Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 21:16:09
|
|
|
|
krtkova
|
Kaj naj rečem.....po vsem branju, nekako nism mogla bit tiho. metla?????
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 21:26:46
|
|
|
|
marjanaj
|
krti jest ti prinesem metlo! Jih mamo doma na kodeljevem, pa ti jo prinesem v BTC. Bo to ok?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 21:29:48
|
|
|
|
krtkova
|
marjanaj - ti si carica!! Dobiš tortico! Jih imajo v Zvezdi, pa te jutri častim. Bo tko OK?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 21:37:07
|
|
|
|
bcljka
|
jst mam sam eno staro metlo k je pa v kleti za klet pucat... če ni že postala leteča in je ni več... sm prej pozabla napisat ... neka_noč ... tašča hod skos v špar k ga ma čez cesto, sam ne jemlje nalepk... pa sm jih zdej rekla nej jih uzame... sam k ne vem do kdaj jih rabš???! more jih prvo kej nabrat da ti jih lohk prnesm
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 21:39:36
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka jst mam sam eno staro metlo k je pa v kleti za klet pucat... če ni že postala leteča in je ni več... točn tako bi rabla!!!!! za klet spucat, pa še da bi lahko letela z njo!! ha ha Dobra!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 21:45:16
|
|
|
|
marjanaj
|
krti vse za tortico ej bcljka da mi ne bos zdej tortice speljala! sej ne, hecam se... jo podelim s tabo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 21:47:05
|
|
|
|
bcljka
|
mislm da je ti ne rabš za letet... jo pa kkšne druge da bi uspele vidt svet z mal bolj odprtimi očmi in vetrom v laseh za post
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 21:50:01
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj krti vse za tortico ej bcljka da mi ne bos zdej tortice speljala! sej ne, hecam se... jo podelim s tabo ne bom
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 21:52:21
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka mislm da je ti ne rabš za letet... jo pa kkšne druge da bi uspele vidt svet z mal bolj odprtimi očmi in vetrom v laseh za post hvala, se tud jst s stabo strinjam.Nism mogla bit tiho. me tle smo res boljše, pa naj se zakompleksajo kokr hočjo ostale
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 21:52:26
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova evo mene, spet tuki. Sva z mojim kot norca garala, nekaj metrov omare od tal do stropa polnih neki cunj, oblek, prtov, ****rij... sva spravila v škatle. Omare počistila. Iz Evitine sobe najine stvari prenesla v te omare. Moj je pa še v kleti znosil vse v smeti (raj ne omenjam kaj je vse je blo šele tam). Zdej sm pa tko crknjena, da komi sedim, kaj šele stojim. Ja, marjanaj, jutri gre vse po takem načrtu, kot si ga opisala a ma katera, od tistih ki jutri pridete, kakšno staro metlo doma, ki je ne rabi več??? Bi jo rabila za čiščenje kleti. Zdej grem pa aprilčice prebrat, ker me firbec matra. Žal nimam metle. Stare mislim. Živa ti kar pokliči. Dobro da si povedala - bom bolj pozorna na klic. Včasih ga sploh ne slišim. Cojka zdaj sem (bila ) očitno jaz. Mislim pa, da je sedaj že na vrsti Krti. Bcljka super za nalepke. Ni panike. No, do mojega poroda. Sicer pa nismo brez kovtrov. Se pa zbira do 28.04. . Zlata si! Glede na metlo sem pa hotela nekaj pokomentirat .... pa ne bom. Ne upam. Bi rada ostala živa - kot pravi Cojka. A sem spet kej zanetla
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 21:55:00
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč Mislim pa, da je sedaj že na vrsti Krti. ..ki je pa sploh ne gane. Metlo pa že dobim!!!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 22:00:27
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč Mislim pa, da je sedaj že na vrsti Krti. ..ki je pa sploh ne gane. Metlo pa že dobim!!!!! Vem, sem vidla... Super! Nisi ti na vrsti.... IO MIO . Kolk imajo eni časa.... volje, energije za negativo. Me se hecamo - to je boljše! Bravo srake. Kaj če bi jutri vse prišle z metalmi in bi potem letele od ene trgovine do druge... Joj, že klatim neumnosti.. Bom šla raje še pod tuš - da se pofrišam, potem pa spat. Aja, pa za jutri moram pripravit, da ne pozabim doma. Grem .... štimat... Lepo pančite!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 22:35:46
|
|
|
|
krtkova
|
sam da ne pozabim (kot miljon drugih zadev): MM - kupila sem ti glavniček za temenca, ker si ga pozabila naročiti Neki noči!!! Ga dobiš ob priliki!!
