|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Stare borke :-)
21.2.2010 17:31:05   
sonček85
mm:Mi smo imeli pri 4m še manj kot ima LM ,tako da se ne sekiraj ,LM se lepo razvija.Če pa poleg tega še normalno je in je dobrovoljček nimaš res kaj skrbet.ja no mi smo imeli pri 4m 6570g-66cm
Nataša28:še 1x čestitke in lepo imeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 476
23.2.2010 12:42:17   
MAŠKA
Pozdravljene punce,

upam, da še katera pokuka na to temo, smo že na drugi strani pristale, toliko smo "aktivne".

Mi se še kar bojujemo z virusi, Maša je staknila najbrž rotavirus, sva bile včeraj na infuziji, ker je že revica čisto dehidrirala. Danes je vsaj zjutraj izgledalo, da gre na bolje, čeprav pa je zdaj spet nekam utrujena in otožna postala.
Samo upam, da ga  ne dobi še Živa...

Pozdravček vsem!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 477
23.2.2010 12:50:45   
pilotina
hejla MAŠKA...imate pa pestro, če je tko..uboga Maša upam in držim pesti, da se čimprej pozdravi user posted image

sonček85...še tukaj čestitke za 10. mesec in cmoka obema

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 478
23.2.2010 14:52:13   
malaMravljica
Ojoj Maska, upam, da se mala hitro pozdravi in da ne bo prehudo.

Pilotina, sem ti hotla ze zadnjic napisat. Tvoja enciklopedija pa vedno mravlco klice, ce kaj ne ve user posted image user posted image  sva kar ena huda naveza ratali s Tassiko, sam ce bi ona vedla, da se nisem naredila kar sem vceraj obljubila, bi bla mogoce prav jezna name. Sam v opravicilo tassika, sem do zdej delala, pucala, kuhala, perem danes. Bom bom bom...

No, da vam povem kaj se je danes dogodilo mojemu malemu. Pac perem in sem sla perilo obesit in novo v stoj, pralnico imam v kleti. In malega sem dala pod igralni lok, ker sem rekla, saj ne zna se hodit, je ja na varnem. Sem pocakala, da se je lepo zabaval in skocila v klet, ko pridem nazaj pa tak jok, prav ni mogel vec jokat. In kje ga najdem, joj no... pomaknil se je enih 30 cm od tam kjer je bil, lezal na hrbtu sam z glavo je zlezu pod omaro. Ma kako je mozno, na hrbtu leze tako, da gre z glavo nazaj. Sem ga sam uzela, pri meni je bilo pol takoj dobro, sam se mi je tok smilu. Saj sva pol nadoknaldila in se je cartal pri meni, pa takoj je pozabil, sam vseeno uboscek moj. sem ga pa pol spet dala na igrallno podlago, da vidim, ce je dobil strah, pa ni, se je lepo smejal in igral. Sedaj pa spancka, upam da potegne kaksno minuto se. Aja, spat pa je zacel celo noc, danes spet do 5.30. Jaz pa vesela.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 479
23.2.2010 18:03:23   
tassika
MM ni panike, sej bo enkrat do konc tega mesecauser posted image  JA ena drugi smo enciklopedije, vsaka nekaj ve in kaj svetuje, ampak na koncu vsaka iz tega pobere tisto kar se ji zdi pametnouser posted image  
Mi mamo pa spet problem, noče jest, noče spat, noče nič, joka, jaz res upam, da niso to že zobki, enostavno sem že utrujena, zapestje leve roke me pa tako boli, da zdajle komaj tipkam, kaj šele da jo nosim okoli, ko ona joka. In zdaj mi je zaspala in nimam pojma kaj bo z spanjem ob7 uri, pomoje se bo prestavilo na 8user posted image

MM kako pa ti jezlezel pod omaro, a jih imaš tako visoko, jaz imam vse do tal. Se je pa danes zoja zabila v rešetke svoje posteljice, ker je bilo ponoči veselo je zjutraj potegnila spanje in sem jo pustila v moji postelji in kar naenkrat ok in ona z glavo v rešetkah in v luknji. Zgleda bo res treba začet gledat kaj počenjo naši čmrliuser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 23.2.2010 18:04:57 >

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 480
23.2.2010 19:18:27   
zvesta
punce, me smo doma....

hvala vsem za čestitke...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 481
23.2.2010 19:22:11   
alička

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

punce, me smo doma....

