|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
4.3.2010 11:16:35   
emibu
sliš se groznuser posted image user posted image a potem ka ne spije najbolš zasprot stisnt ven?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
4.3.2010 11:21:45   
Teja K
Emibu, saj vem, da si rekla, da ti ne boš šla v starševsko šolo, ampak glede na vprašanja, ki jih postavljaš, mislim, da bi bilo super, da se je udeležiš, ker te tam vse naučijo...
Kar se tiče iztiskanja mleka, so nam pred 8 leti, ko sem bila noseča z Davidom, to odsvetovali... zakaj? Zato ker mleko nastaja po potrebi, če otrok se spije in še potem sesa, dobijo možgani opozorilo, da primanjkuje mleka in ga začnejo proizvajat več..., torej če si boš iztiskala boš imela vedno več mleka... Pravilno dojenje pa naj bi bilo tako, da bi od začekta, že prvo spraznila eno dojko do konca, šele na to, dojenčka pristaviš na drugo dojko... v kolikor ti ne spije obeh, potem pri naslednjem hranjenju prvo nastaviš na dojko, ki je imela še mleko v prejšnjem hranjenju in potem na dojko, ki si jo spraznila predtem...
Jaz sem tako delal in nisem imela mastitisa, mleka pa dovolj za malega...

Bomo pa ravno danes imeli predavanje o dojenju, pa ti lahko jutri povem če je kaj novega...

P. S. vseeno razmisli o šoli za starše... Jaz sem enkrat že bila in doma imam že nekaj prakse,... pa se je v 8 letih nekaj stvari spremenilo in čisto fino mi je spet poslušat o tem in si osvežit spomin...

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 11:29:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 2478
4.3.2010 11:29:34   
emibu
teja-napisala sem tudi da grem v šolo za starše mogoče nisi zasledila tega post-a..in kot si napisala v osmih letih se je spremenilo ja sam ne dojenje to je skos isto spremenilo se je tolmačenje s strani zdravnikov ki tudi svetujejo ne dudic pa ne onga pa ne tretga pri maji mamici ko je rodila mojga brata so ji rekli naj mu deva samo prekuhano vodo ker je predebel tega ni upoštevala ker se ji je bogi revež zasmilil in je zdrav ko riba..za mastitis ga je imel enkrat zato mi je sama svetovala da bolše si istisnit če ne spije do konca če imaš več mleka pač bol stiskaš ali pumpaš useeno bolš k pa da fašeš mastitis...moje mnenje..je pa tok stvari na internetu da če mal utipkaš u google ti ni treba v materinsko ne nič..le česa vsega dans ni na internetu no?..

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 12:07:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2480
4.3.2010 12:21:49   
Mubi
emibu v atlantisu v svetu doživetij je večinoma šunder.....kadar sem bla, mi ni blo kej preveč všeč. Vzemi tisto karto, ki vsebuje termalni tempelj. Tam je bistveno bolj mir, saj ni otrok, je kakšna stara mamca, mogoče kšn parček in to je to.... je manjši, sam men osebno je velik bolj všeč, ker je mir in ni šundra. S to karto imaš itak tud svet doživetij, tko da se pol odločiš kje ti je bolj všeč in tam preživiš preostanek uric user posted image Pa uživaj!!!

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
4.3.2010 12:46:41   
emibu
zivepo-ja sej hvala bogu da mate nekatere že izkušnje zto tut tle uprašam kjub tem d si na netu preberem..ja glede tega da je predebeu ne tle od mojga bratec se je rodil s težo 5600!!!!bajsii???moj brat pa z 3500?? in nj bi bil predebel??? aleluja no

Mubi-hvala za informacijo nebi rada d me pol tisto šmrovje po bazenih ubije tam k skačejo en čez drukga do zdej sma hodla tko po toplicah tuki okol zdej bi pa rada mal spremembe

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
4.3.2010 13:46:44   
katy83
evo mene na raportu. user posted image  

