lean
|
Bi se že prej javla sam, sem tak šok doživela, da še zdaj nisem k seb prišla. Bom najprej mal za nazaj pokomentirala. Hvala za odgovore o temencah, sem ji dvakrat namazala z oljem pa jih ni več, no vsaj mislim, da so to temenca, kako pa je to zgledalo pri vas Rižkoo, da so potem ugotovili, da gre za alergijo. Pri Nevi so take zelo majhne rumenkaste obloge(največ tri), katere z lahkoto odstraniš. Bom pa verjetno res kupla še šampon za lase, imam že kremico za ritko od mustele pa je super, prej pa je imela skoz mal rdečo ritko pa sem menjala robčke, plenice pa skoz isto, pol pa mi je le uštekalo, da verjetno gre za kremo, ki sem jo imela. Mateja8 tvoja Vita je pa res pridna punca, pa ne se sekirat glede tega, da še ni tolk gibčna, vse bo ob svojem času. Tud moja ta teden ni pokazala preveč zanimanja za premikanje, očitno se ji je takrat posrečilo, zdaj jo pa roke nikakor ne ubogajo pol pa obupa in se jezi. Doria, Rosca79, Majra hvala, ste dobro držale pesti, pa še res sem dobila devet. Tamala je bla cel dan v Lj tolk pridna, da moramo tole še ponovit, je trebalo še vse prijatle obiskat, domov smo prišli ob desetih zvečer. Saj bomo kmalu, moram zdaj diplomo še dokončat, Majra a si ziher, da imaš tolk izpitov, men so namreč tega dal dodatno , ker je že preteklo več kot dve leti po statusu pa še diplomo moram plačat Tud jaz svojo punco kar fajn oblačim, pokrijem jo pa poleg koutra še z dekico, ji paše, če ji je toplo, sem prav opazla, da se je včasih večkrat zbudila, ker ji je blo prehladno, saj verjetno ima to po men, sem bolj zmrznjene narave.
|