Živjo Zvesta! Sem te slučajno zagledala med zadnjimi objavami in ugotavljam, da si že rodila.

Iskrene čestitke!!!! Lepo se crkljajte!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 482
23.2.2010 19:43:59   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: alička

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

punce, me smo doma....

Živjo Zvesta! Sem te slučajno zagledala med zadnjimi objavami in ugotavljam, da si že rodila.

Iskrene čestitke!!!! Lepo se crkljajte!

hvala, hvala....

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 483
23.2.2010 20:46:23   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

No, da vam povem kaj se je danes dogodilo mojemu malemu. Pac perem in sem sla perilo obesit in novo v stoj, pralnico imam v kleti. In malega sem dala pod igralni lok, ker sem rekla, saj ne zna se hodit, je ja na varnem. Sem pocakala, da se je lepo zabaval in skocila v klet, ko pridem nazaj pa tak jok, prav ni mogel vec jokat. In kje ga najdem, joj no... pomaknil se je enih 30 cm od tam kjer je bil, lezal na hrbtu sam z glavo je zlezu pod omaro. Ma kako je mozno, na hrbtu leze tako, da gre z glavo nazaj. Sem ga sam uzela, pri meni je bilo pol takoj dobro, sam se mi je tok smilu. Saj sva pol nadoknaldila in se je cartal pri meni, pa takoj je pozabil, sam vseeno uboscek moj. sem ga pa pol spet dala na igrallno podlago, da vidim, ce je dobil strah, pa ni, se je lepo smejal in igral. Sedaj pa spancka, upam da potegne kaksno minuto se. Aja, spat pa je zacel celo noc, danes spet do 5.30. Jaz pa vesela.

tako se je naš z nogicam odrival.
No evo se je že začelo ,zdaj ga ne boš mogla več tko pustiti kot si ga.Vsak dan ti bo pokazal kaj novega:)user posted image

maška:joj boga revca.pozdravite se in naj Žive nič ne doleti
pilotina:hvala
zvesta:jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ,čestitke zdaj pa uživajteuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 484
23.2.2010 23:35:42   
MAŠKA
Maša je nocoj že kar pridno večerjo pojedla, imela pa je strašne težave, ko je morala kakat. Tako jo je bolelo in peklo, da je zraven kričala. Cel popoldan je hodila na WC in zraven jokala, da se mi je srce trgalo, zvečer ji je le uspelo kakat. Vam povem, da sem že prav utrujena od božiča do sedaj samo prehaja iz ene viroze v drugo, dvakrat so nas vmes poslali v bolnico... in kar se ne konča in ne konča. ob tem pa še dojenčica in samo trepetam, da se še ona s čim ne okuži.user posted image

Pilotina čez polovico si že, zdaj mora bit tvoj buši že kar konkretenuser posted image .

Zvesta user posted image user posted image user posted image  lepo se cartajte, upam, da Izak ne bo preveč ljubosumen! Mi smo morali biti prav previdni, ker je Maša postala tako občutljiva po prihodu Žive, da si prej sploh nisem predstavljala.

MM meni je Maša zlezla pod stajico rikverc, samo glavica je še kukala izpod njeuser posted image . se zna zgodit, da bo še kdaj našel kakšno nemogočo luknjo. pa samo da se brez nesreče konča!

Sonček, hvala, pozdravček Aleksu!

In pozdravček tudi vsem ostalimuser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 485
24.2.2010 11:56:45   
malaMravljica
joj Maska, hvala ti. Spoh ne ves na kaj si me spomlna, ko si napisala se kaksna nemogoca luknja. Tam med kuhinjo in jedilnico imamo kamin in ima tudi eno dekorativno luknjo psodaj, sicer je notri nekaj zabasano, sam bo treba to drugace uredit. Imamo stanovanje odprtega tipa in bodo sedaj nastale kar konkretne spremembe.

Soncek, a res je tvoj tudi tako zacel. Jupi, pol smo na pravi poti.

