fiška33
|
Dobro jutro :) Še dobro, da sem včeraj pogledala napoved vremena A_T, a ti doma nimaš interneta? Ker te bomo full pogrešale, če se celo leto ne boš javila . Drugače pa full fajn s temi seznami in različnimi MŠ, ja, ker se full razlikujejo nasveti babic. Teja, to s sprehodom naslednji dan, mi je bilo zelo všeč. No, nam je sicer rekla, na začetku 10 min, potem podaljševat, WBM, ki dela v zdravstvu (mogoče so ji celo tako rekli, v MŠ en mesec pred mano), pa pravi, da z nezaceljenim popkom, naj sploh ne bi hodili ven. No, jaz itaq nisem nameravala komplicirat, če bo spala tukaj v vozičku pred odprtimi balkonskimi vrati, bo za mene čisto OK . Potem, pri naših praktičnih vajah, kjer so bile manjše skupine, sva imele s Katy83 različno sestro, ki nas je učila previjat. Njena je pralne plenice odsvetovala, češ, da ne bomo zdržale, naša pa jih je priporočala . Kakorkoli ... ... vaše sezname in komentarje si pridno copy pastam v excel , tako da imam zbranih cel kup različnih nasvetov Hvala! Dobimo pa mi prvo rundo alkoholov (tudi za popek svetujejo manj močen alkohol) in olje za mazanje pregibov, kar v porodnišnici. Predvčerajšnim sem bila pri WBM, ki mi je posodila škatlo cotik. Iz ogromnih kupov, ki jih dobila ona, je njen dragi izločil roza in punčkaste cotike. Tak da naša mala ima kiklce in roza garderobo . Full bo luškana, komaj čakam. Je pa ena oblekica res izjemno lepa, v rjavi barvi, z šivanimi rožicami na spodnjem dalu, da sem mojmu rekla, da ko ji bo pa to prav (4-6m), se lahko greva pa poročit . Zdaj pa iz Idrije pričakujem še eno roza pošiljko, iz LJ bo pa verjetno še kaj nevtralnega zraven. Mi je pa rekla prijeteljica, da ko si je njena nečakinja začela sama oblekce izbirat, so bile vse roza . Včeraj sem nabavila še dve brisački s kapuco za umivanje in uživanje z nago rito . Zdajle pa bom šla narisat police za omaro. Bova kr v en obešalni del (ki je nama čisto odveč) namontirala police za ta malo, tak da komode ne bo . Previjali pa bomo v kopalnici . Tiste, ki že imate otroke ... Kako se pri vas obnese previjanje očkov? Imajo res tak slab želodec, kot na tistem videu?? . Mejte se :) lp
< Sporočilo je popravil fiška33 -- 4.3.2010 10:16:38 >
|