No, jaz sem ravnokar prišla s pregleda. Našemu user posted image  še lulči ni odpadel, tako, da bo očitno res user posted image . user posted image   kak se je ginekologinja smejala, ko sem jo vprašala, če še ma pištolco. user posted image   Obrnjen je na glavico, posteljica se je premaknila, tako da je ginekologinja rekla, da lahko grem normalno rodit. user posted image   Ocenjena teža je 2000g (33t 5d), je rekla, da je to za 1 teden manj, kot bi naj bilo, ampak da še vedno v mejah normale. Sicer pa vse meritve, ki mi jih je delala kažejo, da bo pdp kasneje. Zanimivo. Jaz pa sem se vedno bala, da bom full prej rodila. Dala mi je tudi vse izvide, napotnico za porodnišnico in ctg, tabelo za štetje gibov. Aja, pa železo je ok, tako da mi ni potrebno več sirupa pit. user posted image

Danes zvečer grem na individualni posvet za EA, potem pa je že res vse zrihtano. user posted image

Zdaj pa grem malo zalegnit, ker je pestra noč. ( lulanje, zgaga, vroče za znoret, pa še dragi je smrčal.)user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
4.3.2010 13:49:37   
j.b.
oooj pozdravljene lepotičke!!!

Tut jest sm že nekej cajta u zakulisju, pa bolj berem, ker mam precej malo časa za komentirat ...

Vidm de ste na splošno precej pridne glede nakupov za bejbije ... Jaz mam še skoz samo voziček… Komaj čakam da dobim tiste škatle od cunc (pojma nimam kdaj jih dobim), da potem vidim kolk bo še za dokupit. Sem se pa odločila, da ko bom šla po nakupih, da bom poleg seznama še uzela kolegico ki je rodila januarja, in mi bo zihr znala pomagat … user posted image

Drugače pa počutje je super, trebušček raaaasteeee … Je tipkovnica precej daleč ratalauser posted image
Vidim da smo v tem mesecu velika večina začela hodit v MŠ. Al smo pridne user posted image . Jaz sem bila prvič v pondelk, pa glih nisem velik novega zvedla (to bi mi bolj prav prišlo takrat ko sem zvedela da sem noseča), drug del predavanja pa je bil o zobkih naših malčkov … Komej čakam naslednji ponedeljek, takrat bodo pa predavali že bolj konkretne stvari, mislim da od poroda?!
Naš bejbi me je pa prej ful okrog mehurja mrcvaru, hjoooj sm letela na wcuser posted image , ima že gene po atiju da nagajauser posted image  
No, tolk zaenkrat

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
4.3.2010 13:52:01   
Angel_Tian
Joj, joj, grozno, kako daleč nazaj sem ostala user posted image

Torej, brez zamere, ampak jaz komentiram od strani 91 dalje user posted image user posted image user posted image

biba88 - čestitke za 10-ko user posted image user posted image Tako se dela, da bodo bebike ponosne na svoje pridne mamice.

moi - vidim, da te dajejo sinusi. No, upam, da je zdaj že to ok (je le skor že en teden od tega, ko si se pritoževala user posted image ) Si na bolniški v bolniški?? user posted image

zivepo - pa kaj ta tvoj velikan čaka, da bova medve prestavljale pohištvo? user posted image user posted image

Upam, da se je Pia tudi uspela pozdravit. Boga malčka no. Ne bosta hodla več lulat user posted image

san - sem prebrala, da si imela lep UZ, lepo, da je bilo vse ok. In seveda upam, da se ti selitveni tempo kmalu pomiri, da ne boš čisto zdivjana šla še vmes rodit.
Se je pri Urbanu kaj "razvilo" ali je samo v obdobju trme in joka (Tiana to obdobje že kr nekaj časa drži user posted image )
Pa seveda naknadno vse najboljše za Izabelo user posted image

