|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
1.3.2010 18:46:15   
araz
Pod vrečo jo imam oblečeno v tisto kar je doma. Se pravi bodi z dolgimi rokavi, plišata jopčka ali puloverček, ter tople žabice (plišaste)in copatki ali pa žabice, pa hlače ter nogavičke.

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
1.3.2010 19:25:33   
evangelie
Mina, men je na začetku spal, zdaj pa ne več. Nekje 30 min že, potem pa se zbudi. Će ga ne zvija, je ok, pač leži in čukasto gledauser posted image , če pa ga zvija pa imam prvo pomoč - kapljice in dudo... Oblečenega imam tako kot doma, oblečem mu še jakno, zavijem ga v spalno vrečo in pokrijem z dekico. Danes, ko je bilo tako toplo je imel le bombažno kapico (in kapuco od jakne). Prej, ko je bilo bolj mrzlo, je imel še volnenega pajaca in jopico in volneno kapo. Mrzle roke pa kolikor vem niso pravi pokazatelj, vsaj nam so rekli v MŠ. Naš jih ima večkrat doma, pa imamo ful toplo in ga zihr ne zebe...

Drugače pa ja, uspela sem otvorit tekaško sezono in bilo je SUPER, ful sončno (mi je blo kr mal vroče, čeprav sem se zelo malo oblekla), kr malo kičasto je že bilo user posted image Odtekla sem prve pol ure (no, natančno 27,13 minutuser posted image ), nekje slabih 5 km. Pač na izi tempo, prvih 15 min je bilo malo težjih, potem je pa šlo...Skratka, supersko!user posted image

Nič, lepo in mirno noč vam želim...Naš mali je imel super dan, ga ni nič zvijalo, upam, da bo tako tudi ponoči....

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
1.3.2010 21:41:46   
Momtobe
uh, vaši so pa precej oblečeni ... no saj - tudi otroci se razlikujejo. naš je že doma samo v bodiju z dolgimi rokavi in žabicah, pa mu je včasih še v tem vroče pod dekico. za ven pa mu čez to oblečem plišast pulover in hlače, obujem debelejše nogavičke in debel kombinizon, pa pokrijem ga z dekico. samo mu je v tem že prevroče.
sedaj za vikend ko je bil sonček in je bilo toplo sem mu pajaca oblekla samo čez bodi in žabice in je bilo ravno prav. no, pa dekico dam še čez, saj imam občutek, da mu tako ne piha. roke pa ne vem, če ima mrzle, ker mu je kombinizon prevelik in jih ima skrite v rokavih user posted image user posted image .
je pa v vozičku ful priden, če le ima dudo ... saj ko zaspi jo vrže ven, ampak če se začne kregat pomaga duda.

ima pa naš mali že dalj časa neke fleke po obrazu - kot bi imel izpuščaje - take rdeče in suho kožo ... ful je bogi videt. saj sem mu začela mazat z mustelino kremo, pa bomo videli če bo kaj bolje. prej sem mu pa mazala z eucerinovo kremo, ki so mi jo dale v lekarni (ker ni bilo mustele) pa ni bilo nič boljše.

drugače pa sem morala svoje aktivnosti malo prestavit, ker imam trenutno grozne težave s hemoroidi user posted image user posted image ... umiram. pa ne samo na wc-ju, kar skoz. komaj hodim user posted image . čakam, da mine in mažem z vsem živim.

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
1.3.2010 21:45:27   
terida
Primož se je nalezel respiratornega virusa od Erike user posted image To je sicer samo moja diagnoza, ker nisem še nobenega od njiju peljala k zdravniku, a mislim, da nisem zgrešila. Zaenkrat ni hudega (v smislu bronhiolitisa), malce, ampak res malce pokašlja in ima zabasan nosek. Se pa kar bojim, da ne bo šlo naprej, ga skozi opazujem in mi je prav hudo, ker ima spet težave z dihanjem. Pravkar sva mu dvignila vzglavje, tako da upam, da bo lahko ponoči kolikor toliko mirno spal. Prej sem mu čistila nos z aspiratorjem in je toliko tulil kot še nikoli do zdaj! Pa že do zdaj se ni ravno šparal s kričanjem in otepanjem pri čiščenju noska...

