katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001 Včeraj sem vzela v roke odpustnico iz porodnišnice izpred 4 let in jo "prevedla" s pomočjo interneta..... groza! Zdravniki mi pol stvari sploh niso povedali, npr. da je sinek imel preveliko glavico, da bi lahko šla skozi medenico in podobno... zdaj me pa nagovarjajo, da bi ponovno poskusili naravno rodit.... ja itak, 11 ur agonije in carski rez sem pa kao pozabla....komedianti! o groza, a res...ne morem vrjet, in zdaj hočejo da spet naravno - ja ce ne gre ne gre, zakaj bi te mucili ne daj se jim zanataja - ej dobra si da si bila tako vljudna in mirna, svaka ti cast, da bi men to naredi jaz ti povem da bi jo pa pozabimo to kravo, vazn da je s teboj in otrokom vse ok, kar se pa tice ali ze cutis otrocka - itak da ja, jaz v prvi pri 17t, sedaj pri 13t IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 jaz sem v prejšnji nosečnosti krvavela in so ugotovili da mi žilice pokajo v materničnem vratu, kri je bila sveža, pokale pa naj bi zaradi rasti matenice, pol se je pa počasi umirilo to se je tudi meni 1krat zgodilo, sem se tok prestrasila - v 20t, samo potem je bilo vse ok EA - nisem v prvo, ne bom sedaj, sicer pa v lj je itak loterija ali jo imas ali ne imena - za izbrano se od prej, za se pogajava, je moz lepo ime nasel a je 2 najpogostejse v lanskem letu tako da odpade, a ja - pa dvojno ime bo oz. prvo in srednje, hcerka ima tudi, ceprav je ful zgrazanja nad takimi imeni, a vam povem da mi je cist vseen IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka streptokok......Preberite si! Nujno! Med marčicami 2010 je ravno zdaj en primer, ko je 11 dni stara dojenčica doživela meningitis, možgansko kap in se počasi poslavljajo do nje, ravno zaradi te bakterije streptokok, za katero mama ni vedela, da se lahko testira in jo je žal imela! http://www.bambino.si/iskanje/streptokok o tem sem se jaz zelo informirala v prvi , smotan je k se dela ta test pri 28t nosecnosti, na dan ko sem bila narocena za test sem rodila, hb vse ok mi je pa tako hudo za to malo malcico a ja - na metelkovi - stavba zraven zdr.doma - v lj, je ena privat dohtarca, bris vzame za 10eur no, danes sva z mojim se tastu in druzini povedala - vsi veseli, zdaj vsi uradno vejo in mi ni treba vec trebuha skrivat...hehe, kot da bi ga loh
|