Okoli opranih in zlikanih cotk pa nič ne skrbi. Jaz sem še tudi med tistimi, ki čaka na april, da se sploh na podstrešje spravim vse skupaj poiskat user posted image user posted image

teja k - kako je z Davidom? Se je uspel pozdravit al ste še vedno na kašlju? user posted image

Hahahahahahaha, tole me je nasmejalo. Tudi jaz sem Tiana že vzela s sabo v službo. In to tako, da sem bila zaradi njega na bolniški, pa niso zmogli brez mene user posted image Sicer je to trajalo le dve urci, da sem jaz svoje naredila, v tistem času je pa šef zamotil malega. Sta risala user posted image Enih trikrat je že tako bilo. In pol mali večkrat sprašuje, kdaj bo lahko šel spet z menoj v službo user posted image user posted image

Brcanje bebik - Tian je čisto do poroda imela zabavo in plesne vaje v trebuhu. Niti malo se ni umiril, tako da to je spet od štručke do štručke odvisno.

moi - tvoj bo ob tvoji taščici zgleda da prej znorel kot ti user posted image user posted image

zivepo - grrrrrrrrrrrrrr, sovražim tako izsiljevanje babic in dedkov, da otroci ne bojo česa dobili, če se ne bodo stisnili ali polupčkali z njimi. No, Tian že malo alergično na taščo reagira in jo kr stran odrine user posted image Ona se nekak ne zna z njim pogovarjat, da ga ne bi k sebi potegnila in ga nekaj za rit šlatala pa take. Ampak mali je pameten po meni in se ji ne pusti, pa če je užaljena ali ne user posted image

kati - divje priprave na praznovanje. In upam, da res zelo zelo uživaš zdajle na dopustu user posted image

moi
- tega lulčka na fotki jaz nekak tudi nisem našla. Sicer pa se moj ne bi nič čudil, ker njegovega zadnje čase tudi ne najdem user posted image user posted image user posted image

katy83
- če kg kdaj malo mirujejo, je to še vedno čisto ok. Samo brez panike. Kak mesec naložiš malo več, kak mesec malo manj ali celo nič. Dete ima sigurno dovolj, da si vzame - stradaš se baje ne user posted image

farina - ne se predolgo zadrževat v temnem obdobju (itak upam, da je to že mimo). Spola svoje štručke jaz ne bom vedela do poroda - saj sploh ni tako zelo pomembno.

bubolin
- lepo, da se spet malo oglasiš in uživaj v MŠ user posted image
Pa lepo pridno nadaljuj z urejanjem hiše in pisanjem diplome. Pridna.

emibu
- no evo, zdaj boš pa vsem zavezala jezike, ko boš vseeno hodla v MŠ user posted image user posted image
Inekcija ne boli, vsaj mene ne no. Sem pa bolj med neobčutljivimi stvori user posted image Pa saj je ne dobiš direkt v rit, ampak je to mal višje. Za par sekund je mimo.
Ammmmmm, kje in kak razpočen popi si ti gledala user posted image user posted image user posted image Moj popek je še vedno lepo noter user posted image

moi
- kri v tebi še vre? (zanima me rešitev "projektantove" razporeditve postelj) user posted image
Karkoli ti zdaj naštimajo in kakorkoli postavijo, ti lahko potem še vedno vse prestaviš.
Pa za naprej vem, da ne boš tiho, ko ti bo draga gospa pamet solila. Ta fantič bo vajin in vidva ga bosta vzgajala po svoje, pa če to pomeni, da bo nagec okol skakal - tašča ima tiho za bit, ona je svoje naredla pri svojih otrokih. Če na lepo besedo ne razume, bo treba pač bolj grobo - jaz sem morala do grobe variante, da je kolker tolko ok.

