tintara
|
Uf, sem že tolk mal tukaj, da sme že čist out. Remember me? Mi imamo Vaneta, a veste. Ne, sej tolk kriza ni, sam vseen. Najprej, Matevž, drži se!!!!!! Mi tudi notri ne znamo spat, tako da hodimo po dvakrat dnevno ven, ker v vozu pa dokaj super spi. danes smo šli sam enkrat in je spal takrat uro in pol. Notri je pa dvakrat zaspal ob dojenju (mal sme ga pustila, potem poskusila prestavit, sam se je vedno zbudil, tako da ni spal dalj kot 10 minut). Aja, a vaši pa že ful prijemljejo? Naš pa ne. Zdaj ima en (no dva v bistvu) balon na helij, ki sta ga dobila ta velika dva. Ko mu ga pomagam prijet, ga ful drži in maha z njim ter se zamoti tudi za pol ure, sam vmes mu gor uide in mu ga mora en spet pomagat prijet (še dobro, da imam pomagača, ki kar tekmujeta, kateri balon bo vzel). Drugače pa nič, da bi me za lase vlekel, pomoje še dolgo ne. Šment, pa tako dober občutek sem že imela, da smo že kar nekaj nadoknadili. Se je pa zadnjič na vso moč trudil, da bi se obrnil na trebuh (no, 1x mu je sicer to že uspelo, sma verjetno sem sa preveč na bok dala). Na bok mu rata, pa potem se muči in muči, sam potem pa ni šlo. Bo že. Hm glede vročine in odhodov ven. Naš zdravnik celo zagovarja, da gredo lahko otroci ven tudi z vročino (seveda ne previsoko), če so zunaj primerne T (ne take kot danes), le da mora nujno mirovati. Mi smo to čisto prakticirali in ni bilo nikoli nič narobe, so se otroci vsaj naspali, kar najbolj pomaga. Pri prehladih brez vročine naj bi pa itak šli. Tako, malo, da veste da še obstajamo
|