|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
4.3.2010 9:56:45   
*Star*
Oooooo BOSTINA, bravoooooooooo user posted image user posted image user posted image  tako se dela!!!
Upam, da si ti uvod v ta roza mesec user posted image

Mojamura, tebi pa pošiljam user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 576
4.3.2010 9:58:06   
aleunam
Mojamura, tebi user posted image user posted image user posted image ! Naj bo april tvoj mesec. user posted image

Bostina, tebi pa še tukaj čestitke! Črtica je zelo lepo vidna. user posted image user posted image Si tipkamo v novemberkah.

Tukaj pa me dajte prosim med navijačice, ko boste kaj spreminjale seznam. Držim pesti, da vse pridete v novemberke in decemberke. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aleunam -- 4.3.2010 10:00:44 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 577
4.3.2010 9:59:02   
mojamura

hvala lidik, *Star* in aleunam.user posted image

< Sporočilo je popravil mojamura -- 4.3.2010 10:00:42 >

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 578
4.3.2010 10:04:20   
jana84
BOSTINA še tukaj ti iz vsega srca čestitam...
Anonimna Z. sej mogoče je imela vedeževalka prav tud pr tebi: mogoče bo TUDI 2011 pozitiven test user posted image

Punce le tako naprej, da vas bo čimveč roza!

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 579
4.3.2010 10:18:39   
agataema
mojamurauser posted image . sem upala, da je test zatajil. Naj bo april tisti pravi mesec.

Mene pa še skoz neki špika spodaj. Morda pa bo O počakala, do prihoda možauser posted image . Bomo videli.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 580
4.3.2010 10:33:43   
nadka30
BOSTINA iskrene čestitke za prelepi plus, želim ti prelepo nosečnost, polno brez skrbi ter čim lažji porod ter predvsem zdravega user posted image .

Punce naj bo Bostina uvod va roza marčevski klubuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še enkrat iskerene čestitke sedaj pa hitro v november 2010user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 581
4.3.2010 10:41:26   
mateja134
Živijo
mojamura pošiljam ti veliko user posted image user posted image user posted image user posted image in se se preveč sekirat, bo pa april naklonjen teb

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 582
4.3.2010 10:41:27   
roža03
pozdravljene punce.

bostina čestitke.user posted image user posted image user posted image

jaz  čakam + 11.3.2010 ..smo v 9 krogu in v upanju na tretjega malčka..

me pa nekaj zanima zadno m sem imela 10.2.2010
22.2. in 24.2 sem opazila madež krvi ..kljub temu sva user posted image user posted image  ker ni bilo veliko..kaj to pomeni..

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 583
4.3.2010 10:48:53   
pujs666
Bostina - čestitke... zdj bomo pa izgubili našo oblikovalko seznamov :(

No najbolje je, da nam kr Bostina sama osveži spomin, kaj ji je vedeževalka povedala, da ne bomo ugibale ;)

Mi smo pa še naprej pridni in čakamo na rezultat ;)

Lp

(odgovor članu roža03)
Neposredna povezava do sporočila: 584
4.3.2010 12:17:07   
JB
Moja user posted image je tudi priteklauser posted image

(odgovor članu pujs666)
Neposredna povezava do sporočila: 585
4.3.2010 12:20:02   
lidik
JB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa naj bo april bolj uspešen. Oziroma ne smem tako rečit, naj bo uspešen marec, da bodo potem v aprilu že vidni rezultati. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JB)
Neposredna povezava do sporočila: 586
4.3.2010 12:31:09   
mateja134

roža03 jaz sem imale podobno situacijo le da sem imela prvi dan zadnje user posted image 12.2 in sem nato imela 21 in 22.2 spet kri ( rdeče- rozast izcedek) cel dan le da ni bila tako močna kot pri M. Moram pa povedat, da se mi je enako godilo pri prvi nosečnosti, le takrat sem imela kri 3 dni in na koncu se je pokazala nosečnost. in upam, da je zdaj to enako kot pri prvi, ker si zelo želim user posted image sploh, ker sem prvo splavila.user posted image user posted image

JB pošiljam ti veliko user posted image user posted image user posted image in ne obupat

Lp

(odgovor članu JB)
Neposredna povezava do sporočila: 587
4.3.2010 12:40:35   
Anonimen
Mojamura in JB user posted image user posted image user posted image pa pluske v apriluuser posted image user posted image user posted image

Ne obupat. Slej ko prej bosta zagledali user posted image

Z.

