|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Stare borke :-)
25.2.2010 19:52:13   
tassika
MM jaz sem zato da se dobimo v btc-ju v zvezdi tako kot zadnjič. Saj nimam nič proti žabarju, samo mene center lj ne vleče, pa še pol kar nekaj zatrokiram, kako bo s parkingom,... Sem pa za sredo, ker je moj službeno odsoten in imam avtočkauser posted image  Če bo pa vse po sreči, pa pride z mano še kolegica s sinčkom.
Jaz sem bila pa danes v zvezdi na tortici in Zoja ni hotla bit v vozičku, semj o vzela vn, ker je bilo ful toplo in čisto malo je pihljalo in je ves čas luftala svoj jeziček, pomoje ji je bilo ful čudno, kaj je zdaj to. Če sem kje v lokalu, pa da ne spi, more biti obvezno pri meni v naročju in gledati, kaj se dogaja okoli, prav firbčna je in ko sem potem jedla tortico je tako cmokala zraven, samo jaz sem žleht, nič ji še ne dam, tudi za pokusit ne, ko bo čas bo že dobila, zdaj naj pa gleda in cmokauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 501
25.2.2010 20:55:25   
Anonimen
MM..sm pisala na oktobrkah... user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 502
25.2.2010 20:55:53   
tassika
Rižko, MM imata ZSuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 503
26.2.2010 9:52:41   
malaMravljica
se strinjam z ZS

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 504
26.2.2010 9:54:37   
drobtinica29
Čaw!

kako kaj? vidim, da ste tud tako zaposlene kot jazuser posted image , ja malčki rastejo.

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Pa na hitrco sem ga dala gor na tisto kjer jih merijo, res hitro, ker je bilo p ocepljenju in je zacel jokat, ko sem ga dala iz mojega narocja, se mi je zdelo da ima ene 67 cm. Ni cudno da postajajo bodiji st 62 premali.

Kaj bom pa te jaz rekla ko pa pri nam že body-ji 68 postajajo premali  user posted image   pa je skoraj 1 mesec mlajši od LM.

tassika, tud naš noče bit nič več kaj v voziku ko ta miruje, kar ven noče, in pa gledat naokrog. Včeraj sem ga prestavila v športni del, ker se je v košari kar jokal, pol pa je blo ok!
Pa še taki lepi sonček je bil včeraj, komaj čakam več takih dnevov user posted image user posted image .

Lep pozdravček vsem!

Se še kaj javim!

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

Neposredna povezava do sporočila: 505
26.2.2010 15:13:00   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

MAŠKA... boga tvoja lepotička. Joj, upam, da bo kmalu bolje. Ko bo malo bolj toplo in boš pripravljena pa prideva z mojo sončico.

Rižkoo in Sonček85,
dajta se zorganizirat za naslednji teden! Jaz bi bila že zdavnaj pripravljena na vajin obisk, ampak smo imeli cel januar in februar hišo polno virusov, kar naprej se je nekaj vleklo... zdaj je Maša zdrava in naslednji teden še ne bo šla v vrtec, tako da upam, še ne bo novih virusov in bi bilo idealno, da prideta!user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 506
26.2.2010 20:13:29   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Punce jaz pa pravim, da bo Pilotinca imela fantka, ker tako pravi tudi Sončekuser posted image . Se mi zdi, da je kar pri vseh uganila... tudi pri meni!user posted image  Pa buši je čist drugačen kot je bil moj.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo videli:))))

kepica:hja ni samo zobek ,zobeka še ni ,je pa imel včeraj malo vročine,ki je danes ni več:)
mm:,ne moreš verjet kako sem vesela da sva se slišali po zeloooooo dolgem času:)Upam da se vidmo drugi teden ,sem že dragemu povedaal da grem in kupim vinjeto ,čene pridem pa tudi po stari cesti samo da te spoznam in malega lepotca,pa še malči moj bo šprical varstvo zato da vaju spozna,pa seveda tassiko in Zojo tudiuser posted image user posted image user posted image
Super za pikico ,joj se prav spomnem koj o naš bil vedno tisti dan ko je dobil pikico sitkan,drugi dan je pa že bilo okuser posted image
maška:Se bova zmenili ,samo ni pa sigurno ,ker jaz čakam da me pokličejo za novega avtočka ,sicer smo zmenjeni za pon.ali torek,sam odvisno kako bojo papirji potem glede na to da sem na porodniški.Se čujemo in jupi da ste zdravi in naj tako ostane lep časuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 507
27.2.2010 9:52:26   
malaMravljica
ja Soncek, jaz tudi vesela, ne ves kako. Pol pa se Aleksa slisala, ko se je zbudil, je bilo tako lepo ga slisat.

