|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
5.3.2010 8:57:47   
mkbk
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

MM, kje si kupila trenirkice??????????????

V H&M na Rudniku....imajo določene tudi znižane user posted image

a pr nosečniških al pr navadnih? user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
5.3.2010 9:00:33   
MaliMišek

MM, kje si kupila trenirkice??????????????

V H&M na Rudniku....imajo določene tudi znižane user posted image

a pr nosečniških al pr navadnih? user posted image

Pri nosečnicah so imeli od trenirkic samo številko S in XL user posted image , potem sem šla pa kar na navadni oddelek. Imajo tak model, da ima širok pas in nič ne tišči čez trebušček (pa je moj že kar velik user posted image ).

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
5.3.2010 9:10:35   
živa
Hoj!

Danes ne bo nič z mojim pohanim sirom - saj ne, da si nisem zrihtala varstva (hvala, tašča user posted image ), ampak je tast prosil, če gre lahko z nama z možem na sejem, tako da ga peljem. Razen če bi ga povabila na kosilo z nosečkami user posted image ...

Skratka, lepo se imejte in velja za 15.

Lp,

živa

Neposredna povezava do sporočila: 4453
5.3.2010 9:29:58   
sasa1975
ojla,

včeraj sem imela neke opravke in sem se danes komaj prebila čez celotno zamujeno snov :-)

COJKA,KRTKOVA,MARJANA,NEKA NOČ ali velja za danes dopoldan kava?

MŠ imamo ob 13.30 morava biti s Cojko na Fužinah
ali se vidimo v Zvezdi ob 12.00 uri?

aja da se malo pohvalim v sredo popoldan sva bila z mojim
na centru za socialno delo in smo podpisali očetovstvo jupiiii
še ena skrb manj

lp

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
5.3.2010 9:32:10   
sasa1975
ZUNAJ SNEGUJEEEEEEEE

dajmo đale rokavice kape se gremo kepat,...

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
5.3.2010 9:34:16   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975

ZUNAJ SNEGUJEEEEEEEE

dajmo đale rokavice kape se gremo kepat,...

hmmmmmmmuser posted image pri nas je mini soncekuser posted image

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
5.3.2010 9:38:28   
mkbk
za bežigradom def ni sonca in sneži! Za bruhat.user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
5.3.2010 9:43:34   
MaliMišek
V BTC-ju tud...imam občutek da nas bo zamedl...tolk sneži user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
5.3.2010 9:43:48   
krtkova
Jutro!!

Zvezda ob 12h velja, mam itak zimsko-letne gume gor, pa odstranjevalca ledu (tiste grablice) tud še nisem pospravla!!!user posted image user posted image  Sneg user posted image user posted image user posted image user posted image

Petrca - ne bom šla MM za botrco, ker bi me to preveč stalo!user posted image  Ta glavniček je bil vendarle manj kot 1 eur!!user posted image user posted image  Zato MM: ne rabiš me nič častit na tortico!!

Drugače sm pa jst čist crknjena od včerajšnjega čiščenja omar. Me je toook bolelo v spodnjem delu trebuha, da sem se komi premikala. Zato tudi spat (SPET) nism mogla. Zbujam se na vsako uro!!user posted image  Kaj naj nardim? A kumare tud za to kaj pomagajo????

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
5.3.2010 9:55:45   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Zato tudi spat (SPET) nism mogla. Zbujam se na vsako uro!!user posted image  Kaj naj nardim? A kumare tud za to kaj pomagajo????

Za boljši spanec naj bi pomagali mlečni izdelki. Imaš pa tud en čaj Sweet dreams, ampak ne vem, kako je s tem čajem med nosečnostjo. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
5.3.2010 9:58:13   
Anonimen
Guten Morgen punce.

Nimam nic kaj dosti casa, ker ce ne bova sla pocasi od doma, ne bova nikoli do Maribora prisla. Od kje zdaj spet sneg?!? user posted image user posted image

Pa se na "saj veste kateri" temi sem mogla razcistit dolocene stvari, ker me je uboga amelie obtozila, da namigujem na seksualni odnos z njenimi psmi. Wtf?!? Ni niti pomislila, da sem mogoce imela kdaj kasno sluzbo, ki bi imela veze z ministrom za kmetijstvo, veterinarsko upravo in bogimi kuzki. Tako, da petrca, da se ne bos ustrasila, da me to ful pali in sem te zato sprasevala. Jaz se za pse se vedno zanimam zgolj zato, ker so mi lepi.

