|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
28.2.2010 11:24:20   
pikatara
Larči mi smo imeli 6 bolezen, ampak samo pri enem. Imata 3 plastične knjigice in eno kartonsko, ki je že po listih. Je pa taka, da se list še ven potegne. Jima je ful všeč. Ostale kartonaste sem pa skrila, da jih ne uničita.

Kaj pravite na tole:
user posted image
Razmišljava, da bi nabavila in uporabljala tudi kot voziček.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
28.2.2010 12:21:37   
lara light
Meni je zelo všeč. problem je, da tu ni 'kolesarske' kulture in da bi me bilo po naših ulicah s tem zadaj strah. Na severu je to stalna praksa. Sem pa že enga vidla pod oknom z fantkom zadaj user posted image , lušno zgleda. Mala dva bi uživala, zagotovo. Namesto marele bi mela? Ne vem kake so dimenzije...cena se mi zdi nekje do 200, 175, če se spomnim?
Vi ste meli 6. praviš. Zdaj je nikol več ne bo, saj jo preboliš za vedno in še to v info: dobijo jo otročki do 4 let.

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
28.2.2010 13:34:05   
Belen
ciao dwojne.... eko še malo se oglasim, punce so zunaj z nonotom na sprehodu...ker grdo rečeno jih imam že poun ..... user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
wem da sm smotana mama, ampak ta mes.je za nas grozen.... najprej v bolnici z Našo, pol en teden doma, šla z Lijo, Lija dobila uroinfekt, še wedno hodimo wsak dan w B na infuzijo z antibiotikom... pridemo domow z virozo,kjr okužimo wse, sestrico, tatija, nono, nonota, wsi smo bruhali, sračkali, wročino.... male nočejo jest oz.če jejo pol wsak drugi obrok zbruhajo...... user posted image user posted image user posted image res ne wem weč kaj naredit.....
ponoči ne spijo, ko pa spijo, začnjeo jokat, zbudijo ena drugo..... grozno mi je...ne spim nič, sm cela žiwčna.... sej wem...wsi rečejo bo minilo,ampak....moj dragi non stop dela, sm sama, še dobro da mi nono pomaga.....

eko zdej sm se mal razpričala..... user posted image user posted image user posted image

upam,da ste ostale fajn....

grem pod tuš,kr tudi to je že loterija zadnje 14dni.....

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

Neposredna povezava do sporočila: 3628
28.2.2010 19:08:59   
nokes
belen, user posted image user posted image user posted image , ja res bo minilo, samo do takrat morš zdržat, kar pa itak boš, ker imamo dvojne dvojno debelino kože! user posted image  oh, revčke ste, vse, ki morate prenašat takšne hude preizkušnje! naj se čimprej pozdravita, pa bo pomlad in bo vse boljše! ti kar pojamraj, pojokcaj, vse razumem. res je grozno, kar se vam dogaja, in mislim, da ti gre zelo dobro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no, tako dolgo sem pisala tale post, da upam, da si si kaj odpočila, ko sta bili z nonotom na sprehodu in da si malo boljše volje. eh, tudi meni včasih dekl dvigne, ni kaj user posted image

pri nas je ivana smrkava in slabo spi, ker ne more dihat. nima vročine, je bolj nerazpoložena kot ponavadi, ampak to proti vašim težavam ni nič. kriva je pa hedi, ker je omenila, da smo edini zdravi user posted image user posted image

lara, tudi vi se pozdravite, koliko časa pa traja ta 6.?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

igrače oz. knjigice: jaz pustim, da sama listata, seveda kartonke, pa imamo tudi že polkne potrgane user posted image , kaj naj? se mi zdi, da se je treba igrat in spoznavat stvari, tudi če se kaj uniči. pač imam skoraj vse že polepljene. uničevanje iz objestnosti ali nalašč, tega pa ne pustim, šiba poje!user posted image  

pika, voziček/prikolica: zelo fensi, bosta kupila? je dovolj prostora za 2? naši prijatli jo imajo, sicer za enega otroka in so jo veliko uporabljali. so zelo zadovoljni.

