|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
8.3.2010 10:19:20   
jona klara
aja pa lep dan žena želim vsem, da se nam vsem čimprej uresničijo ti magični user posted image user posted image user posted image , ki se nam včasih zdijo tako težko dosegljivi, ampak bojo tudi za nas   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 526
8.3.2010 10:24:28   
špica84
MENSTRUACIJO DOBIM TAM NEK18-19.3
spikat se pa zacnem v petek 22 dan tega ciklusa

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 527
8.3.2010 10:42:56   
Krashi
Dan!

Živel AFŽ user posted image  Mlčk sem jugonostalgična, ker sva bila z možem na mini dopustu po naši bivši skupni državi in sem prvič v življenju bila v Beogradu. Zelo navdušena nad velemestom ter nad prebivalci in hrano user posted image . V glavnem je malo odklopa od vsakdana prav pašalo, zdaj pa novim zmagam naproti!

Nekaj sem prebrala za nazaj pa ne vsega.

Mi je žal za BEBII, da ni uspelo, verjamem pa da bodo naslednjič vsi planati pravilno poravnani in bo uspelo!

Za miklarom, mojškro in vse ostale pa močno stiskam pesti, da vam je uspelo in ko bo dan za teste se vam pokazal velik +.

Tako zdaj pa malo delat, ker jutri si bom spet vzela dan fraj in bom združila UZ z malo shopinga po Lj.

Lep dan!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 528
8.3.2010 10:46:57   
miklarom
Lana -jutri je pa dan DDDDDDDDDD, SE ŽE PRIPRAVLJAM NA DIHANJEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 529
8.3.2010 10:51:07   
jona klara
špica-a ti se začneš špikati že ta petek, ti si torej v postopku v februarskem ciklusu, samo ker imaš dolgi postopek je to prišlo na 12.3 , meni so špa rekli, da naj pridem v petek 12. 3 po hormone, začnem pa 5 dan to bo verjetno v ponedeljek, saj bova tu nekje, a ti veš kako dolgo imaš predvideno špikanje?

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 530
8.3.2010 10:57:06   
jona klara
špica- imaš zs

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 531
8.3.2010 11:03:23   
špica84
koker sem mal brskala pa sprasevala imam prvo superfact in nato se menopur.kako je pa potem zaporedje kdaj eno pa potem cez koliko casa drugo pa nimam pojma

Neposredna povezava do sporočila: 532
8.3.2010 11:48:05   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

koker sem mal brskala pa sprasevala imam prvo superfact in nato se menopur.kako je pa potem zaporedje kdaj eno pa potem cez koliko casa drugo pa nimam pojma

špica, 22. dan ciklusa začneš s špikanjem z Suprefactom, z njim se špikaš približno 14. dni, vmes moraš dobiti še svojo user posted image , ko ti določijo dan za UZ ti pogledajo tvoj endometrij, če je z njim vse ok, dobiš Menopur. Potem se hkrati špiklaš z Suprefactom in menopurejme cca 10. dni, potem prideš na UZ, kjer pogledajo kako rastejo folikli. Koliko dni se pa potem še naprej špikaš, je pa odvisno od tega, kako rastejo tvoji folikli.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 533
8.3.2010 11:49:46   
mismis
pa še dober dan,

skuštranka, tole ti še dolgujem, dr. D je rekel, da je dober endometrij v višini od 8 - 13 mm, če je predebel se zarodek ne more vgnezditi, prav tako se ne more vgnezditi, če je endomterij pretanek.

vsem skupaj pa želim lep dan in lep praznik user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 534
8.3.2010 11:55:09   
špica84
miiss hvala za informacije user posted image

zdej pa sibam papat in v sluzbo

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 535
8.3.2010 12:06:17   
Buska
bi vam sporocila ze prej, pa mi internet doma ni delal user posted image

pridelala sem 6 foliklov in prav toliko celic ET, cet 11.3.

sem bla tko vesela, ko je povedal, sm se bala, da spet ne bo nic user posted image user posted image user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 536
8.3.2010 12:06:58   
Anonimen
mismis, hvala.. Vidim, da sem potem na spodnji meji (1x9, 1x8)..user posted image   Ampak bo že.. Do naslednjega postopka malo pravilne prehrane, malo DHEA in 7KETO.. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 537
8.3.2010 12:09:33   
Anonimen
Bom še tule dala, da ne bo katera spregledala.