Sem se pa tudi jaz danes spraševala kako naj ga oblečem za ven. Zaenkrat ga imam podobno kot ve v "domači opravi" (bodi, majica, hlače, nogavice) + kombinezončku in kapi, a se mi zdi, da bi znalo bit že pretoplo. Danes sva bila v CSDju, ker so mi narobe izračunali otroški dodatek, in ker je bilo tam res toplo, sem ga morala prav ven iz vozička vzet, da se je malce ohladil. Pa je bil še kar vroč. Potem, ko smo prišli domov ga tipam in ugotavljam, da je ves vroč. Pa sem mu šla vročino merit, ker je ravno takrat začel s tem smrkanjem in kašljanjem. No, in je bila le 36,5. Tako da sem ga očitno na CSDju res pregrela. Kljub temu pa si ga ne upam preveč slečt za ven - kar malo po tisti stari modrosti, da se spomladi ne smeš prehitro slečt, jeseni pa ne prehitro oblečt...

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
1.3.2010 21:57:36   
mala bejba
Terida,mi ravnokar prebolevamo bronhiolitis,ki se nam je razvil iz prehlada.Večkrat na dan meri temperaturo. Če je otrok živahen in normalno je so men rekl d ni panike,pa dokler vročina ne zrase na 38.Upam pa da se hitr pozdravte in da ostane samo pri zamašenem nosku.Le tega pa vztrajno čisti s fiziološko.
Upam d kmal mine tale čas prehladov.Midve smo ble dns prvič odkr smo iz bolnice zunaj,za 20min pa je mali očitn pasalo k ma boljši nosek.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
1.3.2010 22:26:21   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: Momtobe

drugače pa sem morala svoje aktivnosti malo prestavit, ker imam trenutno grozne težave s hemoroidi user posted image user posted image ... umiram. pa ne samo na wc-ju, kar skoz. komaj hodim user posted image . čakam, da mine in mažem z vsem živim.

hladni obkladki, pa krema tea tree na to prisegam jaz :)

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
1.3.2010 22:50:31   
ShopGirl
Araz čestitke za 3km user posted image  Kok si pridna! Jst ni šans da tok pretečem.

S Kajo greva v sredo na telovadbo za mamice in dojenčke. Prijateljica hodi in je full zadovoljna, tako da greva še midve probat. Prvič je itak zastonj user posted image

ROmama, verjamem da si bla jezna ker je bla babica prehlajena... Jst bi bla čist nervozna. Ne razumem, kako so loh tko šlampasti... Sej vejo da je bla Emica že bolna.

Midva sva pa učeri mogla ekspresno domov. Smo bli na kosilu pri babi in dediju, Kaja pa čist boga z noskom... Tok se je matrala da nism zdržala in smo šli full hitr domov. Men se je zdelo da bo kar brez zraka ostala, ker jo je sluz tok dušila. Tašča je zraven govorila "sej ni tok hudo", sm bla vsa nervozna v trenutku... ne morm pomagat, jst ne zmorem mirno jest kosila če se mi mala davi zraven in bruha sluzuser posted image  Takoj ko sva ji spucala nosek je bla OK.

Momtobe...upam da se kmalu rešiš H. Grozno, kaj vse nas doleti po porodu. Men se je umirilo, sem mela notranjega... Vsakič po potrebi je blo full krvi, mene pa sploh ni bolelo - vseen grozn filing.

Ninča, drži se. Želim si, da ga kmalu operirajo in da bo lepo okreval po operaciji. Bodi močna!

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
2.3.2010 6:59:31   
Zibka
Čestitke vsem za tek! Evangelie: 5km- to bi men uspelo po celi sezoni treninga user posted image  Včeraj sva s Klaro prevozičkali 5 km, pa se mi je zdel že cel dosežek user posted image  (sej bi bil, če ne bi vidla, da ti pretečeš to tko mim grede za prvič user posted image user posted image )

Pri H tut js svetujem hladne obkladke- hladen tuš in kremo Tea tree.