(odgovor članu mateja134)
  Neposredna povezava do sporočila: 588
4.3.2010 13:19:18   
*Star*
JB - 4-je user posted image user posted image user posted image user posted image , da boš aprila zagledala svoj +!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 589
4.3.2010 13:30:27   
korinca
Bostina jupi!!!
Bravo, iskrene čestitke!
Šla pogledat tvojo črtico. In valjda da je prava :)
Začni čimprej uživati v tem čudovtem obdobju!!!

....pa glej, da boš še prišla pokukat kaj k nam :)

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 590
4.3.2010 13:41:13   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Ej sarar veš kaj, ti moram nekaj povedati: zdaj sem pa že čisto prepričana, da boš ti ta mesec zagledala user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ojla punce! kako ste?
lidik, potem si pa bolj prepričana kot jaz da bo user posted image  na konc mesca user posted image . tudi jaz zate upam. evo pikapoke za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj, ko sem iz šihta prišla, mi je pa moj spet nekaj začel štrajkati-kaj pa če zanosiš, kako bova živela... mislm halo... ne vem, kaj mu je spet user posted image  upam, da ga hmalu spet mine. oz.upam, da bo user posted image  da se bo že enkrat sprijaznil in sprejeluser posted image   ker stalno cinca
mojamura in jb user posted image user posted image user posted image  . pa le pogumno naprej, gotovo bo hmalu user posted image . samo pozitivna ostani
roža03, a je možno, da je bila vgnezditvena krvavitev? jaz sem jo mela pri obeh user posted image  do zdaj

bostine pa ni nič danes na spregled? kje si punca? user posted image

< Sporočilo je popravil sarar -- 4.3.2010 13:42:09 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 591
4.3.2010 14:24:53   
Bejli

Pozdravljene punce!

Mojamura in JB pošiljam vama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bo naslednji mesec bolj uspešen:).

BOSTINA tebi pa iskrene čestitke. Povej kakšen je občutek ko zagledaš user posted image ?

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 592
4.3.2010 14:39:26   
doloress
Evo se se jaz malo javim. Sem malo odklopila forume, kse mi zdi, da mi vzamejo prvec casa user posted image . Bila pa sem danes na pregledu po HSGju, pa imamo lepe izvide. Tudi moz ima OK spermiogram.

So me pa dali na klomifen. Tako da sedaj naprej pocakamo user posted image potem pa naprej v nove boje, in upam da cimprej zagledam magicni user posted image . Bom pa v marcu se naprej pridno navijala za vas, kolikor bom lahko, saj grem jutri na dopust v tole kraje, da se mal posoncim user posted image

Uzivajte se naprej in pridno user posted image da bo marec cimbolj roza.

(odgovor članu Bejli)
Neposredna povezava do sporočila: 593
4.3.2010 14:56:28   
thevenus
BOSTINA,
ČESTITKE,
vidiš, tudi ti si prišla na vrsto, toliko večje veselje zate, ker si dolgo čakala in spodbuda za tiste, ki obupavajo. Držim pesti zate in otročka, mi bo kar žal zate, ker si pogosto pisala; te bom kdaj poiskala med nosečkami user posted image
Vidim, da si me že prestavila na konec seznama, je pa to moj 2. krog.
mojamura, zate pa user posted image za naslednji krog.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 594
4.3.2010 15:25:01   
witch
BOSTINA user posted image user posted image user posted image ka to berem? Sem dobila kar solzne oči user posted image čestitam user posted image joj kako sem vesela user posted image
jaz sem nazaj spočita, pripravljena na nove dogodivščine user posted image
preberem vas pozneje in pišem kaj več user posted image

