Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 10:37:54
|
|
|
|
mkbk
|
krtkova CHILL! zato pa mam jst teorijo, da me ne morjo tolk mal plačat, kolker lohk jst mal delam, jasno se pa potem ne smem sekirat plači na čast! Da sploh ne začnem o plači, ampak če sm večino cajta od kar sm v službi na porodniškah, verjetno kljub delovni dobi ne morm prčakvat glih zlatih palc!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 10:39:07
|
|
|
|
bcljka
|
zapisnik so mi pustil v nabiralniku... in jst morm zdej pisno odgovorit in pojasnt kje sm bla... sej mam potrdilo da sm bla na 3D, v sredo pa pr zdravniku... nimajo mi kej... sam ne vem kolkrat misljo še pridt?!!! a je to to, pa čakajo na mojo pošto al bodo hodil dokler me ne dobijo doma?! vem samo od prej da majo radi kkšne obiske ob praznikih in take fore... tko da zato midva nisva do zdej nikamor šla za dalj časa (več kot en dan)... pa res sm skos doma... vidte k vism na računalniku nonstop... sej jst tud ne vem kakšne so kazni, bi si mogla prebrat, sam pač tm piše... pomoje v najslabšem primeru da jim morš nakazilo vrnt... ?! nimam pojma... cojka - moj je bil zravn na pregledu, itak... če bi bil doma bi že povedu da sm pr zdravniku...
< Sporočilo je popravil bcljka -- 5.3.2010 10:41:52 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 10:39:34
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk krtkova CHILL!
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 10:47:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 10:49:44
|
|
|
|
pupa*81
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka pupa - voziček sestavljen - fajn. Najin ima še kar prazne gume. ja nooo, to ma pa tud še najin mora možek poiskat pumpo sm pa ravno rjuhico pa dekco dala notr pa me je začelo kar ah tej hormoni! hm, kumarični shake jah no, sej pravijo da imamo zdej v nosečnosti čudne izpade z okusom a si predstavljaš da ga naročiš v zvezdi aglaia dihi z mano, dihi dihi z mano... se slišmo k prideš nazaj! krtkova pa ti s to službo maš tud skoz ibunge... zagovarjam teorijo mkbk. bcljka madona so ti zatežili malce lažje se vlečeš ven, če imaš na bolniškem listu oz. na napotnici od G predpisane kratke sprehode v bližnji okolici, naj ti to naslednjič dopiše ;)
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 10:51:53
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 krtkova pa ti s to službo maš tud skoz ibunge... zagovarjam teorijo mkbk. maš prav..
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 10:55:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 10:57:14
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 bcljka madona so ti zatežili malce lažje se vlečeš ven, če imaš na bolniškem listu oz. na napotnici od G predpisane kratke sprehode v bližnji okolici, naj ti to naslednjič dopiše ;) sej mam napisano terapijo vsak dan... sam ne morš bit lih vsak dan ob tistem času k pridejo vedno na terapiji... pa sej sm 22 ur od 24ih skos doma! oni pridejo lih takrat k me ni
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 10:59:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 11:00:15
|
|
|
|
bcljka
|
enkrat ob 13.55 enkrat pa ob 10.00
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 11:12:35
|
|
|
|
živa
|
bcljka, če to še velja - to so informacije mojega znanca z ZZZS, ko sem bila jaz na bolniški - kvečjemu ti vzamejo nadomestilo za tisti dan, ko si neupravičeno odsoten od doma. A lahko meni ena zablokira RR? Sem kot mali otrok, da mu ni treba kaj delat doma .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 11:15:12
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa A lahko meni ena zablokira RR? Sem kot mali otrok, da mu ni treba kaj delat doma . pridi raje v Zvezdo!!! Boš že šla pol po tasta!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 11:17:47
|
|
|
|
bcljka
|
živa - ne vem, k se nisem še poglabljala v to?! itak zdej obakrat k so bli mam opravičilo (haha kok se to smešn sliš)... sam mal mi je bedno da če pridejo še enkrat da me tud ni... ker glede na to da me 2x ni blo, bodo sigurno še 1x pršli...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2010 11:22:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 11:29:30
|
|
|
|
živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: živa A lahko meni ena zablokira RR? Sem kot mali otrok, da mu ni treba kaj delat doma . pridi raje v Zvezdo!!! Boš že šla pol po tasta!! Sem že pomislila na to, ampak ravno danes prek skypa komuniciram s prvo šefico - ravno čakam, da komentira moje delo ...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 11:59:16
|
|
|
|
bcljka
|
zdej pa ni nobene več za debato k ste vse na torticah jst pa doma u luft gledam
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 12:01:45
|
|
|
|
pupa*81
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: živa A lahko meni ena zablokira RR? Sem kot mali otrok, da mu ni treba kaj delat doma . pridi raje v Zvezdo!!! Boš že šla pol po tasta!! Sem že pomislila na to, ampak ravno danes prek skypa komuniciram s prvo šefico - ravno čakam, da komentira moje delo ... uuu, kaj si oddala
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 12:02:22
|
|
|
|
pupa*81
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka zdej pa ni nobene več za debato k ste vse na torticah jst pa doma u luft gledam jst sm še (skoz) tle
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 12:08:29
|
|
|
|
MaliMišek
|
Jst tud nisem na torticah, ker moram bit v službi .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 12:12:57
|
|
|
|
živa
|
Joj, so tele srake nesramne! Se bašejo s torticami in tistim božanskim sladoledom, jaz pa doma stradam ob čokoladi!!! Me, delovno ljudstvo, smo zelene od zavisti, a ne? pupa, mah kje pa, nisem oddala , samo eno poglavje strukturiram že tri dni, pa sem kar poslala ideje, da jih komentira, preden napišem cel roman, pa potem ne bi bilo dobro . Zihr bom oddala tisto noč, preden bom šla rodit - to je po idealnem scenariju . Kako gre pa tebi?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 12:13:07
|
|
|
|
petrca2507
|
Jst bom tud še kšno urco tuki, ker sem v službi, pol pa šibam domov. Vsaj tko imam v planu in upam, da se ne bo kdo v službi zadnje minute spomnil, da bi imel kakšno poročilo.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 12:16:51
|
|
|
|
pupa*81
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Jst tud nisem na torticah, ker moram bit v službi .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 12:17:36
|
|
|
|
pupa*81
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa Kako gre pa tebi? ne gre
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 12:18:39
|
|
|
|
bcljka
|
jst bi raj bla v službi kt pa da morm doma ždet
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 12:26:38
|
|
|
|
živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 IZVIRNO SPOROČILO: živa Kako gre pa tebi? ne gre Ma jaz se pa ful sekiram ... brez veze. A kaj, ko točno vem, da me bodo potem celo porodniško morili s tem, pa še jaz se bom sama morila, če zdaj ne naredim toliko, da dam v branje ... Itak že vem, da bom morala narediti še to in ono in za to konferenco in tisti projekt in ... Ampak da imam vsaj večino skupaj, to bi bilo že mega.
|
|
|
partnerstvo in dojenčekKatka123 RRsta se po prihodu novorojenčka zbližala z partnerjem?DA, vse je kot mora biti (
67%)
Ne, nastajajo problemi (
33%)
Število vseh glasov: 15Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!