Shopgirl, te razumem, js bi isto nardila. Tko so mene poskusli ta vikend prepričat, da ni treba otroka previt preden gremo domov ker mamo samo pol urce vožnje in da to pa res ni panike če je mal pokakana.

Ninča, drži se!

Za ven imam js Klaro oblečeno v bodiju, majčki, jopici, žabicah, hlačah in v kombnezonček, pa še kapica. Pa zaenkrat ni bila mokra. Ji je pa bilo toplo. Se tudi jaz držim tistega starega, da splomladi dolgo zimsko oblečen, jeseni dolgo poletno..

Vsi bolančki hitro okrevajte!

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
2.3.2010 7:40:29   
METULJ1
Vsem iskrene čestitike za tek. Jz pa še ne vem, kdaj se bom spravla. Mogoče pa drug teden. Upajmo. Drugač pa nadaljujem s trebušnjaki in sklecami.

Krči - včeraj je mela naša tko močne krče, da sm kr jokala zraven, ker ji nisem mogla pomagat. Moj je šu po kapljice od Gorenjskih lekarn. In je blo po tem, ko smo ji jih dal 1. noro. Tko se je zvijala od bolečin, da je bila v glavco čist vijolčna. Baje, da je to reakcija na kapljice. Lahko, da traja 2 dni pol pa začnejo učinkovat, da so krči bolj mili. Ne vem, upam, da res. A ima katera od vas podobne izkušnje.

Drugač mamo pa tud mi zamašen nosek, samo zaenkrat situacijo rešujemo s fiziološko raztopino.

Čaji - kater čaj dajete vašim za pit? Mi zaenkrat pijemo kamilce in komarčkov čaj. Mal izmenično. Popije pa do 200 ml v celem dnevu. Sej to je verjetno ok a ne?

Lep dan vsem

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
2.3.2010 8:31:14   
araz
Evangelie 5km. Ti pa imaš kondicije, bravo. No sej bi tud jest mogoče lahko še kakšnega pretekla, pa sem rekla, da bom res začela tko čist na izi. Še ene dvakrat grem potem pa bom kar naskočila tisti moj 7km krog.
Shopgirl tud tebi čestitke za prvi tek. Veš kaj, 10min, pa 10min. Boljš to kot nič, a ne user posted image .

Jest sem bila pa danes že na Mengeški koči in nabrala en prav lep šopek zvončkov. Sem mojo zverino peljala mal na lepše. In sva prav uživale. Oči in Zoja pa sta lepo še spančkala. Zdej imam pa tolk energije, da bom komot mal pospravila pa zlikala, če bo seveda deževalo, drugače bom šla pa rajš na kakšnem sprehod.

Punce, a katera kaj maže vaše biserčke po kopanju z kakšnim losjonom ali kremico po teleščku. Kaj pa šampon, že kaj uporabljate?
Jest zaenkrat uporabljam samo trdo milo.

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
2.3.2010 8:42:36   
mala bejba
Dobro jutro.
Vse pohvale in čestitke vsem tistim ki ste tok pridne pa začele tečtuser posted image .Jst bi pa vse drug raj dalala,sak tek mi pa res ne gre.Lenoba smuser posted image .
Araz,jst mojo umivam s trdim milom,pa šampon in kremo za temence mam.Po kopanju jo namažem z losijonom.Trebuščka pa masiramo z oljem.Vso to kozmetiko mam od Mustele in smo vel kot zadovoljne pa vseh alergijah k smo jih že mele.
Moja princeska je pa spet pančkala od 11h pa do 8h zjutraj po dolgem času.Sj prej smo mele tut tak ritem,sam k smo v bolnici dobivale inhalacije n 6ur,tud sred noči se me mal zgubila,tko d je par dni že od petih vstajala.Upam d pridemo na star ritem,k je biu res super.
Aja ,a se vaši dojenčki tud popraskajo po obrazu?Mi mamo skoz rokavičke or kr drugač se zna tok popraskat d joka zravnuser posted image .

