|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
6.3.2010 19:32:41   
Rakica_80
Ma veš kaj, bom jaz jutri še enkrat poklicala in vprašala, ker mogoče tudi Prometrium zavira mojo tečkouser posted image
V Januarju nisem dobila svoje tečke in mi je Reš predpisal za par dni Prometrium in pol sem nehala, 5 dan je potem pritekla, mogoče zato moram nehat, drugače jo nebom dobilauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 451
6.3.2010 20:38:29   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII
Upanje, je pri meni zakon, moje ime je drugače upanje- v srbohrvaškem jezikuuser posted image

jp, pa še res je! user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 452
6.3.2010 20:45:32   
mojškra

Mojškra imaš ZSuser posted image

BEBIII- ZSuser posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 453
6.3.2010 20:47:51   
mojškra

Ma veš kaj, bom jaz jutri še enkrat poklicala in vprašala, ker mogoče tudi Prometrium zavira mojo tečkouser posted image
V Januarju nisem dobila svoje tečke in mi je Reš predpisal za par dni Prometrium in pol sem nehala, 5 dan je potem pritekla, mogoče zato moram nehat, drugače jo nebom dobilauser posted image

BEBIII-ko bi le vedela, če je temu tako. Najbolje je da pokličeš dohterja in vprašaš, če je tako. user posted image

ZDAJ SEM NEKJE PREBRALA , da ga nekatere jemljejo da si prestavijo menstro, tako da  verjetno ti res zavirajo menstro. Ampak vseeno bolje da vprašaš

< Sporočilo je popravil mojškra -- 6.3.2010 20:57:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 454
6.3.2010 20:49:25   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Upanje, je pri meni zakon, moje ime je drugače upanje- v srbohrvaškem jezikuuser posted image

jp, pa še res je! user posted image user posted image user posted image user posted image

BEBIII-moje vzdevek MOJŠKRA-pa po koroško pomeni LEPO VREME BO user posted image user posted image user posted image . Drugače pa mojškra baje pomeni šivilija.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 455
6.3.2010 20:56:58   
Rakica_80
Mojškra ZS- pomeni zasebno sporočilouser posted image
Zgoraj na levi strani imaš pisemce- Moja Ringaraja in greš pod nabiralnikuser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 456
6.3.2010 20:58:35   
mojškra

Zgoraj na levi strani imaš pisemce- Moja Ringaraja in greš pod nabiralnikuser posted image

AHA -ŠE NISEM ČISTO NOTER. THANKS

Neposredna povezava do sporočila: 457
6.3.2010 21:13:12   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

AHA -ŠE NISEM ČISTO NOTER. THANKS

BEBIII-VRAČAM ZSuser posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 458
6.3.2010 22:34:47   
womanpolice
Živjo, punce!

Danes bom zelo kratka saj sem zelooooooooooo utrujena, kar sva danes imela čistilno akcijo. Sva celo hišo počistila "u nulo"... Punce... Tista, ki še nima novega čistilca H2O vam povem, da kar verjemte reklami, saj je res fenomenalna zadeva, seveda z vsemi pripomočki in diamantno krpico... to ne moreš vrjet... z diamantno krpico se laminat tako blešči, kot bi ga namazal z loščilom, z nastavkom pa lahko čistiš prav vse: od pečice, štedilnika nasploh, fuge, kad, tuš kabino, tekstilno pohištvo, ... ni da ni... res... vsa umazanija iz fug in iz robov tuš kabina kjer sploh ne prideš zraven ti ta "čudež" očisti prav vse... Res, Vam priporočam!!!!!! Vreden je vsakega evra!!!

joj, pa sm rekla, da bom kratka user posted image

Na vaše  poste, katere ste mi jih poslale, bom odgovorila drug dan, saj grem zdajle res le še pod tuš in spat.. aja, še prej pa "zakonske" dolžnosti user posted image

BEBIII... Men je res zeloooooooooo žal, da tokrat spet ni uspelo. Upam, da še ni vse končano in da bi krvni pokazal tisti pravi čudež.... še vedno držim pesti....