Zanima me, če bi katera naročila 7 KETO DHEA in DHEA za izboljšanje jajčnih celic. V primeru, da ste, bi bilo dobro, če naročimo skupaj (popust, poštnina.. )

Je pa to tole:

http://www.biovea.net/%28S%28csq4ys45dlxtb1yx4w1tqkvu%29%29/product_detail.aspx?PID=419&CID=0&POS=1&PageNo=&Total=20

http://www.biovea.net/%28S%28zfe2lgvmxjz1ha55pvm5ca55%29%29/product_detail.aspx?PID=395&CID=0&POS=10&PageNo=&Total=20

Pa še link o izkušnji.
http://www.ringaraja.net/forum/Uspelo_je_tudi_s_slabimi_celicami_in_povi%C5%A1anim_FSH_hormonom/m_2513423/tm.htm

Neposredna povezava do sporočila: 538
8.3.2010 12:12:00   
Anonimen
buska, super si tole zrihtala!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 539
8.3.2010 12:12:38   
Fargesia
uuu, buška, super rezultat!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 540
8.3.2010 12:14:25   
Grethy
miklarom

user posted image

iskrene čestitke ob DNEVU ŽENA, in naj se nam izpolnijo naše največje želje

evo tud jz se šlepam

ampak iskreno čestitam vsem,

hkrati pa sporočam, da je naša navijačica LIBI danes zjutraj dosti prezgodaj, mali Manci povila sestrico Metko, obe sta ok, Metka segreje v inkubatorju ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 541
8.3.2010 12:21:31   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

mismis, hvala.. Vidim, da sem potem na spodnji meji (1x9, 1x8)..user posted image   Ampak bo že.. Do naslednjega postopka malo pravilne prehrane, malo DHEA in 7KETO.. user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz sem na spodnji meji, čeprav sem imela v dveh postopkih endometrij 12 mm, to pa s pomočjo krvomočnice in čaja malinovih listov (se mi zdi, da mi je ta bolj koristil, ker ko sem v zadnjem postopku s pingvini pila samo krvomočnico je bil endometrij samo 8,5).

Je pa dr.D rekel tudi, da na UZ preverjajo kakšen je endometrij, s tem je mislil barvo, obliko, (a je lepe barve, ali je bled, ter če je tak perforiran...) uglavnom sem dobila spet cel kup informacij, še malo pa se bom lahko zaposlila na GK LJ user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 542
8.3.2010 12:22:35   
miklarom
Buska - superuser posted image user posted image user posted image zdaj pa se naj vse oplodijo in te naj v četrtek pričakajo

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 543
8.3.2010 12:47:38   
MP30
Punce pozdravljene!
Sem ful razočarana, nobene dobre novičke! BEBIII ne no! A je že dokončno? Sem bila pa tako sigurna zate...
Mojškra, kakšno je stanje pri tebi?
Pri meni je sicer še belina, mam pa vse znake kot pred user posted image , tako da kar obupavam!

Buska
super rezultat, bravo, držim pesti!
Sensi - 3 tabletke na dan, na 8 ur. Vsaj jaz mam tako.

Pa še eno vprašanje za Rešovke: tiste, ki ste imele kandidate za pingije, ali so vam javili, če jih imate, oziroma nimate. Jaz sem namreč imela enaga kandidata, pa ne vem kje je revež sedaj?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 544
8.3.2010 13:36:14   
Anonimen
mismis, vidim, da imasta vidva z dr. D vedno kakšno dobro debato. user posted image   Daj mi povej, tale čaj iz malinovih listov.. to si doma natrgala liste al jih kupiš al kje to dobiš? Ker jaz že par mesecev pijem krvomočnico in mi očitno tud ne pomaga (endometrij 8-9, pa tud M je čist nekak ista kot prej, nič bolj močna). Kar se tiče pa endometrija je pa mene dr. T 2x uščipnil na ET-ju in to fejst!! Tako, da očitno nimam prekrvavitve al kaj.