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
2.3.2010 8:56:18   
blondy_81
Dobro jutro vsem skupaj, kako ste kaj? Ste se naspale? Naša Manca je pa danes stara 4 mesece user posted image user posted image Kako gre čas hitro, pa se mi zdi, da sem ravno rodila.
Joj kolk ste ene pridne k že laufate. Jst sem si rekla da tud začnem neki migat, samo da se mi prst pozdravi. Me še mal boli.
Kako je bil včeraj lep sonček in ful je blo toplo. Sem Manco kar mal na balkonu v vozičku pustila spat, samo se mi zdi, da sem jo mal preveč oblekla. Sej mokra ni bla, sam je bla pa ful topla. Pa počasi bo treba kakšno kremco kupit proti soncu. Sem jo obrnila stran od sonca, pa jo je dobil v lička. Je bla še zvečer mal rdeča v lička. Dons je pa spet slabo vreme. Prav za nikamor.

Jaz sem pa vsak dan bolj utrujena. Če se ne ukvarjam z Manco, se moram pa učit. Potem je pa treba še prat, pa kuhat, pa likat, pa kaj pospravit in zvečer okol polnoči padem v postlo ko ubita. Tega učenja je pa tolk, da se mi kar meša. Prej sem imela vsaj kaj časa zase, ko je Manca spala. Zdej pa vsako luknjo, ko je mir izkoristim za učenje.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

Neposredna povezava do sporočila: 1287
2.3.2010 9:26:14   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: araz

Punce, a katera kaj maže vaše biserčke po kopanju z kakšnim losjonom ali kremico po teleščku. Kaj pa šampon, že kaj uporabljate?
Jest zaenkrat uporabljam samo trdo milo.

jaz delam podobno kot sem že pri hčeri.... umivam ga s trdim milom, pa še to ne vsak dan, ni potrebno (razen ritke). Ko je bila hči stara že dve leti mi je en zdravnik rekel naj ne uporabljamo gelov za tuširanje, ampak je trdo milo boljše - menda se lepše spere....(no naša je imela težave).... baje naj bi bilo tudi na splošno trdo milo primernejše... tudi za nas.
Namažem ga tudi vsake toliko z bubchen mlekom... razen obraz mu mažem vsak dan 2x,

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
2.3.2010 10:04:14   
ROmama
Dobro jutro čvekice, kako smo? Za ven jo jaz podobno oblečem kot ve, isto kot doma, gor pa še konbinizonček in dve tanki kapici.
Za ponoči. zanima me, če imajo vaši user posted image  ponoči tudi nogavičke, danes sem namreč opazila, da je imela mokre nogice pod nogavičkami, za spat ji bom morala dati tanjše, ali pa brez.
Prehlad  spet je začela pokašljevat po malem, upam, da ji sprehodi niso škodili, sem prav žalostna, trenutno čisto mirno spi in lepo diha, samo da nebi šlo na slabše. V bolnici so mi rekli, da lahko sicer še zboli za bronhiolitisom, vendar ne v tako hudi obliki.
Sprehod  včeraj sva bile dvakrat zunaj, enkrat za dobro uro in popoldne za dobre pol urice. Danes bova pa kar doma, dežja siver ni, se mi zdi pa kar precej mrzel zrak. Hotela sem iti v knjižnico pa v DM po plenice, pa bom prestavila na jutri, da vidim, eč bi se iz tega kašlja še kaj razvilo.
Hemeroidi  tudi jaz sem dobila enega zunanjega po porodu, najprej me je zelo motilo, zdaj pa nič več, ker me tudi boli ne, samo za prebavo moram bolj skrbeti. Na začetku sem si tudi jaz dajala hladne obkladke, kar ledeno kocko v vrečko, da nisem bila vsa mokra, je kar pomagalo.
Čiščenje noska ShopGirl - jaz ponavadi aspirator in fiziološko kar seboj nosim, če gremo k nam domov, rabimo več kot uro v eno smer.
Tek  čestike vsem za voljo pri teku, jaz bom ostala kar pri porivanju vozička, imam pa tudi en 5 km krog, samo da se vreme dovolj uštima, pa da se moje detece bolj navadi na voziček, trenutno ne zdrži več kot urico.
Umivanje jaz umivam tudi s trdim milom, enkrat na teden, drugače pa kar z vodo, mažem jo potem pa z mandljevim oljem po gubicah, pa po trebuščku, oziroma kjer ima suho kožico. Po obraz je ne mažem.
Spanje ponoči moja zasši tam okrog osem do devete ure zvečer in spi tam do druge ure, potem pa še do petih, danes je zaspala potem še do pol osmih. Jaz danes potem ponoči nisem mogla vče zaspati, komaj čakam, da prespi noč, verjetno to ne bo tako kmalu.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
2.3.2010 10:50:06   
Momtobe
kopanje - jaz špricnem v banjico malo olja (od bubchena - olje za kopanje), pa rokice in ritko in vrat ji umijem z malo mila (tekočega, ker po trdem je imel ful suho kožo). potem pa mu vse gubice namažem z oljem (mandljevim al pa kar enim od bubchena) in še malo po trebuščku, če je koža videti suha.