lara, kolesarska kultura, kaj je to? oz. vozniška kultura, kaj je to? user posted image  ko sem kolesar, preklinjam šoferje, ki divjajo in izsiljujejo prednost, ko šofiram, trobim štorastim kolesarjem, ki cincajo na prehodih za pešce, banda zmučkanauser posted image , eh, treba je pazit ful, ker se prehitro kaj naredi.

hedi, upam, da uživaš v zimskih radostih, jaz sem presrečna, da počasi kopnijo tele snežene gore. daj, pomlad, daj. cincaš ko uni kolesarji. user posted image

kaj še? aja, copatki: za Rd smo dobili elk-ove iz malemaše, zeeeeeeelo priporočam!!! ostanejo na nogicah, dovolj široki, da ne tiščijo, ne polzijo, so lepi in nasploh fajn. če pa bi kera naročala iz ebaja, bi se pridružila naročilu.

nič, bibike, tole pišem že od opoldneva, čas je da stisnem "send" okej no, "potrdi".

še to, pogrešam kar nekaj dvojnih, malof in pa taški je tut poniknila. pridite mal na kufe, saj mlinčka kuha in pomiva! user posted image  ajde.

nokes

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
28.2.2010 19:40:04   
lara light
Nimam zdej cajta, ju3 več, zato...noki, hvalauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

belen, user posted image user posted image user posted image , ja res bo minilo, samo do takrat morš zdržat, kar pa itak boš, ker imamo dvojne dvojno debelino kože! user posted image  oh, revčke ste, vse, ki morate prenašat takšne hude preizkušnje! naj se čimprej pozdravita, pa bo pomlad in bo vse boljše! ti kar pojamraj, pojokcaj, vse razumem. res je grozno, kar se vam dogaja, in mislim, da ti gre zelo dobro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no, tako dolgo sem pisala tale post, da upam, da si si kaj odpočila, ko sta bili z nonotom na sprehodu in da si malo boljše volje. eh, tudi meni včasih dekl dvigne, ni kaj user posted image

podpis!! dobra si, super si, boščki, saj bo šlo mimo, še malo, malo...jutri je marec! Močan objem in kupe zdravja tebi in tvojim

pri nas je ivana smrkava in slabo spi, ker ne more dihat. nima vročine, je bolj nerazpoložena kot ponavadi, ampak to proti vašim težavam ni nič. kriva je pa hedi, ker je omenila, da smo edini zdravi user posted image user posted image

pocajtajte se

lara, tudi vi se pozdravite, koliko časa pa traja ta 6.?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

3 dni vročina, potem rdeče pikice, danes že zginjajo, ju bo mimo. nejevolja, jokajoč je, popolnoma spremenjen, čisto druge fore ma, za ne spoznat, a nič hudega, hb

igrače oz. knjigice: jaz pustim, da sama listata, seveda kartonke, pa imamo tudi že polkne potrgane user posted image , kaj naj? se mi zdi, da se je treba igrat in spoznavat stvari, tudi če se kaj uniči. pač imam skoraj vse že polepljene. uničevanje iz objestnosti ali nalašč, tega pa ne pustim, šiba poje!user posted image   user posted image user posted image

pika, voziček/prikolica: zelo fensi, bosta kupila? je dovolj prostora za 2? naši prijatli jo imajo, sicer za enega otroka in so jo veliko uporabljali. so zelo zadovoljni.

