|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
5.3.2010 10:01:46   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy

Še moje poročilo iz 2. UZ: Foliklov je 5-6, vodilni je velik kar 23 mm, danes pade stopka, v nedeljo 7.3. pa punkcija. Me je že zdaj strah!!!

BEBII, jaz mislim da je to to. Navijam za belino in pozitiven CB!

BRAVO BRAVO, no ti punkcijo, jaz pa bom testke delala. Upam, da obema se sreča nasmehne.user posted image user posted image

iiitak bomo navijal za obe, pa za bebiii tud!!! pa za vse ostale itak... user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 351
5.3.2010 10:02:57   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

helloo pa je mojga dopusta skoraj ze konec,pa tko lustno je user posted image .

men se je pa te teden sele zacel... bom uzivala naprej se zate!!user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 352
5.3.2010 10:05:02   
špica84
baguska ti vrjamem.mene se ene 14 dni pestrega dela caka v sluzbi(mam se en teden nocnih).potem pa upam da sem mirna za dve leti user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 353
5.3.2010 10:15:36   
baguSka
jst pa ze zdej upam da sm mirna za dve leti... user posted image user posted image sm pa mela prej burnih 14 dni!!user posted image

pa ta teden sm tud skoz se okol laufala... pa tud ene par stvari mam se za zrihtat, ker pol pa nc ne vem se kako bom...

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 354
5.3.2010 10:27:30   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy

Še moje poročilo iz 2. UZ: Foliklov je 5-6, vodilni je velik kar 23 mm, danes pade stopka, v nedeljo 7.3. pa punkcija. Me je že zdaj strah!!!

BEBII, jaz mislim da je to to. Navijam za belino in pozitiven CB!

BRAVO BRAVO, no ti punkcijo, jaz pa bom testke delala. Upam, da obema se sreča nasmehne.user posted image user posted image

iiitak bomo navijal za obe, pa za bebiii tud!!! pa za vse ostale itak... user posted image

BEBI je pa itak najbolj sumljiva, bravouser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 355
5.3.2010 10:41:35   
HANYBANY
joj, sam dva dni me ni gor pa mam tolk za prebrat user posted image
mal smo se pobrali, na morje greva v ponedeljek, še našega ritkita bova vzela s seboj (kužka, oz. mrcino user posted image ) pa bova mal odklopla pa delala na praksi user posted image , morva mal odmislit, firmo bova pa kar očetu prepustila za en teden, sam upam da nam ne bo zgube nareduuser posted image
sem se pa že naročila na nov posvet k Bokalovi, mam ga 7.4, tok da bomo vidli kaj bo rekla, če bomo pred dopusti zmogli še en postopek.

baguska in špica bravo za začetek špikanja in rast folikelčkov

mojskra držim pestke user posted image user posted image user posted image
miklarom držim pesti, da ti uspe s pingotom user posted image user posted image user posted image

BEBII ti si pa itak že srečka user posted image

itak sem ziher kako pozabla oment pa ne mi zamert, nisem vsega za nazaj prebralauser posted image

vsem novim borkam pa lepa dobrodošlica, mislim da je ena celo že user posted image kokr sm zastopla, za vse držim pesti, tak da takrat ko bom jst aktivna z UZ za foliklčke,  morte bit ve VSE  aktivne z drugačnimi UZuser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 356
5.3.2010 10:45:42   
baguSka
tak da takrat ko bom jst aktivna z UZ za foliklčke, morte bit ve VSE aktivne z drugačnimi UZ

ves kaj HB - naj se tvoje besede pozlatijo!!!user posted image

maximalno uzivita na morju in kuza tud seveda.. user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 357
5.3.2010 10:53:17   
baguSka
Hjeh... jst pa skoz tuhtam, ce sem si zapomnla vse kar mi je Res povedu dons ponoc... user posted image njemu je tol mesanje zdravil in vstavljanje inekcij in stiskanje in gazenje, in menjavanje in mesanje vse ciiiist simpl, k to konstantno pocne... kako bova midva z mozkom tole doma izvedla, pa se nimam ideje... user posted image user posted image

a je vam vsem to slo??

jst vem da moram ene 10x iglo menjavat... pa ene 6 flask se mi zdi moram odpret pa skupi mesat... jao, jst ze vidm da bom kej zbrklala... se dobr da je moj dragi bil bl priseben!user posted image ce verjamete... user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 358
5.3.2010 10:54:34   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Uf, Fargesia, prijateljca moja.... kak si? vse pod kontrolo? nič ne pokličeš.. vrjem, da bi prišla kaj naokrog, pa me moj komaj kaj vidi, saj sem dost v službi...

user posted image user posted image user posted image mah telefona tok mal uporabljam...se poslužujem bol FBja in gmaila. je cenej.user posted image user posted image user posted image

drugače je pa bojda vse pod kontrolo.user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 359
5.3.2010 10:58:08   
miklarom
HANYBANY - hvala, upam da nam bo bog naklonjen in nam pustil lepo pingota v trebuščku na toplemuser posted image , ti se pa kar lepo sprosti in uživaj na morju, pol pa srečno v pononi postopek, pa za mene še uživaj zraven , in kaj dobrega spij zameuser posted image

baguSka  in špica74 - mah, vse smo dobre za dve leti, kako pa, upati moramo in bo user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 360
5.3.2010 10:59:34   
miklarom
Fargi - moja draga, kako kaj user posted image  pri tebi v trebuščku, a že kaj veliko telovadi po tebiuser posted image , a že veste kaj bo

