... Mi je že zadnja 2 meseca, odkar sem se spustila v to, vsak drugi dan žal, da se nisem drugače odločila... Nič, grem se sama sebi še naprej smilit...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
5.3.2010 11:17:21   
anita goitan

Skrajni čas, da se vreme izboljša in da naše državne firme sprejmejo letošnje anekse k pogodbam, da lahko spet začnem kaj uporabnega delat (beri: služit evrčke). Če bom še dolgo doma meditirala, se mi bo še skegljalo! Do porodniške imam pa še dobre 3 mesece, koriščenje dopusta pa bo podrejeno razmeram na tržišču. Ja, hudič, če je človek na svojem... Mi je že zadnja 2 meseca, odkar sem se spustila v to, vsak drugi dan žal, da se nisem drugače odločila... Nič, grem se sama sebi še naprej smilit...

sej pravm, hormončkiuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
5.3.2010 11:45:34   
gajka
Evo, iz samega dolgčasa sem kar en borovničev štrudl skup spacala! user posted image Bo moglo zadostovat namesto česa čokoladnega... Razen jedilne čokolade in čistega cukra so v naši bajti vse ostale sladkarije nekam izpuhtele! user posted image Duhovi? user posted image Nočni škrati? user posted image Ne... user posted imageuser posted image

Hormoni? Mah, preveč fraj časa! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2598
5.3.2010 11:58:59   
anita goitan
jaz pa nrdila zdej palačinke in tuhtam kaj naj še zravn..na žlico je skor vsak dan, pa recimo da se posta držimo..in me kliče, da bo jedel na firmi, luksuz

gajka kar privošči si, jaz se sedaj mal bremzam, ma ne zarad kg, kg so že spuhteli, ampak da ne bi Ulo preveč zvijalo, kaj pa vem..mogoče jo pa ne bi, mahuser posted image

Sonceuser posted image , ble prej dobro uro zuni..sedaj pa mal posesam, mi še spi v vozku, pa uredim se za na bazen (depilacija), potem ko pride še Zoja bo to zeloo težkouser posted image že tako dobro ve zakaj se tista rezilca uporabljajo, pa tolk je hecna ko si da robčke v majčko (mami pa da blazinice v modrčka)..pa še kajuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
5.3.2010 12:34:49   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Hej js sm še tud tuki, sicer ponavad sam preberem, pol so pa kakšne priprave na vrsti, ipd.

Erin - mi imamo tud hude težave s tole agresijo. Sicer je po mojem mnjenju najbolj trma in potem iz te trme pride na sve in svašta. Tibor je agresiven izključno do mene, zelo redko, da bi dil do koga drugega. To pomeni, da me udari, ščipne, brcne (npr. ko se previjava) - ampak to on orng - aja pa občasno do sebe - mislim tko k mu kej ne štima, se udari, pa tko. Pravi P, da je to faza - ajde js tud vem, da je to faza, ampak vseeno menim, da mu moram nekak pojasnit, da je to zame nesprejemljiv način obnašanja. Tibor npr. udari in potem že isti trenutek reče "moja, moja" ali pa kriči iz trme ker nekaj ne želi, js bi pa rada, da se npr. oblečeva in potem spet tist "moja, moja" - in kao mami vse pozabi in oprosti. Ravno ta teden mi je pritisk dvignil čez mejo obvladovanja in sem ugotovila, da ga vedno samo prosim. Postavim mejo in popustim, ker drugače ne gre. pa sem zaorala - je bil šokiran, ker sem ga res skregala, ker se nisem želela crkljati, ker "moja, moja" ni več palila in ker sem se držala prvotnega plana (stala sem za svojimi besedami). Zdej tko je - takrat je palilo, če bo naslednjič, ne vem.
Se pa tud sama obremenjujem in sprašujem, kaj naj naredim v dani situaciji. In priznam, da večkrat u+zavedno rečem sama sebi: "Če bi bil moj ...!" To pomeni, da moram sama sebe opomnit, da če tujega nebi, bi potem svojega.

Včasih res ne vem kaj naj naredim s to trmo. Ne vem zakaj mi je v salužbi jasno, pri mojem pa ne.
Kolegica je imela enkrat napisan en dober rek: Vsi znamo vzgajati otroke, samo predstavljajmo si, da so sosedovi!

tole čitam in Erin se podpišem pod Nell tud Zoja je kopija Tiborja, čeprav je sedaj mal popustila, hm od prihoda Ule, sploh tega nisem povezala. Sicer jih pa včekrat faše moj. Odregirala sva jasno in odločno, da se tega ne počne, da naju boli, in da samo božamo. P tudi nama rekel, da je faza v razvoju.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?