lara, kolesarska kultura, kaj je to? oz. vozniška kultura, kaj je to? user posted image  ko sem kolesar, preklinjam šoferje, ki divjajo in izsiljujejo prednost, ko šofiram, trobim štorastim kolesarjem, ki cincajo na prehodih za pešce, banda zmučkanauser posted image ,
user posted image user posted image user posted image
eh, treba je pazit ful, ker se prehitro kaj naredi.
to pa res, ni za bit pameen in met prav, amak pazit nase in na druge

hedi, upam, da uživaš v zimskih radostih, jaz sem presrečna, da počasi kopnijo tele snežene gore. daj, pomlad, daj. cincaš ko uni kolesarji. user posted image

kaj še? aja, copatki: za Rd smo dobili elk-ove iz malemaše, zeeeeeeelo priporočam!!! ostanejo na nogicah, dovolj široki, da ne tiščijo, ne polzijo, so lepi in nasploh fajn. če pa bi kera naročala iz ebaja, bi se pridružila naročilu.

nič, bibike, tole pišem že od opoldneva, čas je da stisnem "send" okej no, "potrdi".

še to, pogrešam kar nekaj dvojnih, malof in pa taški je tut poniknila.
tud jazuser posted image pridite mal na kufe, saj mlinčka kuha in pomiva! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
ajde.

gemelli, sitro brojiteuser posted image , objemček in lubčke!
moja2 spita že 1huser posted image  in valjda do 8h zjutrajuser posted image  ha ha ha
lep večer lepotičkeuser posted image

Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
28.2.2010 21:16:31   
marijaa
pikatura meni je pa prikolica ful všeč, ker sva midva navdušena kolesarja, bi jo imela, ker 3 sedeži na 2 kolesa ne grejo user posted image . Patrik se sicer s koleščki že vozi sam, vendar za malce daljšo relacijo, pa tudi za po kolesarski stezi še ravno ni, me pa zato zanima koliko je pa to široko. V kraju kamor se mi, če bo vs po sreči letos selimo so kolesarske steze zelo ozke ali pa jih sploh ni. A mislite, da se da s tem normalno vozit po kolesarski, ne pa da je  je pol na kolesarski pol na pločniku, če je ločeno z robnikom?
Grem ju še previt, nato podojit, nato pa upam, da bo vsaj do 5h zjutraj mir. Moj je šel v nočno.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

Neposredna povezava do sporočila: 3631
1.3.2010 0:36:33   
darjau
Dober večer,

mi imamo danes 6 mesecev, jutri pa praznujemo 3 leta ta srednje, kok gre hiter. Začeli uvajati gosto hrano, ja mami se ju je usmilila in jima dala korenčekuser posted image . Mormo nabavt še kakšen stolček za hrant. A imate vi kakšne posebne krožnike, ki hrano greje da se ne pohladi prehitro. Pri ta velikih sem mela neke kvazi ampak je blo vse lari fari.

Prikolice za kolo: mi imamo Chariot za dva, z dodatnim vzmetenjem (dražje ampak ful splača, jih manj premetava), zdej se jih tud že pri nas dobi. Smo ful zadovolni, ne veva kaj bova zdej, a še eno kupla, niso glih pocen. Je pa v praksi tko; na cesti si ful atrakcija in te ful gledajo, beri vozijo nekaj časa za tabo in potem v velikem loku prehitijo in se ne morejo načudit. Uporabna kot voziček, prostora not mata ful, pa še zadi za prtlago, sam pol mora bit un konj spredi močan, da vse to vleče za sabo. Men je blo fajn k sem lohk šla tud sama kam z obema, zdej to ne bo več mogočeuser posted image

Snežinka ja mi smo eni tistih redkih kamperistov, ki med vožnjo ne hodijo po kamperju in vztrajamo, da so otroc privezani v stolčki

Da se še mal pohvalm.... ta vikend smučala, neki malga s tavelkima na Kopah, je blo fajn user posted image

Alarm..... lahko noč

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
1.3.2010 8:27:41   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu darjau)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
1.3.2010 9:11:14   
pikatara
Larči 6. bolezen je imel samo Patrik. Ja vedno blj sem navdušena nad tole prikolico. Jo gremo pogledat in če gre normalno v avto jo bomo definitivno vzeli. Imamo top lokacijo za take zadeve. V eno smer imamo par km makedama in ful malo avtov, v drugo pa samo po ulici in pridemo na kolesarsko.

