|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
7.3.2010 18:22:23   
miklarom
BEBIII - srce moje zlato, vredu sem pa Ti!

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 501
7.3.2010 18:32:51   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Punce, gde flekov po pikanju, jaz sem močen alergik drugače, vsako krat ko sem se piknila, sem imela rdeč flek in tudi mehurček včasih, ampak zato nisem alergična na to, to je normalno ali pa ne, je res, da so nekatere alergične na zdravila, ampak to bi se pojavilo v hujši oblikiuser posted image  No nekaterim zamenjajo zdravila, zaradi sigurnosti. Jaz bi na vašem mestu, če ste že v skrbeh, odšla v ambulanto se piknit, pa naj vam zdravnica pove ali je to alergija na zdravilo.user posted image
Mojškra, če lahko zdržiš brez testov, počakaj na krvniuser posted image  Jaz nebi mogla toliko čakat, sem preveč nestrpna za take stvari, pa še za kakšne zravenuser posted image
Jaz sem sigurna, da si ti naša nova user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz bi ti rekla hodi po test, ker tukaj smo tudi tako neučakane za druge, ampak ti svetujem, da narediš tako, kot želiš tiuser posted image  

JA tukaj glede špikanja, se strinjam z BEBIII, zraven fleka, se mi je vrtelo, in srce hitreje utripalo, tako da ni bil sam flek.

BEBIII-vidiš, jaz sem bila pa zate prepričana da si ti naša novauser posted image . Veš imam kar krče, morda bom jutri poklicala v ambulanto, ker me res boli, me zagrabi krč in me popusti čez nekaj časa. Zdaj ležim, ker sem imela kar naporen dan.
Jutri če ne priteče pa naredim test potem v torek zjutraj, saj bom neučakana in ne bom mogla niti v službi delati. 

Neposredna povezava do sporočila: 502
7.3.2010 22:19:36   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

BEBIII - srce moje zlato, vredu sem pa Ti!

Jaz sem tudi vredu, hvala boguuser posted image
Drugače pa mi je prej začela spet una gnjusna rjava sluz iz meneuser posted image res nebi vedela kaj je to, upam, da se kmalu vlije in ščisti, ker to sploh niuser posted image  tako sem imela skozi po ET...no sej jutri kličem Reša, pa bomo videli, kaj naj bi to bilouser posted image
Mogoče pa se je začelo luščit, pa bo kaj jutri priteklo...kdo če ga znatuser posted image
Nič, lahko noč vam želim, Mikla ti pa grej lepo svojo pikicouser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 503
7.3.2010 22:23:07   
Rakica_80
Mojškra, jaz sem imela tudi ene dva krat močna krča, ampak ponoči, prav sem se zbudila, kako me je zaboleloooouser posted image
Ti pa lepo jutri kupi testek in ga naredi kadar boš želela, pa javi obveznouser posted image
Držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nočkouser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 504
8.3.2010 7:14:54   
špica84
dobro jutro vsem.

mojskra a je kaj novega

Neposredna povezava do sporočila: 505
8.3.2010 7:15:13   
športnica
punce eno vprašanje. femoden jem 10 dan. začela sem 7 dan ciklusa. in mam zadnje dva dni kr en rjav izcedek. a je to sploh kul, se to pogosto dogaja tudi pri ostalih? kaj naj naredim? pokličem sestro? bom dubla menstro? a bom sploh še lahko v postopku?

plis pomagajte mi. nikol do sedaj nisem jedla teh kontracepcijskih tablet. in nevem kakšni so stranski znaki. me pa skos mal glava boli.

tnx

Neposredna povezava do sporočila: 506
8.3.2010 7:15:21   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Mojškra, jaz sem imela tudi ene dva krat močna krča, ampak ponoči, prav sem se zbudila, kako me je zaboleloooouser posted image
Ti pa lepo jutri kupi testek in ga naredi kadar boš želela, pa javi obveznouser posted image
Držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nočkouser posted image

BEBIII-danes ponoči je bilo kar hudo, 1 uro sem imela krč, sploh nisem mogla spati. Zdaj me pa tudi boli.user posted image . ja danes kupim test, jutri lolam, pa bo kar bo.

