|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
6.3.2010 7:29:15   
ela24
Jutro.

Kaj je to bilo včeraj pri meni, da sm se spraševala kje kepica hodi... intuicijauser posted image
Drži se Kepica. Zdaj ji verjetno niso več ustavljali...
Mogoče pa res že cartauser posted image

Nocoj pa sm se zbujala vsako uro od pol dveh dalje. In to točno ob pol 3h, pol 4h,... katastrofa.
Pa tudi mali se je isto zbujal, tako, da vidim, kdaj bom jaz mogla gibe štetuser posted image

Tako, sedaj pa čakamo na novice, ali je Kepica že mamica.user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
6.3.2010 7:30:36   
Anonimen
Jutro punce!

No jaz sem doma. So me "vrgli" ven iz bolnice, ker imajo gužvo, tako da se vsak dan vozim k mojemu žabončku. Hvala vsem za čestitke. Vam je verjetno že itak cojka povedala, da so me spustili iz Postojne in ko sem prišla domov, sem začela ful krvavet. Me je moj takoj odpeljal v Lj, tam pa so se začeli tud že popadki. Je pa kar trajalo vse skupaj, ampak se splača potrudit za naše štručke, ker vse res pozabiš.

kepica
držim pesti. Vse bo ok. Katy ali cojka ko bo kaj novega obveščajta. 

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4527
6.3.2010 8:31:59   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: ela24

Nocoj pa sm se zbujala vsako uro od pol dveh dalje. In to točno ob pol 3h, pol 4h,... katastrofa.
Pa tudi mali se je isto zbujal, tako, da vidim, kdaj bom jaz mogla gibe štetuser posted image

He he, evo, problem rešen! user posted image  user posted image

Kepica, upam, da že cartaš! Pa ravno danes, ko me ne bo nič za računalnikom, da me bo cel dan firbec matral ... user posted image  

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
   [Brisano sporočilo]
6.3.2010 8:34:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4529
   [Brisano sporočilo]
6.3.2010 8:46:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4530
6.3.2010 9:11:51   
Anonimen
Jutrouser posted image

Nejanejc: super za kopalnico. Zdaj lahko rečeš: končnouser posted image user posted image (tako si jaz po vsakem ˝projektu rečem˝user posted image

Oooo, mislim, da je aprilček št.2 na potiuser posted image user posted image Kepica: vse držimo pesti zate in upamo, da boš kmalu cartalauser posted image user posted image user posted image user posted image   Iiiii, jaz bi že tudi kar šla rodituser posted image

Nax: upam, da bosta kmalu oba domauser posted image

Mi imamo spet sončeeeeeeeeeekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo boditeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4531
6.3.2010 9:35:05   
babyloverka
heiiii user posted image  no danes pa dobivam samo dobre novičke, če bi se le vsak dan tako začel user posted image

nax welcome back user posted image pridna mami si, kako je bilo? upam da bo tvoj mali hitro doma in da se bosta lahko v udobju doma cartala. je vse ok z njim? so lepo poskrbeli za vaju?

kepica lubica? a ti si nam pa kar pobegnila rodit? ravno prej sem gledala koledar in vidim da je jutri neki lunin krajec pa sem se spomnila da je natasa35 rekla da ti krajci vplivajo na bejbije pa sem pomislila, le katera je naslednja na vrsti. in evo kepico. veliko sreče in naj ti čimprej mine, da boš lahko cartala svojo malo kepico user posted image

vsem ostalim user posted image  dobro jutro in lep dan želim user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
6.3.2010 9:57:36   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: katy83
punce okoli polnoči sem dobila sms od Kepice, da je v porodni sobi, odprta 1 cm, s popadki, ki pa niso ekstra hudi.
Upajmo, da naša Kepica že carta, sicer pa bo itak javila ali meni ali pa Cojki. user posted image
Kepica, drži se in dihaaaaaaaaj. user posted image user posted image