hemoroidi - pri meni je zunanji, k sreči je danes že boljše in ne boli več tako zelo. samo ne vem pa - a se sam vrne "not"? sicer sem to že parkrat imela, ampak je bilo čisto za kratek čas in se je sam vrnil tja kjer mora bit user posted image ... sedaj pa nič ne zgleda, da bi kam šel?! vau, kako sem to razložila user posted image

ponoči - moj je ponoči v bodiju in žabicah ... brez štumfkov. ker je pod kovtrom mu je zelo toplo, tako, da ga ponavadi pokrijem malo nad pasom, da ni moker. no, pa po novem mu dajem rokavičke gor, da si še dodatno ne razpraska kožice na obrazu, ker ma bolj bogo. spi pa ponavadi tako, da je ene 2x na noč in takoj nazaj zaspi. edino kakšen dan ali dva v tednu ma bolj čuden urnik, ko se zbudi vsako uro in malo poje in zaspi nazaj user posted image ... seveda, ker poje čisto malo in je čez eno uro že lačen. samo ga pa ne morem nikakor zbudit toliko, da bi pojedel še malo. pač malo potrpim.

obmesečnice user posted image - moj mali pa je danes star 2 meseca. user posted image

naše spanje - a se vam tudi to dogaja: dokler nisem rodila sem vedno veliko spala. ponoči mogoče ne toliko, ampak skoraj vsak dan sem spala še malo popoldne, čez vikende pa sem tudi rada potegnila. sedaj pa spim par ur ponoči (včasih tudi par dni po samo 4 ure), pa se mi še vedno zgodi, da se zvečer vležem in gledam v zrak še nekaj časa ... še vedno čakam, da bo enkrat to ven udarlo in bom samo dol padla, amapk zaenkrat kaže ok. spat hodim namreč bolj pozno (da še kaj naredim, kar čez dan ne morem), tam okoli polnoči, potem pa mali ene dvakrat ponoči še je (včasih sva pokonci tudi kakšno uro/hranjenje), ob sedmih je pa že ves buden ... saj si mislim, bom že podnevi ko bo spal malo zaspala zraven, ampak takrat pa že gledam kaj kar je treba pospravit, pa ne gre. user posted image
čudno mi je, da očitno ne rabim več toliko spanca? ker čez dan ne počivam ravno ... ko se ne ukvarjam z malim počnem seveda vse kar je potrebno doma postorit.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
2.3.2010 13:20:37   
natasa28
Ste imele debato, koliko jih obleči za na sprehod? Prej ko je bilo še bolj mrzlo, je imela Danaja oblečeno enako kot doma, bodi dolgi rokavi, hlače, dvojne zoknčke in pulovrček ter kapo, v kar debel kombinezon, v vozičku pa ima na dnu še ovčjo kožo in pokrita je s koco ter pokrivalom od vozička PP GT3 zdaj te dni ko pa je bilo pa ji nisem oblačila več kombinezona ampak samo podloženo jaknico s kapuco, sva pa bile včeraj na 3 urnem pohodu, pa je skoraj ves čas spala, prav uživa v vozičkanju. Vmes sem ji dala malo čaja, pa niti ni kaj dosti spila. Je pa že cca3 tedne ne vozim več v košari ampak samo v športnem delu.
Jutri pa imamo prvo cepljenje, me zanima kak jok bo to?

