malaMravljica
|
oh no, ma kaj vse napovedujete fantka, ce pa bo punci no. Pilotina, kar mene poslusaj Kepica, ne smem slikc, ker je tok cukr moj mali, da bos takoj hotla se tvojga fantica v rokah imet No, pa vsem se to povem. Ne mi zamerit, ker vedno recem, da je moj mali tako lep, ma saj vse veste a ne, za vsako mamico je njen otrocicek najlepsi, najboljsi, najbolj pameten in sploh oh in sploh. Tudi z mano je tako, z mojim mozekom pa tudi, kok se sele on hvali z najinim malim. Bejbe, nisem se videla kaj je Rizkoo odgovorila tam na oktobrkah, sam kaj ce se v sredo dobimo v Lj ? Pa povejte kje in pol mi bo ena povedala tako po kmecko kje je to, da vas najdem. Navigacija mi v slo ne dela, vinjete v slo tudi nam kupila, ker je enostavno predraga, pa ne da nimam, sam nesramno se mi zdi no. Pridete pa sigurno Rizkoo in L, Soncek in A, Tassika in Z, Maj in J bi bili zelooo dobrodosli, ker smo se ze zadnjic videle, sam nas je itak cist skenslala in sem prav jezna nanjo ( ) pa vse druge ki bi prisle tudi zelooooo vabljene. Ne bom pisala nickov, ker zadnjic so sam Tassi, Maj in Rizkoo prsle, ce pride se katera in se spoznamo bom zelo vesela. Vem pa, da je par frisnih mamic in par hudih noseck in pol niti ne zicam,ker cist razumem kako je. Punce, po dolgem casu sem bila v HM, cist nova kolekcija za malcke, se sreca, da so vse spremenili in so police tok skup, da nisem mogla z vozickom med police, ker bi drugace napovlna avto z robo, tako sem sam par zadevic. Mali pa je bil danes spet cepljen, spet 2x, tako je jokal, ma se mi tako smili, pa nic ne morem, Ze vceraj se mi je smilil, ker sem vedela, da ga morem spet na cepljenje peljat. Pa na hitrco sem ga dala gor na tisto kjer jih merijo, res hitro, ker je bilo p ocepljenju in je zacel jokat, ko sem ga dala iz mojega narocja, se mi je zdelo da ima ene 67 cm. Ni cudno da postajajo bodiji st 62 premali.
|