Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 10:01:46
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy Še moje poročilo iz 2. UZ: Foliklov je 5-6, vodilni je velik kar 23 mm, danes pade stopka, v nedeljo 7.3. pa punkcija. Me je že zdaj strah!!! BEBII, jaz mislim da je to to. Navijam za belino in pozitiven CB! BRAVO BRAVO, no ti punkcijo, jaz pa bom testke delala. Upam, da obema se sreča nasmehne. iiitak bomo navijal za obe, pa za bebiii tud!!! pa za vse ostale itak...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 10:02:57
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 helloo pa je mojga dopusta skoraj ze konec,pa tko lustno je . men se je pa te teden sele zacel... bom uzivala naprej se zate!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 10:05:02
|
|
|
|
špica84
|
baguska ti vrjamem.mene se ene 14 dni pestrega dela caka v sluzbi(mam se en teden nocnih).potem pa upam da sem mirna za dve leti
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 10:15:36
|
|
|
|
baguSka
|
jst pa ze zdej upam da sm mirna za dve leti... sm pa mela prej burnih 14 dni!! pa ta teden sm tud skoz se okol laufala... pa tud ene par stvari mam se za zrihtat, ker pol pa nc ne vem se kako bom...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 10:27:30
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy Še moje poročilo iz 2. UZ: Foliklov je 5-6, vodilni je velik kar 23 mm, danes pade stopka, v nedeljo 7.3. pa punkcija. Me je že zdaj strah!!! BEBII, jaz mislim da je to to. Navijam za belino in pozitiven CB! BRAVO BRAVO, no ti punkcijo, jaz pa bom testke delala. Upam, da obema se sreča nasmehne. iiitak bomo navijal za obe, pa za bebiii tud!!! pa za vse ostale itak... BEBI je pa itak najbolj sumljiva, bravo
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 10:41:35
|
|
|
|
HANYBANY
|
joj, sam dva dni me ni gor pa mam tolk za prebrat mal smo se pobrali, na morje greva v ponedeljek, še našega ritkita bova vzela s seboj (kužka, oz. mrcino ) pa bova mal odklopla pa delala na praksi , morva mal odmislit, firmo bova pa kar očetu prepustila za en teden, sam upam da nam ne bo zgube naredu sem se pa že naročila na nov posvet k Bokalovi, mam ga 7.4, tok da bomo vidli kaj bo rekla, če bomo pred dopusti zmogli še en postopek. baguska in špica bravo za začetek špikanja in rast folikelčkov mojskra držim pestke miklarom držim pesti, da ti uspe s pingotom BEBII ti si pa itak že srečka itak sem ziher kako pozabla oment pa ne mi zamert, nisem vsega za nazaj prebrala vsem novim borkam pa lepa dobrodošlica, mislim da je ena celo že kokr sm zastopla, za vse držim pesti, tak da takrat ko bom jst aktivna z UZ za foliklčke, morte bit ve VSE aktivne z drugačnimi UZ
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 10:45:42
|
|
|
|
baguSka
|
tak da takrat ko bom jst aktivna z UZ za foliklčke, morte bit ve VSE aktivne z drugačnimi UZ ves kaj HB - naj se tvoje besede pozlatijo!!! maximalno uzivita na morju in kuza tud seveda..
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 10:53:17
|
|
|
|
baguSka
|
Hjeh... jst pa skoz tuhtam, ce sem si zapomnla vse kar mi je Res povedu dons ponoc... njemu je tol mesanje zdravil in vstavljanje inekcij in stiskanje in gazenje, in menjavanje in mesanje vse ciiiist simpl, k to konstantno pocne... kako bova midva z mozkom tole doma izvedla, pa se nimam ideje... a je vam vsem to slo?? jst vem da moram ene 10x iglo menjavat... pa ene 6 flask se mi zdi moram odpret pa skupi mesat... jao, jst ze vidm da bom kej zbrklala... se dobr da je moj dragi bil bl priseben! ce verjamete...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 10:54:34
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice Uf, Fargesia, prijateljca moja.... kak si? vse pod kontrolo? nič ne pokličeš.. vrjem, da bi prišla kaj naokrog, pa me moj komaj kaj vidi, saj sem dost v službi... mah telefona tok mal uporabljam...se poslužujem bol FBja in gmaila. je cenej. drugače je pa bojda vse pod kontrolo.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 10:58:08
|
|
|
|
miklarom
|
HANYBANY - hvala, upam da nam bo bog naklonjen in nam pustil lepo pingota v trebuščku na toplem , ti se pa kar lepo sprosti in uživaj na morju, pol pa srečno v pononi postopek, pa za mene še uživaj zraven , in kaj dobrega spij zame baguSka in špica74 - mah, vse smo dobre za dve leti, kako pa, upati moramo in bo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 10:59:34
|
|
|
|
miklarom
|