Sem pa tudi jaz fasala zanohtnico na palcu na nogi ampak misllim da mi jo je uspelo s arniko in bivacinom kar zrihtat, malo še sicer boli ampak gre, pred tem sem jo imela pa parkrat na roki, cca 2 dni, pa je šla ven kapljica gnoja pa je bilo ok.

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
2.3.2010 13:31:51   
mala bejba
Romama,upam sa se vam ne ponovi bronhiolitis in da ostanete zdravi.Mi smo tud že siti tega vremena in prehladov.Komaj čakam maj d gremo na morje,d se mal nadiha morskega zraka.Sj bi šla že zdj sam se mi zdi d preveč piha še.
Sm dons dedija zaposlila d sm šla lahk jst u trgovino,sm mogla opravit mesečno nabavo.Moj mi pri tem mal težk pomaga k je cel dan v službi,sam pa zvečer nadoknadita s tamalo,ga je tok vesela...
Pridne bodite pa velikuser posted image  za vse bolane malčke d se čimprej pozdravjo.

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
2.3.2010 14:20:15   
ROmama
Danes je pa res spet en tak dan, za bruhat no. Sem totalno brez volje. Mi je moja mama rekla, da bodo vremensko občutljivi ljudje obremenjeni. Včeraj me je sonce kar dvignilo, danes pa...
Mi pa letos verjetno ne bomo šli nič na morje, mogoče za kak dan. Mamica rabi nov avto, bomo v jeseni morali kupit, imam 65 km v eno smer do službe, pa krst. Poleg vsega je pa še možev brat naznanil, da se poleti poroči. Glede na to, da sva samo gosta, ne bova pretiravala s kakšnim dragim darilom.

Neposredna povezava do sporočila: 1293
2.3.2010 16:18:11   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: ROmama

Danes je pa res spet en tak dan, za bruhat no. Sem totalno brez volje. Mi je moja mama rekla, da bodo vremensko občutljivi ljudje obremenjeni. Včeraj me je sonce kar dvignilo, danes pa...
res neverjetno kako nam sonce dvigne razpoloženje ne? user posted image

Mi pa letos verjetno ne bomo šli nič na morje, mogoče za kak dan. Mamica rabi nov avto, bomo v jeseni morali kupit, imam 65 km v eno smer do službe, pa krst. Poleg vsega je pa še možev brat naznanil, da se poleti poroči. Glede na to, da sva samo gosta, ne bova pretiravala s kakšnim dragim darilom.

moj svak se tudi letos poroči, ampak bo pa moj priča user posted image
ja pa definitivno na morju dobra klima za malčke, jaz sem kot dojenčica skoz bolehala dokler nismo začeli na morje hodit ...user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
2.3.2010 16:23:00   
MiNa*
berem, da imate vsetako pridne otročke. Saj moj je tudi priden, ampak bi mi pasalo, da bi na sprehodu zdržal eno urco v vozičku brez joka, da bi lahko naredila tist svoj obhod. Za tek sem sama prelena, bi bilo pa super, da bi se ga enkratlotila. Še nikoli v življenju nisem tekla (razen pri telovadbi) in bi mi tek koristil za kondicijo in splošno počutje. Samo: kako naj se ga lotim.
-kdaj si pa vzamete čas za tek in telovadbo? Meni kar ne znese, pa nbom morala nekako. Do 17 ure sva z malim sama, potem prideta domov mož in starejša hči in mi tako paše malo pokramljat z možem in hčero, pa malo časa še njej posvetit (kakšna družabna igra ponavadi), in je ura takoj 19, ko je že prepozno za kakšen tek ipd.
Koliko časa pa mali zdržijo brez vas? Moj je samo dojen, je pa zelo pogosto, še vedno tam nekje na dve uri in moram vedno mleko načrpat, če me slučajno dlje časa ni.
Pa tudi nočno spanje ni tako nbriljantno kot pri vas. Spat gre okoli 22, pa se zbudi ob 1, pa ob 4, nato ob 6, ob 7 in dokončno ob okoli 8. ure. Vsakič, ko se zbudi pa hoče jesti, malo. Je pa res, da je dopoldan buden dobro urco pa hnoče spet spat. Vedno je buden max 1,5 ure. Tudi vaši toliko spijo?