V prvo nax... v drugo Kepica... Katera bo dala v tretjo prestavo ? user posted image Ajd kepica drzimo pesti user posted image , zelim ti, da bi cim prej cartala user posted image

nax dobrodosla doma in cestitke se enkrat user posted image user posted image user posted image , pa upam da dobis strucko svojo cim prej domov user posted image ... sem ti kr faus ... bi takoj menjala s tabo in bi jaz tud ze cartala user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
6.3.2010 10:05:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dacy
V prvo nax... v drugo Kepica... Katera bo dala v tretjo prestavo ? user posted image Ajd kepica drzimo pesti user posted image , zelim ti, da bi cim prej cartala user posted image

user posted image Dacy: mislim, da si ti naslednja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4534
6.3.2010 10:22:18   
Wannabemommy
Jutro pupe

No to pa je lep začetek dnevauser posted image user posted image
Najprej nax še enkrat iskrene čestitke in upam da bo tvoj pikec hitro ob tebi in se bota cartalauser posted image user posted image , jaz bi tudi, ko pa boš priprvaljeba pa tak veš da vse komaj čakamo tvojo porodno zgodbouser posted image
Kaj Kepica tud že v porodni, pa se je le začelo,... Kepica držim pesti da bo vse potekalo v redu in da boš čimprej cartala user posted image  drži se.

Jaz bi tud že šla, mam vsak dan težjega bušija in hodim ko račka, da o stopnicah niti ne govorim, eh sej bo zaj ko se je začelo bo pa res hitro minlouser posted image user posted image  Komaj čakam da se bomo cartaliuser posted image

Mi mamo tak lep sončen dan, pravi dan za rodituser posted image

Nič pupelepo se mejte in želim vam lepo soboto, papa

Dacy tel. shranjena, se slišiva v torek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
6.3.2010 10:37:46   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10
user posted image Dacy: mislim, da si ti naslednja user posted image user posted image user posted image

aprilcica ni problema ... v nedeljo grem v MB , v torek je tortica , po tortici pa me lahko wannabemommy kr do bolnice zapelje user posted image user posted image user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
6.3.2010 10:43:42   
Getreal
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

karavani -
meni so tudi všeč in ga kupujeva že tri mesece, zato raje ne govorim o tem, ker sem že besna kot pri norcihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moj tok časa rab .... OK, ne bom nadaljevalauser posted image user posted image

ej jaaa..joj meni gre to tok na živce ej user posted image to cincanje! Ta neodločenost!!! In tak človek bo zej mel otroka! user posted image user posted image user posted image user posted image

dej vas še potem maloček pokomentiram, ker sibava z mojim v Gorico- ne boste verjeli - greva gledat našega bodočega karavana user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4537
6.3.2010 10:48:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dacy

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

aprilcica ni problema ... v nedeljo grem v MB , v torek je tortica , po tortici pa me lahko wannabemommy kr do bolnice zapelje user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Dobro imaš ti nacilano toleuser posted image Pojejte še kakšen košček zame, mi je res hudo, da se vam ne morem pridružitiuser posted image

Getreal: držim pestke za avtekauser posted image user posted image

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4538
6.3.2010 10:55:26   
katy83
pozdravček še enkrat.
Sem šla prej nazaj spat, ker, sem... Ah saj boste z mojega posta vse izvedele.user posted image

Nax - super, da si doma, čeprav verjamem, da bi bila raje pri svojem sinčku. Želim ti, da tudi Tai pride čimprej domov v vajin objem. user posted image   Pa še enkrat iskrene čestitke za prvega aprilčka. user posted image

