Angel_Tian
|
Joj, joj, grozno, kako daleč nazaj sem ostala Torej, brez zamere, ampak jaz komentiram od strani 91 dalje biba88 - čestitke za 10-ko Tako se dela, da bodo bebike ponosne na svoje pridne mamice. moi - vidim, da te dajejo sinusi. No, upam, da je zdaj že to ok (je le skor že en teden od tega, ko si se pritoževala ) Si na bolniški v bolniški?? zivepo - pa kaj ta tvoj velikan čaka, da bova medve prestavljale pohištvo? Upam, da se je Pia tudi uspela pozdravit. Boga malčka no. Ne bosta hodla več lulat san - sem prebrala, da si imela lep UZ, lepo, da je bilo vse ok. In seveda upam, da se ti selitveni tempo kmalu pomiri, da ne boš čisto zdivjana šla še vmes rodit. Se je pri Urbanu kaj "razvilo" ali je samo v obdobju trme in joka (Tiana to obdobje že kr nekaj časa drži ) Pa seveda naknadno vse najboljše za Izabelo Okoli opranih in zlikanih cotk pa nič ne skrbi. Jaz sem še tudi med tistimi, ki čaka na april, da se sploh na podstrešje spravim vse skupaj poiskat teja k - kako je z Davidom? Se je uspel pozdravit al ste še vedno na kašlju? Hahahahahahaha, tole me je nasmejalo. Tudi jaz sem Tiana že vzela s sabo v službo. In to tako, da sem bila zaradi njega na bolniški, pa niso zmogli brez mene Sicer je to trajalo le dve urci, da sem jaz svoje naredila, v tistem času je pa šef zamotil malega. Sta risala Enih trikrat je že tako bilo. In pol mali večkrat sprašuje, kdaj bo lahko šel spet z menoj v službo Brcanje bebik - Tian je čisto do poroda imela zabavo in plesne vaje v trebuhu. Niti malo se ni umiril, tako da to je spet od štručke do štručke odvisno. moi - tvoj bo ob tvoji taščici zgleda da prej znorel kot ti zivepo - grrrrrrrrrrrrrr, sovražim tako izsiljevanje babic in dedkov, da otroci ne bojo česa dobili, če se ne bodo stisnili ali polupčkali z njimi. No, Tian že malo alergično na taščo reagira in jo kr stran odrine Ona se nekak ne zna z njim pogovarjat, da ga ne bi k sebi potegnila in ga nekaj za rit šlatala pa take. Ampak mali je pameten po meni in se ji ne pusti, pa če je užaljena ali ne kati - divje priprave na praznovanje. In upam, da res zelo zelo uživaš zdajle na dopustu moi - tega lulčka na fotki jaz nekak tudi nisem našla. Sicer pa se moj ne bi nič čudil, ker njegovega zadnje čase tudi ne najdem katy83 - če kg kdaj malo mirujejo, je to še vedno čisto ok. Samo brez panike. Kak mesec naložiš malo več, kak mesec malo manj ali celo nič. Dete ima sigurno dovolj, da si vzame - stradaš se baje ne farina - ne se predolgo zadrževat v temnem obdobju (itak upam, da je to že mimo). Spola svoje štručke jaz ne bom vedela do poroda - saj sploh ni tako zelo pomembno. bubolin - lepo, da se spet malo oglasiš in uživaj v MŠ Pa lepo pridno nadaljuj z urejanjem hiše in pisanjem diplome. Pridna. emibu - no evo, zdaj boš pa vsem zavezala jezike, ko boš vseeno hodla v MŠ Inekcija ne boli, vsaj mene ne no. Sem pa bolj med neobčutljivimi stvori Pa saj je ne dobiš direkt v rit, ampak je to mal višje. Za par sekund je mimo. Ammmmmm, kje in kak razpočen popi si ti gledala Moj popek je še vedno lepo noter moi - kri v tebi še vre? (zanima me rešitev "projektantove" razporeditve postelj) Karkoli ti zdaj naštimajo in kakorkoli postavijo, ti lahko potem še vedno vse prestaviš. Pa za naprej vem, da ne boš tiho, ko ti bo draga gospa pamet solila. Ta fantič bo vajin in vidva ga bosta vzgajala po svoje, pa če to pomeni, da bo nagec okol skakal - tašča ima tiho za bit, ona je svoje naredla pri svojih otrokih. Če na lepo besedo ne razume, bo treba pač bolj grobo - jaz sem morala do grobe variante, da je kolker tolko ok. zivepo - tale tvoj tast pa naj se kr nič ne čudi, če se Pia tako grdo obnaša do njega. Jaz pravim, da vsak dobi na tak način nazaj kot ga prej sam da od sebe (ok, špukec je bil mal preveč, amapk otroci vsega in svašta v vrtcih poberejo in doma testirajo). Ne more jo ful nekaj kregat in jo pol kr za neke lupčke prosit Sploh pa jaz nisem za kreganje z drenjem, ker to nekak večini otrok ne zaleže. Kregat se da tudi z mirnim tonom - žal to le redki znajo. sabri - ne skrbi glede vrtca. To privajanje je pri vsakem drugače. Tian je tudi komaj kasneje imel neke izpade zjutraj z jokom. Ampak saj nehajo otroci jokat, ko se mi končno spokamo stran iz njihovega vidika in se "zamotijo". So pa vsekakor spremembe za otroka, ko začne z vrtcem in to pač prinese tudi spremembe v čustvih in nasploh v obnašanju. Saj bo, še vsi so preživeli vrtec, tudi tvoja malecka bo yaya - dobrodošla. Ne morem verjet, da se majčice še kr širijo teja k - nič hudega za pogrnjen izpit. Razumemo, da bi bilo boljše, če bi ga naredila, ampak meni se zdi bollj pomembno to, da je tvoj dragi seznanjem s seznamom Takole, zaključujem na strani 95. Vidim, da me še veliko branja čaka