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
2.3.2010 16:57:59   
ROmama
IZVIRNO SPOROČILO: maya2

IZVIRNO SPOROČILO: ROmama

res neverjetno kako nam sonce dvigne razpoloženje ne? user posted image

moj svak se tudi letos poroči, ampak bo pa moj priča user posted image
ja pa definitivno na morju dobra klima za malčke, jaz sem kot dojenčica skoz bolehala dokler nismo začeli na morje hodit ...user posted image

Hja, sem pozabila napisat še, da bo dohodnina za plačat. Mogoče, bomo pa na loto kaj zadeli, potem pa gremo za 14 dni na morje. user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
2.3.2010 16:59:25   
ROmama
Moj čez dan spi cca od 1 -2 uri skupaj, potem pa je budna tudi od 1 -2 ure. Tak ritem približno ima. Za ponoči sem pa že zgoraj napisala.

(odgovor članu MiNa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
2.3.2010 18:45:42   
kejti
Lepo vas je brati po nekaj dnevnem nebranju.
Blondy jaz sem po enem tednu že lahk hodila. Antibiotike sem pa dobila zaradi mastitisa ampak so tud pomagali da je hitreje celilo. Hodila sem tudi na previjanje. Sedaj imam pa samo še obliž čez. Imam pa kontrolo pri kirurgu drug teden. No meni so odstranili polovico nohta, bomo vidli kako bo z celjenjem naprej.

No danes sva šla mal na sprehod in je bilo fajn edino mal nas je že dežek začel proti domu dobivat ampak ni panike.
Upam, da bodo kaj lepši dnevi da bomo punce ven hodile z našimi malčki.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
2.3.2010 20:46:13   
evangelie
Včeraj sva s Klaro prevozičkali 5 km, pa se mi je zdel že cel dosežek user posted image (sej bi bil, če ne bi vidla, da ti pretečeš to tko mim grede za prvič user posted image user posted image )
IZVIRNO SPOROČILO: Zibka

Zibka, jz sem tekla brez vozička in s počasnim tempom, tako da sta najini vadbi povsem enakovredni...Ti bodi kr ponosnauser posted image

Araz, itak na izi je treba začet. Pa sej 3 km pa 5 je skor isto - najtežje se je spravit, potem so še prve minute težke, pol pa itak zlaufa in gre, a ne?

Spanje nam ta teden res ne gre. Da ćez dan ne spi, sem se sprijaznila, ampak prej je vsaj ponoči res lepo spal (od 20h do 8h, s povprečno 2-3 malicami, ki so trajale okoli 20 minut), od kar je bil prehlajen, pa nikakor ne uspemo lepo prespat noči. Spat hodi še vedno okoli 20h, potem pa se zbudi ob 12h ali 1h, pol pa spet ob 3h in naprej kar na vsako uro, ker ga ful napenja...Vstajamo pa po novem ob 5h ali 6huser posted image Jaz tako čakam, da minejo ti 3 meseci. Čeprav sem ravno brala, da pri user posted image , ki jih krči matrajo cel dan in noč (torej ne samo 3 ure v večernih urah) lahko trajajo krči veliko dlje, tudi do 8 mesecevuser posted image Močno, močno upam, da nismo med tistimi uboščki....

Koliko časa pred spanjem ve kopate svoje user posted image ?

Nič, želim vam (no, pa tudi namuser posted image ) mirno noč....

< Sporočilo je popravil evangelie -- 2.3.2010 20:47:39 >

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
2.3.2010 22:15:28   
Momtobe
Jaz našega po kopanju namažem in oblečem in dam v zibko in pade v komo v 2 minutah user posted image user posted image ...

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?