Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 8.3.2010 10:19:20
|
|
|
|
jona klara
|
aja pa lep dan žena želim vsem, da se nam vsem čimprej uresničijo ti magični , ki se nam včasih zdijo tako težko dosegljivi, ampak bojo tudi za nas
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 8.3.2010 10:24:28
|
|
|
|
špica84
|
MENSTRUACIJO DOBIM TAM NEK18-19.3 spikat se pa zacnem v petek 22 dan tega ciklusa
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 8.3.2010 10:42:56
|
|
|
|
Krashi
|
Dan! Živel AFŽ Mlčk sem jugonostalgična, ker sva bila z možem na mini dopustu po naši bivši skupni državi in sem prvič v življenju bila v Beogradu. Zelo navdušena nad velemestom ter nad prebivalci in hrano . V glavnem je malo odklopa od vsakdana prav pašalo, zdaj pa novim zmagam naproti! Nekaj sem prebrala za nazaj pa ne vsega. Mi je žal za BEBII, da ni uspelo, verjamem pa da bodo naslednjič vsi planati pravilno poravnani in bo uspelo! Za miklarom, mojškro in vse ostale pa močno stiskam pesti, da vam je uspelo in ko bo dan za teste se vam pokazal velik +. Tako zdaj pa malo delat, ker jutri si bom spet vzela dan fraj in bom združila UZ z malo shopinga po Lj. Lep dan!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 8.3.2010 10:46:57
|
|
|
|
miklarom
|
Lana -jutri je pa dan DDDDDDDDDD, SE ŽE PRIPRAVLJAM NA DIHANJE
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 8.3.2010 10:51:07
|
|
|
|
jona klara
|
špica-a ti se začneš špikati že ta petek, ti si torej v postopku v februarskem ciklusu, samo ker imaš dolgi postopek je to prišlo na 12.3 , meni so špa rekli, da naj pridem v petek 12. 3 po hormone, začnem pa 5 dan to bo verjetno v ponedeljek, saj bova tu nekje, a ti veš kako dolgo imaš predvideno špikanje?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 8.3.2010 10:57:06
|
|
|
|
jona klara
|
špica- imaš zs
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 8.3.2010 11:03:23
|
|
|
|
špica84
|
koker sem mal brskala pa sprasevala imam prvo superfact in nato se menopur.kako je pa potem zaporedje kdaj eno pa potem cez koliko casa drugo pa nimam pojma
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 8.3.2010 11:48:05
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 koker sem mal brskala pa sprasevala imam prvo superfact in nato se menopur.kako je pa potem zaporedje kdaj eno pa potem cez koliko casa drugo pa nimam pojma špica, 22. dan ciklusa začneš s špikanjem z Suprefactom, z njim se špikaš približno 14. dni, vmes moraš dobiti še svojo , ko ti določijo dan za UZ ti pogledajo tvoj endometrij, če je z njim vse ok, dobiš Menopur. Potem se hkrati špiklaš z Suprefactom in menopurejme cca 10. dni, potem prideš na UZ, kjer pogledajo kako rastejo folikli. Koliko dni se pa potem še naprej špikaš, je pa odvisno od tega, kako rastejo tvoji folikli.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 8.3.2010 11:49:46
|
|
|
|
mismis
|
pa še dober dan, skuštranka, tole ti še dolgujem, dr. D je rekel, da je dober endometrij v višini od 8 - 13 mm, če je predebel se zarodek ne more vgnezditi, prav tako se ne more vgnezditi, če je endomterij pretanek. vsem skupaj pa želim lep dan in lep praznik
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 8.3.2010 11:55:09
|
|
|
|
špica84
|
miiss hvala za informacije zdej pa sibam papat in v sluzbo
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 8.3.2010 12:06:17
|
|
|
|
Buska
|
bi vam sporocila ze prej, pa mi internet doma ni delal pridelala sem 6 foliklov in prav toliko celic ET, cet 11.3. sem bla tko vesela, ko je povedal, sm se bala, da spet ne bo nic
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 8.3.2010 12:06:58
|
|
|
|
Anonimen
|
mismis, hvala.. Vidim, da sem potem na spodnji meji (1x9, 1x8).. Ampak bo že.. Do naslednjega postopka malo pravilne prehrane, malo DHEA in 7KETO..