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 22:52:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 23:23:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 7:15:00
|
|
|
|
petrca2507
|
Dobro jutro srake Jaz sem danes tkoooo dobr spala, da sem (zaenkrat) polna energije. Mogoče popoldan ne bi spela več poležavat, ampak obvezno nekaj počet. Lahko pa je bila vroča čokolada pred spanjem kriva za dober spanec MM...si dobila kaj zase včeraj? V Benettonu imajo res ful znižanja. Lanska roba je pol cenejša od letošnje. Pa kakšne razlike med eno in drugo sploh ni. Razen cene. Vidim, da že vse pridno perete, likate in pospravljate oblekice. Tiste, ki je sestra meni prinesla od prijateljice, je kar moja mami pospravla. Je rekla, da ona tolk uživa v tem in da meni zarad tega ni treba domov hodit. Ker rada vidim, da ona v nečem uživa, sem jo pustila, da v miru zloži oblekice. Kolk sm jst dobra hčerkica. Meni se sicer ne da brat ostalih tem na forumu, ampak ker ste tolk pisale o aprilčicah, sem šla pogledat. Ene punce imajo očitno preveč časa in preveč negativne energije. Al pa uživajo v tem, da se z nekom kregajo. Jaz raje ostajam tukaj, kjer se lahko smejim, kjer mi polepšate dan, se naučim kaj novega, zvem kakšno dobro "neumnost", ... Na koncu gremo pa še na tortice. Še moj vas je pohvalil, ker na vsake tolk povem, kaj se tukaj dogaja. Je reku, da ste dobra šola za oba. krtkova...letenje z metlo je do noči čarovnic prepovedano. Pazi, da ne dobiš kakšne kazni. IZVIRNO SPOROČILO: cojka Rekord v številu dojenčkov ima ženska iz Rusije, ki je med 1725 in 1765 zanosila 27-krat in rodila 69 dojenčkov. WTF Tole je meni čisto mim. Tako kot tista američanka, ki ima v primerjavi s to rusinjo le 19 otrok ( njihova spletna stran ).
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 7:36:26
|
|
|
|
amelie
|
Petrca, srčno upam, da me nisi spoznala po nicku, ker drugače mi je zdaj še toliko bolj hudo, ker vidim, v kakšne razsežnosti je šlo vse skupaj ... Oba z Juretom imava o tebi ful lepo mnenje in kolikor si me do zdaj uspela spoznat, si verjetno vidla, da nisem glih ful polna slabe energije ali želje po prepiranju (imam Thora za to ), je pa res, da sem postala včeraj slabe volje, ko sem vidla, da sem koza in krava, pa nisem nobeni NIČ rekla ... Do tistega trenutka je po mojem mnenju debata potekala čist lepo, pa še potem se nisem spuščala v psihološke analize posameznic itd. Če pa si še vidla Aglaiin komentar glede bulmastifov in mojih dveh psov, ti je pa menda jasno, da me je čisto minilo do vsega. Da mi res ni do pričkanja in stresanja negativne energije, bom dokazala s tem, da se na forumu ne bom več oglašala, čeprav ne vem, koliko se bo spremenilo, ker so zamere do aprilčic obstajale, še preden sem jaz sploh začela sodelovat v debatah ... Se opravičujem vsem za ta vpad, je zadnji.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 7:54:26
|
|
|
|
petrca2507
|
amelie...od aprilčic sem po nicku poznala le tiste, ki so se oglasile tukaj. In kot sem napisala, nikoli nisem zahajala na druge teme, ker me enostavno niso zanimale. Tudi kakšnih mnenj ali zamer si zaradi napisanega na forumu nisem ustvarjala. Ja...te poznam in vem kakšna si. Sedaj mi gre vse skupaj še toliko manj skupaj
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 7:57:27
|
|
|
|
pupa*81
|