Belen čimprej ozdravite, se že začenja pomlad in bo bolje.

Noki hvala za informacije. kolk sem raziskovala gresta dva komot not. Imajo take za enega in take za dva. Gremo konec tedna pogledat. načeloma bova vzela, če bo le dovoj placa za dva. Bomo pol do Tivolija kolesarili. Mi je dobra ideja, ker se ful arda vozim s kolesom in bi lahko dopoldne sami hodili na okrog.

Marija poročam, ko bom vedela kaj več.

Darja hvala.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
1.3.2010 10:29:11   
macko
ta prva k je mela blažji bronhitis se je kar hitro pozdravila, sam kaj ko se je ta druga nalezla in je zdej druga bogica. kašlja tolk, da še nisem vidla. sicer pa ni hudga, je rekla pediatrinja da smo lohk zunej, da mora pač minit, ker je tut blaga oblika. almk, a niste vi tut meli bronhitis? kako pa ste zdej, ste se pozdravli? mamo ventulin doma in ga uporabljam po potrebi, drugače se pa poslužujemo domače lekarne ala tople obkladke kamilic in občasne inhalacije z loncem vrele vode + kamilice pod deko user posted image .

drugače sta mi pa zdej začele zavračat mleko, žlička je zakon. bomo vidli kako se bo končalo, upam da ne bosta mleka zavrnili v celoti. trenutno mamo dva obroka na žlico (9.00 sadje in 12.00 zelenjava), tri obroke pa dobita še mleko (6.00, 15.30 in 19.00). kadar jesta normalno popijeta med 180 in 200 ml mleka, goste hrane pa pojesta med 160 in 200g. zdele k smo mal bolni so te količine mal manjše, sam sej bo kmal boljš. sta kar jedke, se jima tut pozna user posted image

spet tak sonček, pa so rekli da bo dež. jupiiii, komi čakam, da gremo ven po kosilu. jih ne oblačim več v kombinezončka, sta že skoraj premajhna, ampak mata jaknice kadaj je sonček. pa tut košare v vozičku sem ukinla, mata pa zimske vreče (se spremenijo iz mehkih košar), tko da če je slučajno kera budna jo lohk tut dvignem da okol gleda. obe sta ful zvedave punce, tko da je vse strašno zanimivo.

lep dan vam želim in čim več sončka.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
1.3.2010 16:20:29   
almk
heeeeeeeeeeej,
naša dva imata danes 9 mesecev user posted image - sej sploh ne vem kam čas tako hiti...sem začela že razmišljat, kje bomo praznovali rojstni dan in mojmu rekla, da bi blo fajn rezervirat kak piknik plac, pa mi je reku, če sem nora, da že zdej o tem razmišljam - jah - hitro bo, hitro, tko kot je šlo teh 9 mesecev...
drugače smo pa boljše - no ja no - Tar ima danes vročino, nimam pojma od česa, je pa tm okoli 37,7 °C...Asha pa ok - držim pesti, da bo tako tudi ostalo..
glede bronhiolitisa macko - pri nas je šlo hitro na bolje, v bistvu nismo imeli nobenih posebnih ukrepov (ker ni bilo tako hudo - je bil le blag bronhiolitis), samo čiščenje nosa z 10ml fiziološke..mamo pa jutri itak pediatrični pregled, pa jo bo še enkrat poslušala in povedala kaj in kako...upam, da bomo do nedelje vsi čili in zdravi, ker gremo mal na dopust - mama smučat, oči pa z otročkoma malo naokoli..računam pa tudi, da bi šli v bazen..dejte povedat - a katera hodi na bazen oz. ste že bile z njimi in kako se je obneslo?
evo en še spi, druga pa tukaj razgraja...grem..
lep preostanek dneva vsem...lupčkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
1.3.2010 18:22:24   
4pikice
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Moj sine je dobil pikice in to je to, uganka razvozlana, 6. bolezen pri nas drugič!! Po dveh mesecih od tamale, jo dobi onuser posted image ...zelo nalezljiva in inkub. doba do 14 dni, japajadeuser posted image
Nisem zasledila, da bi jo tu imel še kdo? Pr nas pa oba!! Hb, drugih bolezni pa (še) nismo imeli.