TKo, mi smo dobili pošto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

12.3.2010 IMAVA RAZGOVOR ZA ZAČETEK POSTOPKA V MARIBORU
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Takrat bodo mi verjetno dali recept za kontracepcijske tabletke, potem pa špikanje... saj ne morm verjet, da bom spet špikarka... to leto - od zadnjega postopka - je res tako hitro minilo, da ne morm verjet... JONA3 me je že kar določila, da bo tokrat pa res uspelo, in da bomo imeli user posted image user posted image ... Oh, ko bi le uspelo, kak bi bila vesela.... Čeprav sem že vmes izgubila vso upanje.... (vsake toliko me prime pesimizem), me na trenutke spet predrami nek občutek, da bo MB zmagovalen... jst močno upam, da me ta "feeling" ne vara...

Nič... toliko za danes.... se slišmo v tem tednu, ki prihaja... v petek pa bom z vami delila novičke kaj sem zvedela... ojoj... kakšn dobr občutek, ko vem, da se je končno spet začelo.. "I am back... " user posted image user posted image user posted image user posted image  

Nočko vsem... in dobro jutro, ko vstanete... lp

pa sm rekla, da bom kratka... a, daj no WP, pojdi že pod tuš in... user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 459
7.3.2010 8:37:52   
mojškra
MENE TAKO MATRA da bi delala testek. Je kolegica, ko smo skupaj bile na ET naredila in je zagledala pluske. Zdaj pa me prepričuje da naj grem delat še jaz. Pa saj nimam niti testa, tako da tudi jutri zjutraj ne bom mogla delati, ker si nisem kupila. Joj joj, zdaj sem pa čisto živčna.user posted image user posted image user posted image user posted image . Vem, da obstajajo dežurne lekarne, ampak moj pravi, pa ne še delat-po moje se tudi on boji da bo negativno.user posted image . Drugače je pri meni še nespremenjeno, belina, krči, ne paše kava, napet trebuh in boleče prsi. Samo da je belina user posted image user posted image user posted image

BEBIII, SUZI-je še belina?

< Sporočilo je popravil mojškra -- 7.3.2010 8:39:33 >

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 460
7.3.2010 9:07:33   
špica84
dobro jutro.mojskra lepo to,daa je belina user posted image

jst pa juter zacnem nazaj delat in za nagrado v torek delam cel dan user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 461
7.3.2010 9:11:32   
Rakica_80
Jutrouser posted image

WP- super za razgovoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ja ma res je šlo leto hitro naokoli, sej človek nemore verjet, kam gre ta čas...user posted image
Jaz ti želim uspešno špikanje in itak da bojouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dvojna nagradauser posted image
Mojškra, ja potem če je tvoji prijateljici pokazal plus, bo še tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Če se ne motim, si danes že 11 dan a ne? Če boš lahko zdržala si kupi danes test in ga naredi jutri zjutraj z prvim urinom, kupi pa CB- Clear Blue v lekarniuser posted image
Navijaaaaaaaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 462
7.3.2010 9:14:47   
Rakica_80
Ja pri meni je še vedno belina, Reša pa si ne upam klicat je nedelja, se bojim da ga nebom pri čem zmotlauser posted image user posted image  Prometriuma pa ne jemljem več, zadnjega sem si dala včeraj zjutraj...jutri ga sigurno pokličemuser posted image
Včeraj zvečer, pa mi je spet neka rjava sluz pritekla, ampak samo to in nič drugegauser posted image  Nevem, upam, če ima že za pridet naj priteče čim prejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 463
7.3.2010 9:16:34   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

dobro jutro.mojskra lepo to,daa je belina user posted image

jst pa juter zacnem nazaj delat in za nagrado v torek delam cel dan user posted image

Ojoooj, saj ti bo tako čas hitro minil, jaz ki sem doma- ne delam, se vlečeee, nikoli koncauser posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 464
7.3.2010 9:37:26   
vrtnica.m
Ojla punce,

no, včeraj sem prišla do transferja. Od 7 celic se je 5 oplodilo. Dve sta se tretji dan nehale razvijati, 5 dan - na dan transferja pa še ena. Tako da sem ostala brez zamrznjenčkov. Sedaj pa grejem dve pikici in upam na najboljše. Za 14 dni pa kontrola. Medicina je naredila sedaj svoje, sedaj pa je na vrsti "mati narava".

No to je to. Grem lepo naprej počivat.

Lep nedeljski dan želim punce in navijam za vse!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
m.

