|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
4.3.2010 21:16:09   
krtkova
Kaj naj rečem.....po vsem branju, nekako nism mogla bit tiho.

metla?????

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
4.3.2010 21:26:46   
marjanaj
krti jest ti prinesem metlo! Jih mamo doma na kodeljevem, pa ti jo prinesem v BTC. Bo to ok?

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
4.3.2010 21:29:48   
krtkova
marjanaj - ti si carica!! user posted image  Dobiš tortico! Jih imajo v Zvezdi, pa te jutri častim. Bo tko OK?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
4.3.2010 21:37:07   
bcljka
jst mam sam eno staro metlo k je pa v kleti za klet pucat... user posted image če ni že postala leteča in je ni več... user posted image

sm prej pozabla napisat ... neka_noč ... tašča hod skos v špar k ga ma čez cesto, sam ne jemlje nalepk... pa sm jih zdej rekla nej jih uzame... sam k ne vem do kdaj jih rabš???! more jih prvo kej nabrat da ti jih lohk prnesm user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
4.3.2010 21:39:36   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

jst mam sam eno staro metlo k je pa v kleti za klet pucat... user posted image če ni že postala leteča in je ni več... user posted image

točn tako bi rabla!!!!! za klet spucat, pa še da bi lahko letela z njo!! ha ha Dobra!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
4.3.2010 21:45:16   
marjanaj
krti vse za tortico user posted image ej bcljka da mi ne bos zdej tortice speljala! user posted image sej ne, hecam se... jo podelim s tabo user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
4.3.2010 21:47:05   
bcljka
mislm da je ti ne rabš za letet... jo pa kkšne druge da bi uspele vidt svet z mal bolj odprtimi očmi in vetrom v laseh user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za post

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
4.3.2010 21:50:01   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

krti vse za tortico user posted image ej bcljka da mi ne bos zdej tortice speljala! user posted image sej ne, hecam se... jo podelim s tabo user posted image

user posted image user posted image user posted image ne bom user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
4.3.2010 21:52:21   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

mislm da je ti ne rabš za letet... jo pa kkšne druge da bi uspele vidt svet z mal bolj odprtimi očmi in vetrom v laseh user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za post

hvala, se tud jst s stabo strinjam.Nism mogla bit tiho.

me tle smo res boljše, pa naj se zakompleksajo kokr hočjo ostale

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
4.3.2010 21:52:26   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

evo mene, spet tuki.

Sva z mojim kot norca garala, nekaj metrov omare od tal do stropa polnih neki cunj, oblek, prtov, ****rij... sva spravila v škatle. Omare počistila. Iz Evitine sobe najine stvari prenesla v te omare. Moj je pa še v kleti znosil vse v smeti (raj ne omenjam kaj je vse je blo šele tam).

Zdej sm pa tko crknjena, da komi sedim, kaj šele stojim.user posted image

Ja, marjanaj, jutri gre vse po takem načrtu, kot si ga opisalauser posted image user posted image

user posted image  a ma katera, od tistih ki jutri pridete, kakšno staro metlo doma, ki je ne rabi več??? Bi jo rabila za čiščenje kleti.

Zdej grem pa aprilčice prebrat, ker me firbec matra. user posted image user posted image

Žal nimam metle. Stare mislim. user posted image

Živa ti kar pokliči. Dobro da si povedala - bom bolj pozorna na klic. Včasih ga sploh ne slišim.

Cojka zdaj sem (bila user posted image ) očitno jaz. Mislim pa, da je sedaj že na vrsti Krti. user posted image

Bcljka super za nalepke. Ni panike. No, do mojega poroda. Sicer pa nismo brez kovtrov. user posted image Se pa zbira do 28.04.   . Zlata si!  user posted image

Glede na metlo sem pa hotela nekaj pokomentirat .... pa ne bom. Ne upam. user posted image Bi rada ostala živa - kot pravi Cojka. user posted image   A sem spet kej zanetla user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
4.3.2010 21:55:00   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč
Mislim pa, da je sedaj že na vrsti Krti. user posted image  

..ki je pa sploh ne gane.

Metlo pa že dobim!!!!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
4.3.2010 22:00:27   
neka_noč

IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč
Mislim pa, da je sedaj že na vrsti Krti. user posted image  

..ki je pa sploh ne gane.

Metlo pa že dobim!!!!!user posted image user posted image

Vem, sem vidla... Super!

Nisi ti na vrsti.... IO MIO . Kolk imajo eni časa.... volje, energije za negativo.