zivepo
- tale tvoj tast pa naj se kr nič ne čudi, če se Pia tako grdo obnaša do njega. Jaz pravim, da vsak dobi na tak način nazaj kot ga prej sam da od sebe (ok, špukec je bil mal preveč, amapk otroci vsega in svašta v vrtcih poberejo in doma testirajo). Ne more jo ful nekaj kregat in jo pol kr za neke lupčke prosit user posted image Sploh pa jaz nisem za kreganje z drenjem, ker to nekak večini otrok ne zaleže. Kregat se da tudi z mirnim tonom - žal to le redki znajo.

sabri
- ne skrbi glede vrtca. To privajanje je pri vsakem drugače. Tian je tudi komaj kasneje imel neke izpade zjutraj z jokom. Ampak saj nehajo otroci jokat, ko se mi končno spokamo stran iz njihovega vidika in se "zamotijo". So pa vsekakor spremembe za otroka, ko začne z vrtcem in to pač prinese tudi spremembe v čustvih in nasploh v obnašanju. Saj bo, še vsi so preživeli vrtec, tudi tvoja malecka bo user posted image

yaya
- dobrodošla. Ne morem verjet, da se majčice še kr širijo user posted image user posted image

teja k - nič hudega za pogrnjen izpit. Razumemo, da bi bilo boljše, če bi ga naredila, ampak meni se zdi bollj pomembno to, da je tvoj dragi seznanjem s seznamom user posted image user posted image

Takole, zaključujem na strani 95. Vidim, da me še veliko branja čaka user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
4.3.2010 14:08:03   
emibu
se pa znamo dečve vžigatuser posted image user posted image user posted image se vid d smo nosečeuser posted image user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
4.3.2010 15:04:02   
Angel_Tian
moi - jaz sem iztisnjeno (zamrznjeno ali iz hladilnika) vedno pogrela. Saj to je takoj, da je malo toplo, saj ne zavreš. Včasih res ni časa za čakat, sploh pa je sobna temperatura lahko tudi prehladna user posted image Ali pa boš pustila nekje na pultu, da se ti greje in se bo poleti lepo kisat začelo user posted image user posted image Pogreješ in daš mulcu. Kar ostane pa v odtok user posted image

Evo super, carly je lepo razložila ja. Jaz sem najprej tudi v posodi z vodo grela, kasneje (ko je bila nabavljena) pa v mikrovalovni.

emibu - čestitke za opravljen izpit.
Pa urejanje frizure med nosečnostjo nam pa res ne morejo prepovedat, niti odsvetovat. Razen, če se katera fejst na blond barva, naj pazi, da tisi "blond" ne preide preveč na otročička user posted image user posted image user posted image (malo nesramnosti za vmes)

strelkica - upam, da si si uspela urediti nazaj bolniško. To mi pa res ni jasno, da ti takole prekinejo, če imaš tudi izvide "slabe" user posted image

mubi - v MŠ rečejo marsikaj, kar se potem itak tako ne dela. Nič ne bo narobe, če boš grela v vodi ali mikrovalovki, samo prevret pa res ne smeš dat user posted image

Kengurujčka sem jaz ogromno uporabljala pri Tianu, ker ni hotel biti v vozičku. In je užival, ko so mu roke in noge bingljale okoli in ko je vse lahko lepo videl. Za tokrat si bom edino še kak sling nabavla.

zivepo
- joj, kolk "pametnih" nasvetov si ti to mogla poslušat user posted image user posted image user posted image

Vsem user posted image za uspešne preglede. Le tako še malo naprej in kmalu ne bomo več tako trebuhaste user posted image

bejbulina - dobrodošla.
In naj ti bo preostanek nosečnosti lažji user posted image

fiška
- super, da si že skoraj zaključila z nabavo. Ampak tak al tak se vsakič, ko kam greš, še kaka malenkost najde user posted image
Te lahko vprašam, kateri program imaš za risanje (mi ga lahko "posodiš" ali je kak tak licenčni?) Jaz že namreč kr lep čas kako fajno brezplačno verzijo za risnje iščem, in edino AC bi lahko dobila, tega pa se mi ni za učit user posted image

biba88 - tvoj se je pa res lepo potrudil pri previjalni user posted image

moi - super, da je tašča (vsaj za en dan) skapirala, da bo po tvoje user posted image user posted image
Grrrrrrrr, kolko plavih si mi napisala? user posted image user posted image user posted image

julka8
- jaz sem vedno bolj nagnjena k novemu kot prenavljanju. Znajo adaptacije veliko več stat kot na novo. Kaj pa to zidanico podret in na tistem delu novo postavit?