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 361
5.3.2010 11:00:33   
baguSka
miklarom, nej se tud tvoje besede pozlatijo!!user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 362
5.3.2010 11:17:27   
miklarom
kaj pozlatijo, bojo se po diamantle, boš vidla, mam čut ki mi dober deluje, me nikol ne pusti na cediluuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 363
5.3.2010 11:25:47   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Fargi - moja draga, kako kaj user posted image  pri tebi v trebuščku, a že kaj veliko telovadi po tebiuser posted image , a že veste kaj bo

telovadi, telovadi...sicer čutim samo ko sem v mirovanju, pa še to ne vedno...ne bova vprašala kaj imamo...G ve!user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 364
5.3.2010 11:26:46   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

kaj pozlatijo, bojo se po diamantle, boš vidla, mam čut ki mi dober deluje, me nikol ne pusti na cediluuser posted image

no pa da te vidmo.... te drzim za tvoj cut!!user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 365
5.3.2010 11:35:06   
špica84
baguska a ti pridem pomagat hehe.jst tut dvomim da bom to uspela sama,kr nekako mi ne gre na misel da se bom sama mogla picit.sem sodelavki rekla ce mi bo pomagala,tko da bomo to v nocnih prakticiral :)

ma jst se v petek zacnem spikat ne se se spikam

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 366
5.3.2010 11:42:02   
baguSka
hehe.. ma sej bi mi se slo spikanje - sam v tole masanje in sestavljanje inekcij nism najbl prepricana!user posted image ker je tok enga sestavljanja in mesanja - se pri kuhanju ni tok zakomplicirano!user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 367
5.3.2010 12:11:48   
Fargesia

hehe.. ma sej bi mi se slo spikanje - sam v tole masanje in sestavljanje inekcij nism najbl prepricana!user posted image ker je tok enga sestavljanja in mesanja - se pri kuhanju ni tok zakomplicirano!user posted image

tik tak notr zapadeš...pol boš pa že na pol v snu lahko to delala.user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 368
5.3.2010 12:34:04   
Rakica_80
Danuser posted image

Samo na hitro sem vas prišla pozdravit, danes imam bolj malo časa za računalnik, zvečer bom več časa goruser posted image
Reby, a češ da te našeškam al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Punce moje, vi ste tako res pozitivne in res ste sigurne da mi je uspelo, kljub temu, da nimamuser posted image , jaz nisem preveč sigurna, saj nimam nobenih znakov za touser posted image Jaz pravim bo kar bo, gremo naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nič bodite dobro, šibam še v Trst....
Pa pauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 369
5.3.2010 13:25:32   
Skye

O policajka... vidm da si delala red zvecer ko nas ni blo... user posted image user posted image user posted image

Dobro jutre punce! Zunaj je soncek!!user posted image user posted image user posted image

No, zdej sm pa cist zares tud jst vasa... sem ze nafilana z dvema menopurjema in in enim superfactom al kaj ze je... user posted image user posted image user posted image nikakor si ne morem zapomnt, pa naj bo tko... user posted image Uglavnem, kot sem sm ze mal predvidevala in kot mi je ze prejsnjic povedu, si zdej dajem vsak dan po dva menopurja in en superfact sama doma, v cetrtek (8.dan) pa mam UZ.. user posted image

Tolk za1x od mene.. vec nism sposobna, ker je tole se ZELO zgodnja ura za mene.. sem vstala namrec 4.45, pa ceprav mam samo 5 minut do ata Resa... user posted image ko sem mozka budila zjutri 15 cez 5, ni vedu niti kje je.. user posted image user posted image ampak mi je pol povedu, da je spal samo dve uri... user posted image ampak zapomnu si je pa baje vse kar Resko povedu (baje)... user posted image se je celo ponudbu, da mi bo on mesu zdravila in me spiku!!user posted image user posted image

No, zdej pa res sibam.. grem kufetka skuhat in rogljicke pect za dobro jutro.. in enako zelim tudi vam punce!!

sam toliko se prištulim, da ti zaželim veliko sreče in eno oz. dve mali štručki na koncu te poti user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 370
5.3.2010 14:10:54   
baguSka
Ooooo Skye!!! Ja kje pa si se ti najdla? Hvala hvala!! Naj bo ena in zdrava jaz pravim! Ce sta mi namenjene dve, pa tud prav... user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 371
5.3.2010 14:31:09   
športnica
oooo kul, nov seznam za prihajaoča dva meseca. Wiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image
me lahko vpišete? sem v postopku v MB, dr. Vlajsavljevič, trenutno še jem tablete, punkcija predvidena 14.4.
srečno punce, držim pesti za vse...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 372
5.3.2010 15:04:27   
Urshy78
BEBIII, čimprej naredi test, jaz imam ful dober občutek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 373
5.3.2010 16:28:37   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Danuser posted image

Reby, a češ da te našeškam al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Smotka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 374
5.3.2010 18:09:34   
Goldy
WP - itak, da se obeta nov postopek! V jeseni, če bo vse po planih....user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.