Ima katera tel.št. od GK LJ tam ko sta onidve sestri ki delita inekcije?

Neposredna povezava do sporočila: 507
8.3.2010 7:23:22   
loremi
Dobro jutro!

Ena kavica zalep dan ...

user posted image

... in rožica za vse nas, ki imamo danes svoj praznik, 8. marec!

user posted image

Lepo preživite dan!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 508
8.3.2010 7:34:28   
Urshy78
dobro jutro user posted image

mojškra, mislim nate in držim pesti, da ti testek pokaže plusek.
tukaj imaš pa tel. od sester: 01 23 23 048

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 509
8.3.2010 7:45:08   
Anonimen
Jutro.

bebiii, ja, meni je pritekla en dan pred krvnim testom, se pravi na 14 dan po ETju. A, ti si pa - nalulala?  user posted image user posted image user posted image Žal mi je!! Upam, da si dobro, da te ni preveč potrlo.

WP, super, da spet začneta z akcijo!! Kar verjemi, da bo MB zmagovalen!! user posted image user posted image user posted image user posted image

vrtnica, čestitke za user posted image user posted image !! Sem ti rekla - samo pozitivno je treba razmišljat!! user posted image user posted image user posted image user posted image

baguska, jaz nisem čutila nobenih sprememb med špikanjem, niti malo pred punkcijo, ne.. Sem se počutila isto kot kadar se ne špikam, tako, da je tud to možno.

mojškra, jaz pa mislim, da je brezveze klicat sestre.. itak ti ne bodo znale nič povedat.. Saj veš kako je, lahko, da so krči zaradi M, lahko pa zaradi user posted image .. Jaz bi na tvojem mestu najprej naredila test in šele nato klicala.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 510
8.3.2010 7:46:44   
Anonimen

user posted image  

Nedelja, 07.03.
D0aisy - punkcija

Ponedeljek, 08.03.
Buska - Punkcija

Torek, 09.03.
Krashi - UZ
honey - prevzem zdravil

Petek, 12.03.
špica84 - prevzem zdravil
jona klara- pevzem zdravil
WP - razgovor

Ponedeljek, 15.03.
mmausikaa - razgovor

Petek, 19.03.
spominčica - prevzem zdravil

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Pikovit, Diana79, Inana, nhaya, mismis, IVYY, skuštrana suzi, Selena78, gospodarica, hanybany, barbara31,BEBIII  user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Teja K. greje user posted image  test 01.03. ???
MP30 grejeuser posted image user posted image  test 10.03.
mojškra greje user posted image  test 11.03.
mateja33 greje user posted image  user posted image   test ??.03.
miklarom greje user posted image  test 17.03.
vrtnica.m grejeuser posted image user posted image  test 21.03.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    
  • vrtnica.m (2.ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Bokal, začetek 01.02.2010)
  • športnica ( MB, Dr. Vlajsavljevič)
  • WP ( MB- razgovor )
  • Urshy78 (1. IVF, GK LJ)
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr.Drobnič)
  • BEBIII (2. ICSI, dr. Reš, PO)
  • Teja K. (dr. Reš)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • miklarom (zamrznjenčki, MB)
  • špica84 (1. IVF, GKLJ)
  • Buska (2. ISCI, PO, dr.Reš)
  • šopka (2. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (1. IVF, dr.Reš)
  • mausikaa (dr. Res)
  • Krashi (1. IVF, GKLJ)
  • spominčica (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • honey (1. IVF, GKLJ, dr. Ban)

• Teta M (2. IVF, GKLJ)
 user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • jona klara (1. IVF, GKLJ, dr.Tomaževič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • IVYY (3. ICSI/IMSI, GKLJ, dr. Zorn)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE FEBRUAR  user posted image

user posted image  S* ( PO )
user posted image   Urshy78 ( LJ )

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Neposredna povezava do sporočila: 511
8.3.2010 8:05:41   
šopka
Pozdravljene
včeraj sem bila na et in grejemuser posted image pingvinčka.test imam 22.3. a je trenutno še katera v postopku z zamrznjenčki?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 512
8.3.2010 8:07:59   
ledenka
čestitke za dan žena!
user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 513
8.3.2010 8:21:48   
miklarom
Ponedeljek, 08.03.
Buska - Punkcija

