|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Stare borke :-)
4.3.2010 11:52:24   
pilotina

IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

JUPI... Pilotkooo mali user posted image
Dons je blo fajn ženskice.... Upam, da nam bo ratal in se punce, ki smo tukaj kdaj zares dobimo in v živo počvekamo. Bi bla vesela. Sej so ble pa slice za sline cedit. user posted image
Nočka

hvala za slikico, ste me res razveselile user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 526
4.3.2010 12:06:28   
sonček85
Evo me !user posted image

jupi našo mm in našo tassiko sem spoznala ,seveda pa ne smem pozabit na njuna dva sončka.Joj kok sta cart ,pa tko lahka kot peresce,sem že pozabila kkao je iblo ko je bil Aleks tko lahek,zdaj pa že ma moj dec mali skoraj 10kguser posted image in kot je rekla mm še lepša kot na lsikcah.Zoja ima tko lepe očke,obrazek nasploh,LM pa je tko cart da bi ga kar domov vzela ,te lepe dolge trepalnice ,nasmešek,pa da bi ve vidle kako sta se z Aleksom pogovarjala, božalauser posted image user posted image user posted image
Upam ,da se spet kmalu vidmo in da bo še katra od naših punc tle zraven:)

drobtinica:joj boga ,a pa je sedaj ok  si boljš.Pikepoke in naj minejo bolečine čim prej.Tvoj mali korenjak je pa lahko vesel dai ma tko pogumno mami

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 527
4.3.2010 12:49:23   
drobtinica29
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

drobtinica:joj boga ,a pa je sedaj ok  si boljš.Pikepoke in naj minejo bolečine čim prej.Tvoj mali korenjak je pa lahko vesel dai ma tko pogumno mami

ja sonček sem že ok. ni več bolečin! Sem ok!
Hvala ti!

lp

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 528
4.3.2010 12:53:05   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: drobtinica29

ja sonček sem že ok. ni več bolečin! Sem ok!
Hvala ti!

lp

in naj tko ostane!!!!!user posted image Zdaj ppa čim več cartanja s sončkom ,da nadoknadita za nazaj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 529
4.3.2010 12:58:56   
pilotina

IZVIRNO SPOROČILO: drobtinica29

Matic je že pravi korenjak, lepo raste se razvija, vsak da kaj novega pokaže, zobkov še ni na vidiku, skoraj se že obrne iz hrbta na trebuh, malo mu še manjka, ponoči še vedno 1x jema spimo pa od nekje 20-21 pa do 6-7 zjutraj, z enim vmesnim obrokom seveda.

Pilotinca user posted image user posted image user posted image za NS! in pa mogoče user posted image za  fantka! JEEEEE

Vsem ostalim pozdravček!

hvala user posted image

sem vesela, da si doma in da je za tabo

in priden Matic, da tko lepo spi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 530
4.3.2010 13:24:25   
pilotina
MAŠKA...hvala user posted image
itak nama je čisto vseeno, samo da objameva tega najinega škratka pa naj ima pimpeka ali pipico

sonček85...hvala user posted image

Rižkoo in malaMravljica...verjamem, da ste se imele fajn, bi bilo pa res super, če bi se enkrat dobile vse, ki smo tukaj user posted image

malaMravljica...tko je rekla ja, sam ni bila čisto prepričana kaj vidi in se pol ni več ukvarjala s spolom...je rekla, bomo pa videli, ko bo večji

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 531
4.3.2010 13:55:22   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

JUPI... Pilotkooo mali user posted image
Dons je blo fajn ženskice.... Upam, da nam bo ratal in se punce, ki smo tukaj kdaj zares dobimo in v živo počvekamo. Bi bla vesela. Sej so ble pa slice za sline cedit. user posted image
Nočka

hvala za slikico, ste me res razveselile user posted image

Punce, a mate skupinsko slikco včerajšnjega srečanja? Jst bi vas tudi radla vidlauser posted image , mi jo boste poslale na zs?

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 532
4.3.2010 14:43:00   
Anonimen
Drage moje... tud jst sm zlo za naše srečanje. Srečanje starih bork. Uuu bi blo fino.

Ja, lepo smo se mele.. nekatere sm pa mal s slikco presenetla.user posted image Da si bote zaželele zraven naslednjič. Sicer je bla pobuda bolj na oktobrkah.. ampak omenjeno je blo pa tudi tukaj.
Naslednjič bom kr smsje poslala... kdaj, kje... in obvezna udeležba user posted image

Maj2009 je bla užaljena, da ji nismo nič sporočile... sm pa skor zihr, da je MM pisala. Mi je napisala, da pogreša našo družbo. Jst tud njeno.user posted image

Drobtinica29, joj grozno... si skor ne predstavljam bit brez malega tri dni. Sam, da si zdej ok. Oprosti, ker ti nism nič odpisala..., tud slikca je bla na hitrco poslana.