Naša Ana ima tudi 6.bolezen. Danes je dobila pikice, vročino ima pa že od petka in to kar precej hudo, tudi do 40. Je v soboto dopoldne zakuhala v pol ure s 37,4 na 40. Se je revca tresla, kaj takega še nisem videla. Bila je ledena, roke noge, nosek, vročina je pa šopala gor. Če ne bi imela Voltarena, ne vem kaj bi bilo. Hladila sem jo tudi v banci in jo polivala s tušem. Ko ji je vročina padla, sem jo peljala v dežurno, kjer je zdravnica rekla, da je kri in ostalo ok in če bodo pikice, bo to 5. ali pa 6.. Danes pa je naša zdravnica potrdila, da je 6.. Vročino ima še, vendar ji voltaren drži že od 12-14 ur. Lina je še ok, zaenkrat. Čakamo.

Zdravi bodite!

2+1=4pikice

Neposredna povezava do sporočila: 3637
1.3.2010 19:47:55   
lara light
4pikice, ja tako je blo z mojo princesko, ko je zbolela decembrauser posted image ...zgleda, da je pri deklicah huje...fantek je le veliko tožil in jokal, vročina pa ni bila čez 38,7...mah, samo da mine. Upam, da se tud od vas čimprej poslovi!user posted image

Almk, super da ste bolje, ostanite zdravi in čestitke za 9m!user posted image

Macko, domače arcnije delajo čudeže, pozdravte se!user posted image

Vidim, da te k mate 3 in več otrok ste res supermamice, saj me z dvemi se komaj kam odpravimo, ve pa smučate, savnate, počitnikujete....vse pohvale!!user posted image user posted image user posted image

Ju3 pa praznuje GEMELLLLLLI IN NJENA SONČKA!!! Že danes želim vse najlepše in najboljše Sari in Alexu, staršema pa čestitke za 1 leto v najlepši vlogi!user posted image user posted image user posted image

pa pauser posted image

Coelho

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
1.3.2010 20:41:28   
Alenka-8
računam pa tudi, da bi šli v bazen..dejte povedat - a katera hodi na bazen oz. ste že bile z njimi in kako se je obneslo?

Mi hodimo na bazen v Žusterno. Ta mala sta navdušena. Najraje sta v otroškem bazenu, ker lahko hodita. In ker imajo tobogan.  Imamo pa fredove obroče, brez tega si pa ne predstavljam.

Čestitke za 9 mesecev! Prehitro gre čas, ja. MI imamo že 13, pa še do PDP-ja nismo prilezliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3639
2.3.2010 8:24:37   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
2.3.2010 8:59:30   
Snezinka4
Lara light - mi smo imeli tudi 6.bolezen. Obe. 3 tedne razmika...
Pika - tudi meni dopade prikolica. Nismo se pa še odločili. Ko boš naredila raziskavo trga se priporočam za rezultate user posted image
Noki - Ivana smrkava praviš? Jaz sem pa ravno mislila, da je tvoja tropska klima brez kapic rešitev za nasuser posted image

Drage moje, a ni bil danes (včeraj -sem tale post pisala dva dni) en lep dan! Meni že narcise kukajo iz zemlje. Mogoče bo pa vseeno pomlad!? Pol pa kafe v čolnarni pade! A ne?
TAŠKICA! No zdaj si se pa dost odpočila od RRja. Vem, da bereš (kot Norman) v ilegaliuser posted image , zdaj pa daj kakšen roman od sebeuser posted image . Oba že kobacata? Meni je danes ta druga naredila par kobacajočih korakovuser posted image . Čeprav je zelo previdna deklica in gre zelo počasi.