Me se hecamo - to je boljše!  user posted image   Bravo srake.

Kaj če bi jutri vse prišle z metalmi in bi potem letele od ene trgovine do druge... user posted image   Joj, že klatim neumnosti..

Bom šla raje še pod tuš - da se pofrišam, potem pa spat. Aja, pa za jutri moram pripravit, da ne pozabim doma. user posted image   Grem .... štimat...
Lepo pančite! user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
4.3.2010 22:35:46   
krtkova
sam da ne pozabim (kot miljon drugih zadev): MM - kupila sem ti glavniček za temenca, ker si ga pozabila naročiti Neki noči!!! Ga dobiš ob priliki!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 22:52:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 4439
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 23:23:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4440
5.3.2010 7:15:00   
petrca2507
Dobro jutro srake user posted image

Jaz sem danes tkoooo dobr spala, da sem (zaenkrat) polna energije. user posted image  Mogoče popoldan ne bi spela več poležavat, ampak obvezno nekaj počet. Lahko pa je bila vroča čokolada pred spanjem kriva za dober spanec user posted image

MM...si dobila kaj zase včeraj? V Benettonu imajo res ful znižanja. Lanska roba je pol cenejša od letošnje. Pa kakšne razlike med eno in drugo sploh ni. user posted image  Razen cene.

Vidim, da že vse pridno perete, likate in pospravljate oblekice. Tiste, ki je sestra meni prinesla od prijateljice, je kar moja mami pospravla. Je rekla, da ona tolk uživa v tem in da meni zarad tega ni treba domov hodit. Ker rada vidim, da ona v nečem uživa, sem jo pustila, da v miru zloži oblekice. user posted image  Kolk sm jst dobra hčerkica. user posted image

Meni se sicer ne da brat ostalih tem na forumu, ampak ker ste tolk pisale o aprilčicah, sem šla pogledat. Ene punce imajo očitno preveč časa in preveč negativne energije. Al pa uživajo v tem, da se z nekom kregajo. user posted image  Jaz raje ostajam tukaj, kjer se lahko smejim, kjer mi polepšate dan, se naučim kaj novega, zvem kakšno dobro "neumnost", ... Na koncu gremo pa še na tortice. user posted image
Še moj user posted image  vas je pohvalil, ker na vsake tolk povem, kaj se tukaj dogaja. Je reku, da ste dobra šola za oba. user posted image

krtkova...letenje z metlo je do noči čarovnic prepovedano. Pazi, da ne dobiš kakšne kazni. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: cojka
Rekord v številu dojenčkov ima ženska iz Rusije, ki je med 1725 in 1765 zanosila 27-krat in rodila 69 dojenčkov. WTFuser posted image

Tole je meni čisto mim. user posted image  Tako kot tista američanka, ki ima v primerjavi s to rusinjo le 19 otrok ( njihova spletna stran ).

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 4441
5.3.2010 7:36:26   
amelie

Petrca, srčno upam, da me nisi spoznala po nicku, ker drugače mi je zdaj še toliko bolj hudo, ker vidim, v kakšne razsežnosti je šlo vse skupaj ... Oba z Juretom imava o tebi ful lepo mnenje in kolikor si me do zdaj uspela spoznat, si verjetno vidla, da nisem glih ful polna slabe energije ali želje po prepiranju (imam Thora za to user posted image ), je pa res, da sem postala včeraj slabe volje, ko sem vidla, da sem koza in krava, pa nisem nobeni NIČ rekla ... Do tistega trenutka je po mojem mnenju debata potekala čist lepo, pa še potem se nisem spuščala v psihološke analize posameznic itd. Če pa si še vidla Aglaiin komentar glede bulmastifov in mojih dveh psov, ti je pa menda jasno, da me je čisto minilo do vsega. Da mi res ni do pričkanja in stresanja negativne energije, bom dokazala s tem, da se na forumu ne bom več oglašala, čeprav ne vem, koliko se bo spremenilo, ker so zamere do aprilčic obstajale, še preden sem jaz sploh začela sodelovat v debatah ...
Se opravičujem vsem za ta vpad, je zadnji.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
5.3.2010 7:54:26   
petrca2507
amelie...od aprilčic sem po nicku poznala le tiste, ki so se oglasile tukaj. In kot sem napisala, nikoli nisem zahajala na druge teme, ker me enostavno niso zanimale. Tudi kakšnih mnenj ali zamer si zaradi napisanega na forumu nisem ustvarjala.
Ja...te poznam in vem kakšna si. Sedaj mi gre vse skupaj še toliko manj skupaj user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
5.3.2010 7:57:27   
pupa*81
amelie čisto dobonamerno ti odgovarjam: nobena ''ljubljančica'' te ni poimenovala za katerokoli žival, to nam je ''v usta'' položil nekdo drug, ki je stvari napačno interpretiral. kar se tiče aglaie sem pa jaz tisti post o bulmatifih čisto drugače razumela kot ti - in sicer v pozitivni luči user posted image je pa res, da smo različni in različno razumemo stvari. o nobeni pa nočem nič soditi, dokler je ne spoznam, saj mislim da samo prek foruma človek ne more dobiti celotnega vtisa o neki osebi. pa oprosti za slabo voljo in dajmo že nehat s tem sr****!