Pilotina, daj eno slikco no, proooosim prooooosim proooosim, da vidimo tvoj trebuh. Pa se vse bomo pol vedle kaj se skriva notri in ne bos rabla sprasevat user posted image user posted image  ej, pa res, cez polovico si ze. MA bravo, komaj cakam, da vidim slikco tvojega fantka. he he he pa jeseni ga bom videla ves, ker prideva z Lukcem na obalo na sladoled.

Zvesta, ravno prej dopoldan sem razmisljala, ce si ze doma. Super, cartajte se in uzivaj ob tvoji mini dojencici. Kar k teb bi prsla,da bi lahko spet mal cartala takega mini dojencka. Me maice pred tabo imamo ze vse prave mini otrocicke user posted image  

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 486
24.2.2010 19:24:10   
pilotina
malaMravljica in vse ostale...ravno dajem na mail slike...pošljem še danes

Neposredna povezava do sporočila: 487
24.2.2010 20:02:21   
sonček85
mm:Ja na dobri poti steuser posted image user posted image le tako naprej
pilotina:iiiiiiiiiiiii superuser posted image user posted image

No tudi nas se nekaj lotevat,včeraj smo zaćeli smrkat,danes še bolj teče iz nosečka,pa tudi tečkani smo .Upam,da ne bo kaj hujšega in da nam spet ne zboli,pa da je samo zobek tko kot prejšnji mesec.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 488
24.2.2010 20:07:16   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

Moj pravi, da bo fantek, jaz pa še ne vem, moram prespat in preštudirat, če primerjam z mojim, je moj res bolj gor, samo manjka mi nekaj, nič moram res prespat in potem sporočim mojo odločitev user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 489
24.2.2010 20:08:31   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

Moj pravi, da bo fantek, jaz pa še ne vem, moram prespat in preštudirat, če primerjam z mojim, je moj res bolj gor, samo manjka mi nekaj, nič moram res prespat in potem sporočim mojo odločitev user posted image
jaz ko sem zagledala največji buši ,sem ziher da bo ffantek.Kok je že lepi buši ,Pilotinca res si lepa mamicauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 490
24.2.2010 20:09:45   
tassika
Punce kje pa je naša kepicauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 491
24.2.2010 20:12:50   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Punce kje pa je naša kepicauser posted image
sam res meni se tudi ni nič  javila .V ponedeljek sva se čuli ,ji bom pisaal in sporočim kako in kaj.)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 492
24.2.2010 21:07:16   
Anonimen
Pilotina.. sploh ne veš kako so me čustva prevzela, ko sm vidla bušija. Ma ej... si si zaslužla ga. user posted image Prelep in že velik buško je. Joj, komaj čakam, da ti paket na dom pošlje.
Ti pa prespala ali ne... jst sm rekla, da bo pilotko.. pa ti kokr hočš  user posted image
HVALA za slikce.