Kepica - ajoj, še nič ne dogaja. user posted image  Bogica. samo kolikor jo poznam je kar močna punca, tako da bo zdržala. No, pa saj bomo vse, ne? user posted image

zdaj pa se vam bom malo potožila. user posted image   Ne vem ali sem jaz čudna, ali je to normalno, ampak jaz bom res znorela. Problem je v tem, da sem že 3 mesece doma, vsak dan bulim v ta računalnik, preklela sem že ves internet, jem, lulam, kaj naredim in je to to. Moj dragi v službi, večinoma takšna smena, da sem non stop sama. user posted image   Od Mb sem oddaljena ravno toliko, da je treba avto vzet, pa gre bencin, pa potem še kaki brezvezni € za ne vem kaj, s kolegicami se sicer pogovarjam po telefonu, ampak imam že občutek, da jim samo težim o bebeku, tak da...user posted image   No, in potem je še tu moj zlati user posted image . Priden 100/uro, ampak njegova "napaka" je, da je obseden z delom, čistočo,.... Fora je, da tudi če bi jaz non stop ležala, bi on vse sam naredil po hiši. No, seveda, ni tako, ker potem bi se jaz še slabše počutila. Ampak on pride domov, me malo pocarta, pa že išče kaj bi delal. Pa mi gre to tak na živce. RES!!!! Potem pa mu rečem kaj, pa me čudno gleda, .... No, taka je moja zgodba.
Vem, marsikatera bo rekla, kje je problem. Tudi moja svakinja, ki bo to brala. user posted image   Ampak, meni je to problem. Verjetno zato, ker sem bila vajena bit non stop v nekem pogonu (služba, šola), zdaj pa naenkrat to. Al pa me samo hormoni dajejo. user posted image
Vem, da bo bolje in se nočem sama sebi smilit, ampak včasih pač malo izbruhnem. In včeraj sem v taki jok padla, da nisem mogla nehat. user posted image

no, zdaj sem napisala kar sem mislila. ne pričakujem nobenega sočustvovanja od katere od vas. Zanima me samo, če sem edina taka ali je to pač vse skupaj povezano z nosečnostjo?

nič, saj bo vikend boljši. Danes pride user posted image  že ob 15.uri domov, pa dobiva obiske user posted image , jutri pa bo tudi že ob 13.uri doma. Bova vsaj nekaj skupaj. user posted image   Pa v torek grem z vami na tortico. Ja, evo, pa bo že boljše. user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
6.3.2010 11:02:13   
Anonimen
Katy: nič nisi čudna. In lubika moja, to so samo hormončkiuser posted image Jaz sem imela vmes obdobje, ko sem komaj čakala, da pobegnem v Maribor, da se ga ˝malo znebim˝, ko pa sem sedela na vlaku, pa sem komaj zadrževala solze, ker sem ga že pogrešalauser posted image Ne se sekirat. Še malo, pa bosta v rokah držala svojo srečo, hormončki bodo poniknili, ti boš potem tako nonstop v pogonu. Vse bo ok!!!!user posted image user posted image Pa še nekaj: jok včasih dela čudeže in je potem boljše!

Mwa*

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4540
   [Brisano sporočilo]
6.3.2010 11:10:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4541
6.3.2010 11:15:36   
katy83
Aprilčica in Cojka, hvala. user posted image
evo, spet jokam. user posted image  Kak mi je to hecno. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4542
6.3.2010 11:17:07   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: Getreal

IZVIRNO SPOROČILO: cojka

karavani -
meni so tudi všeč in ga kupujeva že tri mesece, zato raje ne govorim o tem, ker sem že besna kot pri norcihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moj tok časa rab .... OK, ne bom nadaljevalauser posted image user posted image

ej jaaa..joj meni gre to tok na živce ej user posted image to cincanje! Ta neodločenost!!! In tak človek bo zej mel otroka! user posted image user posted image user posted image user posted image

dej vas še potem maloček pokomentiram, ker sibava z mojim v Gorico- ne boste verjeli - greva gledat našega bodočega karavana user posted image user posted image user posted image

podpis user posted image
in veš kaj? moj lubi je šel že navsezgodaj v ljubjano gledat avta, zdaj ga pa sploh ne upam poklicat kakšen je rezulatat njegovega izleta user posted image  je pa si vzel denar zraven, to je že napredek user posted image