Ah ja, mens sana in corpore sano user posted image

Pa niti ne bom vec zgubljala besed o tisti temi, ker mi nobena dekompresija na svetu ne bo pomagala, da se pomirim. Samo kadit bom zacela nazaj. Pa se zadnjic mi je marjanaj kazala neke brosurice o tem kako je dobro ne kaditi. Pa bo slo vso njeno dobro delo v franze user posted image

Krtkova in Cojka, hvala za smse, ampak sem tako pozno prisla domov, da potem niti nisem vec gledala. No, sem pa vsaj dobro spala. Mogoce sem bila utrujena od vsega pasjega dihanja. O moj bog, spet smo pri psih. Se razumemo kaj hocem povedati?!? Dihanje po pasje med popadki ob koncu prve porodne dobe. Đizus, jaz si ne bom vec nic upala napisati user posted image

Upam, da ste vse ok in da se boste imele lepo danes. Jaz sem source of darkness pa se bom danes zato umaknila user posted image

Aja, Cojka, spomni me, da ti o baby shower povem, ce te se zanima. Saj to ze itak ves, da sem v ameriki zivela in imam polno (nepomembnih) informacij o teh stvareh. Je pa res all american to. Ena moja sosolka iz amerike ima rok 1 maja in je ravno zadnjic dala slikice od baby shower na fb. So se ograli igrico "How big is mommy?" Nein danke user posted image user posted image

Lepo lepo se imejte pa se vidimo drug teden! user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 4461
5.3.2010 9:58:28   
MaliMišek

Jutro!!

Zvezda ob 12h velja, mam itak zimsko-letne gume gor, pa odstranjevalca ledu (tiste grablice) tud še nisem pospravla!!!user posted image user posted image  Sneg user posted image user posted image user posted image user posted image

Petrca - ne bom šla MM za botrco, ker bi me to preveč stalo!user posted image  Ta glavniček je bil vendarle manj kot 1 eur!!user posted image user posted image  Zato MM: ne rabiš me nič častit na tortico!!

Drugače sm pa jst čist crknjena od včerajšnjega čiščenja omar. Me je toook bolelo v spodnjem delu trebuha, da sem se komi premikala. Zato tudi spat (SPET) nism mogla. Zbujam se na vsako uro!!user posted image  Kaj naj nardim? A kumare tud za to kaj pomagajo????

Očitno je bilo včerajšnje čiščenje preveč zate.... meni se tudi dogaja da ne morem spat ko sem preveč utrujena.... tko da drugič bolj u izi.

Drugač pa Krtkova škoda, ker nisi danes v službi, smo namreč vsi, ki smo na ŠM  pri plači dobili še zlato palico user posted image (Petrca zate žal nič, ker nisi na pravi lokaciji user posted image ).

Kar se tiče pa glavnička,.., tortico vseeno dobiš (ali pa vsaj jagodni sokuser posted image ) si mi že ful pomagala s tem, ker jaz niti ne bi vedla kaj naj iščem user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
5.3.2010 10:00:32   
krtkova
Sem pojedla kos sira pred spanjem. Kajti toplega mleka (kar bi mi verjetno ti svetovala) ne maram.

Sem pa pogledala plačo, ki je danes prišla in ugotovila, da je v naši zaf...user posted image  firmi čisto vseeno a fullll delaš al maš bolj lenobni mesec - ker plača je ISTA!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Se že celo jutro sama sebi klanjam in zahvaljujem, da se na bolniški in da jih ne gledam!!!!!! Hudiči!!!! Najraje bi jih res tožila za mobing.user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
5.3.2010 10:05:57   
petrca2507
Drugač pa Krtkova škoda, ker nisi danes v službi, smo namreč vsi, ki smo na ŠM  pri plači dobili še zlato palico user posted image (Petrca zate žal nič, ker nisi na pravi lokaciji user posted image ).

Tole pa ni fer. Se bom pritožla al pa kr direkt dol v trezor letela. user posted image  Kako lahko vi dobite nekaj več. user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 4464
5.3.2010 10:09:03   
petrca2507

Sem pojedla kos sira pred spanjem. Kajti toplega mleka (kar bi mi verjetno ti svetovala) ne maram.