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 595
4.3.2010 15:31:57   
malajka84

user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

X.03. anonimna T (x. krog)
1.03. etna
(x krog)
1.03. mojamura (x krog)user posted image
1.03. TMS82 (9. krog)
1.03. Tejchy25 (22.krog)user posted image
3.03. Minky (1. krog)
4.03. mladika (5. krog)
5.03. BOSTINA (13. krog)user posted image
8.03. JB (1. krog)user posted image
8.03.Beba78 (6. krog)
9.03. Latka (x. krog)
10.03. korinca (x krog)
10.03. lidik (6. krog)
10.03. *Star* (x krog)
10.03. mateja134 (3.krog)
11.03. nadinne (4. krog)
11.03.pikasta (3. krog)
11.03.roža03 (9.krog)
13.03. witch (3. krog)
14.03. evatisa (10. krog)
15.03. pika555 (3. krog)
15.03. pikalonca (15. krog)
15.03. pujs666 (x krog)
17.03. sarar (x krog)
17.03. KOLIBRI (4. krog)
19.03. *viva* (1. krog)
19.03. agataema (1.krog)
20.03. ribica81 (6. krog)
20.03. anonimna (x. krog)
20.03.anonimna pika (x. krog)
22.03. Buska (2. krog ICSI)
23.03. Anonimna (x krog)
23.03. Teni RR (6.krog po ss)
25.03. thevenus (x. krog)
27.03. didi82 (x. krog)
27.03. Lopona (24.krog)
30.03. Arual (29. krog)
30.03. Arwenko (26.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
SKUPAJ NAS JE: 39

user posted image

OD TEGA _1_ NOSEČK

user posted image
NAVIJAČICE:
doloress
nadka30
katra55
miklarom
BEBIII
lottyka
Bejli
anonimna Z.
pikizenc
aleunam
BOSTINA
jana84

ZANIMIVE POVEZAVE:
http://menstruacija.si
http://www.ringaraja.net/zanositevKoledarOvulacije.asp
http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html
http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility
http://www.fertility.com/en/index.html

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 596
4.3.2010 15:34:00   
malajka84
Daaan punce!

Hvala vsem za čestitke, jst tk še vedn ne vrjamem:) Jutri zjutraj bom naredla še en test, sta tk dva u kompletu...pa da vidmo, če bo kej močnejša...

Pošiljam pa objemčke vsem , ki je pritekla user posted image in držim pesti, da bo naslednji krog uspelo!!!

Glede vedeževalke je pa tk, da je meni napovedala, da bom februarja zanosila, in očitn se ni zmotla, sej tole je nastalo februarja.....upam!

Neposredna povezava do sporočila: 597
4.3.2010 15:44:30   
lillchy123
bostina, še enkrat iskrene čestitke!!!! Pa lepih in magičnih 9 mesecev!user posted image

mene tole moje dete tako matra... me je celo noč tako trebuh bolel, da sem ostala doma. in tako se mi vrti danes.. me že kar malo skrbi, če je s pikico vse ok. ampak šššššsssss črne misli stran! drug teden imam pregled in komaj čakam, da slišim srčka, da bom spet bolj mirna. me pa prav zanima, kaj bo G rekla na tole moje stanje, ko me skoz tako trebuh boli in se mi vti.. da o slabostih sploh ne govorim.. se že malo psihično pripravljam, da bo treba več počivat. sam ne vem, kdo bo to razložil mojemu 2-letnemu škratku user posted image

lepo se mejte

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 598
4.3.2010 15:47:09   
golobica82
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA

Glede vedeževalke je pa tk, da je meni napovedala, da bom februarja zanosila, in očitn se ni zmotla, sej tole je nastalo februarja.....upam!

Katera tako fajn napoveduje, da grem k njej user posted image

BOSTINA RES ISKRENE ČESTITKE!!!!!!  Uživaj v nosečnostiuser posted image , juhuhu!!!!! Res ti zeloooo privoščim!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 599
4.3.2010 17:07:13   
witch
Upam, da je res imela prav. Meni je napovedala februar - marec. In O sem imela konec februarja, začetek marca.
BOSTINA, ko bi le te trojke bile najine srečne. Tvoje so že user posted image aja pa če hočeš lahko seznamček naprej urejaš, lahko ga pa nazaj jaz prevzamem user posted image
Tisitm, ki vas je obiskala user posted image pa objemčki in veliko pikapolonic v aprilu user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.