ROmama
|
Dobro jutro čvekice, kako smo? Za ven jo jaz podobno oblečem kot ve, isto kot doma, gor pa še konbinizonček in dve tanki kapici. Za ponoči. zanima me, če imajo vaši ponoči tudi nogavičke, danes sem namreč opazila, da je imela mokre nogice pod nogavičkami, za spat ji bom morala dati tanjše, ali pa brez. Prehlad spet je začela pokašljevat po malem, upam, da ji sprehodi niso škodili, sem prav žalostna, trenutno čisto mirno spi in lepo diha, samo da nebi šlo na slabše. V bolnici so mi rekli, da lahko sicer še zboli za bronhiolitisom, vendar ne v tako hudi obliki. Sprehod včeraj sva bile dvakrat zunaj, enkrat za dobro uro in popoldne za dobre pol urice. Danes bova pa kar doma, dežja siver ni, se mi zdi pa kar precej mrzel zrak. Hotela sem iti v knjižnico pa v DM po plenice, pa bom prestavila na jutri, da vidim, eč bi se iz tega kašlja še kaj razvilo. Hemeroidi tudi jaz sem dobila enega zunanjega po porodu, najprej me je zelo motilo, zdaj pa nič več, ker me tudi boli ne, samo za prebavo moram bolj skrbeti. Na začetku sem si tudi jaz dajala hladne obkladke, kar ledeno kocko v vrečko, da nisem bila vsa mokra, je kar pomagalo. Čiščenje noska ShopGirl - jaz ponavadi aspirator in fiziološko kar seboj nosim, če gremo k nam domov, rabimo več kot uro v eno smer. Tek čestike vsem za voljo pri teku, jaz bom ostala kar pri porivanju vozička, imam pa tudi en 5 km krog, samo da se vreme dovolj uštima, pa da se moje detece bolj navadi na voziček, trenutno ne zdrži več kot urico. Umivanje jaz umivam tudi s trdim milom, enkrat na teden, drugače pa kar z vodo, mažem jo potem pa z mandljevim oljem po gubicah, pa po trebuščku, oziroma kjer ima suho kožico. Po obraz je ne mažem. Spanje ponoči moja zasši tam okrog osem do devete ure zvečer in spi tam do druge ure, potem pa še do petih, danes je zaspala potem še do pol osmih. Jaz danes potem ponoči nisem mogla vče zaspati, komaj čakam, da prespi noč, verjetno to ne bo tako kmalu.
|