Takole, dovolj za danes. Vas jutri do konca predelam.
Lepo popoldne vsem skupaj.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2487
4.3.2010 15:30:16   
julka8
AT - sej o tej varjanti smo najprej en cajt razmišlal, sej zidance se ne da sam adaptirat, ne bi blo dost, pol tut ni nobene kurjave, treba bi blo prizidke (povečat), s tem pa tut kopat u breg, buhve če bi to sploh lahk glede na zgradbo tal, ka pa vem... pol smo mislni ja, da bi se jo "prestavl" bol na not (k je ful ob cesti), sledi, da bi blo treba met fuuuuuuuulllll papirjev, sploh nimam filinga kolk so dragi, kukr sm pa gledala pa zelooooouser posted image user posted image in pol seveda vse nardit... je pa to fajn k se tega lotš počas, ku maš dnar pač nardiš tist kar je na vrst... nevem.. ker kdaj bova s fantom kreditno sposobna je en velik ??user posted image user posted image , pa tut za kak dnar...pogoji za kredite so itak obupni, če se pa znajdš lahk pa kej postran zaslužiš pa pršparaš...user posted image user posted image res pa je da tega področja splooooh ne obvladam in nimam pojma kolk to vseen finančno znese... ampak samostojnost je pa fajn... user posted image drgač bomo pa zdej pr fantu, ampak stanovanje je bolj malo, sej je ok, sam bo tut sestra njegova zdej en cajt zravn, pa ko mali mal zraste bi znala bit gužva, pa tut ni ta prave privatnosti, ker zravn u sosedni bajti so pa tko njegovi (2 generacije žlahte...)..
pa hvala za kakršnekoli infouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2488
4.3.2010 17:45:59   
m_o_i
zivepo bombazna majcka je tista tanka majcka(kot material za spodnje majce), mikica je pa debelejsi bombaz. ta seznam sem jaz napisala za svojo evidenco (zraven slik)-ja, tega, kar sem dobilauser posted image  zato sem pa pripisala, da ne bo ktere kap, ker mam vsaj 4x prevec ze vsega, vem!

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 2489
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 18:01:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2490
4.3.2010 18:50:59   
biba88
hey punce!
zadnje dni mene tok hormoni dajejo! mam take čudne stvari v glavi! predvvsem me v ritki stiskauser posted image  ko pomislim na porod! predvsem ker si ne predstavljam občutkov...kako poteka!user posted image  pa sem tok teličkov pa kužkov pa muckov pomagala na svet spravt sam...zdej bom pa jest rodila...a bom znala...user posted image  u glavnem kot bi mignil bo maj...dan D...me skrbi mAL... A ŠE KATERO KEJ POROD SKRBI....

Neposredna povezava do sporočila: 2491
4.3.2010 19:12:34   
sabri
O A_T se je vrnila, čao.
Nimam časa zdaj še, se pa vrnem komentira.t

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 19:19:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2493
4.3.2010 20:47:29   
fiška33
Dober večer user posted image

Gromska, jaz vem, da pripada vsaki nosečki ta abdominalna dekompresija, ne vem pa, če bi za tiste pol urce, ko bi bla tam, vredno reskirat še čas za transport user posted image . Ne vem, če v MB tudi to počnejo, moja sestrična je iz LJ, pa je hodila. Jaz se moram še samo spravit, pa vsak dan tole jogo ponovit, pa na kak sprehod it, pa se mi zdi, da se bom dovolj pripravila. Sam to mi še do sedaj ni ratalo user posted image . Danes sem res skoraj cel dan prespala user posted image .