Neposredna povezava do sporočila: 465
7.3.2010 10:00:41   
Rakica_80
user posted image  

Nedelja, 07.03.
D0aisy - punkcija

Ponedeljek, 08.03.
Buska - Punkcija

Torek, 09.03.
Krashi - UZ
honey - prevzem zdravil

Petek, 12.03.
špica84 - prevzem zdravil
jona klara- pevzem zdravil
WP - razgovor

Ponedeljek, 15.03.
mmausikaa - razgovor

Petek, 19.03.
spominčica - prevzem zdravil

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Pikovit, Diana79, Inana, nhaya, mismis, IVYY, skuštrana suzi, Selena78, gospodarica, hanybany, barbara31,BEBIII  user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Teja K. greje user posted image  test 01.03. ???
MP30 grejeuser posted image user posted image  test 10.03.
mojškra greje user posted image  test 11.03.
mateja33 greje user posted image  user posted image   test ??.03.
miklarom greje user posted image  test 17.03.
vrtnica.m grejeuser posted image user posted image  test 21.03.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    
  • vrtnica.m (2.ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Bokal, začetek 01.02.2010)
  • športnica ( MB, Dr. Vlajsavljevič)
  • WP ( MB- razgovor )
  • Urshy78 (1. IVF, GK LJ)
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr.Drobnič)
  • BEBIII (2. ICSI, dr. Reš, PO)
  • Teja K. (dr. Reš)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • miklarom (zamrznjenčki, MB)
  • špica84 (1. IVF, GKLJ)
  • Buska (2. ISCI, PO, dr.Reš)
  • šopka (2. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (1. IVF, dr.Reš)
  • mausikaa (dr. Res)
  • Krashi (1. IVF, GKLJ)
  • spominčica (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • honey (1. IVF, GKLJ, dr. Ban)

• Teta M (2. IVF, GKLJ)
 user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • jona klara (1. IVF, GKLJ, dr.Tomaževič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • IVYY (3. ICSI/IMSI, GKLJ, dr. Zorn)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE FEBRUAR  user posted image

user posted image  S* ( PO )
user posted image   Urshy78 ( LJ )

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 466
7.3.2010 10:04:00   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m

Ojla punce,

no, včeraj sem prišla do transferja. Od 7 celic se je 5 oplodilo. Dve sta se tretji dan nehale razvijati, 5 dan - na dan transferja pa še ena. Tako da sem ostala brez zamrznjenčkov. Sedaj pa grejem dve pikici in upam na najboljše. Za 14 dni pa kontrola. Medicina je naredila sedaj svoje, sedaj pa je na vrsti "mati narava".

No to je to. Grem lepo naprej počivat.

Lep nedeljski dan želim punce in navijam za vse!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
m.

Uauuuu, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za dve pikiciuser posted image user posted image  lepo jih grej, rezultat pa naj bo debel plususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj pa počivaj in razvajaj se čim boljuser posted image

D0aisy, čim manj bolečo punkcijo ti želim in veliko zrelih celicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 467
7.3.2010 10:23:11   
miklarom
Nedelja, 07.03.
D0aisy - punkcija

čim več lepih celic in čim manj bolečinuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 468
7.3.2010 11:01:20   
jona klara
vrtnica m- čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,sedaj pa srečno!!!!

bebiiii, mojškra- še vedno imam upanje za vaju, dej presenetta,user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 469
7.3.2010 11:04:09   
jona klara
špica-a celo cel dan? zdej te še bojo izkoristili, potem te pa dolgo ne bo, do kdaj pa imaš namen delati?komaj čakam da začnemo, kdaj ti dobiš M? jaz verjetno v četrtek, če ne bo zaradi psihe zamujalauser posted image user posted image

palčica-kje si ti?

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 470
7.3.2010 11:06:26   
jona klara
d oasy-želim ti čimmanj bolečo punkcijo, čimboljše celice, da se oplodijouser posted image user posted image user posted image

kaj transfer delajo tudi na nedeljo?

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 471
7.3.2010 13:27:17   
baguSka
pomoje da tud v nedeljo... no, vsaj Res... za druge pa ne vem user posted image

DOasy - tud jaz drzim pesti zate!!!user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 472
7.3.2010 13:30:25   
baguSka

4- ET je šel po gobe...

Bebiii - kaj pa to pomen!!??user posted image user posted image user posted image A ni uspelo al kaj???

Neposredna povezava do sporočila: 473
7.3.2010 13:41:27   
baguSka

Test je pokazal negativno,

zdej sele vidla..... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 474
7.3.2010 13:43:14   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: Buska

UZ povedal, da so folikli dost veliki, da gremo ze v pon 8.3. na punkcijo user posted image

wau super buska!! to je pa ze ju3! cimmanj bolecin in cimvec super celic ti zelim!!user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.