Nogavica nooo... pridi žeee, nič te ni. Sm ble pa MM, Tassika, Sonček85, pa jst.

Sonček85, sej ressss... mojga Liama pa nisi nč mela v rokicah. Sej zato pa je bil cel žalosten. Šele ko sva domov pršla, se je smejkal. Ja...pozornosti mu je manjkalo.user posted image Grda teta.. je rekel tvoj šokol.user posted image

a.biba... ti si itaq tuki nekje.. a ne?

MAŠKA.. maš slikco..če šteje tudi mms. Naslednji teden se zna zgodit, da se pripeljeva. Bova vidle kako bo z mojim, sončkinim avtom. Moj bo en dan nasl. teden doma... pa če bo avtoček...z veseljem. Da že vidim to malo štručko... Moj sin took raste.

Sicer ga pa nič ni zanimal... sam je da je mami zraven ...brigal ga je za vse prjatučke in prjatlce.. user posted image Ni bil najboljše volje.

Skratka, štajerski konec.... tud ne bi bil slaba izbira. Npr, Evropaaa... user posted image

Lepo bodite.., jst sm dons slabe volje. Grem se stiskat s sinkom...
Aaa..danes mamo pa polnih 6 mesecev. Jupiii.. kok gre čas hitro mimo.

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 533
4.3.2010 15:03:21   
pilotina

Aaa..danes mamo pa polnih 6 mesecev. Jupiii.. kok gre čas hitro mimo.

vse najboljše mali veliki lepotec user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 534
4.3.2010 15:20:59   
Anonimen
HVALA teta pilotinauser posted image

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 535
4.3.2010 15:58:07   
malaMravljica
ma smotka jaz.

Vse najboljse za 1/2 leta Liam user posted image user posted image user posted image   si ze pravi veliki mali fantek.  

Pilotina user posted image user posted image user posted image   ma se kaksno slikco trebuha bos dala pa bomo vidle. Men je sedaj trebuh res bolj puncko kazal, po obcutku sem pa itak takoj, ko si bila nosecka vedla da bo fantek user posted image

Drobtinica, ojoj 3 dni brez bejbija, uboga, ne vem kako si zdrzala. Ma samo da je sedaj vse ok.

Maj 2009, ti ti ti, teple te  bomo, uzaljenka grrrr.. pa sem ti dala na mail in ze enkrat sem napisala, da sem cist jezna nate, ker si nas kar zapustil, jaz te pa prav pogresam. Drugic obvezno prides, jaz tko rada punce pestvam ves.

Jaaaaaaaaaa.... srecanje vseh nas, sam kdaj???? Sedaj mene ne bo, pol poleti bo pa Pilotinka najprej z ogromnim trebuhom pol pa z malim dojenckom. Pol jeseni bo pa Rizkoo z ze velikim trebuhom in pol Soncek in pol Tassika in Maj pol Pilotinka, Biba in Zvesta in pol Rizkoo in Twixy... Sklepam, da srecanja nikoli ne bo user posted image user posted image user posted image Ma kaj bi pa dala da bi jaz tudi spet bla z velikim trebuhom zraven.

Sedaj se grem pa ostrist, jupiiii...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 536
4.3.2010 16:43:13   
pilotina
user posted image malaMravljica...res si posrečena user posted image
sem se nasmejala, ko sem tole brala...cel kup velikih trebuhov sem imela pred očmi...Rižkoo vidiš, malaMravljica te je dvakrat omenila, dejmo hitro punčko pol pa šeenega lepega fanta user posted image

meni je tko lepo biti noseča, da bi bila še in še in še in še in...pa te brcike...poplačajo vse...a ste videle kje je že najin bejbi...poglejte rožice

< Sporočilo je popravil pilotina -- 4.3.2010 16:44:06 >

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 537
4.3.2010 20:20:45   
malaMravljica
Pilotina, ma kam gre cas, na 6 rozici si ze. Uziiiiiiiivaj ja s trebuhom.Ej, se mal pa bo sam se 100 dni cartanja v dvoje, pol boste pa za vse vecne case zaenkrat 3 pol pa mogoce se vecja druzinica.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 538
4.3.2010 21:41:49   
sonček85
rižkoo:ni grda teta ,teta bi ga imela  sam sej ga ti tudi nisi imela -Aleksa.moj je bil tudi užaljen ,zato pa se je skoz pogovarjal z LMuser posted image Drugi t pridem k tebi ,čene pa najkasneje naslednji in bova kako rekle pa še k MAŠKI pova šleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Povej mojmu malmu sokolčku da ga ma tetka Sonček fullllll ,mučo ,grande RADAAAAAAAAAAAuser posted image MWA