Fargi - moja draga, kako kaj pri tebi v trebuščku, a že kaj veliko telovadi po tebi , a že veste kaj bo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 11:00:33
|
|
|
|
baguSka
|
miklarom, nej se tud tvoje besede pozlatijo!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 11:17:27
|
|
|
|
miklarom
|
kaj pozlatijo, bojo se po diamantle, boš vidla, mam čut ki mi dober deluje, me nikol ne pusti na cedilu
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 11:25:47
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Fargi - moja draga, kako kaj pri tebi v trebuščku, a že kaj veliko telovadi po tebi , a že veste kaj bo telovadi, telovadi...sicer čutim samo ko sem v mirovanju, pa še to ne vedno...ne bova vprašala kaj imamo...G ve!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 11:26:46
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom kaj pozlatijo, bojo se po diamantle, boš vidla, mam čut ki mi dober deluje, me nikol ne pusti na cedilu no pa da te vidmo.... te drzim za tvoj cut!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 11:35:06
|
|
|
|
špica84
|
baguska a ti pridem pomagat hehe.jst tut dvomim da bom to uspela sama,kr nekako mi ne gre na misel da se bom sama mogla picit.sem sodelavki rekla ce mi bo pomagala,tko da bomo to v nocnih prakticiral :) ma jst se v petek zacnem spikat ne se se spikam
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 11:42:02
|
|
|
|
baguSka
|
hehe.. ma sej bi mi se slo spikanje - sam v tole masanje in sestavljanje inekcij nism najbl prepricana! ker je tok enga sestavljanja in mesanja - se pri kuhanju ni tok zakomplicirano!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 12:11:48
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka hehe.. ma sej bi mi se slo spikanje - sam v tole masanje in sestavljanje inekcij nism najbl prepricana! ker je tok enga sestavljanja in mesanja - se pri kuhanju ni tok zakomplicirano! tik tak notr zapadeš...pol boš pa že na pol v snu lahko to delala.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 12:34:04
|
|
|
|
Rakica_80
|
Dan Samo na hitro sem vas prišla pozdravit, danes imam bolj malo časa za računalnik, zvečer bom več časa gor Reby, a češ da te našeškam al kaj Punce moje, vi ste tako res pozitivne in res ste sigurne da mi je uspelo, kljub temu, da nimam , jaz nisem preveč sigurna, saj nimam nobenih znakov za to Jaz pravim bo kar bo, gremo naprej Nič bodite dobro, šibam še v Trst.... Pa pa
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 13:25:32
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka O policajka... vidm da si delala red zvecer ko nas ni blo... Dobro jutre punce! Zunaj je soncek!! No, zdej sm pa cist zares tud jst vasa... sem ze nafilana z dvema menopurjema in in enim superfactom al kaj ze je... nikakor si ne morem zapomnt, pa naj bo tko... Uglavnem, kot sem sm ze mal predvidevala in kot mi je ze prejsnjic povedu, si zdej dajem vsak dan po dva menopurja in en superfact sama doma, v cetrtek (8.dan) pa mam UZ.. Tolk za1x od mene.. vec nism sposobna, ker je tole se ZELO zgodnja ura za mene.. sem vstala namrec 4.45, pa ceprav mam samo 5 minut do ata Resa... ko sem mozka budila zjutri 15 cez 5, ni vedu niti kje je.. ampak mi je pol povedu, da je spal samo dve uri... ampak zapomnu si je pa baje vse kar Resko povedu (baje)... se je celo ponudbu, da mi bo on mesu zdravila in me spiku!! No, zdej pa res sibam.. grem kufetka skuhat in rogljicke pect za dobro jutro.. in enako zelim tudi vam punce!! sam toliko se prištulim, da ti zaželim veliko sreče in eno oz. dve mali štručki na koncu te poti
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 14:10:54
|
|
|
|
baguSka
|
Ooooo Skye!!! Ja kje pa si se ti najdla? Hvala hvala!! Naj bo ena in zdrava jaz pravim! Ce sta mi namenjene dve, pa tud prav...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 14:31:09
|
|
|
|
športnica
|
oooo kul, nov seznam za prihajaoča dva meseca. Wiiiiiiiiiiiiiiiiii me lahko vpišete? sem v postopku v MB, dr. Vlajsavljevič, trenutno še jem tablete, punkcija predvidena 14.4. srečno punce, držim pesti za vse...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 15:04:27
|
|
|
|
Urshy78
|
BEBIII, čimprej naredi test, jaz imam ful dober občutek
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 16:28:37
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Dan Reby, a češ da te našeškam al kaj Smotka
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 18:09:34
|
|
|
|
Goldy
|
WP - itak, da se obeta nov postopek! V jeseni, če bo vse po planih....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.