amelie čisto dobonamerno ti odgovarjam: nobena ''ljubljančica'' te ni poimenovala za katerokoli žival, to nam je ''v usta'' položil nekdo drug, ki je stvari napačno interpretiral. kar se tiče aglaie sem pa jaz tisti post o bulmatifih čisto drugače razumela kot ti - in sicer v pozitivni luči je pa res, da smo različni in različno razumemo stvari. o nobeni pa nočem nič soditi, dokler je ne spoznam, saj mislim da samo prek foruma človek ne more dobiti celotnega vtisa o neki osebi. pa oprosti za slabo voljo in dajmo že nehat s tem sr****! kako drgač sračke? midva sva učeraj dokončno zrihtala vozek, sva dala gor košaro, pa vse pritikline in sm ugotovila da sem zraven dobila še ful dobro previjalno torbo... bom poskušala zdej če se da vse za porodnišnico noter stlačit pol grem pa še 1x sortirat oblekce po velikosti, ker sem zadnjič čist zaje**** vse skupi je videt da nimam pojma
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 8:04:51
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka katrinka - sej perila ne bom obešala, ga bo moral moj. Se bom delala trapasto, da ne smem tedne super ideja meni se je mesal po lezanju v porodnisnici, sem mogla nekaj delat - vem za tokrat, cunje obesam ko patronazna gre...hehe
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 8:37:30
|
|
|
|
MaliMišek
|
Dobro jutro srake! Uf.....vidim da je bilo pestro včeraj ....nisem še uspela vsega prebrat . IZVIRNO SPOROČILO: krtkova sam da ne pozabim (kot miljon drugih zadev): MM - kupila sem ti glavniček za temenca, ker si ga pozabila naročiti Neki noči!!! Ga dobiš ob priliki!! Krtkova pade tortica al pa sladoled al pa kar si boš zaželela v Zvezdi, ker tako lepo skrbiš zame (in za mojega nerojenega otroka ) IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 MM...si dobila kaj zase včeraj? V Benettonu imajo res ful znižanja. Lanska roba je pol cenejša od letošnje. Pa kakšne razlike med eno in drugo sploh ni. Razen cene. No jaz sem šla včeraj popoldne v šoping in sem malo pofrišala svojo garderobo...še dobro da sem si kupila ene športne hlače (v katerih zdaj sedim v službi), ker sem danes zjutraj svoje mortadelce komaj stlačila v superge (kumare sm valda pozabla v službi, le kdo bi se spomnil na njih, če se ti mudi v šoping ). No kupila sem si tudi dve trenirkici in dve majčki . Bom šla pa sigurno pogledat še v Benetton in Emporium (mislim, da mi je to predlagala marjanaj)...danes je bila plača in ne zgleda da jo preveč ostane .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 8:42:20
|
|
|
|
mkbk
|
Jutro! Berem, kok že vse pridno oblekice zlagate in perete in likate..jst tud komi čakam, da bom to počela...samo morm še prej sobico uštimat, pospravit, zavese kupit, itd. Če bom mojga čakala, sem lahko še par let noseča... Pa v Benetton bom tud šla pogledeat. še dobr, da mam vas!! Vsak dan zvem kej pametnega. Jst pa aprilčic nisem šla brat...kdor ma voljo naj se pa krega še po netu, jest se rajš u živo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 8:45:11
|
|
|
|
mkbk
|
MM, kje si kupila trenirkice??????????????
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 8:49:26
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Berem, kok že vse pridno oblekice zlagate in perete in likate..jst tud komi čakam, da bom to počela...samo morm še prej sobico uštimat, pospravit, zavese kupit, itd. Če bom mojga čakala, sem lahko še par let noseča... če bi jaz čakala na mojega, bi bila tudi par let noseča IZVIRNO SPOROČILO: mkbk MM, kje si kupila trenirkice?????????????? V H&M na Rudniku....imajo določene tudi znižane
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 5.3.2010 8:49:53
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Krtkova pade tortica al pa sladoled al pa kar si boš zaželela v Zvezdi, ker tako lepo skrbiš zame (in za mojega nerojenega otroka ) Najbolš, da jo za botrico vzameš. Bo vedno skrbela zate in tvojega otročka.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......