MAJ09:Ja kolikor sem jaz včeraj razumela mm ji je pisala a ni mogla prit,zdaj pa ne vem kkao je.Naslednjič obvezno vse tko kot je rekla Rižkoouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mm:sonček ,še nekaj časa ne bo z bušijemuser posted image Si pa pozabla našo kepico
pilotinca moja:regrattttttttttt ,grem drug t v lov zanjim,zdaj ga lahko pa jaz tebi pošiljamuser posted image uživaj z bušijem in prav vesela sem ko si zdaj malo več tle ,sem te prav pogrešala
moj SOKOLČEK
:Vse naj naj naj naj za pol letko

user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 4.3.2010 21:42:50 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 539
5.3.2010 7:34:35   
a.biba
Jutro!

Otrok in ati na poti v vrtec, mami pa v postelji ostane s prenosnikom  - paše user posted image . Sem sinoči cel post napisala, pol mi ga je pa požrlo in nisem imela več energije za drugega. Smo imeli mal daljši obisk in trije otroci vam povem, da zahtevajo svoje in skoz je kaj, da sem kar sem in tja skakala. No, vsi trije starši smo, pa sem še komaj živela,  ko so šli, ampak je bilo vseeno prijetno gledati kako se igrajo. Na koncu so še celo pospravili sobico.

Srečanje - maja bom verjetno malo zasedena, drugače bo pa verjetno šlo. Dokler bom mobilna bom mobilna, za malim otrokom pa rečmo, da če bo tako kot prvič ne bo večjih težav po svetu letat.

Pilotina user posted image user posted image user posted image  že veselo čez polovico in samo, da je vse ok. Spol pa naj ostane presenečenje, vsaj do drugič.

Liam vse najboljše za polovičko leta. Zdaj se bo pa pospešeno začelo dogajati vsak dan, da bo naumil kaj novega. Mami pripravi se, pa dnevnik, da boš zapisovala ti priporočam, ker potem take stvari full pozabiš in ti bo žal.

Kje pa se Kepica skriva? Predvidevam, da je še 2 v 1, ker drugače bi že kaj izvedeli. Zdaj  pa je že tako v zadnji mesec zakorakala in je že na varnem.

Pozdravček vsem!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 540
5.3.2010 9:52:42   
MAŠKA
Ja Rižkoo, hvala za mms! Super ideja za srečanje v Evropi!user posted image  Do tja bi še jaz mogoče prišlauser posted image
In moramo se dobit, če ne bosta mogle vedve zaradi avtočka, se lahko jaz pripeljem do Celja, poberem vaju in se peljeva do Sončka. Le kakšen dan prej moram vedet, da z možekom zamenjava avto.
V torek 9.3. imava z Živo posvetovalnico, tako da takrat ne bi šlo, drugač pa imam cel teden fraj.

Liamu pa vse najboljše za 6 mesecev!user posted image

Punce občudujem vas, ko si tako želite še trebuščka. No, sej v drugo sem si ga tudi jaz želela.... Ampak zdaj ko tako slabo spimo, ko našo Živo krčki matrajo, ko sem imela Mašo dva meseca kar skupaj nekaj bolno...me je kar groza, da bi morala še enkrat skozi vse to... pa ne me narobe razumet, grozno rada imam svoje pupe, ampak utrujena sem pa v zadnjem času zelouser posted image . tako si nemočen, ko je otrok bolan... Komaj čakam, da krčki minejo, se mi zdi, da bomo takrat zaživeli.
Nocoj Živa do dveh zjutraj ni zaspalauser posted image . Pred polnočjo pa nam itak skoraj nikoli ne uspe.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 541
5.3.2010 10:07:53   
a.biba
Maška  te popolnoma razumem kaj hočeš povedati. Res postanemo popolnoma nemočni in izčrpani, ko se pojavijo kakšne težave, predvsem zdravstvene. Glede na to, da imaš ti že kar dva otročeka, ki te rabita je povsem razumljiva tvoja nemoč in trenutni občutki, da si nikoli ne želiš več čez to in da otroci malo zrastejo in te stvari postanejo lažje. Pa se vseeno spomni kako hitro to pozabiš, ko so otroci zdravi in si nabereš novih moči in spet boste začeli uživati s svojo družinico, tako da ne skrbi. Vsak dan premagajte posebej, pusti pospravljanje in si vzami čas za počitek, ko imaš priložnost , saj se bo kmalu vse uredilo in boste ujeli nek ritem, se znebili krčev in viroz.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če imaš kakšno možnost naj kdo prevzame otroke za kakšno urico dve, ti pa ujameš eno spanja ali pa vsaj narediš kaj v miru in malo preusmeriš misli!