čim manj bolečo punkcijo in čimveč celicuser posted image user posted image user posted image

user posted image

iskrene čestitke ob DNEVU ŽENA, in naj se nam izpolnijo naše največje želje

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 514
8.3.2010 9:19:48   
jona klara

Ponedeljek, 08.03.
Buska - Punkcija

čim manj bolečo punkcijo in čimveč celicuser posted image user posted image user posted image

user posted image

buska-enako ti želim jaz

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 515
8.3.2010 9:23:36   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

Ponedeljek, 08.03.
Buska - Punkcija

user posted image

buska-enako ti želim jaz

jaz tud!!!user posted image

pa voscilo ob dnevu zena tud!!!user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 516
8.3.2010 9:48:12   
lana70

Ponedeljek, 08.03.
Buska - Punkcija

user posted image

joop, podpis

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 517
8.3.2010 9:49:21   
jona klara
šopka-čestitam in držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 518
8.3.2010 10:04:47   
mojškra
PUNCE- vseeno sem klicala sestra, rekle so da če bo hudo, naj se  danes pridem pokazati, če ne , pa naj jutri zjutraj pridem.

Pravi, da je pri takih krčih ponavadi test pozitiven-user posted image user posted image user posted image --------ha haha, jaz še vedno ne verjamem, bom pa jutri naredila test, da bom stoodstotna. Najbolje bi bilo doma ležati, ampak, kaj naj zdaj, rečem svojemu zdravniku, da naj mi bolniško da? Morda bom dopust vzela dva dni, torek in sredo, če bo test pozitiven, če bo negativen pa grem v službo.

Držite pesti, da bo pozitiven.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 519
8.3.2010 10:10:05   
baguSka
Drzim pesti zate mojskra in beeeejz domov lezat - cimprej!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 520
8.3.2010 10:11:51   
špica84
mojskra drzim pestke da se dobro izcimi in da bo pozitiven user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 521
8.3.2010 10:12:15   
jona klara
mojškra-seveda držim pesti in upam močno zate, vem kako se počutiš, najraje bi kar čas preskočila ane?saj bo bo vidla+++user posted image user posted image user posted image - mora biti, zdaj je marec, naj bo bolj uspešen!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene pa zanima kdaj naj neham piti krvomočnico, M dobim v četrtek, v petek grem po hoprmnone začnem pikati v ponedeljek, če bo vse po planu!!!!!še kaj druga priporočate, kako pa je z jajci in pivom kdaj je to priporočljivo?hvala

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 522
8.3.2010 10:13:38   
jona klara
še malo pa bo ........akcija, kdaj pa ti dobiš M? kdaj torej začneš špikati?user posted image še mal , še mal ....

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 523
8.3.2010 10:17:34   
jona klara
urshy-kako si ti? saj bo kmalu četrtekuser posted image user posted image , komaj čakam, da me razveseliš z + ali ++ novicima, da je vse okej, da grem še jaz bolj mirna v postopek, ter da bom še bolj verjela, da bo tudi meni uspelo, tako, da glej, da me razveseliš, mislim nate zelo,,,kaj pa znakci? si fejst lačna?user posted image user posted image lepo se imej , čez eno uro grem v službo, se pol zvečer spet javim!!!še par nočk, joj kaj še vse mene čaka

Neposredna povezava do sporočila: 524
8.3.2010 10:19:18   
sensi
Z malo zamudo hvala za odgovore.Sam men še vedno ni jasno zakaj mi je predpisal samo 3 tabletke Prometriuma, koliko pa vas berem pa vidim, da ga druge ves čas jemljete.Mogoče pa zato,ker je to zame prvi postopek in še nikoli nisem imela splava.Verjetno tudi dr.hoče videt kako bom odreagirala.Še enkrat sem pogledala izvid in lepo piše 3 X 200 mg tabletke Prometrium.Ne upam pa si jemat tko kr na svojo pest.Je pa še belina, prsa so kot, da mi bojo vsak čas eksplodirale, pa brdavice me prav pečejo.Prejšnji teden me je mal špikalo po jajčnikih no zdaj se je pa kr umirilo.Upam na najboljše test 14.03.

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.