Anonimen
|
OMG, koliko ste spet napisale. Človek bi si moral računalnik na rit prilepit, da bi vam lahko sledil Najprej o kužkih: O tem lahko debatiram vse dni v letu. Vam bom potem prilepila eno slikco mojih bejbik, da vidite kako so lušne (uf, kaka samohvala ). Pri nas je pa tako, da se ˝furajo po riti˝, če nimajo prave hrane. So nam pa rekli, da bog ne daj, da jih futramo s Pedigrejem, zato imajo Hill's brikete, seveda so svinjsko dragi, ampak le po tem je dlaka ok in se ne pojavljajo še druge težave. Pregled: kako sem bila razočarana danes 2 uri sem čakala na vrsto in me je potem sestra le zvagala in zmerila pritisk, ter mi rekla, da naj se nič ne slačim, ker v tem tednu ni pregleda Ok, saj ni panike, itak nimam nobenih težav. Sem pa HB še vedno negativna na tokso in kri imam super V 14ih dneh sem se zredila za 1kg. Bi mi seveda bolj ustrezalo, da bi kile stale Toliko ste napisale, da res ne vem kaj je katera rekla. Ena je pohvalila nas študentke: HVALA Bi bila lahko še bolj pridna, ampak se mi res ne da nič več delat za fax. Aglaia: evo, seminarska napisana, ampak mi je že sedaj slabo, ko samo pomislim, da moram 23.3. oddati še eno, pa pojma nimam kako jo naj spravim skupaj, ker sem dobila najbolj beden naslov: Mednarodna primerjava učnih načrtov S tem, da zahteva ženska 5 različnih virov, en od teh mora biti tuj Zjokala se bom... Hvala za pojasnila o intimnih gelih oz. milih. Mislim, da se bom res kar z vodo umivala. Bom že zdržala Zdaj grem pa poiskat eno slikco mojih pupik, pa vam jo prilimam
|