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 8.3.2010 12:12:00
|
|
|
|
Anonimen
|
buska, super si tole zrihtala!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 8.3.2010 12:12:38
|
|
|
|
Fargesia
|
uuu, buška, super rezultat!!!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 8.3.2010 12:21:31
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi mismis, hvala.. Vidim, da sem potem na spodnji meji (1x9, 1x8).. Ampak bo že.. Do naslednjega postopka malo pravilne prehrane, malo DHEA in 7KETO.. tudi jaz sem na spodnji meji, čeprav sem imela v dveh postopkih endometrij 12 mm, to pa s pomočjo krvomočnice in čaja malinovih listov (se mi zdi, da mi je ta bolj koristil, ker ko sem v zadnjem postopku s pingvini pila samo krvomočnico je bil endometrij samo 8,5). Je pa dr.D rekel tudi, da na UZ preverjajo kakšen je endometrij, s tem je mislil barvo, obliko, (a je lepe barve, ali je bled, ter če je tak perforiran...) uglavnom sem dobila spet cel kup informacij, še malo pa se bom lahko zaposlila na GK LJ
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 8.3.2010 12:22:35
|
|
|
|
miklarom
|
Buska - super zdaj pa se naj vse oplodijo in te naj v četrtek pričakajo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 8.3.2010 12:47:38
|
|
|
|
MP30
|
Punce pozdravljene! Sem ful razočarana, nobene dobre novičke! BEBIII ne no! A je že dokončno? Sem bila pa tako sigurna zate... Mojškra, kakšno je stanje pri tebi? Pri meni je sicer še belina, mam pa vse znake kot pred , tako da kar obupavam! Buska super rezultat, bravo, držim pesti! Sensi - 3 tabletke na dan, na 8 ur. Vsaj jaz mam tako. Pa še eno vprašanje za Rešovke: tiste, ki ste imele kandidate za pingije, ali so vam javili, če jih imate, oziroma nimate. Jaz sem namreč imela enaga kandidata, pa ne vem kje je revež sedaj?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 8.3.2010 13:36:14
|
|
|
|
Anonimen
|
mismis, vidim, da imasta vidva z dr. D vedno kakšno dobro debato. Daj mi povej, tale čaj iz malinovih listov.. to si doma natrgala liste al jih kupiš al kje to dobiš? Ker jaz že par mesecev pijem krvomočnico in mi očitno tud ne pomaga (endometrij 8-9, pa tud M je čist nekak ista kot prej, nič bolj močna). Kar se tiče pa endometrija je pa mene dr. T 2x uščipnil na ET-ju in to fejst!! Tako, da očitno nimam prekrvavitve al kaj.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 8.3.2010 13:40:12
|
|
|
|
Teta M
|
Buska.... Mojskra: joj upam da bo jutri en debel , da bo še ostalim to vzpodbuda in da se bomo lažje špikale in nadaljevale s svojimi postopki..... Torej jutri čakamo lepe novice...... LP, M
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 8.3.2010 13:50:59
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi mismis, vidim, da imasta vidva z dr. D vedno kakšno dobro debato. Daj mi povej, tale čaj iz malinovih listov.. to si doma natrgala liste al jih kupiš al kje to dobiš? Ker jaz že par mesecev pijem krvomočnico in mi očitno tud ne pomaga (endometrij 8-9, pa tud M je čist nekak ista kot prej, nič bolj močna). Kar se tiče pa endometrija je pa mene dr. T 2x uščipnil na ET-ju in to fejst!! Tako, da očitno nimam prekrvavitve al kaj. Skuštanka, čaj malinovih listov lahko kupiš v LJ v trgovini Bazilica (neki tazga), je pa ta trgovina v City Parku. Piješ ga tako kot krvomočnico od M pa do punkcije. Obakrat, ko sem imela endometrij 12 mm, sem ga pila v kombinaciji z krvomočnico, torej eno šalico krvomočnice in eno šalico malin Kaj hočeš reči, da vidva z dr. D-jem nimata takih debat
< Sporočilo je popravil mismis -- 8.3.2010 13:52:54 >
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 8.3.2010 14:08:50
|
|
|
|
Rakica_80
|
Kaj klepetate toliko, namesto, da ste s svojimi moži Danes je moja pritekla v vsej svoji veličini, bomo probali sedaj malo naravno delat otroke vsaj kratek čas Mislim, da bom tudi jaz hitro v akciji, Reš mi je rekel, naj pokličem v maju en teden pred in pridem k njemu na razgovor....aaaaaaaaaaaa spet punkcija pri njemu MP30, zakaj ne vprašaš Reša? Mojškra pričakujemo lepo novico jutri
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 8.3.2010 14:15:13
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Kaj klepetate toliko, namesto, da ste s svojimi moži jaz bi že bila z mojim , če ne bi bil on na enem koncu SLO, jaz pa na drugem, pa še oba v službi Kaj pa je tvoj izgovor, da visiš tle aja, pa dobro štartaj v maju, bom mislila nate, ah sej že zdaj mislim
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 8.3.2010 14:48:13
|
|
|
|
sensi
|
MP30, ajojpa menda ga nisem kaj posračkala ,če se bo kaj zgodilo narobe me bo kr pobralo od žalosti... Kaj pa če si ga danes začnem zopet vstavljat bi blo to vredu. Ko pa na listu tako butasto piše pa še dr. mi je rekel,da naj vzamem še 3 tabletke prometriuma.Pred punkcijo mi je bilo pa rečeno, da vsak dan na 8 ur 1 tabletko.Danes sem že sedmi dan po ET.Tako kot sem že pisala, mam zelo boleče prsa,še posebej brdavičke,pa zelo sem napihnjna.Glede na to,da sem že itak bolj trebušasta,zgledam, ko da bi bila že v 4 mesecu.Me znanci že mal postrani gledajo sam si noben ne upa nič vprašat.Pa menda ne bo kaj narobe???
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.