Punce... grem spat.. sam pozdravim vas... sm koma koma, koma...komasta.user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 493
24.2.2010 21:11:41   
Anonimen
Mene je sinko prehitel... sm prepozno dobila domov potrebno.. No, sam tko mal za prebrat...user posted image
43-letni moški iz Anglije bo večno hvaležen neznani materi in njenemu novorojenemu otroku za darovano popkovnično kri, s katero so ga ozdravili levkemije. Philip Meehen je pri 40 letih izvedel, da ima levkemijo. Natančnejše analize so pokazale, da je imel akutno limfocitno levkemijo. Edina možnost preživetja je bila takojšna, 8-mesečna kemoterapija. Zdravniki so mu povedali, da se kljub zdravljenju s kemoterapijo levkemija lahko z veliko verjetnostjo v prihodnosti ponovno pojavi. Transplantacija kostnega mozga pa je bila edina možnost za dolgoročno preživetje. Problem pa je nastal, ker je bil Philip edinec in ni imel bratov oz. sester, ki bi jih lahko testirali za ujemanje kostnega mozga. Poleg tega niso našli drugega primernega ’živega’ darovalca. Nato pa so ga klicali iz londonske bolnišnice in mu povedali o novi metodi, ki se sicer bolj izvaja za otroke, vendar pa ima od nje koristi tudi vse več odraslih. Ta nova metoda se je imenovala transplantacija matičnih celic iz popkovnične krvi. Philip je povedal, da je infuzija trajala 20 minut, ki sta jo izvedli dve medicinski sestri, medtem, ko je sam pil čaj, jedel sladoled in gledal televizijo. Nato je moral počakati mesec dni, da so se lahko prepričali, da se je njegov kostni mozeg začel obnavljati. Bolnišnico je zapustil v šestih tednih. Naslednjih 12 mesecev je Philip postopoma pridobival nazaj svojo moč in zdravje. Povedal je, da je sedaj končal z zdravljenjem in da občasno opravi krvne teste. Pravi, da je njegov kostni mozeg 100 % funkcionalen, brez znamenj ponovitve levkemije. Za transplantacijo matičnih celic iz popkovnične krvi je potrebno kri dobiti iz popkovine, ki jo običajno po porodu zavržejo. Iz popkovnične krvi izolirajo matične celice, ki jih nato injicirajo v pacienta. Iste matične celice pomagajo otroku rasti v maternici matere in ko vstopijo v pacientove kosti začnejo izdelovati nov kostni mozeg. Ker matične celice same najdejo pot do kostnega mozga pacienta in začnejo proizvajati nove zdrave celice, ki nadomestijo poškodovane, zdravniki za popkovnično kri pravijo, da je ″alternativa transplantaciji kostnega mozga za paciente, ki ne morejo najti ustreznega darovalca ali pa prva transplantacija ni bila uspešna.″ Zdravniki pravijo, da je lažje najti ustreznega darovalca popkovnične krvi kot pa darovalca kostnega mozga. Primerni darovalec kostnega mozga se mora 95 % ujemati z prejemnikom, drugače bo njegovo telo zavrnilo darovani kostni mozeg. Pri matičnih celicah iz popkovnične krvi pa mora biti za uspešno transplantacijo ujemanje 70 do 80 %. Philip je na koncu povedal, da mu je življenje dramatično spremenila na bolje prav 'odvečna' popkovnična kri, ki se običajno po porodu zavrže. Čeprav ne ve, katera mati in otrok sta bila darovalca popkovnične krvi, bo vedno hvaležen otroku, ki mu je daroval nekaj lastnih matičnih celic in mu s tem rešil življenje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 494
24.2.2010 21:14:27   
Anonimen
Še neki,če niste zasledile na RR...

http://www.mojatrznica.si/

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 495
24.2.2010 21:42:02   
malaMravljica
Punce, ma kaksen fantek, puncka bo. Je je je, a ti kar kaj v roza kupim user posted image user posted image  sem ravno danes par koristnih zadevic za mami Pilotinko dala v kosaro. Joj Pilotinka moja, kok lep trebuscek, ma pravi velik trebuh. Sem si ga kar nazaj zazelela sedaj, ko sem slikce gledala. Bravo Pilotina, tok si ze dalec. Sedaj se tebi prava nosecnost zacenja ves, ceprav se je na dojencku do sedaj vec dogajalo, sedaj more sam se velika pupa ratat in bo. Iiiiiiii sem pac vesela no.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 24.2.2010 21:43:08 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 496
24.2.2010 23:17:36   
MAŠKA
Punce jaz pa pravim, da bo Pilotinca imela fantka, ker tako pravi tudi Sončekuser posted image . Se mi zdi, da je kar pri vseh uganila... tudi pri meni!user posted image  Pa buši je čist drugačen kot je bil moj.

Neposredna povezava do sporočila: 497
24.2.2010 23:23:32   
Anonimen
FANTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEkkkkkkkkkkkkk....
Pilotina + Pilot =  Pilotko booooooooooooooo... user posted image ....

MAŠKA... boga tvoja lepotička. Joj, upam, da bo kmalu bolje. Ko bo malo bolj toplo in boš pripravljena pa prideva z mojo sončico.

