bella02
|
Hej! Spet sem le preletela. Zato me ne , prav, Zoja Miša ? Ja, Tjaša ima mononukleozo oz. Pfeiferjevo bolezen oz. bolezen poljubljanja (?) Pravzaprav gre za gnojno angino s povečanimi bezgavkami (povsod, ne le na vratu), otečeno vranico, visoko vročino in stalnim občutkom utrujenosti. No, naša ima vsazga po malem. Je kot megla, zdaj se je v joku zbudila in čeprav nima glih 38,5°C, sem ji dala malo Calpola, ker pravi, da jo boli vrat, hrbet . Nevarno pri tej bolezni je, da bi ob naporu počila vranica, kar bi lahko bilo usodno. Zato mora počivat. Pa itak je vsa brezvoljna. Gre pa za virusno okužbo in je dobila le Calpol. Prenaša se s slino in upam, da Tejo obvarujem. Še bolj gledam, da ne bi pili iz enega kozarca, še bolj pa sem pozorna, da se ne lubčkata, ker bi jo Tjaša včasih skoz cmokala na lička. Pri tem vztrajam, da se na usta ne daje lubčkov, tako da ... Bom pazila, da ne zboli še tamala, ker ne vem, kako bi jo umirila, ker je skoz, sam res skoz v elementu. Koliko časa bo doma, še ne vem. Do drugega ponedeljka ziher. Zoja Miša, joj, želim ti, da se ti to s službo dobro izteče. Pa tisto, ko si spraševala glede varstva. Če midva kam greva, malidve zrihta tašča. Je pa res, da neju Teja ne sme videt, da odhajava in ni nobenga problema. Te pa čist razuimem, ker jaz še danes Tejo kar mal težko pustim. Je pa res, da drugje kot pri tašči še ni bla. Bog ve, kako bi blo, če bi jo dala moji mami Verjetno precej joka, ker se res malokrat vidimo, sam bi verjetno šlo. Poskusi, prej ne boš vedela. Sayuri, vaša hiška je tako lepa! Pohvale možičku! In vidim, da sem očitno zgrešila eno vašo ne preveč lepo dogodivščino? Bom šla mal brskat nazaj. Enkrat ... Sandra, ja, bolezen je potrjena . Kaj pa vi? A še ni konec izraščanja zob? Jao , koliko eni pretrpite pri tem, mi smo pa komaj vedeli zanje anita, a sem kaj zgrešila v zvezi s prstanom??? Pa pohvale obema puncama, Zoji za frizerja, Uli pa za potrpežljivost . Tudi naša Teja se je v soboto prvič srečala s škarjami z zadnjimi laski, spredej smo jo že strigli. In je bla dobre volje Erin, hvala za objemčke. Kaj si pol kupila? In upam, da je agresivnost le del razvojne poti! Gajka, ti se dobro počutiš? Rok že registrira, da rast še en dojenček? Dojenč, čestitke!!! Tudi jaz sem nekaj vremenska, se mi neč ne da. Tako da grem v mižule. In ne glejte napak, verjetno je kakšna, pa se mi ne da čekirat . Nočka!
|