Biba, mene je dva dni nazaj malo stisnilo glede poroda, ampak pri nas je epiduralna 24 ur na dan. Anestezistki, ki sta imele to predavanje, sta epiduralno in porod predstavili na tak način, da bi plačala 500 €, samo, da bi rodila, tako kot sta opisovali user posted image . No, izkazalo se je, da je brezplačna user posted image .
No ja, nekaj dni nazaj sem mela prvič resne težave z zaprtjem in sem se že skoraj tak počutila, kot smo kdaj prebrale:"Rodila na stranišču, sploh ni vedela, da je noseča." user posted image .
Ma ni bilo prijetno. No, upam, da epiduralna pomaga. Pri nas pravijo, da ti lajšajo bolečine vseh popadkov, do zadnjih iztisov. Tiste pa naj bi čutile, da vemo kdaj pritiskat. Pri nas je bila tudi ena nosečka, ki je rekla, da tudi teh ta zadnjih popadkov ni čutila, da se so na CTG obračali, kdaj naj pritisne. Razmišljam, da se čem tudi jaz zlagat, kolk že zadeve čutim, tako da bi bila nafilana do konca user posted image . Al pa vsaj upam, da tudi teh na koncu ne čutiš stoprocentnih, ampak samo 20% user posted image . Hehe, pobožne želje ali resnica, nisem še raziskovala user posted image .

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2494
4.3.2010 21:04:16   
m_o_i
kaj sem novega danes zvedla v MŠ:
- v P nisi vec 3 oz.7 dni(za carskega), ampak 2 oz.5 dniuser posted image  no itak, ce je vse OK...ampak punce, sparat so zaceli!
- HIPPovi caji so en sam sladkor-odsvetovani!

moj je biu pa danes zalostnuser posted image  ko je lih o tistem sparanju v bolnicah govorila, je ugotovil, da on ne more ostat v P tist dan. me je pol na kavi vprasal, ce to pomeni, da mora on na dan poroda domov ituser posted image  pa sem rekla, da ja, da se mora it tist dan napit pa to mosko sranje, on pa cist zatolcen, ker-on bi gor ostal z namauser posted image

user posted image EA definitivno!!

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
4.3.2010 21:45:35   
milena2222
Moram povedat nekaj o EA.Moja mama je bila  ful slabega mnenja o EA,ko sem ji jaz o tem govorila v smislu se pa ja da preživet...včasih pa tega ni bilo...
No,včeraj pa je imela ginekološko operacijo in kaj je dobila?Trikrat lahko ugibate.Je rekla, da je sploh ni zabolelo,ko so jo piknili in v trenutku ni več čutila kaj od pasa navzdol...No ja ziher je ona dobila ful močno, pri porodu je zagotovo manj,ampak zdej je rekla,da si to zna predstavljat tudi pri porodu in nima več tk slabega mnenja o tem.Pa zaenkrat nima nobenih stranskih učinkov
Tako da obvezno EA

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
4.3.2010 22:04:22   
sabri
Vidim, da je debata o EA, prvič nisem mela in tudi zdaj najbrž ne, kar nekak mi ne gre, al pa ne upam.

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
4.3.2010 23:03:03   
farina
ej nosečke,sm nabavla šumeće tablete kalcij,očitn mi res primankuje...
kak ste kaj s papriji porodniška in podobno, jaz bom šla po 18 v mescu, me pa zanima kako je z denarjem od občine?kdaj vlogo oddas in kako poteka?

Neposredna povezava do sporočila: 2498
5.3.2010 8:49:30   
Angel_Tian
En lep sončen pozdrav user posted image

Grem nadaljevat z branjem, ker sem še malo v zaostanku user posted image user posted image
Sem prišla nazaj v svoj elan user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
   [Brisano sporočilo]
5.3.2010 8:51:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu farina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?