kako drgač sračke?

midva sva učeraj dokončno zrihtala vozek, sva dala gor košaro, pa vse pritikline in sm ugotovila da sem zraven dobila še ful dobro previjalno torbo... bom poskušala zdej če se da vse za porodnišnico noter stlačit user posted image pol grem pa še 1x sortirat oblekce po velikosti, ker sem zadnjič čist zaje**** vse skupi user posted image je videt da nimam pojma user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
5.3.2010 8:04:51   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

katrinka - sej perila ne bom obešala, ga bo moral moj. Se bom delala trapasto, da ne smem tedneuser posted image user posted image user posted image

super idejauser posted image meni se je mesal po lezanju v porodnisnici, sem mogla nekaj delat - vem za tokrat, cunje obesam ko patronazna gre...heheuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4445
5.3.2010 8:37:30   
MaliMišek
Dobro jutro srake!

Uf.....vidim da je bilo pestro včeraj user posted image ....nisem še uspela vsega prebrat user posted image .

sam da ne pozabim (kot miljon drugih zadev): MM - kupila sem ti glavniček za temenca, ker si ga pozabila naročiti Neki noči!!! Ga dobiš ob priliki!!

Krtkova user posted image user posted image user posted image pade tortica al pa sladoled al pa kar si boš zaželela v Zvezdi, ker tako lepo skrbiš zame (in za mojega nerojenega otroka user posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

MM...si dobila kaj zase včeraj? V Benettonu imajo res ful znižanja. Lanska roba je pol cenejša od letošnje. Pa kakšne razlike med eno in drugo sploh ni.  Razen cene.

No jaz sem šla včeraj popoldne v šoping in sem malo pofrišala svojo garderobo...še dobro da sem si kupila ene športne hlače (v katerih zdaj sedim v službi), ker sem danes zjutraj svoje mortadelce komaj stlačila v superge user posted image (kumare sm valda pozabla v službi, le kdo bi se spomnil na njih, če se ti mudi v šoping user posted image ). No kupila sem si tudi dve trenirkici in dve majčki user posted image .

Bom šla pa sigurno pogledat še v Benetton in Emporium (mislim, da mi je to predlagala marjanaj)...danes je bila plača in ne zgleda da jo preveč ostane user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
5.3.2010 8:42:20   
mkbk
Jutro!

Berem, kok že vse pridno oblekice zlagate in perete in likate..jst tud komi čakam, da bom to počela...samo morm še prej sobico uštimat, pospravit, zavese kupit, itd.  Če bom mojga čakala, sem lahko še par let noseča...user posted image

Pa v Benetton bom tud šla pogledeat. še dobr, da mam vas!!user posted image  Vsak dan zvem kej pametnega.

Jst pa aprilčic nisem šla brat...kdor ma voljo naj se pa krega še po netu, jest se rajš u živo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
5.3.2010 8:45:11   
mkbk
MM, kje si kupila trenirkice??????????????

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
5.3.2010 8:49:26   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Berem, kok že vse pridno oblekice zlagate in perete in likate..jst tud komi čakam, da bom to počela...samo morm še prej sobico uštimat, pospravit, zavese kupit, itd.  Če bom mojga čakala, sem lahko še par let noseča...user posted image

user posted image če bi jaz čakala na mojega, bi bila tudi par let noseča user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

MM, kje si kupila trenirkice??????????????

V H&M na Rudniku....imajo določene tudi znižane user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
5.3.2010 8:49:53   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Krtkova user posted image user posted image user posted image pade tortica al pa sladoled al pa kar si boš zaželela v Zvezdi, ker tako lepo skrbiš zame (in za mojega nerojenega otroka user posted image )

Najbolš, da jo za botrico vzameš. Bo vedno skrbela zate in tvojega otročka. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......