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 542
5.3.2010 11:14:04   
malaMravljica

mm:sonček ,še nekaj časa ne bo z bušijemuser posted image Si pa pozabla našo kepico

Kepica, ne beri tega, stroga prepoved!

nisem ne, jo bo kmalu minilo it se enkrat cez finale user posted image user posted image user posted image

Maska, ma jaz sem obdobje krcev ze cist pozabila, kmalu ne bom vec vedla, da jih je imel. En teden spanja celo noc in sem kot nova, saj bo pri tebi tudi kamlu bolje. Ma meni je ta teden super, se nikoli nisem imela tok pomoci, pa non stop bi kdo videl malega, prav na  cakalni listi so sedaj, brez heca in ne vem ce ga bodo sploh videli vsi, ki bi ga radi.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 543
5.3.2010 20:23:01   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Kepica, ne beri tega, stroga prepoved!

nisem ne, jo bo kmalu minilo it se enkrat cez finale user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image saj vem da nisi,smao se nam pa že res nekaj časa ni javila.No jazt sem se danes z njo preko sm-a pogovarjala ,je še 2v1 samo kako dolgo pa še ne vemuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 544
6.3.2010 18:53:04   
malaMravljica
aha Soncek, kaj sem ze napisala tukaj gor user posted image user posted image   pa hvala za sms-je. Ce ne odgovorim takoj pol pozabim, pa cel dan se je dogajalo mi. Upam,da se dogaja tudi drugje. 

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 545
6.3.2010 20:18:12   
Anonimen
Ooo MAŠKA, bogica si,... user posted image a.biba dala dobr predlog.user posted image Povej mi, kdaj maš posvetovalnico, ob kateri uri in kje??? Midva mava tud 9.3. Upam, da se srečamooooo...
Za srečanje... se bomo že zoorganizirale. Itaq ma naš sonček zdej svoooj avtooooček, pa jo bom kdaj fehtala, da se z mojim sinkom pridruživa ji pri vožnji. Joj, avto si moram kupit... sam kaj ko ga ne rabim zares. Sam strošek.
Srečanje v Evropi... pa absolutno. Jim bom vse tortice pojedla... itaq se sam bajskam. Mam že 6 plusa user posted image . Maš podobne težave??
Bom počasi žoga, ne žogica user posted image

Sonček85
, lupčki mi lupčka....  pa jst sm mojga Aleksa nosila na srečanju, pa igrala se z njim. Si pozabla, mami?? Tvoj šokol ti pa oprosti... takoj, ko mu rečeš spet Šokol user posted image

HVALA za čestitke za pol letaaa.. Pridne tete!user posted image Pa moram vam zaupat, da smo delanje deklice prestavila za 2 meseca. user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 6.3.2010 20:19:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 546
7.3.2010 20:21:15   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

aha Soncek, kaj sem ze napisala tukaj gor user posted image user posted image   pa hvala za sms-je. Ce ne odgovorim takoj pol pozabim, pa cel dan se je dogajalo mi. Upam,da se dogaja tudi drugje. 
user posted image se dogaja na velikouser posted image user posted image user posted image
rižkoo:joj pa res sem pozabila ,ko so ga pa vse tko gledale ,pa osvajale.Najbolj se je kelnarca v njega zagledalauser posted image
Seveda ni problema, dokler sem še doma, potem grem pa delat in bom imela manj časa za drugauser posted image Zakaj pa za 2m ,jaz sem  pa glih hotla napisat ,jupi jutri pa start.Ej kdaj ima tvoj ,a jutri al daj ?Hvala ,drugič ga za nazaj ,naprej in spoti tko kot vse male jenčije,ko so tko cartuser posted image user posted image user posted image

MAŠKA:DRŽI SE

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 547
7.3.2010 20:28:58   
sonček85
Nisem nič poisala saj je Kepica rekla da ni potrebe ,a je ena baje pri aprilkah objavila tko da še jaz tukaj.

kepica:ja v petek je šla ponoči v P in bila tam od 00-12h nekje ,a so popadki bolj mirni tko da so jo dali na oddelek.Je pa že imela popadke na 5minut.Čaka,se ji je pa čep že odluščil tko da mislim da bo kar kmalu.Dihajmo punce

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 548
8.3.2010 11:13:55   
MAŠKA
Rižkoo medve imamo posvetovalnico v Šentjurju, tako da se tam ne bova srečale.user posted image

Vaju oz. vas kar doma pričakujem...user posted image

Punce povejte mi, kdaj bo že kaj bolj topla pomladuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 549
8.3.2010 11:40:19   
malaMravljica
Punce, lep 8.marec vam zelim. Razvajajte se danes!!!!

Soncek, ti si pa en zlati soncek!

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......