Punce, LM je prespal noc user posted image user posted image user posted image  ma kaj noc, do 8h je spal, sem sla 10 min pred 8 k njemu, ker ga celo noc nisem videla in je migal tam v postelji, jokal pa ne, sem ga kar vzela in k meni. Celo noc, si morete mislit!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 508
27.2.2010 18:27:19   
sonček85

ja Soncek, jaz tudi vesela, ne ves kako. Pol pa se Aleksa slisala, ko se je zbudil, je bilo tako lepo ga slisat.

Punce, LM je prespal noc user posted image user posted image user posted image  ma kaj noc, do 8h je spal, sem sla 10 min pred 8 k njemu, ker ga celo noc nisem videla in je migal tam v postelji, jokal pa ne, sem ga kar vzela in k meni. Celo noc, si morete mislit!
Ja je tko jokcal ,moj mali miško

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bravo LM tko se delauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mami se je pa tudi naspaala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 509
27.2.2010 19:19:43   
a.biba
Še živim, še živim... sam internet zanemarjam. So že tako lepi dnevi, pa mačka je že cel teden doma in vsak dan nekaj počnemo, še atija imamo doma... tako, da sem internet dala res čisto na stran. Počutim se super - s takim počutjem sem lahko noseča še 5 mesecev, sam trebuh ne bi smel preveč zrasti. user posted image  Se mi zdi, da zdaj ko se končno spet bolj intenzivno gibam in redno, je tudi počutje ena A, tako da nabiramo kondicijo za porod - še dva meseca - kako gre to hitro.

Sem se javila, zdaj je pa obisk prišel. Pridem še mogoče potem kaj pokomentirat.

Čavči in lep pozdravček vsem! Krasno je slišat oz. prebrat, da ste vsi ok - le tako naprej.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 510
27.2.2010 20:16:55   
sonček85
user posted image user posted image user posted image biba.joj kako hitro je minilo,še samo 2muser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 511
27.2.2010 22:32:05   
malaMravljica
punce, a ni lepo na nasi strani, non stop eni dojencki, kot po tekocem traku. Zdej Kepica, Biba in pol Pilotina, pol pa naprej.
Sem sedajle gledala slikce ko sem bila noseca. Ma kaksen trebuh sem imela, takrat se mi je zdel ap tok mali. Ko smo sli ponoc v porodnisnico mi ni slo v glavo, zakaj so anm na vhodu rekli, porodna je v tej smeri, pa nic nisva vprasala :-)) no, mi je jasno sedaj, sem gledala sliko trebuha tik preden sva sla v bolnico user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 512
28.2.2010 20:00:16   
sonček85

punce, a ni lepo na nasi strani, non stop eni dojencki, kot po tekocem traku. Zdej Kepica, Biba in pol Pilotina, pol pa naprej.
Sem sedajle gledala slikce ko sem bila noseca. Ma kaksen trebuh sem imela, takrat se mi je zdel ap tok mali. Ko smo sli ponoc v porodnisnico mi ni slo v glavo, zakaj so anm na vhodu rekli, porodna je v tej smeri, pa nic nisva vprasala :-)) no, mi je jasno sedaj, sem gledala sliko trebuha tik preden sva sla v bolnico user posted image  
user posted image user posted image user posted image res lepi trenutki ,jaz bi jih kar ponovila

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 513
1.3.2010 11:33:26   
pilotina
hejla dekleta...hvala vam za vse pohvale mojega bušija....raste raste in je res vsak dan večji

v soboto me je dragi spet peljal v porodnišnico, ker sem imela v petek ponoči močne krče in G pravi, da so bili najverjetneje popadki, ki pa naj nebi bili nevarni...naredil so mi CTG, UZ in ginekološki pregled in je vse dobro

najin bejbi je tako veselo poskakoval v bušiju in se skrival pred CGTjem, da je babica pripeljala novejši ctg, ampak ševedno nič, najin mali se je kar skrival in ko je le uspela najti srčka se je najin bejbi spet skril user posted image ...in je obupala ter rekla, da je res živahen

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 514
1.3.2010 11:39:35   
sonček85
pilotina:iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii to je pa res lepo slišat da imaš tko navihanega otročka.Pa naj te ti krči nehajo hecat in srečno do konca,važno da je vse OK

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 515
2.3.2010 9:26:07   
a.biba
Pozdravček!

Danes pa imam čas pisat, ker sem kot kup nesreče s prazno baterijo. Včeraj je bil noro lep dan in sem bila skoz na terenu, na treh sprehodih in bolj kot ne skoz od doma. Danes se pa pozna moja utrujenost, vreme pa itak nič ne pomaga pri temu. Tako, da danes počivam. No, pospravljeno je že, kosilo še bom skuhala, drugače pa bolj lagano.

Pilotina user posted image user posted image user posted image user posted image  povej otročičku, da ni smešno strašit staršev in naj še pridno uživa na toplem, ker bo še potem dovolj časa za afne guncat.

Sonček te dni se pa tvoja služba začne, a ne? Naj ti bo to bolj sproščujoče kot obremenujoče - boš videla, doma boste pa več kvalitetnega časa skupaj preživljali in bo tudi vse super!