Mlinčka - hvala za kavico!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
2.3.2010 14:09:45   
nokes
daaan, nič tortice? hja, vse najboljše gemelli, tvojima alexu in sari želim veliko veselja, zdravja in sreče...

user posted image

drgač babike, kako ste? jaz razmišljam o prvem frizerju, vitanu je treba čupico skrajšat. je ko en bitles user posted image , pa ivani bi bilo tudi treba malo postriči spredaj, ker ima neke dolge resice al kak bi temu rekla. ali pa naj se ojunačim in ju postrižem sama? kako in kdaj ste to reševale tiste, ki že imate večje otroke?

uf, tamala dva sta začela grist. zdajle me je I ugriznila v nogo, ko tole pišem user posted image , pa itak sta čist spremenjena, I se ful carta, V pa dela pi*darije, ful sta kompanjona. večrat ju zalotim, da se igrata skupaj in se krohotata na ves glas. res luštno.

še to, kdaj ste otrokom začele dajat žličko v roko, da bi sami jedli? ker jaz na to niti ne pomislim, bi trajalo 3 ure, da se najesta, ne morem pomagati obema hkrati, bilo pa bi svinjsko tako, da bi potem še lahko eno uro čistila kuhinjo. se mi zdi, da bom počakala do vrtca, pa naj ju tam naučijo. al kaj?user posted image

pikatara, ste nabavili prikolice? sem videla, da na bolhi tudi nekaj prodajajo...

snežka, res bi lahko udarle kafe v čolnarni, sem bila včeraj trdno odločena, da grem v tivoli, potem pa sem raje kar običajno turo odpujsala pri nas. smo pa bili prvič v čevljih na nogah in smo kao hodili, no smo se kobacali, pa sedeli, pa spotikali, pa ... nekaj minutk, glih tolk, za občutek.user posted image  nič, pa-pa.

še to: ali katera ve kje bi lahko dobila velikanske kartonske škatle, embalažo od npr. hladilnika, pralnega stroja, ipd? rabim, za narest eno hišo, je tunelček iz škatle od triciklov bil en mesec totalen hit! user posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 2.3.2010 14:23:35 >

nokes

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
2.3.2010 14:57:21   
almk
Alenka - hvala za informacije...
Drugače pa takole: bili pri pediatrinji in ima Tar 68,5 cm, 8050 g, Asha pa 66,5 cm, 7390 g...kar se tiče razvoja je bila zadovoljna, ima pa Tar še vedno vročino in sumimo na 6. bolezen (ko ste ravno pisale o tem)..bomo vidli, če se bodo čez 2 dni pojavile pikice, drugače pa nazaj na kontrolo..sam upam in želim si, da vse to do nedelje mine..
sem pa tudi jaz za kakšen kofe v Čolnarni, tako da, ko se boste menile, nas ne pozabit..
user posted image user posted image Vse najboljše Alexu in Sari tudi od nasuser posted image user posted image
lupčkeeeeeeeee...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
2.3.2010 15:43:30   
taškica
Jaz nič cajta.

Jaz bila 10 dni na smučanju.

Dvojčka bp. Postaja norišnica, plezata povsod. Kuhinja najboljši plac za igranje.

Nujno potrebujem frizerja.

Nič brala za nazaj. Vem da ste super. Da ste krasne.

Pomlad je tu. Hvala bogu.

Se javim.

Vas pozdravljam, bodite pridne, lupčkajte otročiče.