(odgovor članu MP30)
  Neposredna povezava do sporočila: 545
8.3.2010 13:40:12   
Teta M
Buska....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mojskra: joj upam da bo jutri en debel user posted image , da bo še ostalim to vzpodbuda in da se bomo lažje špikale in nadaljevale s svojimi postopki.....
              Torej jutri čakamo lepe novice......

LP, M

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 546
8.3.2010 13:50:59   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

mismis, vidim, da imasta vidva z dr. D vedno kakšno dobro debato. user posted image   Daj mi povej, tale čaj iz malinovih listov.. to si doma natrgala liste al jih kupiš al kje to dobiš? Ker jaz že par mesecev pijem krvomočnico in mi očitno tud ne pomaga (endometrij 8-9, pa tud M je čist nekak ista kot prej, nič bolj močna). Kar se tiče pa endometrija je pa mene dr. T 2x uščipnil na ET-ju in to fejst!! Tako, da očitno nimam prekrvavitve al kaj.

Skuštanka, čaj malinovih listov lahko kupiš v LJ v trgovini Bazilica (neki tazga), je pa ta trgovina v City Parku.
Piješ ga tako kot krvomočnico od M pa do punkcije. Obakrat, ko sem imela endometrij 12 mm, sem ga pila v kombinaciji z krvomočnico, torej eno šalico krvomočnice in eno šalico malin user posted image

Kaj hočeš reči, da vidva z dr. D-jem nimata takih debat   user posted image   user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 8.3.2010 13:52:54 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 547
8.3.2010 14:08:50   
Rakica_80
Kaj klepetate toliko, namesto, da ste s svojimi možiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes je mojauser posted image  pritekla v vsej svoji veličini, bomo probali sedaj malo naravno delat otrokeuser posted image user posted image vsaj kratek časuser posted image user posted image Mislim, da bom tudi jaz hitro v akciji, Reš mi je rekel, naj pokličem v maju en teden pred user posted image  in pridem k njemu na razgovor....aaaaaaaaaaaa spet punkcija pri njemuuser posted image
MP30, zakaj ne vprašaš Reša?
Mojškrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pričakujemo lepo novico jutriuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 548
8.3.2010 14:15:13   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Kaj klepetate toliko, namesto, da ste s svojimi možiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi že bila z mojim user posted image , če ne bi bil on na enem koncu SLO, jaz pa na drugem, pa še oba v službi user posted image

Kaj pa je tvoj izgovor, da visiš tle user posted image user posted image user posted image

aja, pa dobro štartaj v maju, bom mislila nate, ah sej že zdaj mislim user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 549
8.3.2010 14:48:13   
sensi
MP30, ajojpa menda ga nisem kaj posračkalauser posted image user posted image ,če se bo kaj zgodilo narobe me bo kr pobralo od žalosti...
Kaj pa če si ga danes začnem zopet vstavljat bi blo to vredu.
Ko pa na listu tako butasto piše pa še dr. mi je rekel,da naj vzamem še 3 tabletke prometriuma.Pred punkcijo mi je bilo pa rečeno, da vsak dan na 8 ur 1 tabletko.Danes sem že sedmi dan po ET.Tako kot sem že pisala, mam zelo boleče prsa,še posebej brdavičke,pa zelo sem napihnjna.Glede na to,da sem že itak bolj trebušasta,zgledam, ko da bi bila že v 4 mesecu.Me znanci že mal postrani gledajo sam si noben ne upa nič vprašat.Pa menda ne bo kaj narobe???user posted image user posted image

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.