MM jaz sem šele zdajle začela prav uživati ob bušiju, bo pa že skoraj čas. Tako, da tole še izkoristim, ker vem, da ga bom po eni strani pogrešala in ker je to moja zadnja nosečnost (kar se tiče trenutnih planov - se pa zavedam tistega od zarečenem kruhu). Tebe pa še tudi čaka drugi krog, a ne?

Zdaj grem pa malo za vozički brskat, se še kar nisem odločila katerega, tako da bom verjetno kar po občutku in ceni enega izbrala. Sam odlašat pa tudi ne bom smela več dolgo, da me kaj ne prehiti. Drugi teden pa začnem cotke prat.

Lep dan vsem!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 516
2.3.2010 9:56:13   
sonček85
biba:joj upam ,da si si napolnila baterije že kaj in da bo dan čim lepši.
Kar se pa tiče moje službe,ne ne grem še delat imam še cel mesec pred sabo:))))))A imam še dosti stvari za uredit ,no konec meseca pa operem svoje službene obleke,se bom tko pripravljala kot predno sem šla rodit ,ko sem vse opralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj v bušiju in božaj ,božaj ga v mojem imenu

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 517
2.3.2010 12:26:47   
a.biba
Ups, sem mal pohitela. Pa saj si napisala aprila, men se je pa že kar zdelo, da je to zdaj... nosečniška skleroza al kaj na rečem za izgovor user posted image  - se opravičujem! Ti na delo, jaz pa v porodniško.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 518
2.3.2010 13:08:00   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: a.biba

Ups, sem mal pohitela. Pa saj si napisala aprila, men se je pa že kar zdelo, da je to zdaj... nosečniška skleroza al kaj na rečem za izgovor user posted image  - se opravičujem! Ti na delo, jaz pa v porodniško.
user posted image user posted image user posted image user posted image ne sekiraj se ,vem kako sem jaz bila raztrešena-gr ,šele sedaj prihajam k sebiuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 519
3.3.2010 10:38:30   
pilotina
hejla dekleta

mofologija je za nami in je z najinim bejbijem vse dobro, hvala za vse lepe besede v smsih

tako se je obrnil, da se ni dalo dobro videti spola, vam pa povem, da mi je namignila, da se ji zdi, da vidi lulčka, ampak da ni ziher...tko, spet smo tam in bomo še malo počakali, da ugotovimo kjera od vas je prav uganila user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 520
3.3.2010 14:50:03   
MAŠKA
Pilotina user posted image user posted image user posted image , naj o lulček ali lulika, samo da je vse ok! Ampak jaz imam vseeno občutek, da boš imela fantka.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 521
3.3.2010 20:45:30   
sonček85
pilotina:čestitke za lepe rezultate še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 522
3.3.2010 22:11:00   
Anonimen
JUPI... Pilotkooo mali user posted image
Dons je blo fajn ženskice.... Upam, da nam bo ratal in se punce, ki smo tukaj kdaj zares dobimo in v živo počvekamo. Bi bla vesela. Sej so ble pa slice za sline cedit. user posted image
Nočka

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 523
4.3.2010 8:35:37   
malaMravljica
Bejbe moje, Aleksa, Liama in Zojo  sem videla. Kooooook so cukri, ma vsi po vrsti pa se lepsi so k na slikcah, reeees.

Pilotina,a  lulcka je videla user posted image user posted image user posted image o fantki so pa zakon ves. Jupiiiiii.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 524
4.3.2010 8:46:10   
drobtinica29

Pozdravček punce!

Rižkooo hvala ti za slikico, kak ste luškene vaši malčki pa še bolj, pravi cukrčki!

Sedaj pa bi morale imeti še eno srečanje za nas tu na štajerskem, a ne?

Kot sem že rižko nekaj omenila ni me bilo na PC nič ker sem bila v bolnišnici       (zase), imela sem močne krče v trebuhu, vročina in pa driska, pa se me obdržali noter, ker so najprej sumili na slepič, po podrobnih preiskavah, pa se je izkazalo da je šlo najvrjetneje za močen črevesni virus. Bila sem 3 dni v bolnišnici in seveda pogrešala svojega sinka. Komaj čakala da sem šla domov. Vedela pa sem da je bil v dobrih rokah, čez dan ga je pazila babica moja mami, čez noč pa je bil z atijem.
Sedaj sem že ok.
Matic je že pravi korenjak, lepo raste se razvija, vsak da kaj novega pokaže, zobkov še ni na vidiku, skoraj se že obrne iz hrbta na trebuh, malo mu še manjka, ponoči še vedno 1x jema spimo pa od nekje 20-21 pa do 6-7 zjutraj, z enim vmesnim obrokom seveda.

Pilotinca user posted image user posted image user posted image za NS! in pa mogoče user posted image za  fantka! JEEEEE

Vsem ostalim pozdravček!

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......