Torbica.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
2.3.2010 17:59:13   
crvicek
Končno imam obe roki fraj da uspem po celem tednu kaj napisat...
Joj kako gre hitro v soboto sta imeli naši pupi že 1 mesec! user posted image
Zadnji teden smo se zelo umirile, saj prve tedne doma so bile kar nemirne in jaz tudi. Pa prejšnjo  soboto je prišla še tašča, ki sicer nama je veliko pomagala pri gospodinjskih opravilih, ma jaz sem komaj čakala da gre, ker je full posesivna in je hotela imet vse pod kontrolo in skoraj ukazovala kdaj naj jih hranim, previjam, kdaj naj gremo prvič ven....pa nonstop je govorila kako je ona delala pri njenih....pa da pretiravam ker se tolikim jedem izogibam zaradi krčkov . Ker pa sva midva z možem že prej vedela kako bo, ker jo poznava, sva se ravno tega bala, saj potem če kaj rečeš je takoj užaljena. No in sem obljubila mojmu da bom imela jezik za zobmi in bom potrpežljiva, saj nama je prišla pomagat le za en teden, kaj več pa nebi vzdržala. Pupe so full pridne, ko so site in čiste spijo že po 3,5 ure in tudi ko se ena zbudi lepo v košku čaka da pride na vrsto, jaz pa se med tem ko eno rihtam pogovarjam še z drugo in sploh ni nobenega joka. Ona pa je za vsak njun gib v košku, tudi med spanjem kar letala k njim in jih zibala, dvigovala in skratka imela non stop na rokah, tako da en dan mi je blo dovolj in sem ji kar rekla. Ji je pa tudi mož rekel, da ne ravna pravilno in pol je seveda mal povesla nos. No ma kasneje pa nama je rekla da sva full skrbna in organizirana in nas pohvalila kot starša. Midva sva full umirjena, ona pa je zganjala neko paniko, kako bova zmogla sama ....da nas je kar živčne delala in od sobote ko je odletela je tak mir in sproščenost, da vam ne znam povedat. In mogoče čudno zveni, ma kar naenkrat imamo več časa …. Saj jo imamo radi, ampak smo si tako različni, da pod skupno streho ne bi mogli nikoli živet. Glede vzgoje otrok, pa želiva že zdaj dat jasno vedet, da je to izključno najina naloga in ne bova dovolila vmešavanj.
...ne zamerit, ma malo sem vam morala pojamrat....user posted image user posted image
In glede mojih pupic.....dojimo se bolj za cartanje in jim moram vsakič dodajat. Jaz sem si začela črpat mleko vsakih 5 ur, ker na 2,5 uri me je tako izčrpavalo, da sem bila kot zombi in sem bila tako utrujena da sem začela izgubljat mleko. Zdaj mi popijeta na obrok že po 100 ml, tako da jih tudi ne zbujam več na 2,5 - 3 ure, ampak ju pustim da se mi zbudijo same, saj lepo pridobivajo na teži. Sem si kupila digitalno vago in ju vsak dan tehtam, da spremljam težo in se orientiram glede hranjenja. Je bila pa včeraj babca na zadnjem obisku in sem dobila občutek, da me je obsojala, ker se ne trudim z pogostejšim črpanjem in dojenjem....tako da sem bila kar slabe volje.user posted image Še dobro da me je moj malo potolažil, ker vidi da res ne gre....