Ne vem, če je mišljen topel mlek. Ker jst ga tud ne maram. Pisal je samo mlečni izdelki. Nikjer pa, da morajo bit pogreti user posted image

Sem pa pogledala plačo, ki je danes prišla in ugotovila, da je v naši zaf...user posted image  firmi čisto vseeno a fullll delaš al maš bolj lenobni mesec - ker plača je ISTA!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Se že celo jutro sama sebi klanjam in zahvaljujem, da se na bolniški in da jih ne gledam!!!!!! Hudiči!!!! Najraje bi jih res tožila za mobing.user posted image user posted image

O tem sem že enkrat razlagala... Jaz sem enkrat gledala, da sem imela v tekočem mesecu bolniško in dopust bolje plačan, kot redni delovni čas. user posted image  Pa npr. prejšnje mesece nisem bila skoz v službi. Polet sem bila vsakih 14 dni vsaj 4 dni na dopustu.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
5.3.2010 10:09:11   
MaliMišek

Ti dam svojo zlato palco, pa jih lahko vse nekam nasuvaš user posted image .
Je pa situacija v firmi napeta na večih področjih...tko da reši se, kdor se more...jst upam,da se bom kmal user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
5.3.2010 10:11:33   
bcljka
oj srake!

sporočam da me ne bo v Zvezdo... sm že z neko_nočjo govorila po telefonu... tko da tiste k ste na bolniški pazte... mene so v dveh dneh zdej 2x preverjal in 2x me ni blo doma!! pa skos sm doma drgač! bla sm pol ure prej in pol kasnej sam takrat k so bli me ni blo!!! tko da ni lih tok ta larifari da nč ne preverjajo... tko da zdej se bom mogla zagovarjat če ne dobimo vsi kazen! učeri sm bla sicer v tistem času res na 3D, ampak v sredo sm bla pa na faksu... in zdej bom dons visela doma če pridejo še 1x...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
5.3.2010 10:18:09   
krtkova
preveranje - eno je, če si tko na bolniški, kot si ti bcljka - tu te preverja država Do 30 dni te preverja delodajalec. Mojemu delodajalcu je znano, da sm doma zarad depresije in stresa in ne zaradi bolečin. In taki bolniki potrebujemo tudi pozitivne dogodke (tko mi je naročila zdravnica).
Če te pa plačuje država, pa verjamem, da več preverjajo. Bodi previdna!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
5.3.2010 10:20:23   
sasa1975
bcljka-   v katerem tednu pa si ti?
a res da so začeli preverjat iz ZZZS
še dobro da grem konec meseca na porodniško in se nal na dopust,...

lp,

p.s. a v materinsko šolo se pa lahko hodi?

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
   [Brisano sporočilo]
5.3.2010 10:20:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 4470
5.3.2010 10:25:20   
bcljka
mene delodajlec ne bo preverju ker je to moja mama... sam nimava istiga priimka tko da tud zarad tega me niso mogl...
sicer pa sm v 25.tednu... ja, morš met smolo da te trofnejo...

sicer sm pa lih neki_noči razlagala, da recimo midva sva mela cel december izklopln zvonc ker je bil pokvarjen in je skos zvonil... se pravi da če je kdo pršu je mogu poklicat... sam kako nej jim pa dokažem da mam nonstop izklopln zvonc?!!! ne morem!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
   [Brisano sporočilo]
5.3.2010 10:25:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4472
   [Brisano sporočilo]
5.3.2010 10:27:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4473
5.3.2010 10:27:36   
krtkova
user posted image user posted image user posted image  Cojka - tvoj recept za pospravljanje bom posredovala mojemu!! Sam veš on je tud fulll priden pri takih opravilih in jst pol kr nimam srca sam gledat. Pa itak jasno on naredi vsa težja opravila. Sem pa včeri pojamrala, da sm utrujena in da me boli in veš kaj je rekel: "ja, dej no, mal pa morš migat". Sm bla tko jezna, da sm se celo noč zbujala tud zarad tega. Včasih imam občutek, da ne šteka, da ni samo trebuh večji, ampak da imam tudi manj kondicije zdaj, manj moči in da ne morem vsega početi (Po njegovo bi morala na šmarno vsaj vsak drugi dan!!). To me kr užalosti včasih.user posted image

Komaj čakam, da se vidmo, moram mal na zrak in med ljudi in na....slivovo pito!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 4474
5.3.2010 10:31:40   
krtkova

user posted image user posted image user posted image  Cojka - tvoj recept za pospravljanje bom posredovala mojemu!!

Te zanima njegov komentar?? "no, boš pa dons mal bl pr miru".user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......