MM, jst bi tud bušija..... user posted image Sam, če bom tko nadaljevala s hranjenjem bom v naslednji nosečnosti kot kit.user posted image Nč lepa ne bom. Sicer pa..še par dni, pa začnemoooo delat deklico. No ti praviš, da si sanjala fantka... vseen.. itaq mam miljon fantovksih frajerskih cunjic user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 24.2.2010 23:25:30 >

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 498
25.2.2010 8:23:30   
Kepica83
Hej mamice!!!
Evo mene. Sem vidla, da ste že spraševale po meni. Ma packa sem da se nič ne javljam. Z mojim non stop nekaj fretama doma, pol pa mi enostavno čas pobegne. Jaz sem še 2v1, tako da smo kar pridni. Skoraj 35t smo že dočakali. Še 2 tedna pa smo na konjuuser posted image . V ponedeljek še dam zadnjič kri za toksoplazmozo in srčno upam,da bo izvid vredu. Cotike za bebo iz porodnišnice imam že pripravljene. V potovalkico zložene. user posted image  tak da lahko ati samo zgrabi in šibauser posted image . Čeprav še imava z bebo namen en čas počakat ampak nikad se ne zna. user posted image  Ati pa je rekel da bo šel en dan v garažo vadit, kako se jajčka priveže. Tako da se pripravljama s polno paro.

Pilotina.... jeee kako lep bušiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz tudi rečem da bo mali pilotko.user posted image

Rižkoooo .... kako si kaj ?? obiski so minli??

Tassika...tvoja mala je iz dneva v dan lepša... malo špioniram na FBuser posted image .

A.biba... kje se skrivaš???

Sonček85.... upam da si vredu. Obljubim da se bom začela več javljat. Upam da je Pri Aleksu samo zobek in da ga hitro neha matrat. Božček moj mali. user posted image

MM.... kaka slikca tvojega lepotca nebi škodla. Da si še malo lušte naredim preden pride dan Duser posted image .

Maška... upam, da se bo tvoja princeska čim prej pozdravla. user posted image  naj le bo sonček in toplejše vreme. Bodo hitro bacili pobegnili.

Lupčkaa vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 499
25.2.2010 14:18:19   
malaMravljica
oh no, ma kaj vse napovedujete fantka, ce pa bo punci no. Pilotina, kar mene poslusaj user posted image user posted image  

Kepica, ne smem slikc, ker je tok cukr moj mali, da bos takoj hotla se tvojga fantica v rokah imet user posted image

No, pa vsem se to povem. Ne mi zamerit, ker vedno recem, da je moj mali tako lep, ma saj vse veste a ne, za vsako mamico je njen otrocicek najlepsi, najboljsi, najbolj pameten in sploh oh in sploh. Tudi z mano je tako, z mojim mozekom pa tudi, kok se sele on hvali z najinim malim.

Bejbe, nisem se videla kaj je Rizkoo odgovorila tam na oktobrkah, sam kaj ce se v sredo dobimo v Lj ? Pa povejte kje in pol mi bo ena povedala tako po kmecko kje je to, da vas najdem. Navigacija mi v slo ne dela, vinjete v slo tudi nam kupila, ker je enostavno predraga, pa ne da nimam, sam nesramno se mi zdi no.  Pridete pa sigurno Rizkoo in L, Soncek in A, Tassika in Z, Maj in J bi bili zelooo dobrodosli, ker smo se ze zadnjic videle, sam nas je itak cist skenslala in sem prav jezna nanjo ( user posted image user posted image  )  pa vse druge ki bi prisle tudi zelooooo vabljene. Ne bom pisala nickov, ker zadnjic so sam Tassi, Maj in Rizkoo  prsle, ce pride se katera in se spoznamo bom zelo vesela. Vem pa, da je par frisnih mamic in par hudih noseck in pol niti ne zicam,ker cist razumem kako je.

Punce, po dolgem casu sem bila v HM, cist nova kolekcija za malcke, se sreca, da so vse spremenili in so police tok skup, da nisem mogla z vozickom med police, ker bi drugace napovlna avto z robo, tako sem sam par zadevic.
Mali pa je bil danes spet cepljen, spet 2x, tako je jokal, ma se mi tako smili, pa nic ne morem, Ze vceraj se mi je smilil, ker sem vedela, da ga morem spet  na cepljenje peljat. Pa na hitrco sem ga dala gor na tisto kjer jih merijo, res hitro, ker je bilo p ocepljenju in je zacel jokat, ko sem ga dala iz mojega narocja, se mi je zdelo da ima ene 67 cm. Ni cudno da postajajo bodiji st 62 premali.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......