30.04.2010

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
6.3.2010 11:22:20   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Aprilčica in Cojka, hvala. 
evo, spet jokam. user posted image  Kak mi je to hecno. user posted image

katy83 to so hormoni user posted image  bejba vem da ti ni lahko in da solzice kar pridejo same od sebe, nič hudega. zjoči se pa bo bolje, samo ne mi ihtet celi dan ker te si bo že bejbi mislo kaj se mu z mamo dogaja user posted image  

moj lubi je onidan mel ful slab dan, dva dni je avto popravljal in ga popravil, ga kliče en da bi ga prišo gledat in kupit, se pelje in mu se spet nekaj pokvari user posted image  in gre po novi del v trgovino, izgubi mobitel, oni mu gnjavi... user posted image  pol se dobi z onim pa še mu ta kar nekaj pametuje pa nekaj, je rekel da ga je v tri prekrasne poslal pa mu rekel da ne rabi kupit če noče... no že bluzim, v glavnem slab dan in pol sva jedla, jaz ga malo pobožam po nogi, samo da mu dam vedet da sem tu za njega in da ga malo pomirim on pa mi reče nazaj naj ga pustim pri miru user posted image  sem vstala od mize in spokala v kopalnico da me ne bi videl ker so me v trenutku solze polile user posted image  in res nisem hotela da bi se še z mano obremenjeval pa tudi vedla sem da ni tak mislil kot je rekel. ampak solze so pa prišle v trenutku user posted image

30.04.2010

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
6.3.2010 11:26:50   
nizy
kepica- upam , da se čimprej rešišuser posted image user posted image user posted image

katy- to so samo hormončki , jaz sem tudi že 3m doma , pa mam še 3 otroke zraven , pa se mi včasih zdi dolgčas,....ja takšno vreme , da pač ne mormo zmeraj ven , ko smo pa zunaj jih komaj lovim po pločniku , tko da še sama ne vem kaj hujše zunaj ali notri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj kličem v računovodstvo , kaj je z potrdilom o plačah, in tetica išče pa pravi , da ga sploh ni dobilauser posted image . Jaz sem ga pa v kadrovsko poslala že 2t nazaj , tko , da je rekla , da bo kar sama tja klicala in si mislite bi lahko še celo porodniško čakala , pa neb potrdila dobila user posted image

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
6.3.2010 11:36:45   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4546
6.3.2010 11:43:43   
nizy
punce sem zdaj brala , kaj se je zgodilo eni marčevki na starši čvekamo2010 user posted image user posted image , tko , da bom jaz definitivno zahtevala bris za streptokok, pa naj stane celo premoženje ,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
6.3.2010 11:45:50   
pupa*81
ja, punce hormončki nas hecajo user posted image in to vse po vrsti user posted image mene je tudi skoraj kap k me je na bolniško dala, do takrat sm pa skoz okol laufala user posted image pa tudi skoz se neki cmerim, dobro da se čez dan, k mojega ni user posted image tako da pupe, kar korajžno, pa tukej mal pojamramo če ne gre drugače user posted image  user posted image user posted image user posted image

getreal super za avto user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
6.3.2010 12:10:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

punce sem zdaj brala , kaj se je zgodilo eni marčevki na starši čvekamo2010 user posted image user posted image , tko , da bom jaz definitivno zahtevala bris za streptokok, pa naj stane celo premoženje ,...

Kaj pa je blo?

(odgovor članu nizy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4549
6.3.2010 12:14:33   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

Uf, to pa sploh ne vem, če upam it brat, glede na to, da so ga meni odkrili user posted image

Katy, to so hormoni, nič se sekirat. Solzice pa tudi odplaknejo slabo voljo user posted image  Še malo, pa bomo spet v pogonu. Jaz tudi ne vem, kako bi zdržala, če me ne bi vsak dan psa prislila v akcijo. Imam dovolj energije za pucanje in vse, ampak enostavno ne naredim toliko kot prej, ko sem imela manj časa. Se mi zdi, da najbolje funkcioniram, ko imam premalo časa, ko ga imam preveč, se pa same neumnosti dogajajo user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?