Snežinka hvala za nasvete glede dojenja.... saj ju vsak dan poskušam dat na joško, ma tavelika se že po 5 min začne tako jezit in dret, da je groza, tamala pa kar pije, mi pa čez par min zaspi. No ma čene drugo se vsaj malo pocartajo na cici, kar tudi rabijo user posted image . Bom pa vseeno še poskusila s tvojo metodo, samo da še malo dobijo na teži.
Ta teden pa smo imeli pregled pri okulistu in je vse ok, tako da nam ne rabi več it. Jutri pa imamo prvi obisk pri pediatru. Je pa imela včeraj Zoja kar rdečo ritko, tako da sem šibala v lekarno po Mustelo stelaktiv in po enem nanosu je že veliko bolje, tako da upam da bo rdečica izginila. Se mi zdi ta kozmetika res enkratna in vredna tega denarja, saj sem tudi z drugimi njihovimi izdelki bila izredno zadovoljna. Imajo pa že par dni polne noske in malo kihajo, ma upam pa da ne dobijo še vročine. Noske jim pa kar 3x dnevno z fiziološko čistim. Aja po koliko fiziološke kapnete v eno nosnico? Pa še nekaj glede krčkov....imajo jih občasno zvečer in za pomiriterv imam kaplice Sab simplex in avstrijske Antiflat, pa me zanima če je res treba vedno pred dojenjem jim dat, al lahko po potrebi par kaplic kapnem na dudo in jim dam v usta al je potem manjši učinek, ker sem opazila da včasih jim pomaga, včasih pa ne. user posted image user posted image

...spet sem to pisala tri dni, ker sem morala še za nazaj pogledat. Moram pa zdaj bolj redno pisat, ker čene se mi full nabere in me zasuje.
Tudi jaz pošiljam en objmček za vse bolančke, da se čimprej pozdravijo. user posted image

...še nekaj....šele zdaj sem v seznamčku zasledila, da sta še dve dvojčici Gaja in Zoja, ampak žal je Zoja od drugih dvojčic odšla med user posted image . Kar zmrazilo me je ko sem to vidla. Angelčku Zoji in mamici pošiljam tudi en velik user posted image user posted image !
Pa še hvala za dobrodošlico....full mi pomagate z vašimi izkušnjami, saj same veste kako se na začetku lovimo. Ma vsak dan je lažje....user posted image

Zdaj pa me moje pupe kličejo....
... pa še slikica naših pup...in pozdravček vsem...
user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
2.3.2010 20:49:54   
gemelli
En ciao tudi z moje strani!

Lara, Nokes.............hvala za voscilo ob 1.rojstnem dnevu. Smo se imeli lepo....malo obiskov, malo s triciklom po soncku, malo slikanja za spomin. Za nami je eno leto polno vsega: veselja, smeha, napora.......a ce povem po resnici, je bilo lepo, pa ceprav vcasih tezko.
Slikic ne bom limala, ker jih ne znam, pa tudi ce bi znala, vam povem, da sta se v enem letu otroka postarala za eno leto, midva z mozem pa za kar nekaj, tako da ...

Lepo, lepo se imejte! Moram se malo spocit in naspat, saj je jutri nov delovni dan.

Sara & Alex 2.3.2009

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
3.3.2010 8:31:19   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu gemelli)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
3.3.2010 8:53:33   
mlinčka
Pa še vse naj naj naši Pikatari! Vse lepo še naprej, še veliko srečnih trenutkov s tvojo družinico!

user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
3.3.2010 10:02:15   
nokes
olala, tale "cvetko" pa kliče po logiranju user posted image

hja, nč, ne, pikatara, vse najnajnaj (mlinčka, si zihr?user posted image ), na veliko uspešnih in zdravih let!

user posted image

no, se bo še kera prijavla zaradi tegale "balončka"???user posted image

nokes

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
3.3.2010 10:09:05   
nokes
zej pa resno!

prosim odgovore na vpr. o:
- frizerju (snežka, taški, hedi, 4pikice, alenka, gemelli in vsi ostali čupasti)
- samostojnemu hranjenju (snežka, taški, hedi, 4pikice, alenka, gemelli in vsi ostali lačni)
- prikolcah (pika, darjau in še kera)
- kafetku (ljubljančanke z okolico)
- ŠKATLAH (a ni nobena glihkar kupla super kombiniran pralni stroj s sušilcem? hladilnik? pečico? no, mikrovalovka ne šteje...user posted image )

a mene pa čist zignorirate, mi nobena ne odgovori, no, izvzemši pikataro, ki je že 10x razložila vse o zelenjavarju v zalogu, hvala user posted image

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?